Alle innlegg Sukkerforum

Lei mugne svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 01:06

Jeg vet det er ørten tråder her inne om det samme, men skriver en ny likevel...

Vi er alle her inn i et håp om å møte drømmemannen/kvinnen. Og det er tusenvis av kjekke og gode mennesker her inne :) Men å finne en man liker på alle måter er ikke helt lett.

Men man leter og leter, titter og chatter litt, går på date hvis noen skulle vise seg å være interessante, surfer videre hvis det ikke var så interessant likevel...sånn er livet her inne.

Og så forbanna seriøst kan man ikke ta det her vel? At hvis man får et vennlig avslag så klikker man i vinkel, er ufin og så sperrer en? Veldig voksent...

Vi vil jo ha den rette, for oss. Så om man avslår chatting/dateinvitasjon av forskjellige grunner så må det være lov og takhøyde for det. Jeg vet hva jeg ser etter, og jeg må få lov til å lete på mitt vis. Jeg dater ikke bare for å date. Mulig jeg har gått glipp av en flott fyr med å være for kritisk, men hey...fortsatt mitt valg. Og hvis man skal bli ufin ved et hyggelig avslag på noe kontakt i det hele tatt, så tenker jeg med gru hvordan et avslag etter en eventuell date hadde blitt.

Klar over at det er frustrerende å være her, mye avslag og blokkeringer. Jeg har alltid svart de som tar kontakt, og aldri blokkert en sjel. Men det er min måte å gjøre det på.

At folk velger å sende hjerter som betyr noe/ikke betyr noe, blokkerer etter kun et lite "hei", eller blokkerer uten å ha vært i noe kontakt bare for å rydde vekk uaktuelle kandidater...vel, det er deres måte å bruke sukker på.

Men slutt med å ta ting så personlig. Blir jo feil uansett hva man gjør. Ignoreres meldinger så er det feil, svarer man, men ikke med et jublende "jaaaa!", så er det også feil.

Jeg har da også sendt hyggelige meldinger i hytt og gevær uten at jeg klikker av manglende svar eller avslag. De leter etter sin drømmekvinne, og jeg er ikke den de ser etter. Helt ok, sånn er det bare.

Så pust litt. En dag så møter man forhåpentligvis den rette, enten her eller ute i det virkelig liv. Men jeg vil nå heller være singel, selv om det er sårt og kjedelig som oftest, enn å date og bruke masse tid/energi på en som ikke føles rett for meg.

Et lite hjertesukk før puta kaller...

Skjult ID med pseudonym Lurerpå ma. 1 aug. 2016 02:02

@virrum du sa det så fint 😄!

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 06:04 Privat melding

Enig i alt du sier. 😀

Det beste tiltaket for å rent generelt skape en bedre stemning tror jeg faktisk ville vært at folk lærte seg til å ta et høflig avslag med et smil. Det er jo fordi vi er redde for ubehagelige svar at vi i enkelte tilfeller ikke tør svare i det hele tatt.

Og for min del, hvis jeg får et ubehagelig svar, så vet jeg i hvert fall med 100% sikkerhet at avslag var det riktige. Til gjengjeld har jeg mottatt svar som var så søte at jeg nesten angrer at jeg sa nei.

Og selv er jeg alltid nøye på å være hyggelig og forståelsesfull ved et avslag, enten det er etter en melding eller tre dater. Det ligger i sakens natur at folk kvier seg for å gjøre det, og da skal man vite å verdsette de som avslutter på en ryddig og ordentlig måte. Den beste vennen jeg har her er en som skrev et langt og grundig svar på en av mine sjeldne førstemeldinger. Så å oppføre seg slik som man vil at folk skal oppføre seg mot en selv er en like god ide her som i det virkelige liv.

Ha ellers en strålende dag alle sammen, og vær snille mot alle som skriver 😍

Skjult ID med pseudonym Sir ma. 1 aug. 2016 08:44

Utrolig godt og fint sagt av dere alle! Håper alle her inne leser dette og går noen runder med seg selv. Be kind.Always!

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 1 aug. 2016 09:08

👍🏻

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 09:43

@paperback
De aller aller fleste tar et avslag med et skuldertrekk, og sånn skal det være. Men noen tar helt av, utrolig mye surmaga kommentarer de klarer å hoste opp, for så å blokkere...redd for å få et like hyggelig svar tilbake? Og enkelte må diskutere...hvorfor ikke...du har ikke møtt meg...alder ingen hindring...avstand ingen hindring...

Jeg leter ikke etter det perfekte, for det finnes ikke. Men de jeg har vært sammen med har vært perfekte for meg, i mine øyne. Det er ikke ofte jeg møter noen som gir meg de rette følelsene, men når de har gjort så har jeg oversett deres "feil og mangler" da det betyr nada i det store og hele. Da elsker jeg mannen med hud og hår. Men nå har jeg lært at alder betyr noe, det samme med avstand... Jeg har datet nok i mitt liv til å bli litt mer bevisst...

(mann 52 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 14:53 Privat melding

Det er kanskje grunnen til at mange av oss er her, at vi har utfordringer/problemer som vi ikke er klar over men som dikterer våre handlinger, med uheldig resultat? Og urealistiske krav og forventninger av samme grunn?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 15:10 Privat melding

Har gudskjelov ennå "tilgode" å få ufine svar på avslag.

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 15:18 Privat melding

Tryll, tryll, gjør om alles krav til ønsker, og tar vare på alles forventninger frem til det har dukket opp gode grunner til ha det.... Dumt å ha forventninger til fremmede/ukjente, tenk hvor mye det bremser da, og hvilke krav og forventninger har man egentlig til seg selv i denne prosessen? Av alle klagene her på forum er det ikke vanskelig å få inntrykk av at mange lemper "skylda" over på sitt motsatte kjønn.... Lite selvkritikk å spore...

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 aug. 2016 15:18 Privat melding

Jeg fikk et enormt ufint svar fra en jeg takket nei til. Han skrev det til og med i blokkbokstaver sånn at han var sikker på jeg skulle få det med meg. Også blokkerte han meg etterpå...hehe

(mann 52 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 15:27 Privat melding

Myrah70: Takk, det hjalp ☺️ Litt magi var det som skulle til!

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 15:28 Privat melding

Bare hyggelig med litt magi😇

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 1 aug. 2016 16:14

@ Solecita :-)
Det er flere forskjellige grunner til at noen ikke svarer; ikke bare at man nødvendigvis er redd for å bli såret. Det kan feks være redsel for å selv såre den andre. Men det ville være en like lite holdbar grunn uansett. Sannheten må frem, og alle parter må tåle svar uansett ellers har de ikke noe i den verdenen å gjøre.

@Ts :-)
Enig i nesten alt du skriver bortsett fra setningen 'Men slutt med å ta ting så personlig.' Feilen med grinete snørrvalper er ikke at de tar det personlig? Hvis ikke man tar en date personlig (uansett positive eller negative følger) så forstår jeg ikke hensikten med det hele.

Hvis man finner den rette så kanskje gledestårene kommer 🌅
Hvis noe går skeis så er det lov med sorgtårer 🌄
Eller man føler ikke noe sterkt. Såfremt man er et normalt empatisk utrustet menneske så skjønner man at man skal ikke da bare holde kjeft og blokkere den andre 💩

(mann 52 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 17:01 Privat melding

😁 Chillrosa. Garantien er dessverre utløpet...

(mann 52 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 17:17 Privat melding

Haha 😂 Jeg visste ikke at jeg hadde gått ut på dato 😉

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 1 aug. 2016 17:18

Jeg har nå innsett at nettdating er så tidkrevende og vanskelig, og muligens også at norske damer er usdevanlig vanskelige, at jeg nå tar et års permisjon fra jobben for å jobbe med dette på fulltid. Hvis det også det viser seg å være resultatløst, kommer jeg til å prøve en asiatisk datingside, før jeg siste utvei som betyr at jeg må forlate tastaturet i opptil flere timer om gangen; gå ut i det virkelige liv og prøve å prate med damer ansikt til ansikt *grøss* Håper inderlig det ikke kommer det til, men med fortsetter progresjonen som nå er jeg redd for at dette året komme til å gå litt for fort.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 17:23 Privat melding

@Zodiac: Kan jeg få anbefale Øst-Europa hvis du absolutt mener at norske damer blir for tøffe for deg? Mange billedskjønne, høyt utdannede kvinner som er meget familieorienterte. De krever litt oppmerksomhet i form av blomster i ny og ne, og at det åpnes litt dører og denslags, og som kvinner fra alle land skal de selvsagt behandles med kjærlighet og respekt, men kulturelt sett er de mye nærmere enn asiatiske kvinner, og for de fleste er det like selvfølgelig å være i jobb som for norske kvinner.

(mann 52 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 17:33 Privat melding

Solecita ; Og vips ble det øst-eurpæiske nett overbelastet av norske Sukker menn 😁

Skjult ID med pseudonym EnMann ma. 1 aug. 2016 17:40

Hei! Jeg opplever sjeldent blokkeringer. Får mange looks matcher og haugevis med besøk på profilen min, og har fått et par meldinger den uken jeg har vært her. Har også sendt ut en haug med meldinger og svarprosenten er kanskje 20%. Og det virker som at alt bare dør ut pga lite iniativ hos motparten. Synes det blir litt useriøst - og tenker sånn at jeg gir det til fredag, hvis det ikke tar seg opp så benytter jeg meg av angreretten.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 1 aug. 2016 17:44

Norske damer er ikke for tøffe, men hvis du mener at Øst Europa er fulle av pene verdikonservative damer som ikke har crossfit, toppturer og reising som prioritet over alt annet her i livet, og som plutselig i en alder av 40 innser at de også kanskje skulle ha fått et barn for å krone sin selvrealiserings- ego trip med en mini- kopi av seg selv, og kanskje også sørge for at det fremdeles bor nordmenn under 80 år i dette landet i framtida, ja, da drar jeg til Øst Europa med en gang.

Det eneste jeg er redde for er bryske svigerfedre som drikker seg fulle på vodka og som vil utfordre meg til knivkamp hvis jeg skulle komme til å fornærme dem ved en feiltagelse på gebrokkent slavisk.

Skjult ID med pseudonym Jordbæret ma. 1 aug. 2016 17:46

Jeg har fjernet bildene mine og betalingstiden utgår om få dager. Tenker ikke å fornye det. Tror det skal bli godt med et avbrekk.

(mann 52 år fra Østfold) ma. 1 aug. 2016 18:18 Privat melding

Takk Chill ☺️ Jeg håper å gå ut på date før dato ☺️

(mann 51 år fra Rogaland) ma. 1 aug. 2016 18:28 Privat melding

Jeg har enda tilgode å blokkere noen. Forstår ikke helt poenget, men har vel kanskje blitt blokkert når jeg har vært litt treg til å svare.

Vel nok om det. Jeg synes alle bare skal være venner jeg... Gruppeklem.. hehe

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 1 aug. 2016 18:33

....hm @zodiac.. interessante egenskaper i du er ute etter i en dame. Ville da tro det burde være en del potensiale også i Norge... for verpesyke "egotripp" damer på 40 (som du så spøkefullt, men helt sikkert kjærlig ment, omtaler dem...for antar jo at du liker de egenskapene du skriver du er ute etter lizm.. ;D) som bare ikke er intr i crossfit, toppturer og for mye reising altså.

Personlig kan eg aldri tenke meg at 40 årige damer i øst-Europa er spesielt opptatt av å ivareta akkurat nordmenns befolkningsvekst eg... men mulig eg tar feil der altså... lykke til med å gå over bekken etter vann (aka mor til dine barn) likevel! (y) :-)

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 1 aug. 2016 18:52

@Antonyma Skrev du det der fra Mt. Everest? Det var selvsagt et forsøk på satire. Selvfølgelig foretrekker jeg norske damer, men når de er mer opptatt av å leve "sex and the city" livet i Oslo, mens de er på vei til neste treningsøkt eller jobb lunch sveipende på Tinder, enn å sikre den norske slektens overlevelse, er det vel ikke så fjernt å tenke på damer som ikke er oss selv ganske nært kulturelt sett, og som lettere kan bli norske enn dagens norske kvinner som ser på seg selv mer som "globale borgere" enn nordmenn.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 1 aug. 2016 19:14

Inskjill - er det nå jeg skal ta fram vielsesritualet mitt? Eller er det prematurt?

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 1 aug. 2016 19:29 Privat melding

@Zodiac

Du glemte at man må være James Bond for å få has på de damene du snakker om, hahah.

Faktisk en ganske spot on beskrivelse for enkelte.

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 19:40

Enkelte kommer seg unna med å flexe både det ene og det andre @ Hovmester, så ikke vær for sikker..

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 19:44

Det må jeg si, du imponerer @ Hovmester, spretne brystmuskler på deg da skjønner jeg :)

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 19:45

Da er vi to @ Råååsa, men jeg knekker ikke valnøtter med mine ;)

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 19:47

Omtrent som her da skjønner jeg..:p

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 19:52

Syns da vi er riktig så lettliva, ikke kommer vi med mugne svar heller så må vel være riktig vel ;)

Du vet...at mugner det så blir det sopp...

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 19:59

Thumbs up ! ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 21:49 Privat melding

@PentBruktM: Det er jo bare å være litt mer positive til "russernabes'ene" så kan sukker helt fint brukes. 😊 Mange flotte kvinner som ikke når helt opp fordi de sliter med språket.

@Zodiac: Jeg tror du vil finne den typen kvinner du ser ut til å lete etter i både 20,30 og 40-årene, og hvis vi ser bort fra barn, også i 50 og 60-årene. Det er 10 millioner flere kvinner enn menn her..,

@Hovmester: Will do :-)

Jeg har sittet og fremsnakket norske menn i en time i dag, mens min (billedskjønne og velutdannede ) russisklærinne hørte på og ble mer og mer sukat i øya.😜

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 21:49 Privat melding

*russerbabes'ene...

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 22:17

Haha..bortskjemte my ass 😂 Bare fordi vi har et par krav...

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 22:21

Hvorfor er vi bortskjemte da @ Hovmester ?

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 22:22 Privat melding

Interessant. .....

(mann 53 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 22:26 Privat melding

Russerbabes er ikke noe for meg i alle fall, norske kvinner er best !

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 22:26

Wow... Stumpen istedet for ass da... Vi er ikke for godt vant, men tar ikke hva som helst... Snakk om ego... Like greit at dere henter dere en postordrebrud... Eller nei, det er ikke greit, for de stakkars jentene sin del...

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 22:27

Nei vil ikke si det. Eller, jeg regner meg ikke for bortskjemt i alle fall.
Himmel, har jo til og med gått husmorskolen må vite ;)

Tenker det går litt begge veier det der, eller ?

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 22:28

Norske jenter med ben i nesa, intet bedre 😉

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 22:29

Hadde aldri sendt en kvinne i din retning herr hoven...

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 22:32

😭 sukk, what to do...jeg kommer med vel over dette slaget håper jeg...

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 22:32

Du godeste @ hovmester.....Siden jeg lager mat så burde jo du servere...jeg mener, en hovmester har jo tross alt yrkesstolthet :p

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 22:34 Privat melding

Lurer på hvor vi kvinner kan finne de beste mennene , de som vet hvordan kvinner skal behandles?

Skjult ID med pseudonym løvetann ma. 1 aug. 2016 22:34

Fintenke litt, enten noe veldig eksotisk eller vanlig norsk husmannskost :)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 22:37 Privat melding

Hovis
Jeg snakker ikke ned noen, jeg snakker bare OPP noen..)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 1 aug. 2016 22:37 Privat melding

Jeg tenker at man finner godt og dårlig i alle kulturer, men jo lenger unna vår egen den er, jo mer krevende er det å få til full match. Og det er ikke alle de mennene som søker utenlandske kvinner som selv er mest åpne for andre kulturer. Noen er det absolutt, og noen tror hun er den som må tilpasse seg alt. Resultatet er ikke alltid like vellykket.

Skjult ID med pseudonym Virrum ma. 1 aug. 2016 22:42

@chillrosa...det var leit å høre. Mennesker kan være bra utspekulerte, menn som kvinner...

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 1 aug. 2016 22:49 Privat melding

@Chillrosa ❤️ trist story m din bror.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 aug. 2016 22:51 Privat melding

Så trist @ Chillrosa <3

(mann 36 år fra Oslo) ma. 1 aug. 2016 22:53 Privat melding

Lurt å kaste svarene i søpla før de blir mugne.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 1 aug. 2016 23:51

@ts
Jeg har flere ganger opplevd å få meldinger fra menn som misliker profilen min.
Det interessante er at de brukte flere meldinger pr dag i uker/måneder på å fortelle meg hvor dårlig de likte den. Men det skal sies at jeg er god til å svare da :-)

En av de (etter noen uker) avsluttet med at han mente det var vanskelig å be meg over på middag da han bodde noen timer unna.
En annen (etter flere måneder) ble veldig ufin da jeg fortalte om en date jeg hadde vært på. Han likte ikke at jeg hadde kontakt med noen andre enn han.

Det skal ikke være lett, tydeligvis.

Skjult ID med pseudonym Virrum ti. 2 aug. 2016 00:03

What?! Hva mislikte de?! Folk er rare... Ikke uvanlig å skrive med flere sånn i startfasen, så hvorfor reagere sånn? Vel, godt man har muligheten til å blokkere...

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 2 aug. 2016 01:05

@Virrum
Jepp, folk er rare.
Og hvorfor skrive så lenge med noen man ikke liker profilen til?

Jeg hadde muligens satt ting litt (eller veldig) på spissen. De forsto ikke at det var mulig for meg å få noen henvendelser. Jeg svarte at jeg hadde fått flere meldinger. De kom frem til at menn på sukker måtte være desperate, og var sinte av den grunn. Tror jeg.

Jeg tror ikke jeg har blokkert noen enda. Men det må jo prøves en gang :-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 2 aug. 2016 01:22

@Paperback.
Jeg har mer enn nok med en i gangen jeg! (Som jeg er interessert i).
Men en som har fokus på kritikk, teller jeg ikke som potensiell kjæreste. Det er kun en person som må " skrives ut".

Bra du har draget da. Men hvordan holder du oversikt over så mange? Ser for meg nesten en "jobbsøkelogg" jeg nå. Med kolonner for "når kontakt", "siste frist", "svar" og "annet" :-)

Skjult ID med pseudonym Lurerpå ti. 2 aug. 2016 01:45

👏👏👏

(mann 48 år fra Oslo) on. 3 aug. 2016 03:44 Privat melding

Mugne svar på avvisning er vel det man MINST burde irritere seg over, det viser jo bare at avvisningen var helt riktig. Caps Lock/utropstegnvræling med påfølgende blokkering etter høflig avvisning er jo bortimot den sikreste indikasjon på at dette er en person INGEN burde innlede et forhold til. Blokkeringsfunskjonen er uansett vinn-vinn for begge parter, etter min mening. Det handler om å ikke kaste bort hverandres tid.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 aug. 2016 11:56

Vinn tid!
Blokker!
Neste.....

Hvem er du?
Blokkerer...
Neste!

Hallo?
Blokker!
Neste...

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 3 aug. 2016 20:01 Privat melding

Dessverre finnes det en del som ikke tåler en vennlig avisning. Derfor har jeg sluttet og svare. Hender jo at jeg gir en vennlig tilbakemelding, men lar meg ikke stresse opp og føle at jeg må sende tilbakemelding slik som jeg gjorde før. Hvis de ønsker å blokkere helt greit. Jeg blokkerer bare de ufine....men har hendt at jeg har blokkert noen for andre ting men det er ikke ofte.

(kvinne 36 år fra Oslo) fr. 12 aug. 2016 10:39 Privat melding

Støttes. Takk for ærligheten :)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 12:06

@PaperGods: Du oppfordres til å fortsette med det. Og gi din internredaksjon i oppdrag å evaluere nytten for omdømmet av en del annet du utgir. FØR utgivelse.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 12 aug. 2016 12:29 Privat melding

@Pepper: Kloke ord :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 13:39

@PaperG: Om det er så at du har rekruttert et støkke med urinlekkasje her, og heller ikke kjenslevart på PM, så må noen og enhver av oss vurdere om vi ikke skal bli helt Oluf Rallkattli med åpen profil...

Venter tolmodig og småspent👀

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 14:42

@PaperG: 'Verste' med filosofien din er at den har noe for seg - jf. "det som ikke knekker deg, styrker deg' - den er jeg medfilosof på. Herding det å riste av seg å gå videre - bygge trygghet.

Men fremdeles usvart fra deg om Oluf på forum eller kjenslevare initiativ på PM etter ditt syn som ga utbetaling. Slik jeg leser deg foreløpig måtte du ro deg i land igjen fra forumadferd. Så forklar gjerne - jeg kan være tungnem både når jeg vil og ufrivillig.

Jeg vet for ordens skyld hva som innimellom virker for meg - og at avstand til og mellom de aktuelle, er min variabelt overkommelige utfordring. Men likevel akademisk nysgjerrig.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 12 aug. 2016 14:43 Privat melding

😂😂😂 @Du Pepper, du Pepper, så du ber bare ut damer som du vet du vil få nei av? Og så jeg som hadde sett slik frem til vår date i Ekebergparken i juni 2017 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 14:44

Vel, kjenner meg ikke igjen i aggresjonen fra menn. Eg får veldig hyggelige tilbakemeldinger på veldig mange av mine avslag og eg kan ikke huske noen spesielt ufine svar iallefall..kanskje bare noen få litt mutte. So it's not all bad!

Eg vil faktisk benytte anledningen til å også rose menn for at de tar avslag bra, er høflige, uttrykker takknemlighet og til og med begeistring/glede innimellom over å få en tilbakemelding selv om den innebærer et avslag.
For menns initiativ og meldinger overses nok MYE, mange må føle at de opererer i et tomt vakum...at de (nesten) aldri blir sett eller anerkjent.. og like fullt så står de på og sender nye meldinger til nye damer, mens de forsøker å ikke miste motet. Det er innimellom både beundringsverdig og flott tenker eg, så stå på gutta! (y)

En som var av utenlandsk opprinnelse og hadde sendt meg tre hyggelige meldinger før eg svarte, skrev at eg måtte være et spesielt varmt menneske siden eg svarte en utlending, norske damer pleier ikke det skrev han... Eg fikk mest vondt av han og ble bare skamfull på egne vegne (for eg er seff også skyldig i å ikke svare en mange menn, nordm. som utl.) og på mine medsøstres vegne. Eg hadde ingen grunn til å tvile på det han sa..

Men hvordan må egentlig det føles, å ALDRI få et svar engang?
Eg tror alle burde ta 20 sek og tenke på det scenarioet. Hva hadde det gjort med deg? Det er nødt til å gjøre noe med de som opplever det i lengden. Eg bestemte meg for å prøve å bli "litt" flinkere til å svare flere iallefall.
Kanskje de som svarer veldig sint/aggressivt har rukket å bli bitre og mismodige her inne, de er "de usynlige", og når de får svar er det kanskje et svar som kan oppleves unødig hardt og kaldt eller personlig også kanskje.
Vei ordene i dine avslag, vær minst like høflig som h*n var, eller iallefall høflig nok til å ikke trykke folk unødig (mer) ned.

Så damer, min oppfordring er:
IKKE slutt å svare høflige menn, fordi noen få har vært ufin mot deg. Det fører bare til færre initiativ og mer "aggresjon/irritasjon/sårhet" over hele linja. Blokker/rapporter heller de ufine og legg det bak deg der og da.

Be kind if you can..den går til alle.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 14:51

but satisfaction brought it back..;)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 15:03

Kan jeg være enig med deg i Anton. Både av de grunner du nevner og dels at det kan bygge evne til å håndtere de (iflg. deg) ukonstruktive. Problemet er vel at trøkket i andel og innhold på damene kommer når de er ferskinger - og uforberedte. Jeg har skrevet med damer som opprettet profil et par år på forhånd - ble rystet, og måtte pause og stålsette seg før nytt tilsprang. Så forstår godt. Noen er det nytteløst å by en kopp te. Det er anledning til å skamme seg på vegne av mannen også. De langt fleste vet at om de skal være/har evne til å være rovdyr, så skal det være i under en samtykkende felles forståelse om gjensidig ønske. Noen få forstår det ikke - og mener hele verden er andres feil...

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 15:30

.So much for positivisme liksom! haha ;P

vel...det er bra trøkk nå for tiden iallefall selv på en gammel profil som min og til tross for at eg kun er offline, og til tross for ingen nye bilder eller ny tekst...så trøkk..det er noe som kommer litt i bølger og tildels kan styres.
Rystet? hva er det? haha

joda, klart norske menn mangler litt ...eh...finesse i det store og det hele,..for å si det på en fin måte, men vi vet jo at folk blir rystet og støtt og sjokkert i tide og utide også bling..

At det finnes drittsekker og idioter av noen menn der ute er noe vi damer er vant til å forholde oss til fra vi er ganske så unge...burde være iallefall..men jada..du vet da at eg er enig i at anledning til å skamme seg over menn/mannen/dyret/the animal er det plenty av.. om man ser etter det.
men prøvde meg på en positiv, fremsnakkingsgreie..skal ikke gjenta seg bling..det får de som kan det ta seg av! ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 15:44

She's staring out in underwear from your computer screen
It's all of self a dirty cash we can wash it clean
So hang it out online, confess and you'll feel fine
And if you got the time to spare we want to know
Which name you're wearing
And when the final curtain finally comes down
We'll all be in the party room, no wiser as to how
The total human race became a basket case
It's nothing to lose face about,
It's really not a place to doubt it
Bow to the paper gods in a world that is paper thin,
Fools in town are ruling now
Bleeding from paper cuts, money for head shots
Fools leading
Who needs it?!
Paper walls falling down
Paper house, paper town
Paper gods falling down
Paper world just falling down

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 15:50

Bevares Anton - en gyllen mellomting kanskje, men det blir umulig å oppfatte dette likt, kjønn i mellom og mennesker i mellom. Jeg er (og var) enig i oppfordringen din. Nå må du huske at mengde er også en faktor - og ikke alle skriver som en MG..;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 15:59

MG?
vroooooooom! ?

AG3 er på den lista fra før...

rrratatatatatataaaa!

;P

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 16:21

DER var det igjen, kurringen! :o hører du bling?

turteldue sa du bling? hmm.. har mer tro på sånn derre påfuglkrondue...

eller kakadue.. :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 16:33

ingen grunn til panikk @papergod

Her inne "ser" folk kun det de vil se,eller får beskjed om å se, eksemplifisert ved noe kurring av vår felles gode venn oppi her.

eg tror for øvrig du glemte et "ikke" inni der en plass.... ;D

...men viste du at stearinlys, nordlendinger og fisking er noen av mine aller beste favoritter også? og at eg planlegger å slå dette sammen i nær fremtid? men hysssj....relax, eg skal ikke fortelle til noen at vi også elsker det samme

Anton- She's staring out in underwear from your computer screen...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 16:36

Gjerne vrrooom - tenkte mrratatata... - presisering MG-3.

Jeg har da ikke vært på fuglen din.. - ingen ornitolog altså - men den var jo fin..

Kakaduer kurrer de? De er vel 'gøye?

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 16:38

voldsomt til kurring i dag da.... må være noe ekstra som gneger...

antar appolonis ringer og trøster snart... tydelig match made in "heaven" der! no, no..no pun intended...absolutely not :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 16:47

Tja, om man synes det er 'gøy med samma maset oppattattogopattatt i lengden så bling

Eg finner det litt støyende...kunne ikke hatt en pipppip i stua 24/7, nei, gi meg en skikkelig tigerpus i stedet! :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 16:49

sekundært kan eg tåle litt puppylove :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 16:52

'gøye som i ikkedue men pratefugl dah..

Tigergutt fører vi og har på lager..

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 16:54

ja?

var det noe som var uklart?

bling dah... prat <---> mas

bling merk: alltid full kontroll her

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 17:00

Ikke her - en del uvante termer.

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 17:00

men nå må vi ikke la ei fjør bli til fem høns her :-)

godt å høre at du ikke har vært på fuglen min,

tørr ikke å tenke på hvilke mankeduer som kunne kommet ut av det! :o

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 17:08

ser du for øvrig?

mas mas mas... over hele linja!

#oppattattogoppattatt
#årepetereårepetere

rawr... eller gjesp som noen også sier..

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 17:12

Klarte seg noenlunde i 3-4 timer da...

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 17:19

ohmyPaperGod

svinger meg gjerne fra tre til tre med ei banan i kjeften mens eg sjonglerer baller i alle størrelser.. sånne bittebittesmå..de spiser eg til frokost :)

åssen balla har de som tenke på apekatta i forbindelse med romantisk nærværende sex med dama si da skal tru...hm..kan det være ballalaika? :o

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 17:23

ja @blingy...de gjorde det...

nei, nok mat til pippippane i dag!

kan ikkje la de bli så tjukke at de sprekker heller ;-)

Det er jo aldri noe vakkert syn... som du sikkert har sett ^.^

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 17:27

Takker for kred. Hva gesten gjelder tror jeg vi måtte funnet ut av selv. Er nok divergerende dagsordener og forskjellige landsdeler oppi dette..

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 12 aug. 2016 18:08

ja, blingy eg får vel slippe ei due?.... ei brevdue altså..?

rawr..

toodeeloo! or turtledoo or whatevah.. ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 12 aug. 2016 18:12

Er raus så slipp både óg av duer du (((~.^)