Alle innlegg Sukkerforum

TIL KVINNEN: Å si det med få ord er lettere enn du tror ;)

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Buskerud) lø. 20 des. 2008 02:19 Privat melding

Jeg har den glede i hverdagen å få hilse på ulike mennesker hver dag. Å glede meg over hver enkelt som kommer med sine innspill av tanker og følelser av alt mulig rart.

Min ambisjon her i livet er å bli noen av de beste coacher som kan tenkes i dette landet *blush*. For jeg ønsker virkelig å bringe det beste fram i hver enkelt sjel så samt dem gjør seg villig til det. Psykologi lære, social dynamikk, diplomati, trenings-psykologi... you name it.

Så ikke missforstå når jeg nå spørr dere følgende spørsmål. Det er sikkert også en del menn der ute som kan ha godt av litt innsikt i hvordan dere tenker, handler og dømmer profiler ute på nett.

------------------------------------------
1)
Det er viden kjent at vi mennesker liker spenning i livet. Men kan noen her formidle hvor kjedelig det er med samme type email i innboksen hver dag?

2)
For dere får vel mange å velge mellom?

3)
Gidder dere å svare på alle i det hele tatt?

4)
Hva like dere best av:
åpenhet hilsen - eks: hei! jeg heter X og bor i X og jobber som X og liker XxX ting
flørt hilsen - eks: du har så kjønne øyne,... hva med du og jeg i ....
spontan hilsen - eks: du kjede du har der, det er vel fransk modell?

For all del kom med innspill av hva DU som kvinne kunne tenke deg av hilsener. Så vi menn får en litt mer aha opplevelse. Og ikke kommer med de samme tinga gang på gang ;)

Takk for deres oppmerksomhet og ikke slit ut fingrene!

Skjult ID lø. 20 des. 2008 15:21

Jeg vil gjerne svare på spørsmål 4:

Hva du kaller åpenhets-hilsen kan ofte virke noe overfladisk fordi man gjerne nevner materielle/økonomiske sider. Det kan også i visse sammenhenger virke noe skrytende.

Flørte-hilsen kan være hyggelig, men blir det for mye av det virker det mot sin hensikt. Det blir rett og slett turn-off.

Spontan hilsen er absolutt den beste hilsenen, fordi det viser at du legger merke til ting, kanskje har du et originalt spørsmål å spørre om feks et kjede, en sang, en opplevelse. Da virker en både nysgjerrig og interessant..og absolutt aktuell for videre bekjentskap:)