Alle innlegg Sukkerforum

Tror ikke vi passer sammen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dionysus sø. 17 juli 2016 13:30

Jeg vil bare rette oppmerksomheten på en type svar som jeg ofte har fått fra kvinner her inne på Sukker som jeg har sendte førstemelding til.

"Beklager men jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre"

Ok, dette høres vel i utgangspunktet ut som et høflig avslag, men etter en del av disse blir man temmelig lei og frustrert. Poenget mitt er at denne typen svar mener jeg her helt unødvendig. Det kan virkelig være sårende å bli avvist slik. Jeg vil oppfordre jentene her inne til å la være å svare hvis dere ikke er interessert i kontakt med den som skriver til dere. Det er mye bedre enn den frasen som så mange lirer av seg.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 17 juli 2016 13:40 Privat melding

Jeg tviler på om vi noengang vil komme til enighet om hva som er den mest skånsomme måten å avvise på. Noen blir såret over å ikke få svar, du sier du blir såret over høflige avslag. Jeg har mottatt et par slike du nevner, og jeg har syntes det var helt greit, men jeg ville blitt skuffet over å ikke få noe svar.

Jeg regner med ingen andre heller vet om den eneste idiotsikre måten å avvise noen uten å risikere å såre dem?

Skjult ID med pseudonym Synne sø. 17 juli 2016 13:41

Så kommer det tråder om at man ikke får svar, og det oppleves også som sårende... Kanskje man bør skrive hvilket svar man ønsker i meldingen? :-) Det er umulig å forutse hvordan mottaker vil ta imot et avslag. Jeg tenker det å ta seg bryet med å svare noen linjer er en fin gest, selv om svaret er negativt.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd sø. 17 juli 2016 13:41

@TS
Det er fint du mener det, men vi damer får mye pepper for at vi ikke svarer på meldinger. Mange mener at vi er uhøflig når vi ikke svarer, og vil heller ha et høflig avslag enn ikke noe svar i det hele tatt.
Ikke gi opp. En dag dukker den dama opp, hun som fortjener deg. Håper du finner henne snart. 😊

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 17 juli 2016 13:42

@Dionysus:

"Livet" her inne kan være hard og brutalt, men vi må prøve å ikke ta ting personlig.

Du ønsker ikke avslag, mens andre blir frustrert når de ikke får svar på meldingene sine. Dermed er det ikke lett å vite hva man skal gjøre for å handle riktig når man får henvendelser fra en man ikke er interessert i.

Det er ikke lett dette her, men ved avslag har jeg prøvd å tenke: "Neivel, men da er jeg faktisk ett skritt nærmere den rette, når en blir "sortert" ut."

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 13:43 Privat melding

Gjør som meg: ikkje klikk på de :-)
Då slipper du en "dårlig opplevelse" :-p

(kvinne 49 år fra Akershus) sø. 17 juli 2016 13:49 Privat melding

Her er det jammen ikke lett å være kvinne.... Hvis vi ikke svarer, et det feil, da er vi nemlig overfladiske, mangler oppdragelse, normal oppførsel og folkeskikk, empati og alt det der.... Om vi leser en tekst og evt ser bilder, ikke kjenner en bitteliten kribling engang, og derfor velger å svare nettopp det vi føler, at den vi ser, har lest tekst om og melding fra, ikke passer det vi søker, så er jammen meg det feil også!:D

Hvordan takler man nedturer irl dersom et høflig avslag fra en totalt fremmed her inne oppleves som sårende? Den som svarer slik har ihvertfall ikke til hensikt å såre, det er mottaker som må være ansvarlig for egen reaksjon altså. De som sender slike svar har ingen forutsetning for å vite hvor mange slike mottaker har fått fra før, og hvor mange han tåler før grensen er nådd.

Jeg tror mange menn melder seg inn på slike sider, ganske blendet av reklamen som nærmest lover alle treff, og så treffer avslagene dem i fjeset som en våt vaskeklut!

Råd: slutt å klage, når det er "alle andre" det er noe galt med, er tiden inne for å gå i seg selv, skikkelig manngard....

(kvinne 50 år fra Hordaland) sø. 17 juli 2016 13:58 Privat melding

Helt enig med deg @Myrah70

Noen ønsker svar uansett og andre ikke dersom det er negativt utfall.
Ikke enkelt dette.
Men plutselig så treffer man en som kan være full klaff.

Bare å kjempa på ;)

Skjult ID sø. 17 juli 2016 14:04

Ikke lett å være verken mann eller kvinne når det gjelder date sider. Beste er vel å la skjebnen bestemme hva som skjer.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 17 juli 2016 14:11

Signerer @Myrah:-D

Å her er det bare å ta på seg flere lag med beskyttelse om man er typen som tar seg nær av "hva enn det måtte være" fra fremmede.

(mann 61 år fra Oslo) sø. 17 juli 2016 14:14 Privat melding

@Dionysus - dette må da være lett å løse (og i tillegg faktisk gi deg en mulighet til å skille deg litt fra mengden - to fluer i en smekk, uten sammenligning for øvrig :-))

Du skriver bare "Siden jeg sikkert ikke er alene om å synes at profilen din er flott, så regner jeg med at du får en del meldinger. Det er derfor helt ok at du ikke svarer dersom du ikke finner min melding og profil interessant :-). Hilsen.... "

Vipps, så er alle lykkelige :-)

Skjult ID med pseudonym x eller y sø. 17 juli 2016 14:15

Syntes den linjen "Beklager men jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre" er helt innenfor.
Da har jeg i det minste blitt vurdert og ikke oversett :)
Man kan ikke sitte å dvele ved hva som gjør at vi ikke passer sammen.
Jeg svarer alltid høflig tilbake "takk for svar og lykke til du også"

(mann 61 år fra Oslo) sø. 17 juli 2016 14:17 Privat melding

Jeg mente vips - du trenger ikke sende penger :-).

Denne nye appen ser ut til å gjøre noe med språket..., hehe.,

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 17 juli 2016 14:21 Privat melding

Om man ikke tåler avslag bør man ikke være på datingsider.

Skjult ID sø. 17 juli 2016 14:45

Tåler man ikke avslag bør man ikke søke om lån heller ;)

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 17 juli 2016 14:54 Privat melding

Den frasen har jeg nok sendt flere ganger, og aldri fått negativ tilbakemelding på det. Jeg har da, som sagt over, sjekket ut profilen og ikke funnet nok som har trigget nysgjerrigheten... Som også ble klokt sagt tidligere ,- det er ikke deg de avviser , men profilen din, så børst det av deg og gå videre.👍🏼

Skjult ID sø. 17 juli 2016 15:23

Livet skal ikke alltid være enkelt men pleier å ordne seg for mennesker som fortjener det

(kvinne 49 år fra Akershus) sø. 17 juli 2016 15:48 Privat melding

Nå leste jeg nettopp at en ung dame på 26, som har blogget om sin kreft, (og på mange måter hjulpet andre i samme situasjon, pårørende og etterlatte) tapte kampen, så å skrive/mene at ting ordner seg for mennesker som fortjener det, er å hoste opp en klisje, en hån mot de som strever og strever, og aldri kommer i mål.... Og, hvem er det som bestemmer hvem som fortjener hva, Skjult ID?

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 17 juli 2016 16:04 Privat melding

Skjønner at ting kan virke bagatellmessig i den sammenhengen Myrah,- men blir ikke det å dra det litt langt å kalle det et hån..? Er det ufint å ønske at det ordner seg, selv om man ikke har,eller har hatt kreft, -Er det kun for de som sliter på en eller annen måte, v sykdom eller andre tunge ting, at det er legitimt å ønske at det ordner seg? Det synes ikke jeg.

(kvinne 49 år fra Akershus) sø. 17 juli 2016 16:11 Privat melding

Tenker at alle her inne fortjener at "ting order seg" jeg....

(kvinne 49 år fra Akershus) sø. 17 juli 2016 16:36 Privat melding

Eller spis en agurk!:) Straks spareribs, og så ut på pokemonjakt med barn og barnebarn!:D

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juli 2016 16:44 Privat melding

Pokemon 😄😄 avhengig 🤗

Skjult ID med pseudonym Jordbæret sø. 17 juli 2016 16:46

@myrah70 barnebarn i en alder av 46? Hvor gamle er barna dine som har barn? Tidlig å bli bestemor 😲

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 17 juli 2016 18:54

@Solecita

Det er mulig det ikke finnes. Men det nærmeste en kommer er vel "Takk for meldingen, men jeg snakker for tiden med noen andre jeg ønsker å finne ut av ting med.".
Samme om det er sant eller ikke, de kan uansett ikke motbevise det. :P

Selvsagt, det er sikkert noen som blir såret over å ikke være førstemann til mølla, men de er vel nesten så og si ikke-eksisterende. :P

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 17 juli 2016 19:12 Privat melding

Jeg vil heller motta
"Beklager men jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre" enn dødelig stillhet. Men jeg håper selvfølgelig å høre hva det er som gjør at vi ikke passer. Spesielt når vi har en veldig godt match.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 17 juli 2016 19:19 Privat melding

Det er da vel et helt greit svar? Kort, greit og tydelig. Ser ikke helt noen grunn til å formulere det annerledes eller, for den saks skyld, måtte begrunne det.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 17 juli 2016 19:31 Privat melding

Derre match greia er bare tull😎 hverdagen er helt annerledes å kjemi er greia 😄 har funnet ut æ kjærlighet osv kommer når man minst venter det💘 å ja i prosessen dit blir man blokka å enkle korte svar💬 må ha troen selv om det kan ta tid 🙈

Skjult ID med pseudonym HalvSmart sø. 17 juli 2016 22:19

Det er MANGE måter man kan bli avvist på her inne, ikke ta det så personlig. Jeg skal ta dere gjennom noen av de vanligste:

1. Hun verken leser meldingen din eller besøker profilen din.
2. Hun leser meldingen og besøker profilen, men svarer ikke.
3. Hun blokkerer deg, enten fordi hun bruker dette som ryddemekanisme eller fordi hun ikke liker profilen din.
4. Hun velger standardsvar, en sjelden fugl. Oftest brukt blant nye damer på Sukker som føler de må være høfflige. Det er iallefall min erfaring.
5. Hun svarer på melding, men er lite entusiastisk og håper du tar hintet.
6. Hun svarer, men slutter å svare etter hvert. Fordi hun aldri var helt interessert, eller har funnet noen som virker mer interessante.
7. Hun gir deg en egenkomponert avvisning i første melding.
8. Dere melder, og avtaler første date. Kort tid i forveien kommer hun med en grunn til å ikke treffes, og virker lite interessert i å avtale nytt tidspunkt.
9. Hun melder med deg, men kommer plutselig med en litt merkelig grunn til at dere ikke kan fortsette, gjerne med logiske brister. Påpepker du dette slutter hun å svare.
10. Hun melder med deg, men deaktiverer plutselig. Kanskje av personlige grunner, trenger ikke ha funnet seg en fyr, nødvendigvis. Har hun vært online en del før hun deaktiverer uten å ha svart deg i mellomtiden kan det peke på at hun valgte deg bort.
11. Hun leser meldingen din og besøker profilen din flere ganger, men svarer ikke på melding. Du var på vippen, men havnet i neibunken til slutt.
12. Hun svarer på meldingene dine, men besøker ikke profilen din. Hun synes det er ok å chatte, men er mest sannsynlig ikke interessert. Kan være aktuelt hvis du skrev en morsom førstemelding og har underholdningsverdi i hennes øyne.

Dette er noen av de vanligste måtene hun kan avvise deg på/mest sannsynlig ikke er interesert i fasen før første date.

Skjult ID ma. 18 juli 2016 08:56

Hva betyr match score? Bare fordi vi fyller ut info om hva vi søker så klarer Sukker å finne ut hvem vi passer sammen med i tykt og tynt ? Lettere å finne ut dette sammen og ikke starte ett forhold på % utregning er min mening

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 10:38 Privat melding

Jeg tenker at det kan være greit å få avklart enkelte ting. 35-årig mann som er urban, partyløve, reiseglad, treningsnarkoman, seksuelt eksperimenterende, med masse tatoveringer, som ikke vil ha barn, som røyker og liker å tilbringe all sin tid på kafe med venner, passer kanskje ikke optimalt med en 40 år gammel kvinne som veldig gjerne vil ha barn mens hun ennå kan, er kristen, røykfri, helst vil ha så lite sex som mulig (utover det nødvendige for å få barn) mest glad i strikking og gullrekka, og er uinteressert i trening.

Enkelte slike ting er det greit å ha avklart.

Og så må man møtes for å finne ut av alt de andre :-)

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 18 juli 2016 12:15

Nå har jeg liten erfaring med å sende meldinger eller få svar. (Har vel sendt 3 førstemeldinger, alle til egentlig uaktuelle kandidater pga geografi. Av de tre har jeg fått et svar, så det må jo være langt over snittet her :-). Ingen av meldingene har bedt om en date, men kommentert/spurt om noe i profilen som virket interessant eller morsomt.)

Men, nå til poenget.
Det undrer meg hvordan man kan slå fast at man ikke passer sammen bare utifra en melding og/eller profiltekst?
Greit nok hvis det er som Solecita skrive, åpenbare forskjeller. Men hvis noen med rimelig god match(tall), hvordan kan noen si etter en melding at vi ikke passer sammen?
Jeg misstenker at de som får mye avslag av denne typen er blant de som skyter med hagle på damene. Eller så har de en meget dårlig profiltekst. Eller så er de bare noen gamle griser, og da fortjener de det.

Jeg har ingen illusjoner om at man kan beskrive seg selv i en profiltekst slik at andre kan vite hvem du er bare ved å lese den. Folk har så mange forskjellige lag og nyanser at det egentlig burde vært utført en "stresstest" av potensielle partnere, der de over kort tid blir utsatt for alle forskjellige kriser og katastrofer for å se hvordan de reagerer.
Hvem har ikke blitt overasket over hvordan en venn eller partner/eks har oppført seg i en helt ny og uventet situasjon?
Den som oppfører seg som supermann i "fredstid" kan bli et skjelvende vrak når det brenner på dass. Mens en som er stille og forsagt i det daglige kan stå frem å ta kontrollen i en katastrofe.

Jeg mistenker også at "Jeg tror ikke vi passer sammen" egentlig betyr "jeg liker ikke hvordan du ser ut på bildene dine".
Balder ut.

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 18 juli 2016 12:29 Privat melding

@Balder
Jeg er en av de som har svart nettopp dette til 3-4 stk. Og det er fordi jeg oppriktig tror at vi ikke passer sammen. Jeg har da kikket på profilen og gjort en vurdering. Siste jeg svarte slik var en superaktiv type uten barn. En som reiser verden rundt og kaster seg ut av fly, hiver seg ned bakker i vill fart på sykkel eller skal bestige de fleste fjelltopper på sin vei. Elsket løpeturer, svømming, surfing og dykking. Jeg selv er ikke en eventyrer og ville aldri hverken hoppet i fallskjerm eller syklet ned noen skumle bakker. I tillegg er jeg bundet fordi jeg har en sønn. Liker IKKE løping og er en smule redd for vann. Så DA synes jeg at jeg uten dårlig samvittighet kan si at: Tusen takk for hyggelig melding. Jeg ser at vi nok ikke passer så godt sammen, men ønsker deg masse lykke til og god sommer.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 18 juli 2016 12:38

@SmileyLiz
Det var et meget godt svar. Han der hadde ikke jeg passet sammen med heller (i tillegg er jeg en heterofil mann.)

Det er et eksempel på helt opplagte forskjeller. Jeg gjentar at jeg tror mange "skyter med hagle" når de sender meldinger, eller bare ser på bilder.
Mulig det er vanligere for menn å tenke at de sikkert kan få damene med "over" til sin livsstil og derfor ikke er så nøye med den biten.
Jeg ville ikke engang tenkt på å skrive en melding til en dame som levde slik han du beskriver gjør (ikke at det er noe galt med det, han har det jo sikkert dritgøy!). Jeg innbilte meg at en stor forskjell i livsstil ville gi utslag i et lavt matchtall, men jeg tar vel som vanlig feil.

God sommer til deg også (Blunkesmilefjes)

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 18 juli 2016 12:44 Privat melding

@balder
Skulle også tro at matchtallene burde vært lave. Mulig de var det også. Ser ytterst sjelden på matchtallet, men titter på et par av bladene.

Mulig disse mennene tror de kan påvirke damene over til sin livsstil, men jeg vet at jeg er ikke en slik dame ;) Så da svarte jeg likesågodt så ærlig jeg kunne.
God sommer ja 😉

(kvinne 41 år fra Hordaland) on. 20 juli 2016 00:53 Privat melding

Det er ikke lett å være singel I disse data-tider der det er enklere å treffe noen via dating sider. Man skal selge en super fantastisk versjon av seg selv og så skal man da sende melding og samtidig håpe at en får meldinger. Man skal ha en perfekt profil, verken mer eller mindre. Bildene skal vise hvor fantastiske aktive liv en lever for å vise hva en ønsker at en felles fritid skal gå til. Man ser på interesser, ønske om barn, røyk, alkohol. Er det barn involvert bør man jo ikke bo langt fra hverandre pga forskjellige skoler og så er det eksen med sin nye dame og hennes barn. (For min del) En kabal skal gå opp

Disse moderne familiene med dine, mine og våre barn tar litt pusten fra meg. Men kjekt med familie da. Jeg har 1 hel søster, 3 halve og 2 ste søsken....

Og så begynner problemene på dating sidene med hvordan er takker nei til videre kontakt, og jeg som sikkert flere andre har fått ganske ufine svar tilbake. Det er ikke noe kjekt, for det er jo aldri vondt ment. Vi tar alle en avgjørelse basert på et første inntrykk. Et inntrykk vi sikkert har fått på under 15 sekunder.

Kanskje med tanken på alt annet som må klaffe i jakten på den rette....så burde sukker fått inn en slik knapp der man kan velge å krysse av for om en ønsker svar om det er avslag. Og så burde det også være en slik skjul profil i tillegg til å blokkere. Å blokkere noen bør jo kun brukes når noen er ufine, men i mangel på skjul knappen blokkere mange av oss for å fjerne de som er uaktuell.

Bare noen tanker fra meg ☺️

Skjult ID med pseudonym Lurerpå on. 20 juli 2016 01:45

Skjønner tanken men bedre enn å bli blokkert...jeg svarer alle selv om jeg ikke er interessert. For jeg setter pris at jeg får et svar. Og de fleste takker for et svar.

Skjult ID med pseudonym Fra nord on. 20 juli 2016 04:56

Kjære TS, livet er tøft også her inne.
Jeg sendte et slikt svar til en mann for ei tid tilbake, og ble "kjeftet huden full" pga det svaret. Mitt valg ble tatt utfra de "få kriteriene" som er veldig viktig for meg, og hvor han var tydelig diskvalifisert.
Så er mitt spørsmål til deg, hvordan ser profilen din ut? Glem bildene men sjekk ut tekstene dine, mulig det finnes masse svar der. Eller neste steg, sjekk om bildene inneholder giftering, masse drikke bilder eller overdrevent masse toppturbilde?
Og hvis du falt for bildene eller teksten i profilen hennes, sjekk om du "svarer" til det hun har beskrevet eller ønsket i sin profil.
Vi er ikke like her inne, og alle dere gutta kan ikke være guds gave til absolutt ALLE damer som er på sukker😊
Vi sorterer nemlig vi også.

Skjult ID med pseudonym klløna on. 20 juli 2016 10:18

Har fått ett par "Du er desverre ikke den jeg søker"
- så menn kan gi hyggelige avslag de også ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 juli 2016 10:54 Privat melding

Tre ting.

For det første vil en henvendelse alltid måtte sees i lys av hvor du er i prosessen ellers. Hvis du allerede skriver med en annen som du har god dialog med så skal det SVÆRT mye til at du velger å skrive med en til med mindre du finner den absolutt perfekte kandidat. Og de er sjeldne. Hvis du ikke har noen annet på tapetet så vil du lettere vurdere en som det ikke er noe galt med, men som du heller ikke akkurat er tvillingsjel med.

For det andre: Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte er så opphengt i utseendet. Det er kanskje 5-10 % av tilfellene at det er utseendet som er utslagsgivende for mitt vedkommende. Resten av tilfellene er det 100 andre ting. Bor for langt unna, treningsnarkoman, for store utdanningsforskjeller, annerledes livssituasjon (mine barn er på vei ut av redet - det skal være en knallfyr for at jeg vurderer en med små barn), liker ikke å reise, kan ikke skrive norsk. Men den aller viktigste og største grunnen er faktisk lite eller ingen profiltekst.

Og jeg har jo også hørt protestene: Hvordan kan du si at vi ikke passer sammen, du vet jo ingenting om meg!

Nettopp.

Og det sier mer enn 1000 ord. Jeg er verbal, elsker kommunikasjon, snakker mye, ler mye, skriver mye. Hvis du ikke har klart å presse ut tre setninger om hvem du er eller hva du leter etter, så er det gode sjanser for at du ikke er noe for meg. Jeg kan ta feil, jeg har et par ganger tatt sjansen på noen som ikke hadde stort tekst, bare fordi jeg likte smilet deres, og i det ene tilfellet var det kjempematch - men i det store og hele sier fravær av tekst meg nesten mer enn selve teksten.

For det tredje: Svært ulike interesser behøver ikke å være et problem. Jeg hadde ikke hatt noe problem med en som dro på guttetur til Alpene mens jeg dro på rosetur til Slovenia. Hvis begge er villig til å strekke seg og leve med litt forskjeller så går det helt fint. Men hvis du er fast bestemt på at dere må dele alle interesser, og at hun må være med deg på alle toppturene dine, ja da blir det litt redusert antall å velge mellom, og du må tåle litt avslag fra de som ikke ser seg selv helt der.

Er det noe rart at vi er alene alle sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Fra nord on. 20 juli 2016 11:19

Siste taler !

Du har så mye rett i den teksten din.
Og NEI det er ikke rart at vi er alene.

Finner jeg ikke en som jeg virkelig matcher med (ikke treet) og har god kjemi med når vi prater/møtes, Da ser jeg heller ikke noen grunn til å oppgi singellivet som faktisk er helt greit. Sånn bortsett fra savnet av den kjæresten, som hadde vært kjekt å hatt.

Skjult ID med pseudonym Klatremus on. 20 juli 2016 21:41

Svaret "tror ikke vi passer sammen" kan godt bety noe så enkelt som at man ikke liker bildene/utseendet. Det betyr det som oftest for meg i alle fall. Vurderer å begynne å skrive det jeg EGENTLIG mener; "beklager, men jeg liker ikke utseendet ditt". Ja, jeg er klar over at det høres brutalt ut, overfladisk og som om jeg kun er opptatt av det ytre. Det er ikke slik. Men jeg må kunne se NOE i bildene som gjør at jeg tenker "han der tror jeg at jeg kunne blitt betatt av". Match og interesser er egentlig underordnet. Det er hundrevis av menn her inne med interesser og verdier jeg liker og kan kjenne meg igjen i. Men jeg kan da ikke date alle disse?

Forresten; @HalvSmart, du er helsmart :-)

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 18:23 Privat melding

Jeg tenker heller stikk motsatt av deg. Jeg setter pris på at de viser meg høfflighhten av å ta seg tid til å gi deg en avslutning. De kunne bare scrollet videre, MEN de stoppet faktisk opp, ville bruke tiden sin på å gi deg ett svar... det er mer enn hva jeg har fått. ;) se på dry slik så kanskje det føles mindre irriterende. Jentene kan ikke vite hva som er den rette handlingen å gjøre for at du kan gå videre. De må ta ett skudd fra hofta, og hadde jeg kunnet ta ett valg, hadde jeg satt tusen ganger mer pris på ett svar enn å bli ignorert.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 18:25 Privat melding

For jeg kan si at å bli konstant ignorert kan gjøre ganske passe vondt det også på de rette dagene.

Skjult ID med pseudonym Dionysus fr. 22 juli 2016 16:39

Rune58, bra forslag til løsning. Imponerende å se hvor mange som engasjerte seg her.