Alle innlegg Sukkerforum

"normalbygd" men feit!

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Hordaland) fr. 22 juli 2016 17:15 Privat melding

Har møtt noen mennesker her inne som jeg tror har lagd en profil om hvordan jeg tror de ønsker å være, istedenfor om hvordan de virkelig er! Det er katastrofalt! Alle hevder og det samme.....skjønnhet kommer innenifra. Men jeg føler nå meg litt lurt når de skriver at de er gjennomsnittelig, men når jeg møter de, ser de ut som en strandet hvalross... med meget flotte bilder her inne, som ikke minner om strandede, gigantiske sjø-pattedyr. Er det slik at damer her inne tenner på massive menn, siden jeg alltid får "det er jo kun det indre som teller" opp i trynet mitt? Hva med førsteinntrykk? Skal jeg tro at du spiser hvert eneste av alle dagens måltider på McDonald's? Siden du er massiv? Jeg føler bare det meste er på trynet her inne, og det at folk ligger ut missvisende bilder og beskrivelser av seg selv er bare endå mere katastrofalt. Jeg er ikke feit selv. Jeg vil bare treffe en jente som ser normal ut, og som er "fysisk tiltrekkende" i mine øyner når jeg ser henne. Er det for mye å be om? Først et førsteintrykk, så kjemi, så resten. Er det slik at feite mennesker ikke vil date feite mennesker? Da bør dere alle slanke dere. Håper det ikke blir gastro, da....jeg skatter mer enn nok! Hilsen Irritert Sukker-Dater!

(mann 48 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 17:52 Privat melding

Jeg synes jenter/kvinner skal ha former. Å jeg er også enig i med at reklamen Sukker har er misvisende i mine øyne. Å kjærligheten kommer når du minst aner det har jeg lært her inne ;)

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 17:55

Fny-fnanen

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 22 juli 2016 17:56 Privat melding

Min første tanke når jeg leste innlegget var - sier han det til disse damene når han møter de, at de er standede gigantiske sjø-pattedyr og sier han føler seg snyt. ...Gjør du det @kent84 ?
Ærlighet går begge veier.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 22 juli 2016 18:03 Privat melding

Sjøpattedyr er klossete på land men veldig elegante i vann 😉

Skjult ID fr. 22 juli 2016 18:05

Det går nok begge veier for oss som dater her inne.
Men som vi alle skriver så trener vi og spiser sunt...liker å gå turer og friluftsliv.....er vi da gjennomsnittlige naive også da?
Siden vi bommer engang i blant på en date...Det å være ærlig ligger vist ikke så naturlig for oss som vi ønsker å tro om oss selv.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 18:10 Privat melding

Hahaha @kent84 nå lo jeg høyt her. Skarp tunge du, men det er oppfriskende her inne 😊 Kan berolige deg med at mange menn også har et litt skjevt bilde av hva som er gjennomsnittlig kroppsfasong 😀😀

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 18:14

@Ts
Du har iallfall et toalettbilde med hele deg selv. Ikke imens du sitter på dass altså men ser ut som du koser deg med kameraet der :D
Forresten, er det et offentlig toalett eller ditt private?
Hilsen ikke-irritert sukker-dater :)

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 18:17

@Chillrosa
Hva betyr 'bnanne'???

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 18:19 Privat melding

Jeg håper @ts og andre menn som har et så hatsk forhold til former er tydelige på det i profilen:

'Hater feite jenter, synes dere er ekle, og uattraktive', bare sånn at en vet hvilke menn en skal holde seg unna, enten man er tynn eller tykk.

Jeg er enig i at man bør ha oppdaterte bilder, og gjerne i helfigur, sånn at tynnhetsnaziene kan ta en full vurdering. Det blir mindre misforståelser hvis alle vet hva man får. Uheldigvis er det ikke noe bilde hvor 'ubehersket og fiendtlig' fremgår. Synd. Det burde det vært.

Jeg har lagt på meg siden jeg kom på sukker, og rettet min profil fra 'gjennomsnittlig' til 'noen kilo for mye'. Jeg fant ikke kategorien 'strandet hval, dessverre'. Kjenner jeg er glad for at jeg rettet på det og har mange nye bilder, så slipper jeg annet enn 'du ser jo faktisk ut som på bildene, jo'.

Jeg anbefaler deg å sette dette innlegget som intro til profilen din. Jeg vil tro du vil slipper unna en helsikes mange dater på det.

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 18:19 Privat melding

Touchy tema, som alltid.... Det et vanskelig, dette med kropp..... Er man i et miljø hvor de fleste ser sånn ca like ut ift kroppsbygging, blir jo det gjennomsnittet akkurat der. Ser jeg på snittet av feks meg og mine søsken, er jeg tynnest, men jeg er jo ikke tynn! Snittet blandt mine venninner: der er jeg ikke tynnest, men jeg er jo ikke tykk! Gjennomsnittet i landet generelt har gått opp, hos begge kjønn, og i alle aldre, så jeg tenker nok at de aller, aller fleste tilfeller handler ikke dette om å ljuge. Forrige uke skrev en på Forum, kanskje på tøys, at de som tar bilde ovenfra, gjør det for å se tynnere ut. I mutt tilfelle: FEIL. Jeg tar slike bilder for at andre kan vurdere selv. Jeg mener at jeg er gjennomsnittlig slank, men det finnes helt klart andre meninger om det!:)

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 18:21

Godt sagt, Solecita.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 22 juli 2016 18:24 Privat melding

Topp tips der Solecita 👍

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 22 juli 2016 18:25

Jeg er definitivt normalbygd....med noen kg ekstra😁 Nå finnes ikke det alternativet her, så da ble det "Noen kg ekstra". Å jeg vurderer å bygge meg nedover mot et normale, hva enn det er!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 18:26 Privat melding

Noen kg ekstra er da bare godt å ha...i tilfelle uvær osv 😂😂

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 18:29

Hvis man ligner på et pinnedyr (er det ikke noe som heter det?) er man tynn og ligner man på en flodhest er man tykk :) Normale må vel være ca sånn som arter av homo sapiens ser ut?

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 22 juli 2016 18:31

Vel blåst @Sol.....første gang jeg ser deg skrive på den måten👍🏻
Fantastisk😊

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 18:31 Privat melding

Enig, @Chillrosa, å møte en slik utblåsning/uttrykk for frustrasjon med kallenavn osv, hører ingensteds hjemme. @ts rettet da ikke innlegget sitt mot noen konkrete, og bør bli spart for denslags. Hva skjedde med respekt for andres meninger, liksom?:/

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 18:36 Privat melding

Skjønner godt fyren blir frustrert om man kaster bort tid og energi et par ganger på damer som lyver av seg 20-30 kg. Hadde vel blitt frustrert jeg også da

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 18:45

Selvfølgelig er det ikke det indre som teller! Der er det ytre som gir det indre en kjangse - det finnes ikke noe unaturlig ved det! Dette vet alle, også de som legger ut fake bilder, hadde de ikke vært klar over dette hadde de ikke lagt ut fake/gamle bilder fra før de ble noen og 100-kilo! Vurderingsevnen derfra og ut, derimot....

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 18:52 Privat melding

Skjønner ikke irritasjonen over en som hyler ut sannheten i sin frustrasjon. Verre med de wannabyskinnys som sitter å nesten lurer folk. Samme med de som har gamle bilder. Man kommer lengst med ærlighet uansett 👍

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 18:53 Privat melding

Se bort fra skrivefeilene da... jeg ser de faktisk selv nå 😂😂😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 18:55 Privat melding

@Bobbi. Herlig innspill og er så enig med deg 👍

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 19:07 Privat melding

Hahaha skal pinadø ta meg en sjokoladebiter jeg også.. en liten bit på sånn ca 5 kg 😂😂👍

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:14

Potetmel, har jeg hørt, er en foretrukken metode for å finne de "fuktige åpningene" om man må begynne løfte unna (som i å lete)...ikke vet jeg...

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 22 juli 2016 19:22 Privat melding

Synes det er helt på sin plass å blåse ut sånn, men synes det er dritkjipt at det er så negativt ladet. Altså ikke det å bli lurt,- det er ikke greit i noen sammenhenger, og noen lever med selvbedrag ang egen vekt. Men Man er virkelig ikke verdt en dritt hvis man ser ut som "en strandet hvalross".noen er usunne , andre er ikke det, tross str XL Bør det være en vektgrense for å drive m nettdating? Jeg er ei solid jente, sikkert feit i noens øyne , men når man kun kan angi gjennomsnittlig / et par kilo for mye, eller stor og kraftig så blir det på skjønn. Jeg driver styrkeløft og CrossFit trener ganske tøft 4 ganger i uka, men er ingen ribba, flatbrystet fitnessdame. Kommer aldri til å bli det. Jeg spiser det jeg vil, har pupper og rumpe , Og tåler en støyt. Jeg pleier å spørre de jeg snakker m hva slags damer de liker, type og kropp , sånn at jeg kan gi en slags beskrivelse av meg selv og håpe at den oppfattes som samsvarende m relativt ferske bilder jeg har i profilen min. skjønner problemstillingen, men går det an å snakke om "feite folk" på en måte som er litt mindre "stygg"? For er problemet at de er feite, eller at de har gitt inntrykk av å være tynnere?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 19:22 Privat melding

Lykke til @rosa 😊 om han ruller deg ut i vannet og fester deg til en blåse. Så se positivt på det for da vil han nok se deg igjen 😉👍

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 19:23 Privat melding

@Bobbi. Man må faktisk gjøre en liten innsats for å beholde alle disse kiloene. Som feks å spise sjokolade 😁

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:32

Så lenge fedme er et folkehelseproblem i den vestlige verden har jeg liten forståelse for disse som samtidig som de er sykelig (medisinsk) overvektig, vil ha forståelse fra alle andre rundt seg om at dette er så jævla naturlig! It's not - litt mindre burger!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 19:40 Privat melding

I full gang her @Bobbi. Er da helg å greier, lov å kose seg da 😊

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 19:43

@Hovmester
Bedre å være tjukk i huet enn å bruke kukkelue?

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:43

Ja, så absolutt - så lenge man tåler en fight! Jeg legger meg ikke i om noen er sykelig feit, like lite som tjukk i huet! Altså, det er greit å være feit! Hadde jeg brukt en kalori på det ene eller andre...liksom...

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 19:45

@streken
Var det meg du svarte "Ja, så absolutt" til?

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:45

Nei

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:46

....fant du ut av det?

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 19:46

@streken
Hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:47

Det ble bare sånn...

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:48

Du må ikke spørre hvorvidt det er greit!

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 19:50

@Hovmester
Brillekjekks? Smakt det?

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 19:51

God ide :D

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 19:53

Nei, jeg tror ikke det! Men jeg er freidig nok, uten å legge skyld på menneskeheten av den grunn, til å påstå du ikke vil være veldig heldig med konseptet nettdating....enn så lenge!

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 22 juli 2016 19:54

@Ts
Takker for initiativ til fin samtale :D

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 22 juli 2016 20:24

Selv om det er merkelig oppførsel å lyge på bilder synes jeg at Kent84 virker som en usympatisk tulling for å skrive dette. Håper slanke kvinner som får melding fra han kommer til å avvise ham. Jeg blokkerer i hvertfall med en gang om det kommer en melding min vei.

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 20:26

Det er merkelig at du synes en som ikke gjør noe annet enn å påpeke løgn, er usympatisk! Man kan bare spekulere i hvorfor....

(mann 48 år fra Oslo) fr. 22 juli 2016 20:33 Privat melding

Å ha noen kilo ekstra er jo ganske gjennomsnittlig i våre dager. Tror ikke nødvendigvis folk er uærlige, men at selve definisjonen varierer ganske mye. Har selv stussa endel ganger her inne, men det gjelder heller kategorien "slank".

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 20:34

Snittet i vesten er sykelig fedme...snart! Definisjonen har ikke noe med bildene å gjøre!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 22 juli 2016 20:36 Privat melding

Hvordan hver enkelt definerer, mente jeg.

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 20:36

OK, jeg mente bilder i "sanntid"!

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 22 juli 2016 20:36

Yezz,@Mr
I dag er helt andre normer som gjelder.
Jeg jobber med overvektige og de alle sammen ser på seg selv som absolutt gjennomsnittlige.

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 22 juli 2016 20:51 Privat melding

Forstå frustrasjonen til @trådstarter her. Har selv vært borti lignende.

Det beste er vel å foksere på de som har helfigurbilde på profilen sin så får man gjøre seg opp en egen mening om det er bra eller dårlig.

(mann 60 år fra Oslo) fr. 22 juli 2016 21:19 Privat melding

@streken - poenget er vel at selv om det er ok å påpeke en opplevd "løgn", eller gi utrykk for sin frustrasjon over å føle seg lurt, så er det faktisk mulig å gjøre det på en litt mindre usympatisk måte.

På den annen side, dersom man selv føler seg cool og attraktiv kan det selvsagt være vanskelig å ikke blåse topplokket, og bidra med de beste spydighetene man har på lager. "Sjøpattedyrene" har jo tross alt misbrukt både hans tid og tillit.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 21:26 Privat melding

Er ikke du på date??

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 21:29 Privat melding

Skal du til månen???? De sendte ikke så mange menn dit om jeg kan historien rett 😂😂😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 22 juli 2016 21:34 Privat melding

Når de greide sende en mann til månen så kunne de ha sendt resten av gjengen dit også sier nå jeg 😂😂😂😂
Takk 😊

(kvinne 53 år fra Oslo) fr. 22 juli 2016 21:36 Privat melding

Har alltid et strandbilde i profilen slik at ingen føler seg lurt. Håper jeg slipper å møte en som ville omtalt meg i slike ordelag. Skrekk og gru. Finnes heldigvis gentlemen også med takt og tone. Opplever mange som liker at man har mye kvinnelige formen, så det er da håp:-)

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 22 juli 2016 21:41 Privat melding

@ts kunne sikkert uttrykt sin frustrasjon på en mindre usympatisk måte, akkurat som at etpar av kommentarene han fikk sikkert kunne vært moderert litt også....

Skjult ID med pseudonym - fr. 22 juli 2016 21:42

Åpenbart at det var poenget til Lilly, Rune, men man skal uansett være klar over hva man skriver! Du gjorde en mye bedre jobb enn Lilly!

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 00:41 Privat melding

@Feline: Så tøff du er! Jeg hadde ikke tort å sette ut strandbilder. Ikke så mye fordi jeg ville være redd for at de skulle se formene mine - de ser de med klær på også, men fordi jeg ville være bekymret for at det skulle misforstås. ☺️ Men jo flere av oss som hadde gjort det, jo mer vanlig hadde det jo selvfølgelig blitt :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 23 juli 2016 00:51

Huff så sint da! :P

Selv om jeg skjønner hvor frustrasjonen din kommer fra, så syns jeg allikevel du for din egen reklames skyld kunne passet ordbruken litt.

Er dette noe som har skjedd deg flere ganger? Isåfall kanskje se på hva som er grunnen til at dette skjer deg flere ganger?
Er du av typen som lar deg lure av noen store pupper og en stor kløft? :P

Skjult ID med pseudonym Smarten lø. 23 juli 2016 00:51

Er man flau for hvordan man ser ut så er det fult mulig å begynne og bevege på seg.

Noe av det kuleste er fyldige damer som omfaner det, å trener og tar tak i det.

Det teiteste er overvektige damer som blir hårsår bare du nevner vekt, og mangler fullstendig selvbilde (evt speil hjemme)

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 23 juli 2016 01:08

@Smarten....tror de fleste har speil hjemme😁 Men noen av oss, vi med enormt godt selvbilde, vi speiler oss med øya lukket og synes vi er fantastiske😂

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 23 juli 2016 08:19 Privat melding

Et syn for guder du, Råååsa! 😁😉 Vimsa😚

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 10:15 Privat melding

@Haakon: 10 poeng! 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 23 juli 2016 11:25

Å når man har flyttet inn hit, å sitter å søker å sveiper, renner kiloene på😂
De som var normalbygd når de flytta inn blir fort noen kg ekstra siden det stortsett er tommeltrim man får her inne....😂

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 juli 2016 11:29 Privat melding

Så det er DET som grunnen, Vimsa? Takk, da blir det Sukkerpause til jeg er tilbake til gjennomsnittlig. Sees utpå høsten 2018 en gang.

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 23 juli 2016 11:34

Ja vet du @Fekt, kommer ikke på noen annen grunn😳
Har en slank og fin tommel da, om ikke annet....vet ikke om det teller for noen😂

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 23 juli 2016 12:35 Privat melding

Moxie, Haakon👍🏼 og jeg tar det ikke personlig når noen smeller til om kropp og str. Selv om jeg bikker høyt og vekta .Men det må gå an å snakke/blåse ut uten å fortelle at feite folk er en ubrukelig gruppe mennesker. Like forskjellige folk der , som blandt supertynne,tynnhårede,skjeggete, langsynte og andre m "skjevheter" som ikke faller inn under egne preferanser? Synes jeg . 😉

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 23 juli 2016 12:44

I grunnen enig med de siste her. Det er lov å blåse av seg frustrasjon etter skuffelser. Men det er jo også noe med måten det blir gjort på, hvordan man ordlegger seg.
Har heller ingen problemer med å bli avvist pga utseende/vekt, men ikke mange som uttrykker at det er grunnen i rene ord.
Jeg ser ut som jeg gjør, legger ikke skjul på det, hverken med bilder eller når jeg skriver med menn her inne. Er i grunnen kanskje litt for opptatt med å formidle at jeg ikke er noen sylfide....mulig det også skremmer.
Skal ikke være enkelt dette!

Skjult ID med pseudonym Vårsol lø. 23 juli 2016 13:02

Jeg har ikke lest hele tråden, men har følgende tips og erfaring:

Hvis man har et spesifikt ønske om utseendet, får man være såpass ærlig at man skriver om dette i profilteksten sin.

Det hender at menn som har vært innom min profil beskriver drømmekjæresten sin som veldig slank og godt trent. -Da vet jeg at det bare er å gå videre. Det er ikke meg de leter etter, og heller ikke omvendt.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 juli 2016 13:21 Privat melding

Leste innlegget med glimt i øyet og tror ikke ts mener det så vondt som det kanskje virker. Satte vel bare alt på spissen. Jeg mener fremdeles at folk må være ærlige i sin profil om både vekt, alder og alt av fakta.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 23 juli 2016 13:26 Privat melding

Hmmmm kanskje der skulle vært et avkryssningsskjema i hver profil med feks klesstørrelse, hvilken tannkrem, ekte farge på håret, hvor mye/lite kroppshår, bh-cup, penisstørrelse , hvilken parfyme. ....

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 13:39

Jeg begriper ikke hvorfor man må blande kortene og ikke ta en spade for en spade, men plutselig blande inn hakker, raker, spett og annet, som vi med hode og skaft bruker til forskjellige ting i hangen. Hvem driver med å klippe gresset med en hakke? Jeg syns TS er klar og tydelig. Det er narreriet og lureriet som blir åpenbar når bildene lyver om virkeligheten her og nå, han reagerer på og blir frustrert over. Alle snakker om følelser og vil ha det. Politisk korrekt er da en blindvei. Få det ut på godt og vondt, men løgn og narrskap kan da også objektivt vurderers, og gnage skikkelig i følelsene når man blir lurt. Noe annet sier han egentlig ikke.

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 13:42

"forskellige ting i hagen" skulle det være ;-)

Skjult ID med pseudonym frk.milla lø. 23 juli 2016 13:50

@ts skriv litt om deg selv og hva du søker i profilen din da. Du har jo ingenting! Det kan jo være grunnen til at "b-laget" som du beskriver dem, er de eneste som skriver med deg og vil møte deg.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 23 juli 2016 14:02 Privat melding

Signerer Frkmilla .. Lurt å fylle ut profilen sin m preferanser, så er nok sjansen større for å treffe blink, enn å få disse skuffelsene.👍🏼

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 14:04 Privat melding

@Træg: Synes du det er greit å bruke skjellsord når man beskriver folk som er korte, skallet, fysisk utviklingshemmede, eldre, sorte, har rare tenner, lute skuldre, har lav utdannelse, er mindre intelligente eller er uten jobb også eller er det bare de med et par kilo ekstra som skal få lov å glede seg over den type språkbruk?

Det er jo absolutt ingen som er uenig i at det er dumt å ha misvisende bilder. Det er først og fremst dumt for den det gjelder, da det må gi dem en dårlig start på daten. Jeg tviler på om det er noen som har datet litt, som ikke har opplevd at daten ikke samsvarte med bildene. Men det hadde kanskje gått an å lufte sin ergrelse uten å sparke på folk som får nok tyn allerede.

Men som @Haakon sier så er det tydeligvis sosialt akseptert å hetse overvektige her på forumet.

Og hvis jeg hadde så sterke meninger om noe, hvis jeg for eksempel fikk frysninger på ryggen av skjegg eller bart, så tror jeg at jeg ville tatt meg bryet med å nevne det i profilen.

Evt. følge min oppfordring om å lime inn hele dette innlegget i profilen slik at alle potensielle hvalrosser holder seg unna. Samt en del andre.

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 14:09

Solecita, han reagerer bare, han er sint og bruker sterke ord som matcher tilstanden og følelsene, noe annet er det ikke. Beskrivelsene uttrykker skuffelsen over at forventningene ikke stemmer med hva som er blitt sagt og gjort inntrykk av. Det er mer enn greit i min bok. Jeg tror ikke han lever i dyreverden og ønsker seg en smidig antilope.

Skjult ID med pseudonym Himyaknow lø. 23 juli 2016 14:13

Makan til vrøvl hakke jeg leste på lenge!! Det må da få være lov å bruke photoshop. Dette er nettet, her kan man lyve så mye man vil!

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 14:19

Morsomt, nå livnar det i lundar for en stakkars mann på egen kjøl, ho ho.

Himyaknow. Det er oppskriften på tull og fjas, null og niks. Det er greit å huske på at det er liv i begge ender, det handler ikke bare om hva jeg liker og har lyst til. Det handler om møter, deling, lyst og interesse. Det skal to til for å danse tango. Du snakker om å være alene på dansegulvet. Lyve er så amatør og snubleskritt.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 juli 2016 14:24 Privat melding

@Rååsa: Overtent kan du vel være selv om du er frodig 😉😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 juli 2016 14:27 Privat melding

Har alltid mistenkt @rosa for å være overtent 😂😂😂😂

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 23 juli 2016 14:34 Privat melding

Klarte ikke dy meg ser du råsalille😉
Mye bedre med overtent enn overtrent 😂

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 14:34

Jøss, det er du som blir hetset, ikke han som hetser. Det bør da være klinkende klart for alle. Du høres ut som en megafon på Youngstorget 1. mai eller en tørr NOU. Ærlig talt, slapp av, og ta det for hva det er. Det skulle ikke falle meg inn å hetse hvalrosser, det er helt ålreite dyr.

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 23 juli 2016 14:38 Privat melding

Tåden uten relevans for virkeligheten. TS: Ved å bruke så harde ord om noe som er et problem for mange så ødelegger du grunnlaget for en god debatt. Du ender opp i en debatt om semantikk, ikke om det faktiske problem det er at folk i praksis bruker illustrasjone rog beskrivelser som fremstiller dem i et helt annet lys enn det man møter i virkeligheten. Valg av bilder fra en annen tid, bilder av den eneste fjelltoppen man har vært på og ble dradd opp på av venner og tekst som kryter av tindbestigninger, reiseglad, men mot de som reiseer noen måneder hvert eller annnehvetår til steder de fleste ikke kan navnet på er en uke i "syden" i året ikke å regne som. OM du faktisk hadde skrevet sekalig og velformulert om problemstillingen hadde vi kunnet ha en fin debatt om i hvilken grad det er greit å "vaske" profilen sin for å få napp. Ved å bruke s harde ord ender du med en debatt som består at tøys og tull i den ene enden og av diskusjon om ordbruken istedet.
Dere andre: Kanskje vi skal glemme det elendige ordvalget og ta opp igjen selve kjernen i tråden. I hvilken grad vasker vi profilene våre, og i hvilken grad aksepterer vi at de andre gjør det før vi føler oss snytt og lar det bli et argument for ikke å følge opp datingen i detlange løp?

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 14:39 Privat melding

Ironi er fortsatt en krevende øvelse, registrerer jeg...

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 14:41

ooops, har du tatt meg på senga og jeg har latt meg lure. Æsjda, litt av hvert krymper seg hos meg her og nå. Jeg legger meg flat, Solecita

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 14:41 Privat melding

Hohoiiiiii! :) Sitter dere her?:D Ikke hverken overtent eller -trent, men har hatt meg en sinnsyk økt nå! :) Noen kaller andre hvalross i ren frustrasjon, mens andre bruker kallenavn som tynnhetsnazi. Det finnes ihvertfall egne nettsider for feks badetøy til hvalrosser (som ER søte pattedyr), underverker.no, men vet ikke om det finnes noe tilsvarende til den andre "gruppen"?

Cheer Up, det er lørdag!!:) Tror jeg stikker på date idag også jeg!:)

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 14:45

Hotlips ;-)

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 14:55 Privat melding

Mine er både uklare og kjedelige, tatt av en amatør, meg selv!:D

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 14:55

Jeg er død som hvalross... (ooops, ironi ;-)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 23 juli 2016 14:58 Privat melding

Træg: Og jeg er penere enn Brad Pitt, rikere enn Krøsus og har en kropp de greske gudene vill drept for:-)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 14:58 Privat melding

@Myrah: 'Det andre' var ikke ment mot folk som var tynne. Det kunne ikke ramle meg inn i halvsøvne å kommentere negativt på andre menneskers utseende. Dessuten gjelder jo uttrykket 'You can never be too thin or too rich'. Uttrykket var myntet på de for hvem utseendet betyr alt, og blir hysterisk når daten ikke ser ut helt som de hadde ventet.

Ha det hyggelig på date, forresten :-)

@Hotlips: Det var ment å skulle være så ekstremt at det helt opplagt var ironi.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 14:59 Privat melding

@Mundari: To av tre er ikke så galt 😜

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 juli 2016 15:01 Privat melding

Det kalles håp @mundari 😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 juli 2016 15:03 Privat melding

Pokker... feil tråd 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:03

Mundari (munndiare?) En meget betimelig presisering og et veldig interessant spørsmål som de færreste tenker over. Er vi i ferd med å grave vår egen grav, med spade? Det er klart for meg at når nettet blir en arene for bare narr og spill, så vil interessen fortvine til slutt, akkurat som med løssalgsaviser som i årevis har terpet på våre billige behov, og som fåtallet syns er verdt småpengene våre lenger. Vi høster som vi sår, det er noe enhver fornuftig bonde vet.

Skjult ID med pseudonym Himyaknow lø. 23 juli 2016 15:04

Jeg bare digger fotoshop. Egentlig så ligner jeg på en strandet hval. Etter en real behandlig av mine bilder ligner jeg på pittern selv!!!

Skjult ID med pseudonym Himyaknow lø. 23 juli 2016 15:05

Behandling*

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:11

Ho ho, Himyaknow, hvorfor tenker jeg plutselig på onani? Det er helt greit for meg, det skulle bare mangle, men alle valg har konsekvenser. Det å bli og være voksen, har visst noe med det å gjøre, tror jeg, trallala

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 15:11 Privat melding

Sukker burde hatt mange flere treff. Det et greiere når man kan møte hverandre i virkeligheten. Ellers har jeg et forslag til konsept. Vi på forumet lager to store fester med alle innenfor 20/30 og 40/50 år her. Hver inviterer med seg 4-5 av de beste datene de har vært med (folk som ikke passet for deg, men som ellers er supre mennesker) Da vet vi at det er hyggelige folk vi treffer, og vi behøver ikke å lure på om folk lyver på bildene sine :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 23 juli 2016 15:12 Privat melding

Det ble litt uklart det, vettu Mundari, om det var feite folk eller "lureriet" han var irritert på.. Begge deler hørtes det jo ut som. Ts har forsåvidt vært fraværende gjennom hele tråden, så han trengte visst bare utblåsningen , og vi andre har følt behovet for å mene noe om det ene eller andre....

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:16

Gille. Meget skarpt observert, og det sier sitt, ja. En utblåsning var det, hverken mer eller mindre, og som Jonas og Johanna elsker vi hvalspruten og kaster oss over finnene i været. Jeg tror han brukte (misbrukte) feite folk for å være tydelig på lureriet. Det kunne like gjerne gått andre veien, om det var tilfellet.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 15:25 Privat melding

"Tynnhetsnazi" er om de som sverger til tynne/slanke partnere, slik jeg forstod ordbruken, og jeg synes DET er å hetse de som foretrekker tynne/slanke. Når @ts da skriver at han ønsker en normal jente, noe som jeg tolker som gjennomsnittlig, så viser han da ingen tynnhetsnazitendenser? Han har trodd han har kommet i kontakt med slanke/gjennomsnittlige, utifra kanskje både fakta, bilder og ting som har blitt skrevet i meldinger, og fått seg noen kjipe overraskelser når han har møtt disse damene. Så blåser han ut, det var sikkert godt for han det!:)

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:32

Myrah70. Tatt på kornet, bravo ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 15:35 Privat melding

@Myrah: De aller fleste mennesker ønsker en tynn/slank partner. (Eller i hvert fall de med flat mage 😜) Det har jeg ingen synspunkter på. At man er så hysterisk over noen kilo ekstra at man bruker den typen ord @ts gjør, det reagerer jeg på. Du mente nettopp at jeg tolket dine ord feil i en annen tråd, da får du være varsom med ikke å gjøre det samme med mine.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 23 juli 2016 15:37 Privat melding

Hvordan vet vi at trådstarter har vært fraværende? Mange som skriver under pseudonym her....

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:39

Ro, ro, ro, ja, det er langt til åleskjær. Ta det for guds skyld ikke personlig alt du leser og hører. Det er ikke sant at vi lever i et egosentrisk univers, panda rei, alt flyter.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 15:41 Privat melding

Jeg liker jenter/kvinner med former. Mitt onkelbarn lå 3 år på Ullevål pga vektkonkurranse med ei venninne og da bestemt jeg meg at jeg ikke skulle ha kjæreste som var for tynn. Så ja takk til ei jente med former.

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:41

microvenn, han har ikke svart eller skrevet her som TS, altså Kent84, det er alt vi vet og kan forholde oss til her og nå. Resten blir bare spekulasjoner

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 15:45 Privat melding

😂😂😂 Panda rei. Jeg ler så heg griner. Jeg regner med det var en bevisst feilskriving av 'panta rei', siden vi først er inne på temaet store, uformelige dyr 😜

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 23 juli 2016 15:45

Han er frustrert over å føle seg lurt...tror det er så enkelt som det!

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 15:52 Privat melding

Hva mente du med "tynnhetsnazi" da? (Hater at det ordet har lagt seg i autokorr!!!)

Ønsker de fleste seg en tynn eller slank partner? Hvor hentet du den infoen fra, @Solecita? Hva med pinnedyrene som digger hvalrosser da? Egen tråd?:)

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 23 juli 2016 15:52 Privat melding

Solecita: Takk for komplimentet, Nå mangler bare den tredje, utseende, men det kan jo kjøpes i motsetning til de to andre:-)
Kan jeg komme og se hagen snart?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 23 juli 2016 15:56 Privat melding

Pokker heller om jeg vil ha en tynn pinglete mann. Nei det må nok en bamse til for at jeg skal gidde se to ganger på mannen. Det er bikkjer som liker en haug med bein, ikke damer 😀😀

Skjult ID med pseudonym Træg lø. 23 juli 2016 15:57

Ho ho, du har så rett, Solecita. Elsker du å ta meg på sengen? Panta rei, selvfølgelig. Det er bare det at min sønn har fått kallenavn Panda, noe jeg oppdaget i hans nylige bryllup. Jeg bukker og slår hodet mitt i støvet. Takk for at du gir meg så mye armslag at du tror jeg var så smart og tenkte på store, uformelige, og søte dyr som Panda. ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 16:05 Privat melding

@Myrah: Jeg forklarte i et tidligere innlegg at det kun var folk som var hatske mot overvektige jeg hadde i i tankene, ikke alle som foretrekker tynne mennesker.

@Myndari: Blomstringen er dessverre over for lengst, og jeg reiser straks til Russland. Beklager vennen min, jeg har hatt besøk hele tiden siden 18. juni, så jeg har ikke invitert noen. Lover at du står øverst på gjestelisten til neste år! 😍

@Træg: Jeg har skrevet i profilen min at jeg er raus, og etter denne diskusjonen om å fremstille seg selv feil, må jeg jo leve opp til det jeg sier, vet du 😎

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 16:07 Privat melding

@Træg: Og ja. Selvsagt 😎

(mann 48 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 16:13 Privat melding

Jeg tok test på treningen i dag 184 cm høy og 85,7 og fettprosent på 8,5. Strålende fornøyd og ikke minst stolt

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 23 juli 2016 17:32

Å lufte ut frustrasjon og skuffelse er noe ganske annet enn å tyte ut med menneskeforakten sin. @Ts virker å se ned på mennesker med noen kilo ekstra. Snakk om å være overlegen og nedlatende. Skikkelig karakterdrap som Hovmester sa.

Jeg kan godt tiltrekkes større menn, det handler om hvem det mennesket er. Er han snill og god, forståelsesfull, sosialt intelligent, smart?

Jeg satt sammen med en veldig stor mann på den siste flyturen min. Innrømmer jeg sukket litt da han skulle inn ved siden av meg. Men den mannen var utrolig flott! Jeg fikk en av de beste samtalene jeg noen gang har hatt med en fremmed mann. Han hadde et vakkert ansikt, nydelige dype og lure øyne. Etter noen få minutter ble han veldig tiltrekkende. Tror nok han er ganske attraktiv for mange, til tross for at han er større enn de fleste. Det handler om mennesket, i alle fall for meg.

Skjult ID med pseudonym Smarten lø. 23 juli 2016 17:39

Virker som 90% av forumgjengen er overvektige når man ser på besvarelsene her....

(mann 48 år fra Oslo) lø. 23 juli 2016 21:10 Privat melding

Tjukke folk er hvalrosser, tynne folk er beinrangler. Jauda, dette er skyttergravstema nummer én.

(mann 38 år fra Oslo) lø. 23 juli 2016 21:36 Privat melding

Jeg er en person som ikke har noe i mot former, men jeg liker og ha noe felles med de jeg er sammen med, er man som en strandet hvalross så er det lett og tenke seg at det går i Mac'ern og lite trening. Jeg er en kar som lever av kroppen min, avhenging av og være trent.. og spiser aldri på Mac D Der mitt liv består av trening og en ikke, da spiller det ingen rolle hvordan utsende ser ut så lenge jeg ser at personen ikke har de felles ideene om kropp og sjel så har man startet på feil plan allerede der. Som sagt jeg liker mennesker som har ting felles med meg og vil gjerne være sammen med en som deler det med meg, om jeg dømmer etter utsende sier sikkert noen. Jeg mener at man må ha noen ting felles for at ting skal funke eller ender det opp med at noen må forandre seg veldig mye og det ender aldri godt.. Jeg har også opplevd møte sånt og bare sorry altså, men starte forhold på og løgn er heller ikke helt meg.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 23 juli 2016 21:43 Privat melding

Nå har jeg ennå til gode å se noen her som ser ut som en strandet hvalross, og den eneste gangen i mitt liv jeg har veid 64 kg og vært skikkelig trent, var da jeg spiste fast på McDonalds en gang i uken, men forøvrig er jeg enig med Trapezium. Det er greit å ha noe til felles. Og så er det jo opp til hver enkelt av oss hva det 'noe' er...

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 23 juli 2016 22:00 Privat melding

Og hvorfor antaes det at store folk spiser alle sine måltider på mac'ern? .. joda, jeg også tenker mitt når jeg en sjelden gang er innom der, men størstedelen av gjestene der er ofte yngre folk, som ennå ikke har rukket å få pondus eller hval-omfang. Jeg er enig i at lureri er dritt, uansett . Og jeg er sikker på at de fleste bommer på vekta mi, når de ser meg 😂😂😂 ikke det at jeg bryr meg om det, dog 😁

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 25 juli 2016 16:23 Privat melding

# microvenn. Selvsagt forteller jeg de ikke noe som vil såre dem...men kan jo ikke fremstille seg for en annen, for så å forvente at jeg stiller opp på date nr 2. Og ja! Jeg finner på unnskyldninger på å måtte plutselig gå.

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 25 juli 2016 16:45 Privat melding

@Alle. Ser mange av de som svarer på kommentarene mine er de samme som diskuterer seg imellom. Jeg er enig i at innlegget mitt er krass uttrykt ut av ren frustrasjon. Men tenker at hvis kvinner i en omvendt situasjon hadde følt det samme, så hadde det rett og slett blitt tredje verdenskrig! Det er 3% kvinner og 97% menn på disse sidene, så hva kan en si....jeg er blitt lurt inn på et kjøttmarked som ikke ligner grisen! Der de mindre attraktive tror de er pen, der de stygge har allerede tatt selvmord, der de pene allerede har lettet langt opp fra bakken, til et parallelt univers, og normale tror de er supermodeller? Så hva faen er meningen å være her inne? Jeg betalte i den tro at jeg faktisk kunne treffe et annet likesinnet vesen her inne... Ikke en hvalross uten sosiale antenner! Alle tror alltid de får noe bedre...må klatre, klatre litt til, også litt til....helt til hele jævla greien kollapser...Ingen tenker på den nøytrale fyren nederst, men dater like vel de andre gutta i hytt å pine....bare for å finne ut at han ga deg klamydia eller syfilis, og så var totalt u-interessert i deg etterpå, eller bare fordi han så kjekk ut på bildene, men viste seg til å ikke rekke deg opp til knærne en gang....hvilken verden er dette? Jeg spyr snart

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 25 juli 2016 17:00 Privat melding

@ Allle sammen. Ps. Svarer ikke anonyme tråder selv om de går i min favør. Det å skjule seg anser jeg som en feithet...oj... mente selvsagt feighet ;-)

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 25 juli 2016 17:21 Privat melding

Ken84 - først, takk for svar. Jeg har ikke sett din profil men er du tydelig på hva du ønsker der? Enig med deg at ingen skal fremstille seg anderledes eller juge om hvem de er. Ærlighet er viktig begge veier når en dialog starter.
Jeg velger å ikke kommentere det andre du har skrevet nå i dag.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 25 juli 2016 17:23 Privat melding

Kent84 er det riktige navn 😉sorry. ...

(mann 34 år fra Hordaland) ma. 25 juli 2016 17:29 Privat melding

@ Alle, Unntatt anonyme. Dere får et svar iløpet av 2 dager. Jeg må ut å være sosial nå. Peace and love :)

Skjult ID med pseudonym Smarten ma. 25 juli 2016 20:26

Kent84 for president !!!

Ah, så befriende med noen som snakker rett fra levra, og hard fakta.

Som vanlig når det diskuteres vekt så går de late og overvektige rett i forsvarpisosjon og skal kjempe det de kan for at overvekt er jo så"normalt". Hva med å heller ta deg et tak i hue og ræva å komme deg ut å gjøre noe med det istedenfor å prøve å snakke deg unna det ?

Å være overvektig sier noe om en person. Man kan svært skjelden skylde på noe, men "stor beinbygning", sykdom etc er jo en gjenganger, som gang på gang blir vitenskaplig motbevist. Det hele sitter i hodet, du er LAT ! Det er tusenvis av bevis på dette med personer som begynner og røre på seg og forandrer seg totalt. Det mest imponerende med dette er ikke deres forvandling, men at de i det hele tatt har latt det skli så langt ut.

Det som er sexy med trente / aktive personer, utenom at de har bra fysikk, er det som ligger bak. På samme måte som en person er lege eller advokat. Det sier noe om deg som person, du har vilje og er målrettet. Det krever disiplin og oppfølging, og du lar deg ikke knekke når det kommer en motbakke.

Desverre har vi menn, kåte som vi er, ødelakt for oss selv. På ei høne er det 40 haner. Man skal ha griseflaks for å få oppmerksomhet. Dette fører til at "finhets skalaen" er flyttet. De lett overvektige får plukke fra en litt høyere hylle, men det er helt til mannen blir edru og må hjem.

Løsningen Kent84 er nok å selv være litt selektiv (og mindre kåt) på hvem du dater. Forlang helhetsbilde så har du noe å vurdere etter istedenfor å la deg lure av flotte fjesbilder. Oss som trener en del avslører lett et fjesbilde også, det er mye sjokolade i bolleskinn.

Nå skal jeg finne popcorn å følge spent med videre på denne morsomme tråden :)

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 25 juli 2016 20:35 Privat melding

Smarten -OMG ! Du har den eneste sannheten som er verdt noe her i livet...bare synd du velger å være anonym når du har så flotte teorier . Blir mindre troverdig I mine øyne.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 25 juli 2016 20:50 Privat melding

@kent84
Skal vi gifte oss? 👄

(mann 47 år fra Oslo) ma. 25 juli 2016 20:52 Privat melding

Eller iallfall ha sex da 👅

(mann 47 år fra Oslo) ma. 25 juli 2016 20:55 Privat melding

@Hovmester
Kjøper sex?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 25 juli 2016 21:08 Privat melding

(Hysssj)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 25 juli 2016 21:17 Privat melding

Smarten😂😂😂😂😂😂😂🖕🏼 det er ikke lett å slanke seg Når en er tjukk i hue 😂😂😂😂
kent84... 👍🏼 hvis du vil ha de fine damene , som ikke er som feite hvalrosser, bør du i det miiiinste skrive noe i profilen din som gjør at de fine damene blir interessert, så at resten av oss subb ikke trenger å bry oss , og kan konsentrere oss om de andre late slabbedaskene😂😂😂😂 lykke til! 👏🏼👏🏼👏🏼🤘🏼 ... Og å være smart er kult, - å ha sosiale antenner er sexy.. You go girl!!

Skjult ID med pseudonym - ma. 25 juli 2016 23:46

Jeg skjønner ikke helt hva denne k84 mener? Hadde det nå bare vært slik at 3% var kvinner og resten menn, kunne jeg skjønt det! Men slik er det ikke, er det? Og det gjør deg til den STØRSTE sutre-helvete av de alle! Du har ikke blitt lurt - du fant nå ut at tynn i håret ikke er det samme som slank!

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 26 juli 2016 01:09 Privat melding

@Pepper/Frosty

Hvis det er deg Pepper, og du har fått deg en flott kjæreste du er fornøyd med, så er jeg kjempeglad på dine vegne og sender en varm klem din vei!

I take it at vår date i Ekebergparken i juni 2017 da er avlyst 😜

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 juli 2016 15:09 Privat melding

Dette temaet mener jeg mye om, men det blir bare krangling når man mener noe om overvekt og fedme....

@Smarten skrev mye av det jeg også mener.... Mange mennesker frykter endringer, og de frykter fokus og forventninger.... Er det ikke rart at store mennesker skulle ønske de var usynlige? Man kan ikke få i pose og sekk, først kose/trøstespise seg stor, og så forvente at folk skal lukke øyne og munn. INGEN tvinger noen til å spise mer enn de forbrenner, og ALLE, selv de med medisinsk forklaring, går ned dersom de kutter sukker og fett, og beveger seg litt mer enn ingenting. Man er sin egen foringsmaskin, de fleste voksne idag vet at det er lurt å drikke et glass vann før mat for å fylle opp magen, og stanse ved første metthetstegn når man spiser. Man ER faktisk hva man spiser, det er for enkelt å skylde på arv, skyld heller på miljø, for det miljøet man er en del av, har man makt til å endre. Men så var det dette med viljen da.... Folk virker å gi blaffen i de kostnadene de påfører samfunnet, med livstilsykdommrnene som ofte følger overvekt og fedme, og hvis ikke det er arroganse, så vet ikke jeg....

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 juli 2016 15:23 Privat melding

Synes det er ganske smålig å lage en tråd om dette. Og det fremstiller deg som alt annet enn i ett bra lys...

Og for the record. Skattepengene dine går ikke til å bedre livet til strandede hvaler, så slapp av. Våre skattepenger dekker ikke engang utgiften til Nav per år.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 27 juli 2016 15:26

Fint innlegg @Chillrosa. Ja, det er bekymringsfullt at så mange barn og unge utvikler overvekt og fedme. Fedme hos barn gir ofte psykiske plager dårligere selvfølelse og dårlige livskvalitet rett og slett. Det er utrolig trist å se barn og unge som skammer seg over seg selv, og som faktisk skårer lavere på livskvalitet enn barn med kreft.

Mange foreldre klarer ikke å hjelpe barna med vekta, ofte sliter foreldrene selv med det samme. Min erfaring er at mange med fedme har behov for ulike former for behandling og hjelp. Fordømmelser og kritikk hjelper sjelden.

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 juli 2016 15:35 Privat melding

Vi mener det samme, @Chillrosa:) Men du verden så kort veien er fra litt fyldig til stor for enkelte... Det er flott med stor mote, at ikke overvektige trenger å kle seg i "telt" osv, men det er en slags bjørnetjeneste, fordi det gir en falsk følelse av å ikke være så stor, og vips, så sitter de der med tette årer, diabetes, vonde ledd mm.

(mann 34 år fra Hordaland) on. 27 juli 2016 20:17 Privat melding

Går ikke det an å svare en og en på dies spørsmål? Bra, iditosk, som latterlig, og som konstruktiv? Da gidder jeg ikke bla opp og ned hele denne tråden, og neppe gjorde jeg den til at noe og noen til et bedre mennesker. Missvisende profiler med bilder som virker manipulererende vil nok bare fortsette. Jeg har en jobb, ikke minst et liv og noen her inne jeg ser på som genuin og seriøs. Så kan dere diskutere det dere imellom. Jeg trekker meg ut her ifra :-) Lykke til

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 27 juli 2016 20:39

Bra innlegg da jeg har opplevd det samme selv. 2 ganger. Jeg er ikke så opptatt av at de skal være slanke men de får gjerne være sannferdige og eie en viss dose integritet. Det har man ikke når man stemmer treff på gale premisser. Og hva tror han? At jeg skal synes synd på han for at han har lagt på seg 25 kg og dermed overse at han er uærlig. Ikke en halv kopp kaffe der en gang. Og jeg tror det er viktig at man er ærlig og forteller hvorfor man er skuffet så er det kanskje håp om at de lærer at ærlighet varer lengst.

(mann 48 år fra Oslo) on. 27 juli 2016 20:45 Privat melding

Blond og fager:
25 kg, greit nok, men du kan vel i det minste synes LITT synd på meg for at jeg har lagt på meg nesten ti kilo de siste tre åra.

Skjult ID med pseudonym blond og.. on. 27 juli 2016 20:51

Nope. Det du dytter i kjeften må du ta ansvar for selv. Men nå er jeg et menneske med lite empati da.... er sikkert en hel haug av kvinnfolk her som føler med deg.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 27 juli 2016 21:00 Privat melding

Nå er det ikke nødvendigvis bare hva du dytter i kjeften, men summen av regnestykket kaloriinntak / aktivitet eller trim for de som forstår det bedre, som blir avgjørende. Hvor ofte man putter inn ting også faktisk..😉 Her er deg bare gram som gjelder, KonFekt! 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 21:12

Har selv møtt menn som sier de har et par kg for mye, men en gedigen øltønne på magen er ikke bare et par ekstra kg. Og da blir jeg litt skuffet. Ikke alltid lett å se fra bilder. Jeg datet riktignok en som var stor og godt fyldig i et par mnd da han var veldig kjekk og morsom. Men eneste vi gjorde var å enten gå ut for mange øl og middag, eller sitte hjemme for mange øl og middag. Jeg har også møtt de som juger på alder og høyde også. Hva er vitsen? Som om ikke jeg kan se at fyren er 170 og ikke 185 når vi møtes?? Det er kanskje feil å fokusere på kropp, men jeg liker at mannen er både høy og slank/normal. Og jeg skjønner at man blir irritert når man møter alt annet enn det man tror man skal møte. Noen liker folk i godt hold, andre ikke. Men hvorfor ikke være ærlig på hvordan man ser ut her og nå? Ikke noe poeng å holde inn magen når bilder skal tas?

(mann 48 år fra Oslo) on. 27 juli 2016 21:15 Privat melding

Er det greit at jeg trekker fra fem kilo på vekta hbis jeg OGSÅ trekker fra fem cm på høyden?

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 27 juli 2016 21:17

😂😂😂 same, same @fekt

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 21:23

Hehe, er vel bare å legge til/trekke ifra som man vil. Men kjenner energien for å møte noen flere er litt laber for tiden. Vet aldri hva som møter en. Men den som gir seg er en dritt har jeg hørt, så får fortsette. Prinsen på hvit hest dukker nok opp en dag 😉

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 21:25 Privat melding

Må aldri gi opp. Jeg har vært heldig og møtt bare slike som tørr være seg selv både i profil og IRL 😊 Puhhh

Skjult ID med pseudonym Lurerpå on. 27 juli 2016 21:28

Enig med @kent84...uansett str vær ærlig på bilder og hvordan du definerer deg!😲

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 21:29

Men hvorfor folk har behov for å skjule ting forstår jeg ikke, det vil jo vises når man møtes. Men selvsagt mange gode menn der ute som er seg selv, og det er enda godt, og da kan man ikke gi opp nei :)

(mann 52 år fra Hedmark) on. 27 juli 2016 21:30 Privat melding

Jeg kommer aldri til å¨skjønne hvorfor denne diskusjonen kommer opp noen gang. Det er helt utrolig nedtur når folk er noe mindre tiltalende enn det de har gitt seg ut for. Sannsynligheten for at man har sådd mistenksomhetens frø er da alt for stor til å tørre å gjøre det?
Nei mye heller en som faktisk viser seg å innrømme svake sider allerede i profilen, og som kommer som en positiv overaskelse når man møtes. Om brukerne av nettdating skjønte dette så ville andelen positive utfall (lengre forhold) øke ganske betraktelig, selv om antallet førstemeldinger ville gå ned.

(mann 48 år fra Oslo) on. 27 juli 2016 22:04 Privat melding

Mundari har et godt poeng. Grunntanken med en profiltekst bør være å skremme bort flest mulig så man veit at man har bedre odds hos de få som står igjen. Og for snørrogførtiende gang: Show, don't tell. En gørrkjedelig profil som avsluttes med "jeg har masse humor" får i hvert fall meg til å bla videre.

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 22:19

Håpløst med dette forumet. De samme fem som gjør alle samtaler useriøse og kjedelige, bare tull og piss hele tiden. På tide å ha to forum, ett for dere gamle travere, og ett for oss andre som ønsker å være litt mer seriøse.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 27 juli 2016 22:22

Jeg er enig i at folk skal bruke bilder som er riktige i forhold til hvordan de faktisk ser ut. Selv møtte jeg en engang som manglet masse tenner. Det kom ikke frem på bildene. Han hadde en sykdom som gjorde dette med tennene hans. Jeg spurte om han ikke skulle gjøre noe med det, men nei.... Han fikk i seg maten og var fornøyd med det, sa han. Så og si de fleste andre yngre mennesker vil ofte prøve å gjøre noe med det, i stedet for å gå halvveis tannløs? Det var selvsagt også noen flere ting som lå til grunn. Jeg tenkte mitt, og det ble ikke flere dater.
Selv om jeg ser poenget til trådstarter, så synes jeg han kanskje kunne formulert seg litt annerledes her, siden han selv er så opptatt av førsteinntrykket folk gir av seg selv.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 27 juli 2016 22:25

@rosa, har INGEN tro på at du skammer deg😂

(mann 52 år fra Hedmark) on. 27 juli 2016 22:27 Privat melding

Sier Vimsa som ikke eier skam:-)

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 22:29

Definitivt av annen kvalitet. Men ser at "nye" har tatt dette opp før, at tråder de starter seriøst blir overtatt av de "gamle", og så blir det bare piss og useriøse "artige" kommentarer som spinner bort fra det tråden egentlig gjelder. Og når folk prøver å legge ut noe men dropper ut av diskusjonsforum da dette tydelig er forbeholdt dere "gamle"...

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 27 juli 2016 22:31

Hehe @Mundari, fullstendig uten filter😁

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 22:31 Privat melding

Nå må folk pinadø slutte med den jækla syting en sin om forum. Gjør en innsats selv ellers så skjer ingenting. Det er hva du gjør det til selv. Og joda, er faktisk seriøse tråder her også.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 27 juli 2016 22:36

Det kan jo være at mange følger med på forskjellige tråder da det er temaer som blir tatt opp som interesserer dem, selv om de ikke nødvendigvis har så mye å si. Og om de ikke sa noe akkurat de tre dagene, så kanskje det hadde kommet på den fjerde eller femte dagen? :)

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 22:38

Klager ikke, men skjønner at litt kritikk mottas slik. Hvor lett er det å skrive noe når dere hiver dere over det folk skriver, og er stort sett syrlige? Ingen tør å skrive noe da.

Skjult ID med pseudonym Virrum on. 27 juli 2016 22:39

Det kan være det samme. Jeg gjør som folk flest. Holde kjeft og la dere styre forumet, no prob 😀 Ha en flott kveld videre 😉

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 22:43 Privat melding

Jeg holdt ikke kjeft da jeg kom inn. Hadde ingen forhåpninger om at noen kom på gjerdet å inviteterte meg til en diskusjon. Jeg sutrer meg heller ikke inn. Jeg deltok.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 22:53 Privat melding

Synes det er stille nok på forum nå for tiden...

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 juli 2016 22:53 Privat melding

Så ufine dere er.... Her er det om å gjøre å flåse og braute høyest, gjøre narr av de som stikker hodet inn og etterlyser noe annet, istedetfor å gå i seg selv og kanskje se at det kan finnes en sannhet i det som kommenteres.... Denne tråden var i utgangspunktet interessant, men du verden så "flinke" noen er til å fyre hverandre opp, slik at ting eskalerer... Og nå kommer det sikkert noe oppgulp som svar på mitt innlegg også.... Nå har jeg lest så mange ganger at de faste holdt seg borte i x ant dager, at det ble så stille osv, men det er jo ikke DET dette handler om. Det handler om at når det først fyres opp, gjelder det ofte i flere tråder samtidig, fjaset okkuperer hele forumet. Hvor stort oppmerkdomhetsbehov er det mulig å ha, liksom?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 22:55 Privat melding

Endelig litt humor 😂😂😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 27 juli 2016 22:57 Privat melding

De fem gamle, av heller dårlig kvalitet.. ..? Prøve Eliiiite-singels, da kanskje .. ? Når det er over 200 kommentarer på et tema,vil man ha vært innom mye seriøst på veien, så ser ikke problemet her, ihvertfall ikke i denne tråden... Men
Hvorfor er folk sånn? ,- det skjønner ikke jeg.. Kvaliteten min er det ikke noe å si på ihvertfall 👍🏼 love snd oeace 😘

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 23:00 Privat melding

Har da vært mange seriøse, gode svar og meninger i denne tråden

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 27 juli 2016 23:06

Mange av de samme temaene vil jo stadig komme tilbake, om det er nye brukere som skriver :)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 23:11 Privat melding

Har ihvertfall lært litt av denne tråden. Stårskrevet med stor skrift på profilen at jeg ikke er slank... ingen som kan påstå at de blir lurt da 😊👍

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 27 juli 2016 23:15

...... og jeg har bilde i helkroppsfigur i albumet mitt :)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 23:16 Privat melding

Det har jeg også. Men nå rekker de å snu tvert 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 27 juli 2016 23:16

Da har vi sikret oss :D

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 23:18 Privat melding

De burde jo sjekke album etter melding nr 2 😏

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 27 juli 2016 23:27

Tror i grunnen kun bilder i nettoen, hvor ikkeno kan skjules, er det eneste sannhetsbilde😳
Å det passer ikke inn her! Heldigvis for meg😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 23:30 Privat melding

Trodde vi skulle sjekke opp mannfolk her.... ikke skremme de bort 😆😆

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 27 juli 2016 23:39 Privat melding

Spør alltid jeg,- om han liker små eller store daner. De fleste vil ga litt å ta i,- selv han som ha en lita snelle , ville vanlig å ta i. Ikke lett dette.. Kan man være både tykk og tynn? Hilsen undrende 😳

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 27 juli 2016 23:40 Privat melding

Herremin autokorrekt 😜.. ' han som ville ha ei lita snelle, ville ha litt å ta i..'

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 27 juli 2016 23:41 Privat melding

Enig @Gille. Tror de fleste liker litt å ta i 😉

(mann 53 år fra Oppland) on. 27 juli 2016 23:41 Privat melding

Snakker vi om fiske nå eller ?

(mann 52 år fra Hedmark) on. 27 juli 2016 23:47 Privat melding

Hovis: Hvordan kan man finne ut det, alt er jo skjult av magen...

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 28 juli 2016 00:22 Privat melding

Dette et fisking på høyt nivå, Apollonis😉
Ser jo ofte at litt fortunge menn ofte har veeeeeldig tynne bein.. Hvor spandable de er nedentil kan jo forsåvidt komme som en overraskelse.. Noe m proporsjoner og sånt ..? Hva mener du Hov? Du har kanskje større forutsetning for å uttale deg der, som mann, altså ?

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 28 juli 2016 00:23 Privat melding

Kaktus ,- vi tåler ihvertfall litt 😁💪🏼

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 28 juli 2016 00:26

@kaktus, vi tiltrekker oss mannfolka her og skremmer de IRL😳......men det vet jeg jo ikke egentlig, for jeg speiler meg jo som kjent med øye igjen!

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 28 juli 2016 11:22 Privat melding

@Haakon : Mange hobby psykologer her inne 😵😱😨.
Der utsagnet du refererer til er jeg enig at ikke vitner om særlig innsikt. Sier mer om personens holdninger enn innsikt.
Skal ikke mennesker uansett størrelse få kle seg i klær som passer ?

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 28 juli 2016 11:33 Privat melding

Var det ikke holdninger man reagerte på her i utgangspunktet? Alt bunner i respekt uansett . Enten det dreier seg om bilder som ikke samsvarer m virkeligheten, eller hvordan man omtaler andre.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 28 juli 2016 11:44

Det er også stor forskjell på overvektige "slabbedasker" og overvektige trente.
Å det er faktisk sunnere å være noe overvektig og i god form enn slank og i dårlig form.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 28 juli 2016 11:51 Privat melding

Jeg sitter på stranden og ser rundt meg, og registrerer at det er nok mennesker rundt meg i alle størrelser til at det får meg som har et par kilo for mye over hoftene, til å føle meg som en Bergen -Belsen-fange. Slik sett så har nok de som er litt runde sine ord i behold når de svarer at de er 'gjennomsnittelig'.

Og jeg er redd at å påføre mennesker med noen få eller mange kilo for mye skam og skyldfølelse ikke er veien å gå. Det sender dem bare dypere ned i sofaen.

De som er redd for skattepengene sine kan trøste seg med at de som blir syke av overvekt som regel ikke belaster NAV-budsjettene så lenge som joggerne som lever til de blir 95. Og de andre som ikke blir syke (og det er tross alt flertallet) bidrar som regel med godt humør og mye liv i mellomtiden. 😊

Og når det gjelder det som egentlig er temaet - å fremstille seg som noe man ikke er - så er det mange måter å gjøre det på. Bilder hvor man ser superkjekk ut, mens man i virkeligheten er helt ordinær, og dessverre heller ikke har en personlighet som veier opp for det eller bilder som er 10 år gamle.

Men jeg kan ikke la være å tenke at hvis man gang på gang på gang opplever alvorlige skuffelser på date så har det noe med forventninger og forarbeid å gjøre. Jeg har vært på mange dater. Jeg har hatt det koselig på hver eneste en, enten de har vært tykke eller tynne, høye eller lave, tett sort hårmanke eller skallet. Gå til møtet med åpent sinn, og om det ikke er kvinnen i ditt liv så er det ikke verdens undergang. 😊

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 28 juli 2016 12:01

Bra sagt @Solecita 😊Jeg tror også at mange som er litt ferie og frodige også har det mye bedre med seg selv enn mange av de som jager etter å se ut som "idealbildet" av hvordan en dame skal se ut. Klart jeg vil ha en mann som er attraktiv for meg, men det er også viktig at han er harmonisk og trygg.

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 28 juli 2016 12:05 Privat melding

Påføre noen skyld og skam følelser er aldri veien å gå - være seg vekt, avhengighet, overgrep eller sykdom for den saks skyld. Bygge opp mennesker er alltid 100 % bedre.
Jeg har sett dette gang på gang gjennom jobb og tildels i privatlivet.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 28 juli 2016 12:35

God kveld Dagfinn - Om TV-Kokker

https://m.youtube.com/watch?v=e8M0hdQfLtI

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 28 juli 2016 12:50 Privat melding

Som sagt flere ganger i denne tråden så er det viktig med ærlighet men da er det også viktig å skrive i profilteksten sin hva du som person søker og om du har noen ting du absolutt ikke liker. Ærlighet går begge veier!

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 28 juli 2016 12:52 Privat melding

Pssst. ..ta med kols også da Hovmester. ..

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 28 juli 2016 14:29 Privat melding

Sånn, da har jeg gått 2.2 mil idag, syklet 4.1 mil på tirsdag og gikk 2.4 mil på mandag! Herlig vær, sol og sval vind, wooohooo!!!;D

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 28 juli 2016 15:20 Privat melding

Ja, hver sin lyst! :) Innimellom har jeg kost meg med barn, barnebarn og dater! ;) Langesund? Der er det så fiiiint!! :)

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 28 juli 2016 15:47 Privat melding

Neste gang du tenker på vakre ting ,så ikke glem å tenke på deg selv :-D

(kvinne 58 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 13:48 Privat melding

Du må jo få mene og føle det du mener. Det handler om vad du liker og det er du som skal bli forelsket og forhåpningsvis bli kjæreste med din dame.
Jeg selv velger det som JEG liker. Og det gjør nok alle.
Att de ljuger om seg selv på profilen skjønner jeg ikke. Da kan man jo aldri tørre å gå på date.

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 16:04

Har vi skjønt for lenge siden @rosa😂 Har bare ventet på at du skulle innrømme det😁

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 16:18

Ante meg😂

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 16:27 Privat melding

De tre dagene ,vi faste holdt kjeft ,satt nok de "andre " i tre dager i sjokk
:-P

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 16:34

Ser i grunnen ikke problemet jeg...da jeg kom inn her for KUN noen mnd siden VAR jeg ny. Alle som kommer inn her er nye første, andre og kanskje femte gang de kommenterer. Å det er jo bare å ta sin plass her! Alle passer inn på sin måte😊

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 16:39 Privat melding

@vimsa så enig så enig , men noe må vi jo få klage på lel :-D

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 16:40

Alltid @afrodites, verden ville vært kjedelig ellers😊

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 17:22 Privat melding

På tide kjærleiken kjem inn da ja :-D

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 17:57 Privat melding

Vær den personen du selv ønsker å møte - det fikk jeg høre som ganske ung av en klok eldre mann. Har nok ikke alltid klart det men glimter til inni mellom 😂😂

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 18:03 Privat melding

micro så vakker du er inni og utenpå :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 29 juli 2016 18:49 Privat melding

Strålende motto, Micro 😍 det bør alle adoptere! 👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 19:43 Privat melding

Tusen takk - mange vakre sjeler her ❤️

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 19:52

Fantastisk motto @micro😍
Ble sittende her å tenke etter om jeg ville vært så gær'n å møte en som meg selv😳
Fant ut at JA det ville jeg, mildehimmel så mye moro vi ville hatt😂

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 29 juli 2016 19:55

@microvenn
Var kent84 den kloke eldre mannen??

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 20:05 Privat melding

He he nei den eldre kloke mannen var min morfar 😂
Kan være greit å tenke på om du selv er en du vil være sammen med eller ha som venn.

Skjult ID med pseudonym Cllou fr. 29 juli 2016 20:08

Absolutt 😀 Du skriver mye friskt, micro.

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 20:09 Privat melding

Takk @cllou

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 20:12

Me to @rosa, møter stadig meg selv i døra😊 Vi har det mye moro jeg og meg sammen.
Viktig å kunne ha det gøy i eget selskap😇

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 20:16 Privat melding

Eget selskap er ikke dumt selskap 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 29 juli 2016 20:18

Er det beste selskapet @micro😊

Skjult ID med pseudonym Enok fr. 29 juli 2016 20:59

Hahaha, beste innlegget på lenge. Jeg har opplevd det samme. Stå på videre, mann!

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 29 juli 2016 21:49 Privat melding

Jeg digger dinosauruser de er så gode å klappe på , å så lager de så morsomme lyder
https://youtu.be/zXNTijY_ELw

Skjult ID med pseudonym Frodigdame lø. 30 juli 2016 22:08

Hurra for perfekte mennesker.....

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 30 juli 2016 23:18 Privat melding

Å være perfekt har ingenting med vekt å gjøre ihvertfall 😊👍

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 30 juli 2016 23:21

Absolutt ikke @kaktus😜
Vi er perfekte, er vi ikke? På vår egen måte😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 30 juli 2016 23:22 Privat melding

Helt perfekt til å være oss selv @vimsa 😉

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 30 juli 2016 23:25

Ja er det ikke deilig😜
Blir mer og mer perfekt til eldre jeg blir😇

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 30 juli 2016 23:26 Privat melding

Blir større og større område å holde perfekt også, men det går bra 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 30 juli 2016 23:36

Ja men @kaktus da...tenk å ha så mye som er perfekt da😂😂😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 30 juli 2016 23:37 Privat melding

Jeg vet, jeg er heldig som har evnen til å vokse selv i min alder 😆

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 30 juli 2016 23:48

Hehe...ikke bare du😂
Men har finnet ut at jeg krymper for øyeblikket.....men ikke vær redd, er like perfekt😁

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 30 juli 2016 23:50 Privat melding

Kast deg over godteriet før du svinner henn. Men sikkert enklere å holde ting perfekt 😂😂😂 Bare ikke humøret forsvinner så 😆

Skjult ID med pseudonym Vimsa lø. 30 juli 2016 23:54

Humøret er ALLTID på topp du😜
Skal mer til før det svinner hen😂
Glemte å kjøpe godis i dag😱 Så jeg tyller innpå med rødvin for å oppnå riktig kalori inntak😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) lø. 30 juli 2016 23:57 Privat melding

Du burde drikke øl om du vil ha kalorier 😂😂 Glemte å kjøpe godis, glemte å lage middag... når begynte du på den rødvinen??? 😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 31 juli 2016 00:05

Hahaha...IKKE i formiddag nei😂
Sånn i 22.30 tiden. Da var ølsalget stengt😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:08 Privat melding

Hehehe okey da så.. 😂😂
Jeg sitter å ser på Bisarre sexskader. Seriøst... er det mulig??? Jeg dør av latter her. Må bære dramatisert eller noe, det går bare ikke ann 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 31 juli 2016 00:11

😂😂😂 DET er et bisart program...får jo helt angst av det😱

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:20 Privat melding

Har ikke sett det før.... jøsses for en underholdning 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 31 juli 2016 00:38

Er bare utenlands de får til sånt😂
Her i lille Norge er vi for beskjedne til å i det heletatt tenke tanken på å lage er sånt program😂

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 31 juli 2016 00:39 Privat melding

Jeg fant ikke TynnFeit i menyen.... Så jeg ble litt forvirret om hva jeg skulle skrive

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:39 Privat melding

Må ærlig innrømme at jeg aldri har hatt noen skader som egnet seg til dette programmet. Jeg er sikkert dønn kjedelig 😂😂😂

(mann 48 år fra Oslo) sø. 31 juli 2016 00:42 Privat melding

Førtifem, feit og halvferdig. Come to papa. Burde faktisk vært en egen kategori.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:43 Privat melding

@Gentl Hva er tynnfeit??? Feit over skuldrene og tynn over ræva?? 😂😂😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:44 Privat melding

Sjarmerende @HrFekt... skjønner fremdeles ikke at ingen biter på 😂😂😂

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:45 Privat melding

@rosa 😘

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 00:52 Privat melding

Hahaha hærlig, det har du bare godt av 😊👍

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 31 juli 2016 00:58

Usikker på om @Fekt VIL bli bitt jeg😂
Kosa du deg @rosa?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 01:00 Privat melding

*venter spent på svar fra @HrFekt *

(mann 48 år fra Oslo) sø. 31 juli 2016 01:08 Privat melding

Hvis dere synes det har vært for mange sutretråder her inne, så vent til Hovmester og jeg oppretter en egen tandemsutretråd for å vræle ut vår felles vanskjebne og tristesse. DA vil dere fylles av medynk og sympati da, damer

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 01:15 Privat melding

Sitter å ser på verdens tristeste dokumentar "menn som elsker dukker"
Hulk snørr og tårer, er vel der vi ender opp hele gjengen 😢

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 31 juli 2016 01:15

Høres nå ut som du har greid deg lell @rosa💞

(mann 48 år fra Oslo) sø. 31 juli 2016 01:18 Privat melding

Å faen, NÅ oppdaga jeg at det heter sukker.no og ikke dukker.no. Snakker om å kaste bort fem år av sitt liv. Sayonara, muthasukkas!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 juli 2016 01:19 Privat melding

Hahaha @HrFekt
Nå lo jeg høyt her. Du er gal 😂😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 31 juli 2016 08:37 Privat melding

I stedet for dokumentaren, Kaktus, kan du du se Lars And the real girl 😉 sært, morsomt og vakkert 😊 And good morning to y'all 😊

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 31 juli 2016 09:05 Privat melding

Hvorfor er vi her på jorden egentlig?

(kvinne 33 år fra Akershus) sø. 31 juli 2016 09:32 Privat melding

Dagens. Jeg er forøvrig kjempestygg, veier 390 kilo og har hår på brøstet. Brysthårbildene lot ikke sukker meg beholde desverre

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 31 juli 2016 09:43 Privat melding

Good one @hovmester...good one!

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 10:46 Privat melding

Den forstod jeg ikke, den om tykke brilleglass? Type brilleglass står jo i forhold til syn, og med den type glass man har, så ser man jo slik som andre med andre typer glass, og de som ikke trenger briller... Overvekt korrigeres med trening og kosthold, syn korrigeres med briller. @ts er jo ærlig på at han har redusert syn, og savner den samme ærligheten rundt faktisk kroppsfasong.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 1 aug. 2016 17:26

Jeg er i grunn mer lei av ekstreme narsissister som OP. Trening, kosthold og selvrealisering gjennom reising og gudene vet hva har blitt som en selvreligion for mange. Liker å holde meg i form selv, men er så lei av og trist over at ALLE damer her inne skriver at de trener, spiser sunt og reiser som om det var et moralsk imperativ på lik linje med å si at "Gud" eksisterte for 300 år siden.

Det er et forfriskende pust å finne en profil der hovedinteressen ikke er trening, reising og annet selvforherligende vås, men dessverre er det like få av dem som kvinner i Islam som står opp mot bruk av hijab. Så tabubelagt er det. Og ærlig talt, hvem står frem med fullt navn og bilde og kaller kvinner som har noen kilo ekstra for en "strandet hval". Ærlig tlst mann, vis respekt for dine medmennesker! En slik beskrivelse vitner om sosiopatiske trekk og en grunnleggende mangel på empati. Til alle damer her inne, sky OP som pesten, fordi en slik mann vil ingen som kan tenke selv ofre et sekund på.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 18:19 Privat melding

Hmmm hvem eller hva er OP? Tydelig noe jeg har gått glipp av siden jeg ikke skjønner det....

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 1 aug. 2016 18:20

Temmelig enig særlig i det 'religiøse' aspektet.

Reserverer noe på fordømmelsen mot slutten - for å ikke havne på samme nivå.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 18:36 Privat melding

Oida, zodiak .. Godt det er frivillig også 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 1 aug. 2016 18:38

@Paperback, og du må være en meget enkel sjel. Som du kanskje er i stand til å forstå, så henviser jeg til TS sin beskrivelse:

"Men jeg føler nå meg litt lurt når de skriver at de er gjennomsnittelig, men når jeg møter de, ser de ut som en strandet hvalross... med meget flotte bilder her inne, som ikke minner om strandede, gigantiske sjø-pattedyr"

En slik beskrivelse av kvinner han møter på en slik side, vitner om både sosiopatiske og narsissistiske trekk. I beste fall er det groteskt overfladisk. Kanskje du har slike trekk selv siden du ikke ser det og er enslig som 47 åring?

@microvenn Med OP mente jeg original poster, altså trådstarter.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 18:44 Privat melding

Takk for oppklaring på OP @zodiac

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 18:46 Privat melding

Sorry, trodde du snakket om noe annet 😂

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 aug. 2016 18:52

"Normalbygd men feit" eller ikke...
Hvorfor er det INGEN som prater om trening?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 aug. 2016 18:53

Er sånt liksom tabu???

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 aug. 2016 19:00

Chillrosa
Hvorfor ler du av det? Det er jo trist. Det skulle være mere åpenhet om oss normale folks interesser - som, ja, ikke minst trening! :P

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 aug. 2016 19:06

Chillrosa
Enig men tviler på at det får særlig respons fordi folk fortrenger problemene. Skal prøve å ta opp problemet i en annen tråd. Så får vi se om noen tør innse problemet.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 aug. 2016 20:36

Skal vi kåre dette til forumets mest interessante tråd? :D

(mann 34 år fra Hordaland) ti. 9 aug. 2016 22:59 Privat melding

Til en opplysning, jeg har "generelt" sett ikke noe imot overvektige personer....sporer av her inne rett som det er, ser jeg. Jeg har noe imot folk som lyger på seg ting de ikke er. En jeg datet skrev hun var tynn, og hun så smashing ut på bildene (i muibe øyner vel og merke), men når jeg skulle møte henne, så merket jeg at hun kom lenge før jeg så henne....var nesten som i en scene fra jurassik park, der jeg hørte tunge steg, og så bølger i øl-glasset mitt før hun rundet hjørnet til ute serveringen jeg satt på, og ropte ut høyt med en mørk dyp stemme "ER DU (navnet mitt) ... Jeg svarte med skjelvende stemme i frykt for å bli grisebanke "ja"... Neida, det var ikke så ille, men hun var ikke normalbygd, og hun var ikke 173 høy som hun skrev. Hun var et halvt hode høyere enn meg, og jeg er 183. Jeg spanderte middag på henne, og hadde tilogmed noen roser med etter en stund med god skrivekjemi, og artig tone....lite visste jeg at hun hadde løget så mye om hvordan hun virkelig så ut. Det ble noen timer i fosterstilling med skrubben i dusjen mens jeg gren og skrubbet og gjentok til meg selv "Jeg blir aldri ren igjen...ALDRI....jeg er så skitten"....Jeg har ikke noe i mot høye damer, men jeg tenner bare ikke på feite mennesker. Det må jeg få lov til å kunne utdype uten å henge noen ut på noen måte, og jeg har aldri sagt at jeg liker super skynny damer heller. Er alt som heter normalt glemt her inne? Hun kan og gått ha litt former...men hun må kle de og bære de med stolthet. Jeg er ikke her inne for å tulle, lyge for meg selv og snikksnakke i 1 år. Jeg vil treffe personer JEG finner fysisk tiltrekkende, og selvsagt må det være gjensidige følelser, så finner vi ut om det er noen antenner, IQ, kjemi, osv. Man begynner ikke i feil ende, ihvertfall ikke jeg. Tror ikke mennesker er programmert slik. Og til dere som mener jeg burde beskrive hva jeg ønsker i profilen? Hva ville det vært for en ting å gjøre?? Jeg skriver til damer utifra hvordan de beskriver seg selv kropps fasong messig, og hvordan de ser ut på bilder. Bryr meg stort sett katta i hva folk skriver om seg selv i profilen, for kjent kan vi bli når vi skrives.

(mann 34 år fra Hordaland) on. 10 aug. 2016 00:38 Privat melding

@Margit2017 Det hender jeg dater folk fra gata og, men bare når jeg er på byn. Men da treffer jeg stort sett bare på slike som er like trangsynte drittsekker som deg, eller så har de fått seg et glass eller fem for mye. Brillene er der, men ikke så tjukke glass....men de skulle gjerne vært så tjukk at alt jeg så bare var et blurr akkurat i det slike som du gikk forbi. Ikke kan du ha noe mellom ørene heller, siden du har missforstått alt som er skrevet nedover. Sjekker du folk opp på bussen? I frysedisken på butikken? Ikke jeg ihvertfall. Det er jo alfa og omega å ha litt bak de flotte øynene man ser i, og. Du er nå litt "skap" overvektig og, siden du ble truffet av alt dette, og ikke en gang ønsker å se hva jeg skal frem til...1 vagt bilde har du, så er resten sko?? Eller hva det nå enn er....har ikke brillene på meg. men, men. Man er sin egen lykkes smed, og ærlighet varer lengst ;)

(mann 34 år fra Hordaland) on. 10 aug. 2016 00:52 Privat melding

@Frosty Du bruker metaforer som er langt før min generasjon, så istedenfor å sitte på forumet å hakke på yngre menn sine frustrasjoner, hvorfor ikke hakke på noen som er på din egen størrelse / alder?