Alle innlegg Sukkerforum

litenrespons, kanskje like bra?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym takamin fr. 19 des. 2008 02:47

Jeg meldte meg inn her,fordi jeg etter lang tid og mye farting,endelig slo meg ned et sted,la inn bredbånd og ordneet en lap top.Ville prøve et seriøst forum for en mulighet for at noen kan få en livsledsager på denne måten.Samme tullet,,gratis påmeldin,,
MEN da får du ikke lest og sett etter noe særlig,må være SUPERBR:JAVELDAMASA. Betalte og fikk flere matcher på over 90.O:K:Bra start,tenkte jeg, og kjørte på en haug med kontakter og såkalt flørt. Mange.ETT svar. Leser senere på chatter om frustrerte damer som lurer på hvor mannfolka er!!Jeg var hwnsynsløs ærlig i profil.Lei av svada skriv son i beste fall er 50% ærlige og resten ønsketenking om sin egen fortreffelighet.Trenger vel ikke være her inne da,tenker jeg.Veldig viktige jobber,en selvinnsikt,som hvis det er sant må vasse i friere på jobb,trening,kafeerm.m.Men nei! Her er det noe som ikke stemmer.Livet er ikke en romantisk film ala pretty woman. Eller har man bomma litt på profilen.Prøv og være ærlige ,er rådene man får her når man setter opp sin egen profil,og får en haug med treff på matchtall, UTEN respons. Her er det noe galt. Enten er man så fornøyd med egen profil,at man ikke gidder legge inn svar på noe, men forventer et ras av svar så man kan velge og vrake.MEN DETSKJERI IKKE!!! Hva med lit ærlighet, litt egeninnsats?Justere profilen opp mot det å være dønn sanndru, og heller ta sjansen på ett eller to oppriktig interssenter? Må vel være bedre det.Eller er dette med matchtall noe surr.!?Jeg fant over 100 med glimrende match,eller enda fler,men gadd ikke trykke meg lengre ned på lista. Nei Takk. Jeg ordner dette selv, uten matchtall og prosentvise mulige livspartnere. Går ut og tar det dummeste jeg vet av unnskyldninger.INGEN EGNE FEIL, MEN KJEMIEN STEMMER. Tenker vi sier at profilen var 40%sant og 60% ønsketenkning ang,egen fortreffelighet.Hadetpåbadet.

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 19 des. 2008 03:11

Eh.. Ok, men hva var det egentlig du hadde lyst til å formidle?

Skjult ID med pseudonym jackslater fr. 19 des. 2008 03:46

Enig jeg.

Skjult ID med pseudonym rambutan fr. 19 des. 2008 04:06

Trådstarter påpeker at det samme fenomenet forekommer her inne som utenfor webben: De med det beste utseendet og den flotteste stilen skårer mer/fler enn de øvrige deltakerne i par-racet. Både kvinner og menn samler seg om noen få favoritter som dyrkes opp i himmelen hva interessee angår. Resten blir lagt på vent. So what else is new?

Forøvrig får jeg mer positiv respons (renget pr. persontonn) irl enn her inne. Det er litt sprøtt.

Skjult ID med pseudonym Xradon fr. 19 des. 2008 05:26

Dette er ikke ukjent profblem. Ønske seg noe spessielt basert på egoisme. På tide bli litt mere seriøs og ærlig. Opplever det samme som deg men jeg går videre. Finnes noen ærlige mennesker her med horpende vanskelig og finne dem.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 19 des. 2008 06:29

Kan ikke folk bare fokusere mer på de som svarer og drite i de som ikke gjør det?

Skjult ID med pseudonym kvinnen fr. 19 des. 2008 09:53

Å være på nettdatesider er blitt livsstil for mange. Folk utvikler avhengihet og klarer ikke å være utenfor. De melder seg på flere sånne steder og lever et slags virtuelt liv. Det gjelder ikke egentlig å finne, men lete og bli sjekket.
Her er det så mange å velge mellom og stadig kommer nye, så man tror det finnes flere sjanser og man venter, vraker, drømmer, pynter på profilen sin og forventer å bli funnet og tatt med storm... en slags virtuel eventyr, med sovende prinsesser og prinser / ikke riddende på hvite hester, men sitende ved sine computer, med komplekser, dårlig selvtilitt og drømmer om at de har det så bra alene egentlig ...

(mann 31 år fra Buskerud) fr. 19 des. 2008 10:29 Privat melding

Kjære frustrerte gentlemen ^^

Jeg ønsker å dele noe helt spesielt med dere, nettopp fordi det er så utrolig mange der ute som rett å slett ikke fatter hvordan dem skal gå fram.

Over en del år så har jeg studert psykologi på egenhånd, kurset meg selv blandt de beste, oppsøkt noen av de beste sjekkerne i dette landet for å bli et av landets beste coacher.

Så over til deres utfordring. Merk det! Ingenting er hindring eller problem, bare en utfordring!

HVORDAN ÅPNE FOR JENTER PÅ NETT
nettdating/sjekking er forskjellig fra sted til sted, men har alle mye av det samme når det kommer til respons og prat over nett.

INNSTILLING:

1) når du nå skal åpne med en mail, eller chatte til ei jente over nett, start med din egen intensjon.
- skal jeg prøve å få henne som venn?
- eller skal jeg prøve å få henne som kjæreste eller bare ligge med henne med en gang?

2) VÆR DEG SELV! Mange menn tar feil av dette; å være seg selv mot ei jente er å være den du er når du er sammen med gode venner og ikke føler noe MANGLER. Altså ikke være den du er når du er alene, ... men heller den du er når du er sammen med andre.

3) DU ER KONGEN! Du har alt du! Du har masse venner, du har godt liv, du har mange kontakter! (om du ikke har så bare tenk deg det å få den følelsen igang) - Damer vil ha den som er KOMFORTABEL med seg selv å som ikke virker desperat.

4) Spontan på nett funker bra!

EKSEMPLER PÅ ÅPNER

1) For å gjøre det enkelt - begynn med;

Du!

Du ser jo så lur ut på det bilde! Hva i all verden tenkte du på i det øyeblikket?
Oi! Er det m.... du ser på?

2)

Jeg og noen veninner ser på profilen din nå, og ser du er den litt følsomme prinsesse typen ; - men jeg mener du har litt bad girl side i deg!

-------
Helt enkle åpninger, spontant og enkelt. 70% svarer. Gjerne copy past og bruk den på mange med litt forandringer pr. profil.
MÅLET -
Å få respons på det

----------

Sjekking er noe ALLE har i seg! Spiller ingen rolle hvordan du ser ut. Bare deg selv er din egen utfordring. Jeg og andre har det morro med damer. Vi er ikke desperate men komfortabel med den vi er. Dette gjør det store utslag selv på nett date:

Lyst til å lære mer?
Se på min profil å ta kontakt da vel ^^ Liker å prate med nye over sukker.no :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Right fr. 19 des. 2008 11:09

Skulle gjerne likt å sett profilen til de som klager og profilene til dem de sender til. Jeg ville ikke akkurat bli veldig overrasket hvis mottakeren ranket langt høyere på attraktivitetsskalaen.. Er det ikke bare å sende en melding til dem som ikke ser ut som fotomodeller? Det er jo også en engen svargarantiliste her så dette skulle jo ikke være et problem..?

Jeg får svar på kanskje 50% og det er fordi jeg har en ganske bra profil og passer på å ikke skrive til dem jeg forstår er for overlegne. Angående det med flere menn enn damer så aner ikke jeg, men jeg tror det har langt mer å si hvem man forsøker å kontakte. Tror også at det kan være uklokt å si f.eks: Hei du var søt!, eller lignende hvis det er opplagt at damen må falle for andre egenskaper enn attraktivitet hvis hun skal svare mannen.

Problemet med kjønnsmarkedet er at det ikke står en pris på objektet. Tenk deg finn.no hvis det ikke sto en pris der! Da ville en visning på et hus til 6 mill bli rennt ned av kjøpere med 2 mill, og ingen ville fått kjøpt. Hvis målet er å få kjøpt så må man derfor være realistisk og dra på så mange visninger som mulig, men kun til objekter man tror man kan ha råd til. Sorry at jeg blander inn økonomi i dette, men jeg er økonom og jeg kunne ikke dy meg.

Skjult ID med pseudonym kvinnen fr. 19 des. 2008 11:25

Mr.Right !
Det var meget visualiserende, det med hus og pris...

Jeg merker at en del menn ikke vil komme med sine lave bud av redsel at de bli avvist.
Men jeg tenker ikke selge egentlig. Vurderer å leie billig, invitere på hjemmelaget middag av og til mot lettere hagearbeid og ærlig vennskap :-)

Skjult ID med pseudonym jente66 fr. 19 des. 2008 11:36

Har du bilde i profilen din takamin? Hvor mange meldinger har du sendt uten å få svar?

Skjult ID med pseudonym Mr.Right fr. 19 des. 2008 11:39

Veldig bra kvinnen, men da bør det stå i profilen din at du ikke vil selge. Mannen kunne jo gått på en annen visning..

Skjult ID med pseudonym DAME50 fr. 19 des. 2008 16:55

Mr. Right. : Bra sammenligning. Jeg opplever meg stadig som hyllevare i Ikeakatalogen. Men, det holder ikke å sitte bak datamaskinen og finne ut at Hun der vil jeg gjerne ha og så tro at det dermed er i boks. For det første har huna/han kanskje ikke sett på profilen din en gang og første tilnærming gir et sterkt inntrykk.
Jeg trenger ikke lange avhandlinger i første mail , men ikke avslør med en gang at profilen ikke er lest og si noe om hvorfor du tar kontakt. Når man en sjelden gang får svar her inne så vær så snill å ikke skriv en setning tilbake som det ikke en gang er noe å svare på.
Når det gjelder å være ærlig i profilen som trådstarter sier er det veldig mange måter å formulere seg på.
Finner en del profiler som har så mange må , skal og ikke at de blir svartehjertet umiddelbart. Hadde de skrevet på en rundere måte hadde det fremdeles stått det samme og jeg kunne til og med blitt interessert.

Skjult ID med pseudonym agus fr. 19 des. 2008 20:52

Hoya, har vi fått besøk av en "sjekkeartist" her på forumet?

Skjult ID med pseudonym kvinnen fr. 19 des. 2008 20:58

@Mr.Right
Jeg er meget tydelig i profilen min...