Alle innlegg Sukkerforum

Nå drar vi, guttær

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hovmester ma. 1 aug. 2016 22:41

Det er bare dongerivesten som manglær. Nå årnær det sæ!

https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mddp11000115/17-02-2015

Skjult ID med pseudonym Hovmester ma. 1 aug. 2016 23:41

Nei, det var et trist skue, det der. Mange sørgelige skjebner, og et par tøffe intervjuer å se på.

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 2 aug. 2016 00:14

Takk for det, 'råsa.

Jeg har for lengst avtalt en date i Thailand, og reiser bortover neste måned. Hun har et så vanskelig navn at jeg bare kaller henne Nammenam. Stort og flott adamseple på henne. Norske kvinner matcher henne ikke der, altså.

Alt jeg måtte gjøre var å sette over 150 000 kroner til familien hennes, slik at de kunne stelle i stand en fin velkomst. Jeg har ikke hørt noe på tre uker nå, men tålmodighet er en dyd, som dem sier. Mange kan lære av meg. Husk at man ikke kan sette en pris på kjærligheten, folkens ... Regner med å slette profilen snarlig siden jeg er en sånn skikkelig one woman man.

Skjult ID med pseudonym Virrum ti. 2 aug. 2016 00:16

Gjelder å ikke være for kresen..jeg forstår...

Skjult ID med pseudonym Virrum ti. 2 aug. 2016 00:28

Uff, trekker det tilbake. Masse triste skjebner, på begge sider av skjermen.

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 2 aug. 2016 07:41 Privat melding

Jeg så hele programmet nå, og det slutter aldri å overraske meg hvordan folk går på opplagt lureri og setter seg i dyp gjeld på grunn av mennesker de aldri har sett og noen ganger ikke engang snakket med. I våre dager er det bare å insistere på en Skype-samtale, så behøver man ikke å gå to år og betale 8 millioner kroner ned i et svart hull.

Jeg har også fått en del slike henvendelser, men jeg har aldri vært innbilsk nok eller desperat nok til å gå på dem. Jeg setter alltid pris på å få komplimenter for smilet mitt, men når det kommer meldinger hvor de påstår at synet av det smilet på noen bilder nærmest har dratt dem ut av depresjonen og gitt dem tilbake lysten til å leve etter at deres kone døde i en bilulykke/kreft så er det på tide å tenke etter hvor realistisk en slik påstand er. Når det følges opp av overdrevne kjærlighetserklæringer i andre eller tredje brev (en slik kjærlighet som vår kan man gå hele livet uten å finne, du gir meg tilbake troen på kvinner, jeg ønsker å tilbringe resten av mitt liv på å gjøre deg lykkelig) og følges opp med bønn om penger til operasjoner til barna, frikjøp fra militær tjeneste, depositum til en bank for å få ut millionbeløp fra frosne konti på Bahamas, ja så er det faktisk lov å bruke huet.

Dette er klassiske catfish, og de følger et klart mønster. Det utrolige er at det virker. Og det er ille nok når man blir lurt for penger, men enkelte ender jo opp i fengsel, slik som den norske bestemoren som sitter i fengsel i Sør-Amerika etter å skulle hjelpe kjæresten (som hun aldri hadde sett) å få noen dokumenter til båten sin, som han skulle selge så hun fikk tilbake alle pengene sine, og som endte opp med å smugle narkotika uten å vite det.

Og selv de presumptivt klokeste kan gå på det. En nobelprisvinner i fysikk, tror jeg det var, i 60-årene av den mindre attraktive sorten, ble også tatt for smugling til sin veldreide, superlekre, brasilianske 29 år gamle modellkjæreste...

Som nevnt. Det er lov å bruke huet.

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 2 aug. 2016 08:26

Vi bruker det lille hodet vårt hele tida, Solecita. Tolker jeg deg riktig om du, som mestrer språket, stiller som reiseleder for oss gutta på studietur til Ukraina?

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 2 aug. 2016 08:55 Privat melding

Selvsagt, @Hovmester. 😎 Nå har jeg riktignok aldri sagt jeg mestrer språket, men nok til å sørge for at de jentene dere treffer er reelle skal jeg nok klare. 😜