Alle innlegg Sukkerforum

melde drapstrusler til politiet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 01:00

jeg blir drapstruet av utenlandsk mafia, nærmere bestemt gresk veldig ofte. Jeg vet fornavnet til datter av mr loaded, men ikke så mye mer. Hun har plagd meg i åresvis. Hvordan får man politiet til å ta tak i sånt og få dem til å forstå at det er alvor. Mannen til nevnte person har trakassert meg psykisk i åresvis uten at han har blitt straffet på noen måte. Også utenlandsk statsborger. Kan de allikevel anmeldes? Jeg har navn på person husband, men ikke på person wifey.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 01:03

ja asså jeg også er opplært til at man faktisk bare ikke går til purken å anmelder, det sitter dypt inne for meg å gå til det skritt faktisk. men det er snakk om åresvis med psykisk trakassering, stalking, og faktisk at de har leid inn folk for å drepe med ved to anledninger, i tillegg til mye annet som å sette igang et personlig helvete mot meg/ for meg.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 01:16

nei tro du meg dette er ikke innbildning, det er en sak som omhandler grov psykologisk mishandling og trakassering og stalking over flere år, og to innleide drapsforsøk. her jeg er fra er alt mulig slikt VANLIG og det sitter dypt i meg at man ikke søker hjelpen hos politiet, men jeg har tenkt å ta en prat med de uansett hvor mange korrupte og bedritne purker som finnes. jeg trenger hjelp med dette da det dreier seg om drapstrusler og trakassering over flere år.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 01:31

hotell cæsar det går på tvn din på 90 tallet som er to tiår siden. takk for tips om å ta kontakt både med advokat og purken. skulle ønske jeg fikk til å gjøre noe med dette nå. jeg gikk 8 år og ble stalket og trakassert psykisk uten å ta tak i det. var på politikontoret i oslo i 2006 eller når det var, men snudde i døra, visste ikke hvordan jeg skulle angripe det. det angrer jeg litt på nå, fordi da kunne jeg MULIGENS fått hjelp, men jeg har dessverre hørt svært mye dårlig om norsk politi.
så jeg kan ikke si at forventningene er skyhøye. og hva vil jeg egentlig med anmeldelsen annet enn å plassere skylden for trakasseringen der den hører hjemme, en voldsalarm ville vært ubrukelig stått ovenfor den type menneskers makt og langstrakte "fingre". men når man blir truet på livet så blir man jo lei. like greit å ta en samtale med de tror jeg. dette har pågått altfor lenge.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 aug. 2016 08:40 Privat melding

I Norge er det nå en gang slik at I tilfeller som dette må politiet involveres, med andre ord du må anmelde forholdene. Kontakt advokat som kan bistå deg når du anmelder om du synes det er vanskelig å gjøre det helt alene. Min mening er at om du ikke bruket systemet vi har her I landet men prøver å ordne opp på egenhånd så opprettholder du praksisen til mafiaer og andre som truer og plager.

(kvinne 49 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2016 09:32 Privat melding

Hva sier de du dater om dette da? Og hvordan har du kommet deg unna innleide folk som skulle drepe deg, ikke bare en, men to ganger?

Hvis du lever i et personlig helvete, kan ikke jeg forstå at du har samvittighet til å ha profil her, og dermed risikere å trekke inn uskyldige. Og HVA har du gjort for å havne i en mangeårig knipe av slikt kaliber? Hvis du har levd med dette i over ti år, uten å gidde å gjøre noe pga manglende tiltro til norsk politi, har du det nok ikke så fælt allikevel, dette blir jo nesten en hån mot de som lever med reelle trusler. Du har altså mer tiltro til råd fra fremmede på et forum, enn til de som faktisk har som jobb å hjelpe? Tenk om noen på forumet er greske gorillaer da? Skal si du tar sjanser🐲

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 8 aug. 2016 09:38

Dette var noe merkelige greier.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 aug. 2016 09:41 Privat melding

Undrer meg over seriøsiteten og hvor ekte det er, så enig deg @myrah i det du skriver.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 8 aug. 2016 10:42

Man kan anmelde hvem man vil.

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 8 aug. 2016 12:06 Privat melding

Hahaha ..ikke så mye " ekte " her da . Det vet vi vel alle . Eller ?😂😂😂😂

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 8 aug. 2016 13:04 Privat melding

Sant det Haakon 😂😂

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 8 aug. 2016 13:35 Privat melding

Det er nok også mulig Linda 😄

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 14:13

Her var det MYE rare svar.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 14:26

tydeligvis deeply engraved i folk at man ønsker å sparke den som allerede ligger nede. hvorfor skulle jeg ikke være på sukker fordetom jeg har trusler på meg.. skal jeg bare slutte å gjøre noenting i livet mitt da. hallo! skal de vinne over hvert sekund og døgn av livet mitt. men dere skjønner visstnok ikke helt greia nei.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 14:39

herregud ass. et sted med 100.000 voksne folk tenkte jeg var riktig sted å spørre så er det en bunch crapheads som tøffer seg på andres bekostning. hallo har dere vært for lenge i barnehagen eller. TUSEN TAKK FOR AT IKKE EN PERSON GAV MEG NOE VALID ADVICE. og til alle dere hånflirere og andre drittfolk som sparker noen som ufrivillig ligger nede og ser seg nødt for å kontakte purken . F.U.C.K. dere.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 aug. 2016 15:16 Privat melding

Ts- er du i det hele tatt motakelig for råd ? Hva er et godkjent eller valid råd i følge deg? Det vil jeg gjerne høre takk.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 15:31

nei dette var tydeligvis IKKE stedet å forhøre seg. ikke non folks med peiling her og faktisk veldig latterligjjørende kommentarer og kommentarer som går på om jeg har god psykisk helse og hva skulle liksom fuckings helsevesenet gjøre mot folks som drapstuer meg og har leid inn leiemordere ved 2 anledninger og psykisk trakassert meg og stalket meg i åresvis og gjort livet mitt til et helvete? nei dere vet nok ikke mye om livet om dere skriver slikt. må være lett å sitte på sin høye hest og bare spy ut drit her inne.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 15:45

har du som svarte sist der opplevd police brutality og korrupte drittsekker?

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 aug. 2016 15:49 Privat melding

Ts- det at du ikke liker eller er billig til å ta innover deg de råd som er gitt, sier mer om deg enn om oss som har oppfordret deg til å kontakte advokat og politi. Jeg har nok faglig tyngde til å gi deg de rådene jeg ha deg i mitt første innlegg i denne tråden og jeg støtter @linda_s om å kontakte helsevesenet i tillegg.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 aug. 2016 15:50 Privat melding

Ikke billig men villig ...sorry for den skrivefeilen.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 8 aug. 2016 17:18

Om jeg hadde to leiemordere fra en mafia etter meg så tror jeg at jeg hadde tatt en brekksladd innompolitistasjonen rimelig kjapt :) Du må jo ha noen venner eller noe som kan bevitne påstandene dine. Evt. muligheter for voldsofferalarm? Bo på krisesenter?

(kvinne 49 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2016 17:24 Privat melding

Om jeg hadde datet en som hadde to leiemordere fra en mafia etter meg, hadde jeg garantert brekksladdet meg ut av den relasjonen rimelig kjapt, og innom politiet i samme manøver.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 8 aug. 2016 17:25

Ja, det og ;-)

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 8 aug. 2016 17:26

@neitakk: Jeg har anmeldt grove trusler nylig, så jeg kan forsøke å komme med noen praktiske råd.

For det første er ikke min opplevelse av norsk politi at de er korrupte eller truende på noe som helst vis. Jeg skjønner du har dårlige erfaringer fra andre land, men norsk politi betrakter jeg som til å stole på. Hvis de skal kritiseres for noe må det være at de av ressurshensyn henlegges fryktelig mange saker - din sak vil bli henlagt, dvs. at de ikke gjør noe med den. Og så er de stort sett vant til norske forbrytere, og de har ofte ikke fantasi til å forestille seg hvor sinnssyke saker kan bli når svært ulike kulturer er involvert. Men jeg ville unngå å bruke uttrykket 'purk' i møte med politiet, og jeg ville unngått å hyle opp om korrupsjonsmistanker. Det fratar deg troverdighet og sympati.

For det andre bør du sette deg ned og systematisere alle opplysningene. Hvordan startet det hele, hvilke konkrete opplysninger har du om de som truer, hvor lenge har det pågått, nøyaktig når er de ulike episodene fra? De er nøye på tidfesting. Og vær nøye på å ikke si noe du ikke er 100% sikker på. Hvis du er usikker så si det. Hvis ikke kan du selv straffes.

For det tredje bør du få en som er norsk, og som er rolig og sindig til å gå gjennom det du har skrevet, og rette opp språket, og også gjerne bli med deg på stasjonen. Det å ha et menneske som ikke hisser seg opp er greit. Vær rolig selv, hvis du klarer.

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 8 aug. 2016 17:29

For det fjerde skal du være realistisk med hensyn til hva du kan oppnå. De kommer ikke til å etterforske saken eller beskytte deg. Det er for lite konkret til at de kommer til å bruke ressurser på det. Men du bør likevel anmelde, for hvis det blir problemer siden kan du vise til anmeldelsen. Har du ikke anmeldt vil du ikke bli tatt alvorlig. Du kommer ikke til å få voldsalarm eller besøksforbud for gjerningsmenn med mindre de drapsforsøkene du viser til er dokumenterbare med anmeldelse/legevaktbesøk. De gir bare denslags hvis det har vært voldsepisoder før. Men når du har anmeldt kan du få politiet til å registrere nummeret ditt, og da vet de hva saken gjelder når du ringer 112, og de kan spore deg vis GPS i smarttelefonen din.

Installer alarm og sikkerhetskamera, pass på deg selv. Det er spray å få kjøpt (ikke pepperspray) som er lovlig å bruke. Bær ikke kniv eller våpen for å forsvare deg. Det er ulovlig i Norge.

Og lykke til. Jeg vet hva du går gjennom, og at man ikke selv behøver å ha gjort noe som helst for å komme i en slik situasjon eller engang kjenne de som truer.

Skjult ID med pseudonym Lexi ma. 8 aug. 2016 17:58

Nei. Mitt tilfelle er nok mindre spektakulært.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 19:05

så nå kom det noen svar ja. dette er en 18 år pågående historie med stor andel av trusler og vold og faenskap mot min person og utrolig nok fikk jeg snakket med purken idag. de sa at mot så store folk med så lange fingre og mye ressursser så er det svært begrenset hva de faktisk KAN gjøre i en slik sak. jeg har blitt psykisk og fysisk syk av dette, og det skrev jeg om i anmeldelsen hvor jeg anmeldte hun mafiadama og han gærne stalkeren. så nå er anmeldelsen levert, jeg fikk snakke med 2 stk svært hyggelige polis og jeg føler endelig jeg har fått lettet mitt hjerte. det som var gode nyheter var at det ikke er foreldet ettersom det er pågående. så nå er det bare å ringe imorgen ev håpe at noen ringer meg opp, og forsikre meg om at anmeldelsen er faktisk levert. ellers å må jeg skrive den av og møte opp der fysisk. håper å få til det også om det blir nødvendig. men jeg har som sagt blitt syk av disse påkjenningene og det skyhøye stressnivået dette har skapt i meg. fikk særdeles godt inntrykk av polisen og de lyttet faktisk til meg. så får vi se da. dette har lugget meg TUNGT på hjertet, tror jeg alle ville følt om noen trakasserer og ødelegger livet mans i to decades. og nå føler jeg meg ihvertfall mye bedre. AT JEG SA IFRA TIL NOEN. heldigvis husker jeg en god del og vet en god del om hu dama og han gærningen så jeg gav navn, og jeg viste til at de kan finne han på facebook, nasjonalitet og årstall på de involverte og årstall for alle "hendelser".

(kvinne 49 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2016 19:12 Privat melding

Selvfølgelig må du fysisk møte opp for å anmelde. Du må signere både på at anmeldelsen er korrekt tatt imot, at du forstår at det er straffbart å anmelde noen falskt og og komme med uriktige opplysninger, du får også informasjon om strafferamme for dette.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ma. 8 aug. 2016 19:59

ok jeg har ikke signert fysisk, men avgitt personalia og ihvertfall oppnådd kontakt og det lettet hjertet mitt ekstremt, samt at de sa det gikk an å levere anmeldelse via mail. må jo følge opp imorgen, de sa det var mye bedre å ringe på dagtid og ikke på ettermiddagen. fordi jeg må jo forsikre meg om at anmeldelsen faktisk har kommet igjennom til riktig mailadresse. føler ihvertfall nå at jeg har tatt litt tak i det her. noen folk ass. jaja. livet kan være ganske hardt må jeg si. aller helst ville jeg jo intervjuet vedkommende stalkere selv og bedt de ligge unna og si at nok er nok, og slikt. men det lar seg dessverre ikke gjøre. og noen folk - de forstår rett og slett ikke når nok er nok, eller de driter langt i hva slags faenskap og helvete de starter for personen. så de kommer nok aldri til å forandre seg de nei. men jeg sa rett ut til purken - at hvis noe skjer meg og sånt så er det høy sannsynlighet for at det er de 2 stk jeg anmeldte som stod bak og nå vet ihvertfall noen der ute om HVEM som har lagd et helvete ute av mitt liv og jaktet på meg og brutt seg inn hos meg haugesvis av ganger og bare druknet meg i problemer og trøbbel og terrorisert meg psykisk i fuckings 18 år. ikke at jeg ikke har hatt andre problemer i løpet av de årene. men det føltes godt å få sagt ifra og lette hjertet litt. dette har byrdet meg TUNGT. de har overhodet ikke tenkt å slutte å plage meg, men nå VET noen faktisk om det.

Skjult ID med pseudonym blond og.. ma. 8 aug. 2016 20:03

@PaperGods Fortell mer. Vær så snill...

(mann 46 år fra Oslo) ti. 9 aug. 2016 17:26 Privat melding

Gresk mafia ?
Greske gorillaer ?
Hva er det ?

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 18:45

fuck dere hatere. grums og faenskapet dere oppviser her håper jeg dere setter fast i halsen en dag. i choose to be happy and TRUST that there amongst all of the bæd bæd coppers out there there will be that ONE PERSON that i need. that will actually listen. and UNDERSTAND. THE violence that s been inflicted upon me person from several "instances". like SEVERE HARASSMENT + ABUSE. WHATEVER YOU FUCKERS THINK IS YOU OWN FUCKING MENTAL BULLY PROBLEM AND I HOPE AND PRAY TO GOD THAT YOU WILL FUCKING CHOKE ON IT. LIKE ALL THE HATRED AND GRUMS THATS APPEARING IN THIS THREAD RIGHT HERE LIKE THATS ONE OF THE REASONS YOU ALL IS FUCKED UP, AND YOU ARE THE EXACT KIND OF PEOPLE THAT TRY TO crush CRUSH CRUSH AND CRUSH whatever hope and dignity is left int the world. its E.V..I.L to be answering all this dismiss to people whom have trouble with big people and have experienced TRAUMA. so go fuck yourselves IF YOU CAN.

(kvinne 38 år fra Østfold) ti. 9 aug. 2016 19:14 Privat melding

Kjære deg! Hva skjedde nå egentlig? De siste kommentarene er kommentarer mellom to andre personer. Ikke noe kritikk til deg.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 9 aug. 2016 19:27

Lurer på hvordan du i det hele tatt har havnet opp i denne situasjonen....

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 20:49

hei Hoppetussa. det skal jeg fortelle deg. jeg var på ferie i en periode da jeg var rusmisbrukende på så og si heltid, ettersom jeg fikk søvnproblemer av rusproblemene mine osv. Der traff jeg en shekk ung mann som jeg bestemte meg for å elske med uhyre intensitet sett inn det som mangler, som at jeg ikke shente personen feks. Han viste seg å være splitter pine GAL. jeg var forelsket i denne gærningen i ca vet ikke typ 12 år. aldri vært så forelsket noensinne. og idoliserte personen vilt, mens han ble dessverre min stalker. trist men sant. så hadde det seg sånn at mens jeg levde her og der så holdt han på å stalke meg og trakassere meg psykisk. i typ 8 år. så der ble jeg litt decieved. så nå har jeg lært og lurer meg mentalt og psykisk inn i magnetfeltet til folks for å se hva de faktisk utstråler og representerer. så jepp! det lærte jeg av. sånn instinktivt så gikk jeg vel bare rett i fella pga vraket hadde dop på seg. alt man ikke vet som ung. hallo. han jugde og holdt på. så var først 2 gang jeg " traff" på han at han innrømte at han faktisk hadde FAMILIE. fikk sjokk. men så gikk jeg der rundt i ...........sensert og var rusmisbruker vettu og bare fikk totalt oppheng på han. og ville og ønsket sterkt at vi skulle være sammen. må le. seriøst. det er uhyre tragisk, de "valgene" man tar som ung ass. jeg vakke ferdig med puberteten en gang vettu. huff og huff. nei så der var jeg da - underutviklet og skulle vise seg at jeg var udiagnostisert gærn. fikk senere påvist diagnose. og joda. gærn+ ung+ rusmisbruk++ under og feil ernæring spiseforstyrrelse oppvekstvilkår. da kan man få litt rare tanker. så da fikk jeg tvangstanke om at vi hørte sammen. lite visste jeg da. disse problemene i min psykologi har jeg tatt innover meg og angret på og botet meg på i åresvis. og endelig forstår jeg mye mer av det å være bipolar og psykisk syk. så sånn sett har det gått litt fremover med de psykiske lidelsene mine. mm. så NOE kom det utav det da. men ikke mye.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 21:29

nei lite visste jeg hva slags GÆRNING det faktisk var. men det fikk jeg vite etterhvert. så er bare å håååååpe at en eller annen person etsteds i polisen tar tak i saken min. fordi så dårlige mennesker de vil jeg anmelde. de har lagd et helvete utav livet mitt og mange andre også for den saks skyld. blandet inn søskna mine i det her og bare lagd faenskap for meg i maaaaaaange år og ødelagt hele livet mitt og nå HÅPER jeg at noen i polisen tar tak i det. fordi de skakke kunne komme unna med hva som helst syke onde gjerninger bare fordi at de er big people med masse hyperkriminalitet og penger og connections. når der er sjuke i huet og rett og slett er drittfolk som ødelegger livet til en ung stakkar og torturere folk og drapstruer de og leier inn folk for å drepe meg, og får folk drept og stalker og oppsøker meg og legger seg inn på psykaitrisk mens jeg er der og ansetter seg der og bare liksom infilitrerer en fremmeds liv. det ække bra og da er de gærninger og nå vil jeg ikke ha noenting med så bæd njus "people" som oppfører seg som dritt og er sjuke og makkåte og ødelegger livet mitt, stjeler årene mine, tar fra meg absolutt alt, bryter seg inn hos meg igjen og igjen og ansetter vaskepersonalet i bygningen min og bare leker gud med livet mitt og tror de er the shit. de er shit ok. men jeg HÅPER noen i polisen tar tak i det her. for jeg VET hva som koker og har kokt i de huene der og det ække bra. skulle ikke være lov å gå rundt å ødelegge syken og livet til et ungt menneske fordi de ikke har orden i huene sine. det er sykelig. og da trenger de å lukke seg inne på asylet da. hvis de er gærninger som ikke forstår hva de gjør. forstår de hva de faktisk har gjort så er de rett fram onde. og da vil jeg ha de FJERNET. men gresk+ engelsk statsborger, loaded osv. det er david mot goliat for å si det sånn. og det er jeg fullt klar over. er masse folks som smisker på de og jobber for de og har hjulpet de å nå inn til meg for å skade meg og sympatiserer med de. men JEG VET. bedre. fuck de. seriøst. de har ødelagt utdanning for meg, bosituasjon. gitt meg post traumatisk stress. og satt igang helvete for meg gang på gang på gang på gang. nei så gærne folk. de vil jeg ha i fengsel eller på asylet. er der de hører hjemme etter min mening.. kanke komme unna med hvasomhelst 4ever og det håper jeg at de to drittsekkene en eller annen gang faktisk må ta innover seg.

Skjult ID med pseudonym frk.milla ti. 9 aug. 2016 21:44

Jeg forstår at dette ikke er lett for deg @neitakk, men dette er feil sted å skrive slikt. Noen klarer ikke å skille om dette er virkelighet eller fantasi, og ikke noe noen helt vanlige folk på sukker kan få hjulpet deg med.

Bedre å prate med noen du er fortrolig med, som kan vise deg forståelse og støtte.

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 9 aug. 2016 21:46

@Neitakk: Da er det nok et utsagn jeg må trekke tilbake. Jeg vet ikke hvordan du har det. Din situasjon er lysår unna min. Men jeg ønsker deg lykke til, og håper du får fred og harmoni i livet ditt. :-)

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 22:15

ja vet. men de her folksa har gått NOKSÅ public ang all bullshitet. og er "shendiser" begge to. så jeg har faktisk lyst til å diskutere det åpent også. vet det ikke er særlig smart. men hadde bare håpt på noen konkrete RÅD. det som desverre måtte skjedd var at en eller annen purk m brains tok tak i dette og etterlyste dem internasjonalt. men det var vel kanskje i 1982 det fantes interpol, eller hvor man nå skal etterlyse den type mennesker. det som faktisk overrasker meg en del er hvor mange akkurat hvor mange folk som egentlig er faktiske vitner i min sak, men tro du meg. ikke EN av de ville stått frem og vitnet for meg i retten.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 22:18

så sånn er det. sånn sett så har de virkelig valgt seg riktig kultur å utfolde seg fritt i. for både norske og folk jeg kommer fra, de holder sheften sin godt igjen og bare går hjem til seg sjøl og bryr seg om seg sjøl og vil overhodet ikke blandes inni noe som helst. men jeg VET at masser folk vet, innen helsevesenet og masse steder. de vet MASSE om min såkalte sak.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 22:18

naboer vet maaaange folk vet.

Skjult ID med pseudonym frk.milla ti. 9 aug. 2016 22:22

Men får du den hjelpen du trenger for deg personlig? Om du har fått en ptsd diagnose er det ganske alvorlig, og noe det er viktig å få bearbeidet med en psykolog. Som kan hjelpe deg å mestre traumene. Her på forumet kan du nemlig få mye rart som svar, som ikke er ment som hets, men som kan føles som det da du virker litt sårbar.

Denne sårbarheten kan jo også være vanskelig når du skal åpne deg for en potensiell partner også. Smart å da ha metoder for å takle dette.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 9 aug. 2016 22:27 Privat melding

@neitakk - jeg har lyst til å gi deg et råd, og jeg tror innerst inne du skjønner hvorfor rådet blir gitt.
Du sier selv du er bipolar og siden du snakker og skriver som du gjør her i denne tråden oppfordrer jeg deg til å gå enten til fastlegen el annet helsepersonale du har rundt deg og få den hjelpen du trenger i denne fasen du synes å være i. Du blir sikkert ikke særlig glad for mitt råd men det er gitt med ønske om at du skal få det beste og slippe totalt kaos.

(kvinne 49 år fra Akershus) ti. 9 aug. 2016 22:29 Privat melding

Men, du må da ikke bli så aggressiv, og kalle folk her inne for masse stygge ting, bare fordi du ikke får den støtte og de råd du ønsker. Du har fått noen råd, du har hatt kontakt med politiet, er ikke det en bra nok start? Folk her inne har ingen forutsetninger for å vite om du forteller 100% sannhet, deler av sannhet eller om alt er bare fantasi. Med rusbakgrunn, vet både du og flere av de som leser dette, at misbrukere bruker løgn og bedrag mye, og paranoia/vrangforestillinger kan oppstå både mens man bruker, som abstinenssymptomer og som senskader. Du trenger åpenbart hjelp av en svært god terapeut innen rusomsorgen. Hvis du er litt smart nå, sletter du denne tråden, og bruker energien din positivt, dette her kommer det ingenting godt ut av, annet enn evt litt underholdning for noen av de som leser det du skriver.

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 23:30

rusmisbruket har lite med akkurat de tingene her å gjøre du. og når det kommer opp slikt som kom opp av holdninger og grums i denne tråden så blir jeg EMOSJONELL og sur. rusomsorgen ja. haha. as if. jeg vet bedre enn det. jeg gidder ikke slette tråden. past the point of caring since...like 2012 eller no. aner ikke egentlig. om jeg nå får faktisk KONTAKT med purken så skal jeg muligens anmelde en del hatkriminalitet som har skjedd meg. har en påbegynt liste. like greit å anmelde en god del hatkriminelle. hvorfor ikke egentlig. ække som at det er ok at alle bare kan høvle over man i overført betydning, så nå har jeg ironisk nok. som egentlig ikke liker purken særdelels mye. tenkt å begynne å ANMELDE for hatkriminalitet, rasisme, relasjonsvoldtekt osv. jeg er LEI. og gir helt ærlig på dette tidspunkt totalt FAEN i konsekvensene for de involverte. seriøst. har blitt totalt israel i overført betydning og fått

Skjult ID med pseudonym Neitakk ti. 9 aug. 2016 23:31

NULLTOLERANSE MOT HATKRIMINALITET OG RASIME og all the BEAUTIFUL people I've met. overwhelmed by IRONY.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) lø. 13 aug. 2016 09:45 Privat melding

Nå, så sent som I 2016 er det faktisk per lov blitt ulovlig mot stalking. (Flau i Norge at det kommer så sent) men å si du ikke gårxtil politiet pga frykter for korrupt er litt vel drøyt. Dette er ikke USA. Om du blir tatt seriøst ved henvendelsen din tørret jeg ikke garantere for jeg er selv blitt ledd rett I ansiktet når jeg har stått og levert inn bekymringsmelding om konebanking og dummet ut når jeg leverte videobevis som de selv ba om fordi det kunne løst ett mord. Men sånn seriøst: det er ingen bedre rustet til å håndtere saken din enn dem, om du først får dem til å tro på deg. Men her i Lille Norge der politiets hverdag er å jakte week røykere og stå på fartskontroll så er kanskje mafia trusler drøy kost sånn i begynnelsen. Men hvem andre kan du henvende deg til ? Leie inn en mot-hitman? (Dette var ikke ett råd)
Så ta kontakt med politiet. Skjer det noe senere og du blir spurt, hva skal du svare om du ikke engang blandet inn Politiet? Da står du på bar bakke.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) lø. 13 aug. 2016 10:15 Privat melding

beklager skrivefeil. Autocorrecten på mobilen er ikke Glad i meg.

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 14 aug. 2016 08:51

Haha! Min erfaring er å bruke frykt mot frykt! Alle har en punkt man kan trykke på! Hatt forskjellige torpedoer på døra. Men men....

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 14 aug. 2016 09:10 Privat melding

Virkelig... det er rådet ditt, eller prøver du bare å "virke steinhard for damene her inne".... jeg tar ikke annet utgangspunkt enn at hun snakker sant og at det faktisk er en organisasjon ute etter å ta henne... og du synes at hun skal gå SWAT og begynne å presse familiemedlemmer, etc?VIRKELIG?? Sett litt for mye på tv eller??

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 14 aug. 2016 09:11 Privat melding

Nei. Gå til politiet. Det er det beste du kan gjøre og det eneste riktige. Om politiet ikke blandes inn står du i hvertfall på bar bakke. Politiet er ikke dumme. Men kan være litt trege og få apparatet i bevegelse.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 14 aug. 2016 09:26 Privat melding

Jeg spiste lunch med en russisk kollega forleden og fortalte om en venninne jeg var litt bekymret for, som også var utsatt for trusler.

'Det ville ikke vært noe problem her' flirte han. 'Vi har måter å løse slikt på i Russland. Raskt og effektivt'.

Og her snakker vi en om en høytstående byråkrat og tidligere diplomat to hakk unna Putin. 🙈

Siden vi er i Norge anbefaler jeg også varmt politiet. Jeg ser ikke noe realistisk alternativ.

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 14 aug. 2016 09:33

Sier ingenting om true familie eller whatever! Jeg mener å ta den karakteren av en mann personlig! Og flere måter å gjøre det på: fysisk, psykisk eller den åndelig! Jeg anbefaler den siste til div dyr. Mange av de folkene er allerede åndelige traumatisert, så trykker man på det riktige punktene kan personen finne ut av å ende sitt eget liv!

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 14 aug. 2016 09:42 Privat melding

Chutlu.. slutt. Bare slutt. seriøst...

Skjult ID med pseudonym Chutlu sø. 14 aug. 2016 09:42

Studerer man den okkulte vei,(spesielt pisaca dyrkelsen)kan man gjøre mye rart, men kanskje man blir åndelig tapt selv....

Skjult ID med pseudonym barestine ma. 15 aug. 2016 21:50

Lurer på hva trådstarter har gjort som blir forfulgt av mafia...

(kvinne 49 år fra Akershus) ma. 15 aug. 2016 21:52 Privat melding

Hvis du hadde lest hele tråden, barestina, hadde du sluppet å spørre

Skjult ID med pseudonym - to. 18 aug. 2016 20:37

Å få mafia etter seg i Norge bør normalt sett ikke by på problemer, med mindre du ikke er villig til å spille med fullstendig åpne kort ovenfor politiet! Det er hvordan disse opererer, de vet du har minst like mye å tape på å springe til purken, noe din mistillit til norsk politi viser (forutsatt at du ikke er syk)! Du lever i en boble av idioti om du tror norsk politi er korrupt på et system nivå!

"To hakk unna Putin", virkelig? Og han er din kollega?

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 18 aug. 2016 20:44 Privat melding

@- Det betyr ikke noe mer spennende enn at han rapporterer til en mann som rapporterer direkte til Putin. Jeg tror ikke de er best buddies. Hans forrige sjef, Jakunin, og Putin var det, frem til sistnevnte ofret ham, ettersom korrupsjonsskandalen rundt ham ble for heftig selv for russiske forhold.

Skjult ID med pseudonym - to. 18 aug. 2016 20:46

OK! Må være spennende å ha slike kollegaer?

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 18 aug. 2016 20:47 Privat melding

You have no idea :-)

Skjult ID med pseudonym - to. 18 aug. 2016 20:49

Hva var det han rapporterte?

Skjult ID med pseudonym - to. 18 aug. 2016 20:51

Altså, hva var hans virke? Du jobber kanskje fortsatt med ham(?) sikkert spennende!

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 18 aug. 2016 20:58 Privat melding

Jeg tror ikke jeg skal røpe mitt yrke på åpent forum, men det er veldig prosaisk og teknisk, og involverer hverken spioner eller honningfeller.

Det er ufattelig traust og kjedelig. :-)

Skjult ID med pseudonym - to. 18 aug. 2016 21:03

OK:)