Alle innlegg Sukkerforum
(mann 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 15:36 Privat melding

Trist å høre at Russland kanskje blir kastet ut av OL i Brasil. Men greit at dem tar juksemakere som har gjort dette planlagt og med vilje

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 15:44 Privat melding

Kunne ikke brydd meg mindre, det er i skoleferien, det er sommer og de to i kombinasjon betyr ca null tv-titting! :) Hva er din favorittgren da? Og, like viktig, hva betyr de nye nickene dine? :)

(mann 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 15:54 Privat melding

Favoritt gren Myrah70 er 10 kamp. Bare kjedet meg litt og laget ett nytt nick. Hva mener du jeg skal ha som nick?

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 16:05 Privat melding

Hvem er favoritten din i 10-kamp da? Er det mange bra russere med i den grenen? Jeg har ingen formening om hva du skal ha som nick:) Husker bare at andre som bytter, ender opp med å bli tiltalt med et av de forrige nickene:) Har du trent idag da? Jeg hadde først en tung styrkeøkt på lår, legger og sider, en halvtimes pause før 1.5 mil i kjapt tempo på smale skogsstier!:) Måtte bare gi gass, før syra kom!:D

(mann 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 16:09 Privat melding

800 m og 1500 m og kule. Trener hver dag. Trent brystpress og bicepscurl i dag. Kjempeflink jente du Myrah70

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 16:13 Privat melding

Takk!:) Flink du også!:) Synes det er gøy, pushe grenser for både styrke og tid!:)

(mann 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 16:14 Privat melding

Helt klart digg å trene. Har tatt av ca 16,5 kg og hadde fettprosent på 7,5 %

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 18 juli 2016 20:09

Hva er trist med det?

(mann 48 år fra Akershus) ma. 18 juli 2016 21:16 Privat melding

Nei ikke trist at dem blir kastet ut men at dem har jukset med vilje og at det var nøye planlagt :(

Skjult ID med pseudonym frk.milla ti. 19 juli 2016 21:54

På tide at man tar et oppgjør med slikt faenskap.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 19 juli 2016 22:22

Det er trist at Putin har skapt en nasjonal fryktkultur mot vesten for å samle folket rundt sin egen maktposisjon. Det er helt for jævlig at han har invadert Ukraina. At hele søplelandet driver med organisert doping er... i høyden litt irriterende. Mener jeg.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 20 juli 2016 11:51 Privat melding

@BruceW

Jeg ser dessverre ikke noe alternativ til utestenging akkurat nå, og jeg er 100% mot doping, uansett hvem som bedriver det.

Det som bekymrer meg er at som du sier så blir dette en del av propagandaen om at Vesten hater Russland, ønsker å tråkke på dem og ydmyke dem.

Jeg følger den russiske ambassaden på Facebook, og der sammenlignet de akkurat utestengelsen nå, med Vestens boikott av de olympiske leker i Moskva på 80-tallet, og Sovietunionens boikott av lekene i Calgary. Begge deler rent politiske hendelser. Det er absolutt ingen vilje til å se dette som del av et faktisk anti-doping arbeide.

Jeg er også helt enig med deg i at det er for jævlig at de har sendt tropper til Ukraina . Jeg var i Kiev akkurat da russiske tropper begynte å velte over grensen, og følte meg som en rotte som forlot det synkende skip da jeg kunne fly ut i sikkerhet, mens jeg var redd for at alle vennene mine skulle komme under diktaturlignende forhold.

Det jeg må si meg uenig i er når du kaller Russland et søppelland. Du har selvsagt rett til å tenke og si akkurat hva du vil om den saken, men det er så absolutt ikke min opplevelse av landet. Russere beskrives ofte som kalde, uvennlige og harde, men ingenting kunne være lengere fra sannheten. De er noen av de varmeste, snilleste mest omsorgsfulle menneskene jeg har vært borti. De er sjenerte overfor fremmede, og litt flaue over å beherske vestlige språk dårlig, og dessverre møter vi ofte såkalte 'nyrussere' når vi er på ferie, som ikke akkurat er de mest sofistikerte eller vennlige. Men når du opplever dem hjemme, og blir litt kjent med dem, så er det de søteste som finnes.

Og nå går mange av dem og tror at NATO vil angripe. Alt det vi ser på som defensive handlinger, beregnet på beskytte NATO-landene, og særlig Baltikum, ser de på som forberedelser til krig. Når jeg prøver å fortelle dem at ingen i NATO vil være gale nok til å angripe Russland, så tror de meg ikke. De sier: Jeg hører hva du sier, men jeg ser hva NATO gjør. Og alt som har skjedd blir vevet inn i den samme historie. Sanksjoner, utestengelse fra OL, troppeansamlinger i nabolandene.

Jeg er dypt bekymret.