Alle innlegg Sukkerforum

Sexlyst til besvær

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) sø. 17 juli 2016 01:39 Privat melding

En venn av meg synes det er smått urettferdig at han scorer lavt på sexlyst. Han har en krevende jobb som ofte blir med ham hjem. Det er ingenting galt med libidoen hans, den er snarere sterkere enn normal, men så er det det at det bare er frekvensen som teller. Hvorfor er det slik at "sexlyst" skal være sterkere om man ønsker misjonær 7 dager i uken, enn om man vil ha Tantrisk, forbudt og Kama Sutra to ganger i uken?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 17 juli 2016 23:33 Privat melding

Etter et døgn får jeg vel da konstatere at for de fleste så er kvantitet viktigere enn kvalitet på denne fronten...😉

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 23:40 Privat melding

Bare undrer meg: Hva slags skåringsverktøy bruker din venn for å konstatere at han skårer lavt på dette?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 17 juli 2016 23:45 Privat melding

Helt enig, sex er oppskrytt 😀

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 18 juli 2016 00:06

Bør vel være der @Haakon, når han selv vet hva han har svart.
Men akkurat det bladet er misvisende, synes jeg. Jeg kunne svart både 1 og 10, kommer helt an på tid/sted/setting....så jeg safet å la meg på midten😁

(mann 52 år fra Oslo) ma. 18 juli 2016 00:21 Privat melding

Pirre bare viser at han ikke helthar skjønt det han selv tar opp. Jeg mistenker først og fremst at han ikke skriver "for en venn", men do seg selv. Så tar han opp tantrisk sex.
Ekte tantrikere vil enten ha sex flere ganger om dagen hvor mannen ikke ha rutløsning mer enn hver fjortende dag, eller de vil ha seks ca cer fjortende dag der kvinnen gis et utall utløsninger før ,mannen gir seg etter kanskjetolv timer. Hvordan han får tid til to det dager i uken vet ikke jeg.
Forbudt sex finnes ikke her for normale voksne frivillige deltager. Forbudt sex bør han vel holde seg langt borte fra, det er enten ufrivillig for den andre part eller personer som av andre grunner ikke har lov etter lovverket å gi sitt samtykke, p.g.a. alder o.l.
Kama Sutra består av 72 stillinger, som alle er ment å gjøres gjennom det meste av akten. Hvordan du rekker 72 ganger to ganger i uken skjønner jeg heller ikke. Om du mener en liten del av Kama Sutra så kan jo det godt være misjonærstillingen, den er jo med der, som alle andre høyst vanlige stillinger.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 18 juli 2016 01:29 Privat melding

Ha ha, Mundari har som vanlig veloverveide svar parat. 😂 Poenget var at kategorien "sexlyst" utelukkende går på antall ganger i uken man ønsker gjennomført, mens kategoriteksten kanskje gir mer assosiasjoner til intensitet og kvalitet. Man har gjerne lyst oftere enn man har praktisk mulighet. Da blir det kanskje feil å sette daglig frekvens dersom det ikke lar seg gjøre i praksis?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 18 juli 2016 07:55 Privat melding

Skjønte jeg vel:-) Det burde være to forskjellige målestaver man registrerte på for å skille de to egenskapene. Og en referanse til statistisk normalfrekvens for alder. For hvor mange av oss vet egentlig hva som er gauskurvefordelingen for vår egen alder? Folk svarer vel stort sett bare hva de tror, ikke hva de vet om egen adferd mot normalen...

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 08:54 Privat melding

Vi må jo nødvendigvis svare ut fra en idealsituasjon. Hyppighet hvis vi kan velge helt selv. Hvis vi skal velge hyppighet ut fra alt som kan skje - våkne ungdommer i huset, småbarn som skal sove i sengen, sykdom, reiser, trening, tid med venner, mensen, politisk aktivitet, dugnad i korpset etc, så kan vi jo likegodt registrere oss som evnukker og nonner hele gjengen.

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som tar med meg som lærdom fra forrige forhold, hvor viktig det er å se og imøtekomme og prioritere partnerens behov på alle områder. Også dette :-)