Alle innlegg Sukkerforum

Kulturforskjeller til glede og ...?

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 juli 2016 11:05 Privat melding

Siden jeg skal være en hel måned i Moskva, bestemte jeg meg for å sjekke ut de lokale forholdene ved å melde meg på en russisk versjon av sukker. En del av spørsmålene var ganske like de vi har her, men det som mest skilte seg ut var at det var absolutt ingen spørsmål som gikk på fysisk samliv, men et par som gikk på om man var en god mor og husmor. Og man skulle svare på hvor mye partnere kunne drikke.

Jeg er for så vidt takknemlig for å slippe å legge ut om det første, men var litt i kattepine på de to neste. Er jeg en god mor? Ja, jeg synes da det. Er jeg den perfekte mor? Neppe. Selv barna mine synes ikke jeg er streng nok. Er jeg en god husmor? Tja, etter norsk standard er det ikke så verst, god og rimelig sunn mat kommer på bordet regelmessig, klær vaskes og brettes, og hjemmet holdes rimelig rent og ryddig, men stryking, og søm er ikke-aktiviteter hos meg. Og etter russisk standard, hvor en manns uteplikter er bortimot altomfattende (betale, bære, beskytte, reise seg opp på bussen, hente mat og helle opp drikke på restaurant) og hans hjemmeplikter består av å ta på tøflene selv, ville jeg jo falle totalt igjennom.

Og når det gjelder alkohol skrev jeg at jeg drakk noen ganger i måneden, og at det var viktig for meg at han ikke drakk oftere. Jeg ville normalt ikke tenke på å skulle mene noe som helst om hvor mye en partner drakk, med mindre han hadde alvorlige rusproblemer, men siden alkohol er et stort problem der borte, så fant jeg ut at det var best å være litt restriktiv på det området.

Men det som slo meg mest var hvor inni granskauen håpløse bilder det var på de gutta som ble presentert. Mye barter og bling og muskler og dårlig fokus, Våre badersomsselfier ville vært en opptur. Nå hadde jeg satt så strenge kriterier på hvem jeg ville treffe, at maskinen fant bare 8 kandidater til meg blant Moskvas 8 millioner innbyggere, og de kunne skremt den modigste.

Jeg vet ikke om det er fordi nettdating er så lite vanlig der borte at det bare er de håpløse tilfellene som kommer dit, eller at kombinasjonen mannsunderskudd på 10 millioner, og smellvakre russiske kvinner gjør at markedet er støvsuget for interessante menn.

Men til de som mener at det er for få interessante menn på sukker, så kan jeg love dere at 90% av våre menn ser ut som Brad Pitt sammenlignet med hva jeg så der, og tekstene deres er hundre ganger bedre både på stil og innhold.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 19 juli 2016 11:51 Privat melding

Kan du ikke få noen av dem til å melde seg inn HER, så kommer vi andre litt bedre ut.

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 19 juli 2016 11:54 Privat melding

Kan ikkje akkurat skryte på meg bling og muskler, men eg kan godt skaffe meg en løsbart!

Så eg kan altså hente frem igjen baderomsselfiene mine? ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 juli 2016 12:15 Privat melding

@Haakon: Det hadde vært flott!

@HerrFekt: Du kommer utmerket ut uansett, hvis du hadde vært ti år eldre hadde du måttet tatt på deg løpeskoene for å rømme fra alle sukkerdamene som løp etter deg :-) Det eneste som redder deg, er at det er mange færre damer i din alderskategori.

@roken: Tro meg, løsbart er overflødig! Og baderomsselfiene hadde vært strålende i forhold .-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 19 juli 2016 12:53 Privat melding

@Roken: de har stort utvalg av løsbarter på butikken TGR 😅

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 19 juli 2016 12:55 Privat melding

Skal du ha m deg en russer hjem, Sol? 😳😉

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 19 juli 2016 12:59 Privat melding

Isabel: Takk for tipset.. Får slenge på meg en bart på neste date eg skal på

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 19 juli 2016 13:01 Privat melding

@Roken: 🙈😆

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 juli 2016 13:05 Privat melding

@Gille: Nei. :-)

Det var mest for å se hva som fantes, og se om jeg forsto språket - og så tenkte jeg at om jeg kunne prøve en date eller to i Russland så kunne det vært gøy. Foreløpig tror jeg sjansene for at jeg skal se en som jeg er villig til å bli sett med på gaten er grensende til ikke-eksisterende :-)

Jeg tror jeg holder meg til nordmenn :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 19 juli 2016 13:14 Privat melding

@Solecita: Synes du er tøff som begir deg ut på russisk nettdating, om ikke annet enn for eksperimentets skyld. Synd at utvalget var så labert da. Vil jo tro at du vil bli nedrent av meldinger fra disse russiske sjarmørene. Kanskje prøve en annen datingside?

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 19 juli 2016 13:26 Privat melding

@Isabel. Jeg prøver å komme meg på Tinder i Norge, men det er noe mik-mak med telefonen min. Hvis jeg klarer det, så kan jeg visst også bruke det i Russland. Hvis jeg tør :-)

Men jeg har vært så spørrelysten i et russisk-ortodoks kloster at jeg ble tilbudt å konvertere, jeg har latt meg piske i russisk sauna, svømt i Baikalsjøen, spist og drukket alt jeg har blitt servert, vært på ballett, strippeklubb og kattesirkus, så dating er den neste logiske russiske kulturopplevelsen. :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 19 juli 2016 14:14 Privat melding

@Solecita: Ja, jeg har fått med meg at du er godt kjent med mange sider ved russisk samfunn og kultur. Så ja, russisk nettdating gir jo sikkert også et artig innblikk i enkelte sentrale aspekter av samfunnet. Feltarbeid ved deltakende observasjon 😅

(mann 60 år fra Oslo) on. 20 juli 2016 20:11 Privat melding

@Sol - må jo si du er tøff. Ikke mange som ville våget seg på det du gjør :-). Lokal dating som en kulturopplevelse på ferie - woow, der kan det ikke være mange som har noe erfaring å vise til.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 juli 2016 20:50 Privat melding

Nå ja, jeg har betydelig erfaring når det gjelder interkulturell dating. Vi bare kalte det ikke det, men det er en grunn til at jeg snakker flytende spansk og fransk, og engang har snakket bortimot flytende italiensk😎

Ellers ser det ut til at der borte så er det kvinnene som må være de aktive, og med min syltynne russisk så kommer jeg i kategori med våre russerbabes. Dvs. fremstår som lite aktuell pga språklige og kulturelle forskjeller. Dessuten var det bare en av 80 profiler som ikke skremte vannet av meg, og han klarte jeg å svisje feil vei, så jeg tror ikke jeg trenger å være så veldig tøff. 😂

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 20 juli 2016 20:52 Privat melding

Dobbeltposting.