Alle innlegg Sukkerforum

Nå sitter jeg og venter... :-P

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bhs to. 21 juli 2016 17:20

Skal muligens på date med en fin dame i begynnelsen av august. Med litt flaks. Hun sa hun er på ferie nå men vi kan møtes når hun er tilbake. Hun svarer ikke særlig på meldinger, så jeg har valgt å holde kjeft inntil videre, selv om jeg ser henne online ofte. Vil jo ikke mase på henne og hun er jo på ferie. Men jeg lot henne vite at jeg har virkelig lyst å bli kjent med henne. Håper bare hun mener det hun sier og gir lyd fra seg når hun er i Norge igjen. Hun er virkelig fin, så jeg er spent her. Det er vanskelig å slappe av. Har opplevd så ofte at man plutselig og uten grunn ikke hører noe mer fra vedkommende og det er jo sårende hver gang. Det slår meg hvor mistroisk jeg har blitt på grunn av det. Det er vanskelig å stole på noe(n). Hvorfor skriver jeg alt det? Vet ikke, kanskje noen kjenner seg igjen i situasjonen. Uansett, takk og lykke til videre.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 21 juli 2016 17:24 Privat melding

Det med 'svarer ikke noe særlig på meldinger' er ikke noe godt tegn, med mindre du skriver 100 og hun skriver 3.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 21 juli 2016 17:27 Privat melding

Kjenner igjen det der, og at det er lite aktivitet på meldingsfronten trenger ikke bety noe, selv om jeg også fjerne vil ha flyt i meldingsstrømmen...

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 17:28 Privat melding

Jada. Det er baksiden av online dating. Ting kan forsvinne like fort som de kommer og siden man ikke ser hverandres ansikter så kan man lett mistolke hverandres engasjement. Du er kjempegira på å treffe henne, men du kan ikke måle hennes engasjement fra annet enn skriften. Det eneste jeg kan si er at du må stole på henne. Ikke mas ikke vær i velen. Hun har ferie. La henne få ha den så må du bare stolenpå at hun er erlig og ikke bare sier noe for å få deg til å " slutte og mase"... sagt litt krasst der.;) sannheten er at ingen vet her. Kanskje har du rett i usikkerheten din, men forhåpentligvis bare overanalyserer du situasjonen. Så vis henne tiltroen og gi henne freden så gjenopptar du kontakten når du vet hun er tilbake. Jeg vet det kan være plagsomt selvpineri å ikke vite. Men jeg tror det er det beste. Selv om du føler at stillheten bare dytter dere lengre fra hverandre.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 21 juli 2016 17:28 Privat melding

Gjerne vil ha ha.. heter det.. 😊

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 21 juli 2016 17:29 Privat melding

Sorry skrivefeil.... jeg hater å taste på små mobil-keyboards... det er som å skrive med albuene sine, da fingrene mine trykker på 2-3knapper på hvert trykk. ;)

Skjult ID med pseudonym klløna fr. 22 juli 2016 11:44

@ts. Du kan jo sende henne meldinger som ikke krever at hun svarer bare for å vise at du er intresert, men også respekterer at hun velger å prioritere å være tilstede med de hun er på ferie med.
Det at hun er online, behøver ikke bety noe annet enn at hun ikke har logget ut... Håper det blir date :)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 11:49 Privat melding

Hvis du ser henne ofte online, så kan det jo hende at hun ser deg like ofte online, og tenker litt det samme som deg?

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 22 juli 2016 11:54 Privat melding

Dødfødt, tenker eg

Skjult ID med pseudonym c fr. 22 juli 2016 14:04

Dårlig tegn. Hun er på sukker men ingen melding til deg, da kan hun ikke være så interessert i deg da.

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 22 juli 2016 16:02 Privat melding

Jeg gledet meg som en unge 😁jeg skulle få treffe HAN igjen. 😍 avtalte hvilken helg han skulle komme og jeg byttet bort jobbehelgen min og var helt gira. Hadde jo truffet han før og dette var en jeg virkelig likte alt med.
Så sitter jeg der da ....og venter og venter og hører ikke et pip.
Han kom ikke .Ga heller ingen beskjed og jeg får altså ikke denne mannen ut av hodet. Selv om jeg Vet det ikke er noe å satse på. 👎

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 16:06 Privat melding

@Snuppis: Uffda! Jeg prøver å komme på noe trøstende å si, alla 'det er bedre å ha elsket og mistet, enn aldri å ha elsket i det hele tatt', men alt høres så utrolig hult ut i en sånn situasjon. Du har hele min sympati.

Dessverre kan det være tøft å få folk ut av hodet selv om vi rent objektivt sett vet at de ikke er verdt tårene våre.

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 22 juli 2016 16:12 Privat melding

@solecita synes bare sånn oppførsel er helt bånn. Fatter ikke hvordan de har sammvittighet til å gjøre sånt . Jeg har jan fremdeles I hodet. Holdt på sånn å tulla I 1 år. Typen er jo ikke interesert så hvorfor pokker kan jeg ikke få han ut av systemet???.
Nå blir det jo bare til at jeg sammenligner han med andre 😜

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 22 juli 2016 16:12 Privat melding

Ikke jan....men han 😂😂

Skjult ID med pseudonym bhs ma. 25 juli 2016 18:34

Takk for tankene, alle sammen. Noen sa "dødfødt" og det er jeg vel enig i. Aner ikke hvor interessant jeg er for henne. Antageligvis var jeg bare plan B eller C, D... gikk i hvert fall lei av å ikke få svar. Synes det er så respektløst.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret ma. 25 juli 2016 18:43

Forstår du blei lei. Blei selv "ghosta" nylig. Det er helt greit,det var ikke verdt det. Ikke funder for mye hva/hvorfor. Bare prøv på nytt og finn noen som er verdt din tid og energi 😊

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 26 juli 2016 09:49

Jeg har da vært på ferie mange ganger, og allikevel kommunisert med de jeg har hatt kontakt med :-) Mobilen funker fint de fleste steder, med mindre man befinner seg midt i jungelen eller på månen :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 26 juli 2016 10:09

Jeg føler veldig for å motsi mange av dere her rett og slett fordi det ble så innmari negativt. Jeg kan være enig i det mange sier at hun burde svare mer for å vise mer interesse, men hun kan jo faktisk være interessert likevel.

Her er slik jeg ser det. For det første kan hun være pålogget uten å "være på". Jeg logger meg aldri av herfra, men er sjelden her inne nå. Har en down periode. Det kan forklare at hun er "pålogget". Derfor ville jeg ikke lagt for mye i det.

Hun er tross alt på ferie. Da har man andre ting å ta seg til. Være sosial, treffe familie og venner, dra på turer, sightseeing osv. Det siste jeg tenker på i ferien er sukker, selv når jeg er i "samtale" med noen. Det betyr IKKE at jeg ikke er interessert. Jada, jeg vet jeg har forbedringspotensiale her.

Det har vel også litt med hvor lenge man har skrevet sammen. Er det tidlig i samtalen og har blitt enig om å treffes senere så kunne jeg glatt tenkt at dette tar jeg opp igjen når jeg kommer hjem fra ferien.

Det jeg mener å si er at alt ikke er tapt her, men hvis du begynner å "klage" på at du ikke får svar fra henne (til henne) kan hun fort lure på hvordan du er, og dermed miste interessen fordi du blir for "krevende" for tidlig.

Jeg tror at du tjener på å være litt mere laid back og faktisk vente til hun er ferdig med ferien og heller ta opp igjen tråden da. Hvis hun da ikke viser interesse eller avviser deg, da kan du si at denne gjengen hadde rett.

Lykke til. Jeg håper at jeg har rett i dette tilfelle slik at dere får daten som er (løst) avtalt. 😊

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 26 juli 2016 11:37

Jeg ville bare poengtere at vi er forskjellige, og at det blir feil av oss å dømme damen uten at vi vet hvordan hun er og tenker.
Når jeg er på ferie er jeg ikke på sukker. Men jeg sier ifra til mine skribenter at jeg ikke kommer på sukker på en stund.
Ja, jeg har mistet noen på veien fordi jeg ikke svarer med en gang, men da er det ikke meningen mener jeg.
Det Hovmesteren sier at det holder med 2 meldinger om dagen når man er opptatt er bare ikke meg. Men det skal sies at jeg har nok ikke vært så alt for interessert i noen her, så det kan jo ha noe med saken å gjøre. Ville nok anstrengt meg mere om jeg var interessert. Men én melding om dagen måtte han nok bare nøye seg med.

(mann 53 år fra Østfold) ti. 26 juli 2016 11:39 Privat melding

drit i det min venn,hun er ikke nok interessert i deg

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 26 juli 2016 11:41 Privat melding

Enig med @Paulaner, ved interesse bør man vise interesse. Det nytter ikke å ha så høye tanker om seg selv at man tenker at det er bare er den andre som skal stå for kurtiseringen, man skal da vel møtes på midten?:) Gjøre seg synlig og tilgjengelig, og vise at man ser den andre. Ikke freake ut om man ikke får svar med en gang/samme dag, men huske at kommunikasjonen går parallelt med alle andre gjøremål som jobb, familie, hus, trening, venner osv.

(mann 53 år fra Østfold) ti. 26 juli 2016 11:44 Privat melding

ikke enig med deg myrah70
om noe skal skje, skal skje raskt,dette er jo dating side,så andre problem skulle kobles ut når du er her ;)

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 26 juli 2016 11:49 Privat melding

Hvilke "andre problem" sikter du til, @leome?

(mann 53 år fra Østfold) ti. 26 juli 2016 11:50 Privat melding

mente gjøremål :)

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 26 juli 2016 11:53 Privat melding

Skjønner ikke hva du mener? De tingene tar tid, og tid til å svare kjapt er ikke alltid et alternativ. Det handler om kvalitet på det man skriver da, ikke hyppighet på meldinger.

(mann 53 år fra Østfold) ti. 26 juli 2016 11:58 Privat melding

du får en melding her,du ser hvem er det,du liker eller ikke liker han.
om du liker, du viser interesse ellers du svarer ikke til noen som du ikke liker,det er rene rutine.
kvalitet ,hvordan noen skriver, hjelper ikke om du ikke får noe gode magefølelser for han,ikke bare si jeg sier feil ;)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 26 juli 2016 11:58

@hovmesteren
Ja jeg er tilbakelent, men jeg er på langt nær kald, faktisk motsatt.
Men å skrive med noen på nettet blir liksom ikke helt "virkelig", noe som mange har poengtert her mange ganger før. Det blir ikke ordentlig virkelig for meg før jeg treffer noen. Jeg klarer ikke å finne alt for mye interesse utav noen ord på pc'n. Det blir for todimensjonalt som nevnt i en annen tråd. Treffer jeg deg og liker deg så får pipa en annen lyd.

(mann 53 år fra Østfold) ti. 26 juli 2016 12:02 Privat melding

enig hovmesteren,uten øyne i øyne ingen kommer noen sted,men mange foretrekker lange prat. hva er poeng?

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 26 juli 2016 12:09 Privat melding

Vi tenker nok på forskjellige ting, @leome. Jeg tenker på der ok kontakt allerede er opprettet, og hvordan flyten i "samtalen" fortsetter. Noen ganger har man tid til å svare med en gang, andre ikke. Det er heller ikke noe sjakktrekk hvis man tror at det må kommuniseres etter mønstret hvor man sender mld, og ikke sender ny før man har fått svar. Har man noe hyggelig/morsomt man vil dele, et kompliment eller en tanke, så holder man ikke igjen. Som man sår, høster man:)

(kvinne 50 år fra Hordaland) ti. 26 juli 2016 12:13 Privat melding

Veldig enig med deg @Paulaner.
Kommunikasjonen og initiativet må gå begge veier ved interesse.

Kan ikke sitte og vente på at den andre alltid skal gi lyd fra seg.
Og man behøver jo ikke ha lange samtaler hver gang man snakker sammen. Korte koselige meldinger som viser at man har den andre i tankene kan ihvertfall trigge min interesse :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 26 juli 2016 13:45

Neida, jeg er ikke lettskremt, og jeg har begynt å treffe menn tidlig nå. Men jeg må finne en balanse tror jeg, eller lære meg å spørre de riktige spørsmålene før møtet.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 26 juli 2016 14:07 Privat melding

TS Himmel og hav , Hvorfor gjøre det så vanskelig for seg selv .Det er bare å sende henne en melding .Der du spør om avtalen står ved lag .At du ser frem til å bli kjent med henne , ønske henne en fortsatt fin ferie ,å si at du hadde satt pris på noen ord om hun har anledning til å sende noen .

Jeg er så enig med frøken fryd , hun virker på meg som å være trygg ,varm og har balansen i orden ...

Ikke la samfunnets hurtighet nå dere så dere blir stresset å oppjaget på innsiden av dets påvirkning ,av tanker ord å gjerninger ,ting tar tid .Hvil trygt i det ..

(mann 53 år fra Østfold) ti. 26 juli 2016 14:53 Privat melding

lett for deg å si afrodita,du har titals på vente lista ;)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 26 juli 2016 17:30

Tusen takk Afrodites. Er enig med deg. Vi trenger ikke å gjøre alt så komplisert.
Samfunnet vårt har blitt mer krevende, travelt og slitsomt. Og folk har blitt mer selvopptatte, kravstore og oppmerksomhetssøkende. Jeg skjønber ikke hvorfor vi skal kreve så innmari mye av vilt fremmede personer.

Jeg er enig i at man skal gi gjensidig interesse for hverandre, men ting må da kunne bygge seg opp. Jeg blir ikke interessert etter første elker 5. melding. Da er jeg i vurderingsfasen. Er han noe for meg?

Senere når det blir fast skriving over tid hvor "samtalen" går i retning av at vi kan faktisk være noe for hverandre, da vil jeg nok kreve litt mer, og vil ikke reagere på at han krever å få raskt svar tilbake.

Jeg har vært her såpass lenge nå at jeg har erfart at rundt 70-80% av "samtalene" renner ut i sanden. Slik er det vel bare med nettdating hvor vi stadig jager etter noe bedre.

TIL TS; for å gjøre det litt kort og ikke "ta av" helt her.... Synes Afrodites sa det så fint. Skriv en ny pm til henne med innhold som Afrodites sa. Gjør det enkelt og greit. Som jeg sa tidligere her, når jeg har ferie så er jeg ikke på sukker. Stikker jeg innom en liten tur så leser jeg meldingene og går ut igjen. Så tenker jeg at jeg skal svare senere med et litt mere veloverveid svar. Men det skjer ikke fordi jeg blir distrahert av andre ting jeg finner på i ferien. Det betyr ikke at jeg ikke er interessert, men jeg forstår jo at det kan bli tolket slik. Ha litt mere is i magen. Play it cool. (Nei jeg mener ikke kaldt, 😁 ).

Skjult ID med pseudonym bhs ti. 26 juli 2016 19:08

Hvis du har vært he så lenge, så er du kanskje ikke helt kvalifisert til å gi den type råd, eller?

Er enig i det som Moxie skrev. Smart dame.

(mann 40 år fra Buskerud) ti. 26 juli 2016 21:21 Privat melding

Den er IKKE god!

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd ti. 26 juli 2016 22:02

@hovmesteren
Du vrir på det jeg skriver og tar det ut av kontekst. Jeg har tidligere skrevet at jeg treffer en mann tidligere enn jeg gjorde før. Jeg er enig i at jeg ikke kan kjenne personen før jeg treffer han. Det skrev jeg også tidligere. Så jeg krever ikke at de skal være tålmodig og skrive i lengre tid.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 26 juli 2016 22:11 Privat melding

Hmm, jeg sitter å lurer på, om dere rekker å bearbeide noe mellom disse springene fra den ene til den andre .
Det er sikkert ingen kongelig tre måneders ferie denne dama har ikke vet jeg alder på trådstarter heller , men å vente på et menneske i en/ to uker uten å få panikk , viser ikke det modenhet ?

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 26 juli 2016 22:19 Privat melding

@afrodites: Vi tolker vel alle det vi hører ut fra oss selv. Jeg vet at hvis jeg ikke hadde svart en mann på to uker så hadde det vært fordi jeg ikke var interessert. Ingen er så travel at de ikke klarer å sende et par korte meldinger i ny og ne. Som Moxie så tenker jeg at kommunikasjonen skal flyte lett. Hvis den ikke gjør det er det åpenbart at man er på to ulike steder.

(kvinne 56 år fra Oslo) ti. 26 juli 2016 22:26 Privat melding

Hører du ikke noe. Se det slikt at du slapp unna en useriøs person. La gleden være på din side. Du er hyggelig hun ikke.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 26 juli 2016 22:30 Privat melding

Laid back er det rette ordet her! Slapp av ho sender deg en melding om ho er interessert etter ferien :)

Ta deg en øl å slapp av så ordner alt seg! Hver positiv nå :)