Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 53 år fra Østfold) to. 14 juli 2016 17:14 Privat melding

Leser at man ofte ikke får svar fordi man søker noen som er på et bedre/høyere nivå enn en selv,- at man ikke søker en "likeverdig" men en som er bedre enn m selv.. Hva menes med det? Overvurderer man sin egen verdi i forhold til andre, eller undervurderes man av de man tar kontakt med? Jeg synes selv jeg er en bra utgave av hunkjønn, -for gammel for noen, -for "barnlig" for andre, for tjukk, for sterk, for ditt eller datt., Men jeg tar jo kontakt utfra mulig kompatibilitet, og det leser jeg utfra profil tekst Evt meldinger som måtte følge.. Eller hvordan tolke det..? Noen forslag/ideer..?

(mann 40 år fra Hordaland) to. 14 juli 2016 17:18 Privat melding

Då tenker eg mer på de som hqr det litt tøft med seg sjøl, basert på erfaringer, at de e ute etter en som kan fylle skoene hennes. Da tenker eg mer på de sidene/tingene hon ikkje har sjøl og mangler/savner..derfor søker de vel kanskje noen som e selvsikker, handy, godt humør, aktiv, etc... bare noen tanker eg har (+ hørt det fra 1 stk dame en gang)

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 14 juli 2016 17:28 Privat melding

Nei, der kan jeg faktisk være enig m Hovmestern, Rosa. Og jeg har vært mamma nok for eksene mine.. No more,- kun mor for han jeg har født .. 😁😉

(mann 37 år fra Rogaland) to. 14 juli 2016 17:30 Privat melding

Troll søker hobbit, alv blir for fint :P

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 14 juli 2016 17:34

Der må jeg nok si meg enig med Hovmestern jeg også. Greit man er på omtrent samme nivå.
Men for all del @ Rosa, bare gi han ris du..hehe

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 14 juli 2016 17:34 Privat melding

Det som et vanskelig vettu, Rosa, og skulle ut neka m en gang .. Uff nå følte jeg meg litt slem.. Men det er jo forskjell på å ha lite (ut)dannelse og å være dum 😁😜

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 14 juli 2016 17:40 Privat melding

@Gille: Det er egentlig et veldig godt spørsmål. I prinsippet er vi jo alle like gode, men samtidig så vet vi jo at hvis du ser ut som Danny de Vito og kun vil date jenter som ser ut som Julia Roberts, eller du ser ut som Erna Sollien og kun vil date menn som ser ut som George Clooney: da sliter du.

For egen del styrer jeg unna menn som ser ut som fotomodeller og som bare skal ha jenter med timeglassfasong og som driver med fjellklatring.

Hvis de er alt for kjekke så tenker jeg at de antagelig blir oversvømt av interesserte jenter, og jeg driver ikke med fjellklatring og kommer aldri til å gjøre det.

Men når jeg ser på den håndfullen med menn jeg selv har sendt førstemelding til så er det jo en kombinasjon av at jeg liker utseendet deres og synes de er kjekke, og at jeg har kjent meg igjen i noe i profilteksten deres. Men kanskje den undersøkelsen @Hovmester refererte til i en annen tråd om at man konsekvent søker seg noen prosent over egen 'verdi' har noe for seg. Hvilket igjen bringer oss tilbake til utgangspunktet om hvordan trman måler verdi, og jeg har mistanke om at det langt på vei styres av utseende. I hvert fall for kvinner.

Jeg registrerer uansett at de som klager mest over at representanter for det motsatte kjønn er overlegene og bare vil ha de peneste, selv ikke nødvendigvis går mot de med mer vanlig utseende.

Kanskje vi burde hatt dating helt uten bilder, med bare beskrivelser? Skjønt da hadde vel treffsikkerheten blitt enda dårligere. :-)

Og jeg registrerer jo at de

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 14 juli 2016 17:43

En med høy utdannelse er nødvendigvis ikke "smartere" enn en/ei uten. H*n har sannsynligvis større kompetanse på sitt felt, men hvor viktig er det? Det bør vel være den generelle intellektuelle forståelsen mellom to mennesker som par som teller. At man er på omtrentlig samme nivå der....som noen allerede har påpekt.

Skjult ID med pseudonym løvetann to. 14 juli 2016 17:47

Spot on @ Vimsa :)

(mann 40 år fra Hordaland) to. 14 juli 2016 17:49 Privat melding

Eg går mer etter sosial intelligens..

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 14 juli 2016 17:54

Takker for det...jeg glimter til😂

(mann 40 år fra Hordaland) to. 14 juli 2016 17:55 Privat melding

Hovmester" jepp..og så selve forståelse av rett og galt ..dvs verdier/moral.. med de to tingene, så kommer de langt hos meg

(mann 40 år fra Hordaland) to. 14 juli 2016 18:14 Privat melding

Ja, det e helt sikkert tilfeldig, rosa :-p

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 14 juli 2016 18:16 Privat melding

Men det der m utseendet, og hva som er "vakkert" er jo "i øyet som ser", og derfor synes jeg det er urimelig å kunne anta at feks en som er "for pen" for meg ikke kunne være interesert i å bli kjent m meg.. Jeg anser meg ikke som stygg,- ganske vennlig og vanlig, og Jeg kjenner mange "vakre" personer som er sammen med noen som er "mindre vakre". Synes i utgangspunkt det eg ganske tullete .. Det er jo hva JEG synes er hyggelig å se på som avgjør. Ikke hva Eliten mener 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 14 juli 2016 18:59

Ja det er øyet som ser @gille, som avgjør hva som er vakkert😊
Det samme gjelder jo egne øyne, å hvordan man ser på seg selv.
Jeg speiler meg som kjent med øya igjen og synes jeg er rålekker😂 Så jeg har ingen betenkeligheter med å gå etter de jeg synes er rålekker😉
Har fått høre at jeg er skjønn(men han var innhabil) å jeg har fått høre at jeg er gjennomsnittlig(hva enn det betyr😁)......det er øye som ser som avgjør😊

(mann 43 år fra Akershus) to. 14 juli 2016 19:42 Privat melding

Hvis jeg ser noen jeg liker, så tar jeg bare kontakt - uavhengig av nivå.
Hva har man å tape på det? "Null", vil jeg si - man har tvert i mot alt å vinne...her er det kun oppside.
Og, hvis jeg ikke skulle få respons, så tenker jeg bare "deres tap":-)

Fikk forresten gult hjerte og en veldig hyggelig melding fra ei søt jente på 27 i dag - sitat:

"Utseendemessig er du en utrolig kjekk 42- mann ;-)"

Klart jeg tror på henne;-)

#mendessverreerhunaltforung

Skjult ID med pseudonym c to. 14 juli 2016 19:44

Dere er for opphengt i hva som står i profil teksten. Det stemmer ikke alltids. Legg listen lavt og få ham ut på date og bli kjent med ham IRL .

(mann 37 år fra Rogaland) to. 14 juli 2016 20:07 Privat melding

Synes også mangen legger skremmende mye i profilen. Virkeligheten er ofte ganske andrledes, og kan vippe både opp og ned.

(mann 51 år fra Østfold) to. 14 juli 2016 20:35 Privat melding

@Rixile: det var klok og veldig sant sagt: "det er ikke meg han/hun "vraker", men profilen min"

(mann 37 år fra Rogaland) fr. 15 juli 2016 00:01 Privat melding

@Hovmester

Man siler fort når dialog oprettes.

Men skulle gjerne datet ja, husker ikke sist, hehe.

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 15 juli 2016 08:57 Privat melding

Har ihvertfall skjønt at er man "Elite-singel" har man ( ekstra) høye forventninger, og det er det jo ingen her inne som har! 😂😳😍😁😉

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 16 juli 2016 11:06 Privat melding

Enig med @Meadow og Rixile_76

Må må gå for det man vil ha ellers tror jeg man bare taper.Viktig å ikke la manglende svar eller avisning ta bort motet En dag blir det full klaff.
.

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 11:59 Privat melding

Enig m deg Rosa.. Vi må nok ut i den virkelige verden, og la personlighetene våre ta oss til nye høyder 😂 😉😁

(kvinne 38 år fra Telemark) lø. 16 juli 2016 12:27 Privat melding

Hva er nivå... Da tenker jeg på de personlige preferansene. Svært individuelt og kan man egentlig si at noe er feil når det kommer til dette? Det man kanskje kan gjøre noe med er Forventingene. For å skulle vurdere et fremmed menneske som partner, ja da kan man ikke legge lista høyt i starten. Men den skal jo heves til det punktet man mener man fortjener. Men det skjer jo fortrinnsvis gjennom å bli kjent.

Jeg vet at hvis jeg kjenner en interesse på første date, om det er at jeg er tiltrukket fysisk, mentalt eller begge deler, så bruker jeg gjerne tid på å bli kjent med mannen. For vi må jo tørre å bruke tid. Jeg mener at så snart du opplever en interesse, så skal du slutte å tenke så mye. Bare flyte litt med i starten. Det kan gå den veien høna sparker uansett, men jeg tror at hvis man bare senker skuldrene i starten og ikke analyserer så mye, så er det det er større sjanse for suksess. For min del vet jeg at ting kan starte lunket, så begynner mannen plustelig å blomstre og jeg blir mer og mer interessert. Og parallelt blir han jo da finere og finere. Tvil vil alltid oppstå i starten, men du må jo ta et steg tilbake og prøve å forstå om tvilen egentlig er verd å la få gro. Eller om det er det "perfekte bildet" du har av hva en mann skal være som svaier foran synsfeltet ditt og kludrer det litt til. ;-)

Og så mener jeg det er viktig å logge av Sukker og andre datingsider/apper når man har vært på en vellykket førstedate. Det er utrolig lett å miste fokus. Man har vært på en fin date, og man kjenner at dette er positivt. Avtale om ny date er kanskje allerede i boks. Og så går man hen og begynner sveipefesten og profilsøkning på nytt samme kveld. Man tenker kanskje ikke over det, og mener ikke noe med annet enn at man bare gjør det... Ups! Men det er i det øyblikket du mister fokus. Noen finere kommer forbi. Nye samtaler startes. Og så er det gjort.

Så logg av nettet når dere går videre til date nr 2, folkens!

(mann 51 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 12:32 Privat melding

@moxie: klokt sagt 👍

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 16 juli 2016 12:45 Privat melding

@moxie helt enig. Det er jo også dessverre mange som dater flere samtidig ...skjønner ikke hvordan de klarer å holde fokus. Det hadde ikke jeg klart i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 16 juli 2016 13:07

@ moxie - for et fint innlegg!

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 16 juli 2016 14:28

@moxie👏👏👏

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 14:30 Privat melding

Hiver meg på jeg også,Moxie,- godt sagt og helt riktig! 🙏🏼😍👏🏼

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 16 juli 2016 16:16

Jeg syns det er vanskelig mht dating - blir kunstig iom at vi begge selfølgelig gjerne vil treffe den rette. Selv om jeg kanskje liker mannen så er det vanskelig mht sommerfugler - når skal de komme? Lurer ofte på hvor mye tid jeg skal gi meg selv mht å bli kjent. Usikker på om jeg tør slippe meg løs eller om det rett og slett er intuisjonen min som er sterk nok til å bestemme over om jeg ønsker å gå videre i en bekjentfase eller ikke..,

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 16 juli 2016 16:50

@ Rosa: gir det som regel 3 g, men klarer ikke helt å engasjere meg... Trist når mannen er veldig Ok, men ikke ok nok for meg siden jeg tydeligvis setter bremsen på...

Skjult ID med pseudonym Smarten lø. 16 juli 2016 17:21

Godt poeng det der med å logge av / roe litt ned datingsveipingen når man først har møtt noen.

Datet selv ei som jeg avslørte i å være innom mange ganger daglig. Da er det bare å skippe videre til noen som virkelig vil være med deg, å fokusere på deg.

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 18:10 Privat melding

Har en venn som fortalte at han hadde truffet ei dame, som han traff, men så hadde han GLEMT å logge av.. og det oppdaget dama, og trodde han fortsatt søkte 😂😂😂 uffda.. 😜

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 18:11 Privat melding

Traff jevnlig .. Få med alt gittzz

(mann 51 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 19:35 Privat melding

Når man oppdager at andre er jevnlig innom her, - betyr ikke det at de må være jevnlig innom selv også? Går vel begge veier det da? Man må vel være pålogget her for å se at andre er pålogget her? ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann lø. 16 juli 2016 19:38

Hehe godt poeng @ Paulaner...

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 16 juli 2016 19:43

@ Rosa - ja, kjærligheten kommer vel når du minst aner det.... Usikker på om jeg er åpen nok, eller bare ikke har møtt den rette.

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 20:05 Privat melding

Jeg kjenner noen som snoker 😂😂😂

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 20:07 Privat melding

Selvfølgelig et poeng det der, han hadde ihvertfall syntes det var ille dumt å ha glemt å ligge av, da.. 😜

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 16 juli 2016 20:08 Privat melding

😂😂😂 å herre.. Logge av! Autof..correct 😂😂😂