Alle innlegg Sukkerforum

Mann 63 Østfold

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann 63 ø ma. 1 aug. 2016 17:20

Det er enkelte kvinnfolk her som tror at mannfolka bare er ute etter en ting uansett hva du skriver så klarer dem og misforstå. Prøvde bare og være ærlig. Hadde ikke noe andre hensikter enn og finne en kjæreste som jeg kan dele resten av mitt liv med. Og da skriver jeg litt om meg selv etter noen meldinger. Og så blir det litt ordveksling på meldingene hvor jeg beklager men du har misforstått meg totalt. Det er jo noe med det at en skal bort for og høre hvordan en har det hjemme så slenger hun av seg en masse dritt og blokkerer meg .Det synes jeg er lite voksent gjort.

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 1 aug. 2016 17:35

Menn og kvinner har nok en grunnleggende evne til å misforstå hverandre totalt, og gjennom teksting blir dette ofte forsterket. Man kan jo ikke se vedkommende og vite om det var ment som en spøk, hvilket toneleie man ville ha sagt det i, og hvordan vedkommendes kroppsspråk og ansiktsuttrykk hadde vært idet noe ble sagt.
Det beste er vel å prøve å uttrykke seg så klart og kort som mulig, samtidig som man må huske at mange fra før har dårlige erfaringer som farger deres reaksjonsmønster, og som til og med har problemer å stri med som ikke alltid er like lett å formidle via en datingprofil.