Alle innlegg Sukkerforum

ferdig med tidligere forhold....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frø ma. 8 aug. 2016 18:02

....eller som noen også skriver; 100% ferdig med tidligere forhold. hva betyr det egentlig? ligger ikke det i kortene at når noen lager nettprofil med ærlige hensikter er de ute etter ett nytt forhold? er det så nøye hvordan de tenker om de gamle da? hva om man er enkemann? blitt dumpa? eller noe annet som gjør at bruddet ikke var frivillig. at man velger å komme hit betyr jo at man prøver å komme seg videre, eller hva?
jeg har barn.mine barn har en far. jeg kommer jo alltid til å måtte ha ett forhold med ham. jeg tror det finnes mange rette for alle, det handler bare om riktig timing. i vår tids seriemonogami tenker jeg at de som må påpeke dette her i profilem må være sykelige sjalu. og da sier jeg hasta lavista. men kjør debatt. og kupp gjerne tråden. jeg er ikke gnien!

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:07 Privat melding

Eg har vel erfart at mange ikkje nødvendigvis e heeelt ferdig med tidligere eller pågående forhold.

Derfor har eg lagt til i min profil at alle typer forhold MÅ være avsluttet (gjelder både ekser og elskere). Dvs at det ikke skal være noen dere holder varme sånn i tilfelle. Avklart samvær av barna med faren.

Så slipper man å være en av flere de leker med dag inn og dag ut. Når det gjelder barnefedre, så e det merkelig nok ofte litt "feider" hos enkelte, noe som påvirker de som e ute etter å date. Når en del saker ikkje e ferdig avsluttet med eksen/barnefar, så kommer de seg ikkej videre. Det meste blir til en belastning og psyken e deretter..

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 8 aug. 2016 18:20 Privat melding

Så lenge man har barn blir man jo aldri helt ferdig m eksen, men man blr kunne oppvise en sunn holdning til dem. Jeg valgte å gå ut av forholdet, og anser meg som veldig ferdig m kjærlighetsforholdet til faren til barnet mitt. Det var jeg når jeg gikk,- det var bl.a derfor jeg gikk.. Tidligere ekser kan jo også spille en rolle, men jeg ser an hvordan en eks blir omtalt før jeg kan si ja eller nei.. Noen ganger kan det jo være akutt frustrasjon som kommer til syne, og ikke nødvendigvis at det har så mye med ferdig/ikke ferdig m forholdet å gjøre ...

Skjult ID med pseudonym frø ma. 8 aug. 2016 18:26

men herregudamann, er ikke dette noe som sier seg selv etterhvert? du kan da ikke kreve noe som helst før du har truffet personen? det er jo ikke merkelig at det er feider med ekser man har barn med, vel? det er jo en grunn til at det ble brudd. når man har barn sammen er man jo nødt til å måtte forholde seg til hverandre uansett. at det gnistrer litt iblandt er vanlig-og da mener jeg innenfor normalen..ikke disse utaksvis (H)ekser med narssistske og psykopatiske tendenser som en annen tråd tar opp.

Skjult ID med pseudonym frø ma. 8 aug. 2016 18:28

mitt siste innlegg var rettet mot @Roken

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:32 Privat melding

@frø: eg snakket ikkje om normalen :-) ellers kunne du ha herrgudmannet meg :-p

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:34 Privat melding

Greit nok..et par feider om at sekken til barna e glemt, eller leksene ikkje e gjort, sånn smålige ting,...men når det kommer til ferie, foreldrerett, hvilken skole de skal begynne på, etc. ev EVIG kamp i flere år...då kan de like godt holde seg unna Sukker..

Skjult ID med pseudonym frø ma. 8 aug. 2016 18:37

mitt poeng her er jo at dette er selvfølgeligheter....litt som å si man er alfahann.hahaha..

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2016 18:39 Privat melding

Hvorfor tenker du at det har med sykelig sjalusi å gjøre, frø? Kan det like gjerne være at de har vært utsatt for sykelig sjalu damer, og dermed føler at de må være tidlig ute med å informere om at de er ferdige med tidligere forhold, inkludert sykelige sjalu ekser? Her inne er ingenting en selvfølge, såpass har jeg erfart, det er ikke en selvfølge at enkelte er ærlige selv om de skriver at de hater uærlige folk, og det er sikkert heller ikke slik at de som hevder/tror/mener/håper at de er ferdige med tidligere forhold, alltid er det. Vi må være villige til å ta noen ganske store sjanser, rett og slett, og balansere mellom å være rause med å vise tillit/tålmodighet, og det å verne om seg selv ved å lytte til magefølelse, følge med på signaler og være tydelig ift hvilke grenser det er uaktuelt å flytte på.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:42 Privat melding

Eg har no skjønt, etter et par tilfeller på rad, at de som ikkje har avklart foreldrerett, hvilken skole barna skal gå på, etc. har laaangt å gå før de blir ferdig med "eksen". Ikkje det at de savner han, men at problemene med eksen utgjør så mye energi i livet at de rett og slett ikkje kommer videre med sitt eget liv, både alene og med andre. Selvfølgelig e jo folk forskjellig og takler slike utfordringer på ulike måter, men slike damer skygger eg unna. De e ikkje klar for noe forhold, Det nærmeste de kommer e en elsker eller noe i den duren :-p

Skjult ID med pseudonym frø ma. 8 aug. 2016 18:45

de som er sykelig sjalu vil nok aldri lese slike profiler og tenke "aha..det er meg han sikter til"...tror jeg.
jeg skal føye til noe slikt som dette i profilen min ;"du må gjerne ha en nær relasjon med flere av dine ekser. og du trenger ikke være alfahann..gi meg heller en mann uten hår på hodet, litt mage og flere gode venninner!" deilig altså..

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2016 18:47 Privat melding

Uff ja, roken, det er vanskelig for meg å forstå hvordan "slike" mener at de er klare for noe nytt, når de ikke har kontroll på det som har vært engang. Jeg synes det er egoistisk, jeg synes det er trist for barna, og dårlig gjort at det nærmest forventes at en ny kjæreste skal akseptere tingenes tilstand som en del av sin nye hverdag.

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:51 Privat melding

@Myrah: eg tror nok ikkje de har planer om å involvere en mann med det første!? Men det e kanskje her det kommer inn at de søker en sjelevenn/trøst/noen å snakke ut om i tunge tider...eller det e rolig i enkelte perioder, som gjør at de e ferdig med "problemet", dvs eksen. Men ting tar dessverre tid. Skal de ha "trøst" så e det vel andre sider som passer til slikt!?

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:54 Privat melding

evt på byn..der e det mange av de (av begge kjønn, vil eg tro)

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2016 18:55 Privat melding

En slik trøstekompis vil jo bare få hennes versjon, en setting jeg ikke ville tatt i med ildtang engang. Lurer på hvor mange som fyrer opp en allerede glohet stemning, ved å leke sjelesørgere/trøstekompiser/venninner, uten å tenke/bry seg om den ekstra belastningen de er med å skape...

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 18:59 Privat melding

E forskjell på å leke og å bli lurt til å bli en :-p Man vil jo gjerne tro at de faktisk e kommet seg videre...i starten e jo ting kanskje så "hett" at det da ikkje kommer frem i lyset...men etter hvert...

Skjult ID med pseudonym Træg ma. 8 aug. 2016 19:07

Min erfaring i mitt liv, og som jeg mange ganger har opplevd ganske artig, er at den/de som bruker et ord, også er den/de som tenker på det. Derfor får jeg bakoversveis når noen krever 100% ærlighet. Hvem ljuger da, liksom? Da lurer jeg på om den/de egentlig snakker om hundremeter, og bryr seg katten i titusenmeteren. Den stille cowboyen som rir alene inn i solnedgangen er til å stole på; han sier ikke så mye. Seksløperen taler tydelig nok, handling slår ord ...

(mann 41 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2016 19:09 Privat melding

hehe..no fikk eg assosiasjoner til Lucky Luke... bangbang

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 8 aug. 2016 19:18 Privat melding

256% ferdig. ...Da lukter det humbug😨

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 aug. 2016 19:19 Privat melding

For å gå videre til en ny relasjon er det vel viktigst å ha ro i seg selv. Har man det er man også klar til å etablere noe nytt.
Problemer i hverdagen vil der jo alltid være, uavhengig om det er med ekser eller andre ting. Alt kommer jo an på hvordan man takler dem...
Å definere noen som sykelig sjalu, psykopat, narsissist o.s.v sier ofte mer om vårt behov for å sette navn på ting enn noe annet. Det er klare definasjonsbegreper på å klassifisere ovennevnte. Og når alt kommer til alt er det faktisk veldig få som er det.. De kan ha trekk av det men det vil allikevel ikke si at de er det.
I forhold til det å " kreve " noe av en annen person så kan du aldri det, selv ikke etter å ha møtt de. Du kan ønske, håpe og be om men det er noe annet. Å " kreve" noe kan man kun gjøre av seg selv😊