Alle innlegg Sukkerforum

Folk som er hårsåre og ikke tåler å bli avvist!

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Rogaland) to. 21 juli 2016 10:58 Privat melding

Jeg leser tråder der folk mener at det h'n er overlegen, kresen, avviser på en dårlig måte med å ikke svare, eller si 'beklager, men tror ikke vi passer sammen'. Jeg tenker: ta svaret for det det er, og gå videre! Det er en datingside, og blir du avvist så blir du avvist, ferdig med det.

Har selv opplevd at jenter her inne er overfladiske og ser for mye på match prosenten, men ok da er det hennes valg, ikke vits å lage en klagetråd, bytt heller datingside om du ikke er fornøyd.

(mann 30 år fra Rogaland) to. 21 juli 2016 11:03 Privat melding

En klagetråd om de som klager på at de blir avvist

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 21 juli 2016 11:05 Privat melding

Amen !!

(mann 41 år fra Hordaland) to. 21 juli 2016 11:31 Privat melding

Det e vel en grunn til at vi blant annet går under betegnelsen "enkeltindivid". Folk e forskjellig, så vel når det gjelder oppførsel, meninger, vaner/uvaner og (smerte-)terskel. For ikkje å snakke om oppvekst, miljø, etc.

Noen blir irritert/lei sei, mens andre gir en god f..

Men online, så bør man vel ha i bakhodet at man kan treffe all slags mennesker, der av all slags holdninger/verdier. Så då e det vel bare å ta det meste med en klype salt, sette inn en liten buffer, og la folk styre på som de vil!?

(mann 48 år fra Oslo) to. 21 juli 2016 12:27 Privat melding

Vel, du brskylder jo selv at jenter er overfladiske fordi de ser på matchtallet. Det havner jo egentlig under "overlegen, kresen"- kategoriseringa, slik jeg ser det.

(kvinne 54 år fra Oslo) to. 21 juli 2016 13:25 Privat melding

Synes det er fint at folk (menn) vet hva de vil og ikke vil jeg.
Så når jeg har fått avslag med "vi passer ikke sammen", "du er ikke den jeg leter etter", "du er nok ingen god match med meg" så har jeg tenkt: så fint! Fyren vet hva han vil, hva han liker/ikke liker og det finnes en annen der ute et sted som passer bedre for meg. Også slipper vi begge å kaste bort tiden vår. Hurra!
At man er kresen er bare en fordel - kjempefint at folk er det. Da tar de ikke hva som helst men er heller tålmodige på at "den rette" kommer etter hvert.

Å være overfladisk fordi man ser på matchtallet? Det er vel ikke overfladisk. Overfladisk for meg er når en mann synes at en dame passer på alle områder, men ikke vil bli kjent fordi hun er bittelitt for brei over baken.

@Ptrn - du har nok rett. Man er ekstra sårbar i starten. Mange tror vel også at det skal funke så innmari lett her inne. Jeg sender et par meldinger, får hyggelige svar tilbake og vips så har jeg kjæreste :) Men neida.... Man får stillhet eller avslag. Mange ferske medlemmer kan nok miste motet. Men så går det over.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 21 juli 2016 14:45 Privat melding

Hvis man er rett ut av et brudd, og litt sår, kan det jo være greit å vente litt, eller henge litt på gjerdet, før man trår ut i vannet .. Husketeknikker selv hvor utrolig skummelt jeg synes det var å opprette en profil, men definitivt blitt litt mer "hardhuda" og tar ikke ting line personlig 👍🏼😊

(mann 41 år fra Hordaland) to. 21 juli 2016 16:13 Privat melding

De som kommer rett ut av et "tungt" brudd har egentlig ingenting her inne å gjøre. Så enkel e den.. fins sikkert wn del andre nettsider kor de kan få tilfredsstilt sine behov! :-)

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 17:20 Privat melding

Om noen hadde reagert surt eller aggressivt på en avvisning så hadde jeg bare tenk "ooookay, ustabil AF....Jeg gjorde helt klart det rette ved å bryte her." Du fremstår ikke akkurat som moden ved å få ett anfall og kalle folk ting eller slå i bordet online slik. Bit det sure eplet og bare slutt og svar. Brik kreftene på andre som heller er mer mottaklig for ditt vesen, enn å kritisere andre for at de tilfeldifvis ikke er det. Og ja. Er man kommet ut av ett brudd burde du henge med kompiser og veninner... ikke lete etter en erstatning. Jeg har vært der en gan selv i 2014, Og ville aldri gjort det om igjen uansett hvor god intensjonen din kanskje er. Det blir feil både overfor degselv og den du henger deg på. Nullstill degselv, så prøver du på nytt. Drit i hvor lang tid det tar. Det må ta den tiden det trenger.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 21 juli 2016 23:49 Privat melding

Fornuftig fyr, du, Aanund👍🏼😊