Alle innlegg Sukkerforum

Burlesque

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 24 juli 2016 21:07 Privat melding

Tenkte rett og slett å høre med Sukkerfolket om dere har noe forhold til Burlesque eller lignende type erotisk dans som det faktisk er.
Jeg synes det er utrolig flott å se på både fordi det er underholdene, men også fordi det er kult å se kvinnekropp i alle mulige former og fasonger.
Om dere fikk ivitasjon til et slikt show/oppvisning, ville dere ha likt det, og hvorfor? : )

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 24 juli 2016 21:28

Jeg har vært på et sånt show én gang. Det var skikkelig flaut, på vegne av de opptredene. Det syntes lang vei at de ikke var komfortable med det de utførte, så det ble bare trist.

(kvinne 56 år fra Finnmark) sø. 24 juli 2016 21:37 Privat melding

Nei, det kunne jeg ikke tenkt meg å bruke tid på, men Chippendales derimot skulle jeg gjerne opplevd :-)

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 24 juli 2016 21:54 Privat melding

Cippendales er vel mennenes versjon av Burlesque som da er utført av kvinner.
Hvis kvaliteten på showet var det samme, er det slik at vi kvinner oftest synes at når det er vårt eget kjønn det gjelder er vi i utgangspunktet veldig kjappe til å rakke ned på, eller snakke om det i negative ordelag?

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 24 juli 2016 22:00 Privat melding

Erotisk dans er erotisk dans uansett hvilket kjønn som utfører dansen . Har sett både mannlige og kvinnelige dansere - både bra og dårlig. Når det blir vulgært blir det kleint i mine øyne. Men når danseren klarer å formidle det sensuelle og fanger oppmerksomheten gjennom det, da er det et fasinerende skue 😉

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 24 juli 2016 22:08 Privat melding

Jeg ville heller vært på et Burlesque show, enn Chippendales. Nettopp litt pga det @ts skriver: kvinnekropp i alle mulige former og fasonger, kunstnerisk og litt humor. Chippendales har aldri fristet, det blir for mye, de ser ut som de er støpt i samme form, masseproduserte, dansende, glidende, gniende og seksualiserte Ken dukker.

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 24 juli 2016 22:36 Privat melding

Er nok veldig enig i mye av det du sier Myrah70, spesielt det med masseproduserte Kendukker haha.
Egentlig veldig godt sagt! : )
Siste setningen til microvenn er vel essensen i en slik forestilling som Burlesque er - personlighet og evne til tolkning og formidling : )

Skjult ID med pseudonym Lilly to. 28 juli 2016 19:52

Tror jeg hadde sagt ja til en jente-kveld eller vennekveld på burlesque, bare for å ha sett det en gang, men jeg ville ikke gått med en kjæreste eller date. Magefølelsen min sier at det ville vært veldig kleint.