Alle innlegg Sukkerforum

Til alle lurkere

Vis siste innlegg
(kvinne 56 år fra Akershus) to. 21 juli 2016 13:40 Privat melding

I dag morges våknet jeg til en beskjed fra en som absolutt ikke hadde tenkt å sjekke meg opp (geografi, alder) men som skrev noen veldig hyggelige ord basert på det jeg skriver her på forumet og på profilen min. Det ga meg en strålende start på dagen. 😍

Hvilket ga meg ide til følgende to oppfordringer:

1. Alle dere som sitter på gjerdet, kast dere ut i det og bli med i diskusjonene! Det er alltid hyggelig å få med nye stemmer.

2. Send en hyggelig melding til noen som skriver her, si noe positivt om det de skriver, og hvis dere virkelig vil gjøre folk glade - særlig gutta - så sender dere et hjerte, eller en flørtemelding. Tror det er litt stille for mange nå på sommeren, og enten det bare er en hyggelig 'jeg liker det du skriver, ha en god dag' eller 'du er dødskjekk, bli med meg på date, da vel' så blir det helt sikkert satt pris på.

(Dette var da ikke en oppfordring om å skrive melding til meg, jeg har allerede fått en koselig melding). Det eneste er hvis dere har lyst til å si noe hyggelig til et av pseudonymene, og ikke har skriveadgang, så dere kan poste det i tråden her, da kan dere sende det til meg så skal jeg poste det her etterpå.

Gi folk her en klapp på skulderen for all moroa dere har av all kranglingen og den godmodige ertingen vår. 😜

Skjult ID med pseudonym klløna to. 21 juli 2016 14:09

Jeg sendte en flørt til en ny bruker, for å være hyggelig. Ble litt nedtur å få svar "Beklager ikke match" - vi matchet ikke på alder, så jeg visste det!

Så hvis noen får hyggelig meldinger eller flørter; det er mye hyggeigere å bare svare takk :).

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 21 juli 2016 14:20 Privat melding

Det er ikke alltid så godt å vite hvordan man skal reagere på sånne meldinger. Når avsender skriver at 'dette er ikke en flørtemelding, jeg hadde bare lyst til å gi deg et kompliment', så tror jeg de aller fleste vil takke pent. Hvis man bare sender et kompliment, må mottager nesten gå ut fra at det er ment som en regulær førstemelding, og da vil de nok normalt sende den type svar hvis de ikke synes det er noen god match.

(mann 41 år fra Hordaland) to. 21 juli 2016 16:13 Privat melding

Eg føler alle flørter med meg eg :-p