Alle innlegg Sukkerforum

Mange prosjekt på gang....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Slangemann to. 18 des. 2008 16:38

Hvor mange snakker dere med samtidig her inne som dere synes er interessant? Jeg personlig synes det er vanskelig å engasjere meg i mange damer samtidig.

Har dere helt ærlig blitt mindre interessert når du aner at hun/han snakker med flere?

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 18 des. 2008 16:58

Jeg klarer heller ikke å holde kontakten med så mange av gangen, det blir for tidkrevende og rett og slett nokså kjedelig.

Når det kommer til om de prater med flere er det noe jeg regner med at alle her gjør, inkludert meg selv.

Så det blir vel ikke ett problem før man eventuelt roter seg inn i ett forhold med en sukkerdame, merker at jeg på forhånd er mer skeptisk til om disse ville klare å holde seg i skinnet enn damer jeg har møtt gjennom andre kanaler.

Lett å la seg friste av de endeløse mulighetene for oppmerksomhet, vi gutta er ikke like avhengige av stadige bekreftelser som jentene.

Skjult ID med pseudonym juni to. 18 des. 2008 17:14

Jeg har ofte tastet med flere her inne samtidig :-) Og selv om jeg har forstått at det for noen kan virke litt overfladisk eller uheldig, så har jeg gjort det uten noen form for dårlig samvittighet. Jeg sammenligner det nesten med å ha flere "brevvenner" samtidig, og jeg tenker at ingenting kan uansett bli virkelig eller være en ordentlig kommunikasjon før man treffes ansikt til ansikt.

Men det er klart, det er litt avhengig av hvordan tastingen foregår. Dersom det blir en del flørting etterhvert, eller om man begynner å få en ganske personlig tone sammen her inne, så er det muligens ikke så morsomt å vite at han taster med flere. Det er jo godt å føle at man er den ene spesielle som den andre vil ha kontakt med :-)

Men... etter å ha hatt noen dater, så vet jeg at det er svært sjeldent den gode kontakten med noen her inne kan overføres til å bli helt den samme når man til slutt treffes, så jeg synes man godt kan være åpen for å ta i mot en ny "brevvenn" selv om man allerede taster med noen. Og jeg tenker videre at det er først når man eventuelt oppdager at man dater flere samtidig over lengre tid, at man har et problem i forhold til det å satse på flere hester, og kanskje også har et litt moralsk problem.

:-)

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 18 des. 2008 17:22

Bare en liten en fra sidelinjen til HrMetikk,......Tror de fleste trenger og setter pris på litt oppmerksomhet selv i et forhold av ymse slag. Tror de fleste menn og kvinner vil gjøre seg tjent med å gi den andre oppmerksomhet i hverdagen.Mange er så utrolig flinke til å gjøre gode og søte ting for hverandre i starten, for så å ta ting for gitt. Tror ikke dette er et damefenomen.
JA TIL Å GI HVERANDRE OPPMERKSOMHET I HVERDAGEN:-)...kjærleiken blumer da vet dere;-)

Ellers er jeg fullstendig klar over at mange er på "snakkeren" med flere om gangen noe man bør tåle.

Skjult ID med pseudonym juni to. 18 des. 2008 17:23

HrMetikk:

Tror du virkelig at vi synes det er så spennende over tid å få vårt behov for bekreftelse tilfredsstilt via nettkontakt? Eller mente du at kvinner som leiter etter kjæreste på nettet er mer lette på tråden enn "andre" kvinner? ;-D

Skjult ID med pseudonym trueman to. 18 des. 2008 17:28

Juni, du er inne på noe der - hvis jeg forsto deg riktig.
På en eller annen syk måte kan det på sikt være lærerikt å ha kontakt med flere samtidig. Selv var jeg i overkant ivrig en stund både med mailer og datinger. Det gikk rett og slett litt over stokk og stein. Inntil jeg plutselig møtte meg selv i døra, da jeg skjønte at en av de damene jeg møtte drev med det samme.
Så nå har jeg tatt en lengre timeout. Kikker innom her av og til, er på forumet når jeg gidder, og svarer høflig hvis det detter inn en mail. Men heller ikke noe mer.
For mens jeg for en stund siden kunne føle meg noe desperat og opptatt av å treffe en ny dame, skjønner jeg nå et det er INGEN hast. Det er nok av single menn og kvinner her i verden, og når vi gjør oss fortjent til det, finner vi hverandre. Når vi senker skuldrene litt, lar ting skje i sitt eget tempo, så tror jeg den "riktige" kommer mer eller mindre av seg selv.
Her i sukker-verden går det gjerne litt fort i svingene...gir ned !

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 18 des. 2008 17:30

@sportlady

For veldig mange vil en passe dose oppmerksomhet i forholdet fylle kvota, men det er nok en del som oppmerksomhetsjunkier som ikke er i stand til å legge fra seg den bekreftelsen nettdating gir.

@juni

Jeg tror ikke kvinner som driver med nettdating er lettere på tråden enn andre kvinner, men de har erfaring med nettdating som kan fremstå som en ufarlig måte å få denne oppmerksomheten på. Og at den del kvinner er særdeles opptatt/avhengig av å få oppmerksomhet vet jeg ut fra egen erfaring. Derfor ville jeg fulgt litt med om jeg blir sammen med en kvinne gjennom nettdating. Litt mer enn jeg ellers ville gjort, da jeg strengt tatt ikke er verdens mest sjalu person.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 18 des. 2008 17:39

Har noen men ikke så mange at det blir problem med å miste noen intreresse.
Tror ikke interessen min hadde blitt lavere hvis jeg hadde fått vite at de snakker med flere også... det er klart at etter 2 dater når man bør vite hvor ting fører er en-om-gangen som gjelder . :o)

Skjult ID med pseudonym juni to. 18 des. 2008 17:58

trueman:
Selv er min profil i pause for tiden, jeg var en ganske så aktiv dater en stund og tenkte vel at kjæresten var rett rundt hjørnet :-) Men sånn funket det ikke, og jeg ble til slutt sliten av å stadig komme i kontakt med nye mennesker her inne. Så det er timeout for meg også nå.

HrMetikk:
Folk er jo forskjellige, så godt mulig noen synes det gir et kick å få oppmersomhet via en profil på nettet, men kanskje det da ikke er kjønnsbestemt, men at det kan gjelde både menn og kvinner?
Selv har jeg ingen særlig glede av oppmerksomhet via nettet... ikke før jeg opplever via et treff at vi er to mennesker som kan finne tonen og ha det trivelig sammen, uavhengig om det blir kjæresteri eller ei ut av det :-)

Skjult ID med pseudonym høstsol to. 18 des. 2008 18:09

I de første seks ukene her holdt jeg kun kontakt med én, og sa høflig nei takk til andre. Syntes jeg hadde så sinnssykt god kjemi på mail og sms med ham, at alt annet ble uinteressant. Nå ble jo ikke det noe da, bortsett fra en veldig morsom og underholdende date - og det er jo bra det óg... Jeg skjønte i tillegg at det nok var bare jeg som holdt meg til én om gangen av oss to, for å si det slik.

Så nå holder jeg kontakt med cirka tre samtidig, og det selv om jeg nok må innrømme at jeg dater en av dem. Men problemet er at vi bor langt unna hverandre, og at treffene blir sjeldne. Føler ikke at jeg er veldig slem for det... Kan man ikke bare være åpen når man møtes da, at det er flere man har kontakt og har en liten nettflørt med? Og - jeg vet - at blir noe alvor, så har jeg ingen problemer med å gi slipp på oppmerksomheten og komplimentene her inne, de tar jeg med en stor klype salt likevel... Det er i hverdagen de virkelig teller!!

Skjult ID med pseudonym Bongo lø. 20 des. 2008 18:15

For meg ville det være helt rart å ha flere på gang... Jeg har ei som jeg liker ekstra veldig veldig godt, og noen som jeg synes bare er hyggelige som jeg ser på mere som brevvenner. Får litt avsmak om folk bare er her for å høste respons og aldri tar seg tid til å finne ut ordentlig hvem den andre er.

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 20 des. 2008 19:25

En dame om gangen og det er nok for meg. Selv om jeg har fått mange hjerter pga min gode profil så er det alikevel bare en jente som kommer igjennom. Nå er det drømmejenta som har meg på tråden.

Skjult ID med pseudonym yeehaw lø. 20 des. 2008 20:20

En og annen innimellom.

Ligger lissom litt på være å greier ... "bare kikker."

Skjult ID med pseudonym No ID lø. 20 des. 2008 20:37

Snakket med 5-6 stykker samtidig på det meste. Avtalte å møte flere av dem, men møtte bare 1. For meg ble det litt for mye å holde styr på... Jobbe, møte venner, familie, trene og date 5-6 stykker samtidig. Det ble for mye surr, og nå prøver jeg å holde meg til å snakke med maks 2 stykker samtidig.

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 20 des. 2008 21:13

Med svarprosenten her, tar jeg gjerne kontakt med flere samtidig, men når jeg først er i en ålreit stim med ei, tar jeg ikke kontakt med andre. Svarer selvsagt hvis noen tar kontakt og jeg synes de virker interessante, men det skjer vel strengt tatt ikke så ofte. Så jeg har vel aldri vært oppe i mer enn tre personer samtidig.

Skjult ID med pseudonym ? lø. 20 des. 2008 23:19

Jeg har hørt om de som har planlagt date med 6 stykker i løpet av en helg....
Sikkert greit og sjekke flest mulig, men hva hvis nr 1 er virkelig topp.... eller date nr 3 er litt bedre.... eller kanskje nr 5 er den værste... hvordan var date nr 2 og 4 igjen.... :-) Da kan man virkelig gå i surr.

Skjult ID med pseudonym åddå ma. 22 des. 2008 08:21

Å svare på brev til flere ser jeg ikke som noe problem....blir mer komplissert når man begynner å dele ut msn og telefonnummer........DER er det veldig greit med en,kanskje to om gangen........har jeg skjønt!!