Alle innlegg Sukkerforum

Looks fusker litt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 14:06

Hei

Er det andre som lurer eller faktum har konstatert at denne 'døropner'-funksjonen som har virket ganske stabil nå en stund nå hopper over?

Har sett det ved at et par nyanmeldte jeg gjerne skulle haket av ikke har skridd med verdighet over skjermen. Nyinnmeldte like før og like etter har innfunnet seg.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 11 aug. 2016 14:15

Jeg har opplevd å få match med folk jeg vet jeg ikke har trykka ja på.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 14:27

Aha - da fusker den motsatt av det jeg spurte om også. Jeg venter jo på trykkeanledningen slik at de innlemmes i 'porteføljen'😸

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 11 aug. 2016 14:37 Privat melding

Opplever til stadighet at de jeg sveiper høyre eller opp, IKKE tar kontakt og forteller meg at jeg er den de har ventet på... Ganske irriterende/frustrerende, med tanke på all den jobben jeg har lagt ned på å bli kjent.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 14:48

@Myrah: Det er en kjent operatørfeil...😅

Skjult ID med pseudonym Lurerpå to. 11 aug. 2016 14:58

Jeg fikk i dag en looks som jeg vet jeg ikke sveipet til høyre :/ ...har skjedd før óg...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 15:06

Apropos den 'opp-manøveren' (umiddelbar beskjed tross at du selv ikke er valgt av den andre?): Den kunne jeg tenkt meg å bruke som oppfølging e t t e r gjensidig høyresveip. Det er vel ikke mulig. Sletter du noen fra dine favoritter dukker de vel aldri opp igjen(?). Sveiper du venstre dukker de opp igjen når de har endret i bildene sine.

Noen som kan funksjonaliteten ut og inn (ikke den nei, men denne jeg spurte)?

Ikke så lenge siden jeg ble klar over den 'opp'-funken. Noen som har sett/funnet detaljert brukerveiledning på looks her?

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 11 aug. 2016 15:14 Privat melding

Men, de man VET at man ikke har sveipet: vedk har ikke byttet bilder, slik at h*n ikke kjennes igjen da?

Sukker VIL virkelig at vi skal treffe noen, det er jo prisverdig, at de heller dumper noen ned i fanget vårt, i håp om å treffe blink, enn å ønske å fortsatt tjene penger på oss.
Sukker for Nobel!😄

Favoritter? Er det noe som finnes kun på PC, eller har jeg den funksjonen på tlf også?

Den andre "funksjonaliteten" sier jeg ingenting om, hemmli'!😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 15:44

@Myrah: Usikker på om jeg forstår 1. avsnittet ditt riktig, men kan det du beskriver være rett og slett varsel til ditt hold om at noen har brukt 'opp'-funksjonaliteten sin på deg (nei - ikke den hemmeli'e). Jeg har også noen jeg ikke kan huske/finne jeg har sveipet venstre - det kan være 'oppere'(?)

Unnskyld - ikke 'Favoritter' men 'looks-matcher' (nederst i hendelser). Men der havner også ev. 'oppere'. Litt ulogisk da mhp. brukt begrep 'Looks-match' om det er et ensidig oppsveip og ikke 2 gjensidige høyresveip.

Men forvirringen og fyldig brukerveiledning passer jo inn i Nobelkriteriene...

Hvordan ble du klar over 'opp'-funken (ikke den hemmeli'e). Her på forum eller i Nobel-litteraturen?

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 11 aug. 2016 15:44 Privat melding

Hmmm så looks kan du sveipe til venstre, høyre og rett opp?

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 11 aug. 2016 15:57 Privat melding

Det første var ment som et spm til dere som får opp looks matcher dere er sikre på at dere ikke har sveipet høyre/opp, om svaret kan ligge i at vedk har byttet bilde? Men da glemte jeg at det feks kan være avstand som gjør at dere er helt sikre.

Haha, oppfunksjonen åpenbarte seg etter litt fomling!😉

Meneeeeeh, har noen ved en feiltagelse sveipet venstre, kjapt forsøkt å sveipe tilbake og heller endt opp med å sende nestemann på lista til høyre?😂

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 11 aug. 2016 19:29 Privat melding

Yup, Myrah.. Been there.. Kanskje derfor jeg har fått noen matcher jeg ikke helt har skjønt..?? 🙄😳😜😂

(mann 48 år fra Oslo) to. 11 aug. 2016 19:54 Privat melding

Jeg synes man automatisk burde bli kjærester med alle man har looksmatch med, uansett hvor mange det er.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 20:00

@PaperGods: Skulle tatt seg ut om we looks for not fun.

Det @Fr.Positiv - hva jeg mener, blir vel nesten å gjenta hele tråden. Looks er en bildetitter/profilvelger-funksjonalitet her tilgjengelig i både PC-, mob. app.-versjon. Heter looks og finnes i hovedmeny. Du kan stille inn alder og fylke(r) du vil titte i. Dermed får du tittet i album uten å bli besøker på profil. PC-versjon er best, da den ikke kapper hoder og kan zoomes i.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 20:04

Perfekt HerrFekt👍🏼😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 20:08

@Fr.Positiv: Etpartre sneller som jeg ikke kan gjøre rede for ja. Og disse kan jeg bare ikke fatte å ha sveipet venstre i vanvare. Derfor jeg lurte på om andre hadde registrert samme fusk.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 11 aug. 2016 21:09

Hos meg er det noen "gjengangere" som kommer opp som forslag, og de ser ut til å ha de samme bildene.

Hvorfor skjer dette?

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 11 aug. 2016 21:16

@Paulaner:
Hæ? Begynner bunken på nytt? Skandale! 😉

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 11 aug. 2016 21:26

Men mine gjengangere har samme bilde... Kanskje den eneste løsningen er å sveipe den andre veien? 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 11 aug. 2016 21:32

Dette opplever jeg også @Vårsol. Om bildene er helt identiske så er det kanskje nettopp hensikten. De tar ut og legger inn igjen for nettop å seile forbi så mange ganger at vi blir vant til og sveiper høyre?

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 12 aug. 2016 02:41

Disse som stadig dukker opp i evighets-looks-bunken er litt irriterende. Jeg håper inderlig at ikke jeg ligger i en slik bunke... 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 23 aug. 2016 09:51

Tilleggspørsmål looksy: Hvorfor lærer en aldrii å undertrykke fristelsen til å spille utenfor 'biotopen'?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 14:34

Hei :)

Bruker denne tråden, selv om det ikke bare er Looks det gjelder - men det også.

I gårkveld da jeg kikket etter ei i Oslo her. Oppdaget jeg noe annet. Siden den jeg lette etter er i aldersgruppe under der jeg vanligvis ser åpenbarte det seg jo annet. Ei som muligens kan la seg reeksportere.. La merke til at etter min titting på profil logget hun umiddelbart ut eller gikk inkognito. Ser i Looks i dag at det er kommet tilleggsbilder. Både utlogging og bilder kan være tilfeldige sammentreff - men etter noen år i gamet har jeg nå plukket opp litt typisk adferd.

Spørsmålet blir nå: skal vi nærme oss dette på tradisjonelt vis med individuelt tilpasset mail, eller skal vi prøve 'opp-manøveren' i Looks først (umiddelbar beskjed gis vedkommende tross at vedkommende selv ikke har valgt på forhånd), og se om noe skjer? Kan jo sende det som tradisjonelt ville vært 1. initiativ/1. melding som oppfølging av 'Looks-opp' seinere om det skjer for lite..

Forresten et svare strev å sveipe i Looks når en tester bytte av aldersgruppe slik. Måtte kutte til ett fylke for ikke få senebetennelse. Men myye fint..

Skjult ID med pseudonym camo sø. 4 sep. 2016 14:45

Looks har null effekt. Det er nesten som med tinder, skal det skje noe må du skrive melding selv. Jeg skrev til en jeg matcher med på looks, han responderte ved å blokkere.

Forstår meg ikke på menn.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 14:48

Vet egentlig det du sier Camo, men har så lyst å prøve denne 'opp-funksjonaliteten'. Og fikk jo ikke prøvd den på deg så..

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 4 sep. 2016 15:00

@Camo
Kanskje du fikk treff med en som sveipet alle til høyre. På både tinder og looks merker jeg at jeg er litt kjapp. Regner ikke med å få match allikevel. Det skjer jo så sjelden, derfor har det hendt mer enn 1 gang at jeg har sveipet feil vei.

Var noen dager i Lisboa og sveipet på Tinder. Der merket jeg fort at det var en annen realitet. Rant jo inn med match, så måtte bli litt mer kritisk:-)

Skjult ID med pseudonym camo sø. 4 sep. 2016 15:02

Ja, mistenker det. En av flere grunner til at jeg slettet tinder også ☺️

Men forstår meg ikke på menn uansett da.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 4 sep. 2016 15:37

Sånn er det vel med mange. Vi synes selv vi er et "catch" og forstår ikke at "det andre kjønn" ikke står i kø. Eller i hvert fall at de attraktive av det annet ikke står i kø. De mindre attraktive de forstår vi oss heller ikke på. Hvorfor i h......skriver du til meg. Du må da forstå at du ikke har en snøballs sjanse i helvete;-)

Nei, jeg forstår meg hverken på de attraktive eller mindre attraktive kvinnene heller:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 16:24

@Kravstor: Du gav oss enda en grunn til å emigrere. Lisboa sa du? Portugisisk er ett av de mer irriterende språkene jeg ikke forstår bæret av. Du tar deg av den iberiske halvøy, så tar jeg støvelen.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 4 sep. 2016 16:46

@blingbling
Jeg fikk inntrykk av at damene brukte google translate når de skrev til meg på engelsk, men møtte da noen som var stødige i engelsk. Mine gifte kollegaer fikk bakoversveis over de jeg fikk match med. I Portugal er det vanlig med bilde i bikini på Tinder:-)
Høy og blond fungerer som høy og mørk her hjemme. Eller som en dame sa til meg på et utested; " I have never been with a Viking before".

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 16:47

La en 'opp' nå - tror jeg. I stedet for å ta det med knusende ro sveipet jeg så fort at jeg ikke fikk med meg om det sto 'klar' med lysegrønt, eller 'vil vite mer' når hun forlot skjermen. Ligger i 'mine favoritter' da. Virker som Camo sa sikkert ikke uansett, så må nok bli melding uansett..

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 17:00

Høres ut som et land som kan gjøre selv en @Kravstor fornøyd :)

Hm - er normal høyde og brun(ette). Selger ikke det?

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 4 sep. 2016 17:06

Du blir nok oppfattet som Viking uansett:-) Portugiserne er ganske mørke og ganske mange av damene er små.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 17:53

Da har AFP og jeg en plan B m/opsjoner. 'S' på kompasset...

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 19:19

Da er det lagt en oppfølgende 1. melding...

'Minutt for minutt' - beklager at det ikke er direkte TV