Alle innlegg Sukkerforum

Uheldig blanding av mål?

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 05:19 Privat melding

Du, jeg har vært singel i over 8 år, og tenkte å søke kjærligheten her,

men, jeg hadde knapt vært pålogget for første gang i 20 min før jeg fikk slibrige tilbud,

jeg har uflaks i kjærlighet, er 55 år, så dette var sjikkli bånn i bøtta,

det var som å få det gnidd inn, flertallet av mannfolk som liksom er ledig på torget er med rene ord for penga bare "ræva",

jeg er så skuffet og lei meg at jeg holder på til å dauve, og jeg har har allerede forpliktet meg til å betale for å nærmest bli fornærmet av pulesjuke mannfolk i måned ??

takk då, for ingenting,

hvorfor blande folk sammen, de som bare er interessert i en "flørt" og de som har et genuint ønske om å finne en livspartner?

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 17 juli 2016 08:12 Privat melding

Hei, og velkommen til forumet, @sjanell. Hyggelig å se noen nye stemmer her. 😊

Det hadde selvfølgelig vært en stor fordel om folk faktisk respekterte det man skriver, og at når man har sagt at man søker etter en mann mellom 50-60, og et langvarig forhold, at man da ikke fikk en drøss med henvendelser fra menn i feil alder og med helt andre hensikter. Men det finnes faktisk mange gullklumper innimellom gråsteinen. Mange nok til at det absolutt er bryet verdt.

Mine første dager her var litt lik dine, for de mer useriøse er blant de raskeste, og jeg fikk også litt bakoversveis. Men så etter et par uker begynte de mer seriøse å dukke opp, og det er faktisk mange virkelig flotte menn der ute, også i vår aldersgruppe. Det gjelder bare å være tålmodig, skille raskt ut de useriøse uten å bruke tid eller energi på å irritere seg. Du gjør det selvfølgelig nå i begynnelsen, men du vil lære deg til enten bare å trekke på skuldrene av dem eller å ignorere dem.

Fokuser heller på de seriøse, gode mennene, for de kommer etterhvert. Og de gjør det verdt det å være her. 😊

Lykke til 😄

Skjult ID sø. 17 juli 2016 08:21

Masse lykke til og husk at alle gutter/menn ikke er like. Er jo synd hvis du skal gå glipp av den store kjærligheten fordi du trur at alle er sånn. Ordner seg alltid for snille jenter.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juli 2016 12:14 Privat melding

Love love♥️ så derfor mine seriøse meldinger ikke går gjennom fordi andre mannfolk ødelegger for oss snille å seriøse ?? Så damer tror alle er like.

(kvinne 53 år fra Østfold) sø. 17 juli 2016 12:24 Privat melding

Man må jo også utvikle enn viss evne til å takle sånt,-så ikke ta det til deg, blokker og gå videre .. Noen vil slik og andre noe annet,- l de flesteiooleves som hyggelige og seriøse. Og forumet er et fint sted å pludre 😉👍🏼velkommen og lykke til! 😊🙏🏼🌸

(kvinne 57 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 12:42 Privat melding

Oij, nå ble jeg sjikkli glad for å se så mange fine tilbakemeldinger :))

(mann 46 år fra Oslo) sø. 17 juli 2016 13:12 Privat melding

Det er nok ikke overvekt av desperate griser her men det er nok nettopp dem som sender flest antall meldinger overalt og særlig til nye damer. Fleste leser sikkert ikke det andre skriver så mange er vel enkle å kaste i søpla. Lykke til 🌿

(mann 41 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 13:19 Privat melding

Vi e vel alle griser før eller siden, men greit å være det på de rette premisser :-p

(kvinne 53 år fra Østfold) sø. 17 juli 2016 13:50 Privat melding

Nemlig,Roken, og med rette person 🐷🐽😉