Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym oslo-øst to. 18 des. 2008 12:18

det er en ting som irriterer meg her, og det er mulig jeg blir kalt grinebitter nå, men når man starter chatt med noen, og skriver et par meldinger, så synes jeg det er både irriterende og uhøfflig å bare logge seg av chatten mitt uten å si noen ting. jeg skjønner at det skyldes at de ikke liker profilen, men alikevel. hvis noen kommer bort til meg på byen og sier hei til meg, og jeg starter en samtale, så ville jeg aldri funnet på å bare snu ryggen til å gått midt i en setning.

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 18 des. 2008 14:39

Chatten er noe av det mes arrogante som finnes her inne. Mye bedre med meldinger. På tide å innse at at chat er noe som er forbeholdt de som har fått kontakt ov videreutvikler dette til en telefonsamtale og en mulig date. Slik mener jeg det er det beste å utnytte denne muligheten med chat på.

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 18 des. 2008 14:50

Kan ikke skyldes tekniske problemer da? Kanskje det sitter en i "andre enden" og er like frustrert som deg?

(mann 54 år fra Oslo) to. 18 des. 2008 14:52 Privat melding

Nå har ikke jeg benyttet chatten så mye... men det er nok riktig det du sier "Xradon" med at det nok er forbeholdt de som allerede har fått litt kontakt og dermed er et skritt videre i kontakten dem imellom.

Men en uting er det å bare forlate chatten uten så mye som å si "unnskyld meg men det passer ikke nå... " så sant du har åpnet chatten selv med en trivelig replikk... :-)))

Tar du kontakt med meg på chatten så skal jeg love deg at du ikke blir avspist med uhøfligheter... jeg snakker gjerne med alle... ;-)

(mann 54 år fra Oslo) to. 18 des. 2008 14:56 Privat melding

@Perle62
Tekniske problemer burde i såfall sukker_adm rydde opp i....
jeg blir litt frustrert når jeg inviterer til chat med en profil som står online på chat... også får jeg til svar: "bruker 'xxxx' har slått av chaten eller forlatt Sukker" hvorfor i H... står denne profilen fortsatt online i chat da.. også lenge etterpå ????

Skjult ID med pseudonym lewis to. 18 des. 2008 15:09

Jøss, er det noen som bruker chatten? :O

Skjult ID med pseudonym Mr.Right to. 18 des. 2008 15:14

@HrKalle
Det betyr bare at du har siktet for høyt, eller at dama sikter for høyt.. Ikke ta det personlig, det er helt menneskelig.

(mann 54 år fra Oslo) to. 18 des. 2008 15:17 Privat melding

@Mr.Right
Har jeg siktet for høyt når vedkommende er logget av.. ????? ehhhhe Hallo det er ikke menneskelig det er teknisk svikt det Mr

Skjult ID med pseudonym Frøken to. 18 des. 2008 15:29

Send melding først.. Chattingen kommer etterhvert....

Skjult ID med pseudonym R to. 18 des. 2008 15:49

Signerer Frøkens innlegg. Ingen med litt antenner åpner en førstegangskommunikasjon med å ta kontakt via chaten. Jeg har til dags dato ikke godtatt en chatforespørsel fra noen jeg ikke har snakket med via mail først, rett og slett fordi det er uinteressant. 90% av de som kontakter folk via chaten er nemlig bildeløse profiler med lite innhold av typen "bare spør hvis du lurer på noe". Disse er jeg passe lei av mog jeg tror jeg er i godt selskap :-)

Skjult ID med pseudonym ai ai to. 18 des. 2008 16:26

Jeg tolket TS innlegg på den måten at man faktisk hadde fått kontakt først og så bare logger den andre personen av uten noen som helt forklaring. Det synes jeg er veldig uhøflig og desverre ikke helt uvanlig her på sukker. Men på den annen side, da får man jo klarlagt med en gang at denne personen ikke er det rette uansett :)
.
Det er selvsagt noe helt annet å ikke svare på en chatt forespørsel.....

Skjult ID med pseudonym juni to. 18 des. 2008 17:44

chatfunksjonen var noe av det første jeg reserverte meg mot her inne, jeg er ikke en åpen nok person til å sette igang med onlinechatting med mennesker jeg ikke aner hvem er, og jeg skjønner derfor heller ikke hvordan noen kan synes at det er en grei måte å starte å bli kjent med andre profiler her inne på.

Så tenker jeg det at dersom TS har startet eller godttatt en chatt med noen som han/hun ikke har hatt kontakt med på forhånd, så er det et risikoprosjekt der du kan oppleve at den andre bare forsvinner. Jeg kan skjønne det er frustrerende, men for meg blir en slik måte å bli kjent på såpass surrealist at jeg ville ikke ha forventet hverken høfflighet eller normal folkeskikk ;p