Alle innlegg Sukkerforum

Michael Jackson

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trueman ma. 22 des. 2008 19:21

Rykter sier at Michael Jackson ligger for døden.
Hva er det med disse synge-folka ?

(mann 34 år fra Oslo) ma. 22 des. 2008 19:23 Privat melding

Believe everything you hear.

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 22 des. 2008 19:27

De dør som alle andre?

Skjult ID med pseudonym banzai ma. 22 des. 2008 19:37

Så hvem dør først; Michael Jackson eller Amy Winehouse ?
Håper bare de begge rekker å gi ut et album eller to før de tar kvelden.

Skjult ID med pseudonym sportylady ma. 22 des. 2008 23:31

Det var det jeg visste..man kan dø av å drikke klorin.....

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 22 des. 2008 23:33

HAHAHA!!! Ler av både sporty og bonzai-treet! :-)))))))))))

Skjult ID med pseudonym fakir ti. 23 des. 2008 00:10

Hvis man tenker på alt det Mikkel Jakobsen har opplevd, kan det jo rett og slett være at han er i ferd md å dø pga. mangel på oppmerksomhet de siste to årene. Det hjelper ikke hva han enn finner på, ingen blir overrasket lenger, ikke sladrepressen heller.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 23 des. 2008 00:32

Michael Jackson lider av en alvorlig og potensielt dødelig lungesykdom, skriver magasinet In Touch.
Han har hatt sykdommen i flere år, men tilstanden hans har forverret seg den siste tiden. Han kan komme til å trenge en lungetransplantasjon, men er trolig for svak til å klare en slik operasjon.
50 år gamle Jackson skal nærmest være blind på det ene øyet og i så dårlig forfatning at han knapt kan snakke.
Det står ingenting om at han ikke kan synge.....så et nytt album er nok på vei

Skjult ID med pseudonym juni ti. 23 des. 2008 11:37

... så rart å tenke på at han har blitt 50 år... denne tidligere unge mannen som fikk en slik fiks idè om at han ville bli hvit.
Lurer på hvordan han selv ville oppsummert sitt liv, hva han tenker rundt det livet han har levd...

Fy søren for en rar fyr han virker som!

Skjult ID ti. 23 des. 2008 11:41

Jeg tror han er klar over at han betyr mye for mange, men jeg tror ikke han er tilfredstilt og glad i seg selv, stakkaren.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 23 des. 2008 11:57

skjult ID:

Tror jeg kan være enig med deg i den tolkningen der :-)
Jeg hadde en rar dag på ungdomsskolen den dagen Elvis døde, og det blir nok en litt rar dag for meg den dagen jacko dør... og det var en rar dag da Anne Cath. Vestly døde...

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 12:12 Privat melding

Michael Jackson er frisk som en fisk og annonserte akkurat gjennom sin talsmann at han har skrevet under en avtale om en verdensturne. Alt dere leser i avisen er piss. Hilsen en som får info rett fra sjefen sjøl :)

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 12:14 Privat melding

NB! Det går ikke ann å bli hvit. Da må du bli født på ny med nye gener. Michael Jackson har en hudsykdom som heter "Vitiligo"

Google etter sykdommen og les. Og ikke si til meg at jeg er godtroende, for jeg tror ikke på noe som ikke kan bekreftes, and this has been confirmed hundreds of times the past 15 years.

2009 blir Jackson år!!

Skjult ID med pseudonym spinn to. 25 des. 2008 15:23

Deilig å se at noen slår tilbake på rykteflommen. Stå på, Kent! :-) Det meste som står i pressen om kjendiser er rent oppspinn. Jo støre kjendis, jo mer oppspinn - og jo større opplag. Det er min erfaring!

Skjult ID med pseudonym amadeusM to. 25 des. 2008 15:31

Han må snart kommer med noe..vil gå konsert :) ingen over , ingen vedsiden..

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 15:46 Privat melding

Hvis dere trenger show til en eventuelt sukkerfest, let me know. Jeg er gratis en stund til :) Men snart blir det dyrt å booke meg ;)

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 25 des. 2008 17:09

@kent:

Gjør denne sykdommen så at man får en litt pussig deformert nese og pedofile tendenser også? :-)))

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 17:14 Privat melding

Nei, den gjør at pigmentene dine dør. Det medfører at du får en variert gråaktig/svart farge fordelt på flekker over hele kroppen, som skifter posisjon. Derfor bruker Michael Jackson sminke hele tiden for å gjevne det ut. Det gjør deg også allergisk mot sol, så derfor er Jackson ofte dekket til når han er ute. Pigmentene i huden din beskytter deg mot stråling. Uten disse er du helt sårbar mot ultrafiolette stråler.

Hvis jeg skal spekulere så vil jeg tro at når Michael Jackson fikk vite at han hade sykdommen, så visste han at han ville ha en "afro amerikaner" type ansikt med hvit hud. Så kanskje han opererte for å kompensere?

Han er jo ikke helt ukjent, så det er litt mer som står på spill for han, enn f.eks deg og meg hvis vi skulle fått Vitiligo(er arvelig)

Skjult ID med pseudonym spinn to. 25 des. 2008 17:22

Det er slettes ikke uvanlig at når noen har nok penger, vil noen forsøke å melke. For en hver pris. Det fører svært ofte til usann informasjon i sladderpressen, og i blant til uriktige dommer.

Alvorlig talt, Jeg ANER ikke hva som er tilfelle og ikke i de fleste A-kjenisers liv, og det er det vel strengt tatt ikke så mange som gjør? Ser derfor ingen grunn til å hive meg på ryktebølgen, og jeg oppfordrer alle til å vise kritisk sans i 2009. Kjenner til noen hårreisende ekselmpler på usann informasjon i pressen, og tar derfor det meste jeg hører av rykter med en klype salt. :-)

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 17:30 Privat melding

Hvis dere vil vite hvorfor Michael Jackson ble beskyldt for å misbruke småunger, så spør meg. Så får dere vite hvor langt enkelte er villig til å gå for penger. Og jeg snakker ikke om de som beskyldte Jackson, men de som sto bak.

For å vise litt til erfaring. Dagen etter at Michael Jackson slipper sin nye skive, ta en titt på hva de skriver om han.

Mange kjente som utsettes for slike ting, men ingen får mer pepper en "The King Of Pop"

Skjult ID med pseudonym Pelle to. 25 des. 2008 23:39

trueman.
Mange synger nok på siste verset ja

Skjult ID med pseudonym balaklavan to. 25 des. 2008 23:44

Michael Jackson? Er ikke det hu hvite dama?

Skjult ID med pseudonym mart1s lø. 27 des. 2008 21:28

@Kent80
Du sitter tydeligvis inne med mye info her..
Nar du noe annet å melde....rent bortsett fra at Jacko er frisk som en råtten fisk ?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 27 des. 2008 21:56

Jo masse :)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 27 des. 2008 22:12

Visste dere at hvis dere kjøper en Beatles CD, så tjener Michael Jackson penger på det. Samme hvis dere kjøper Elvis, Prince, Pearl Jam, Bee Gees og mange fler jeg ikke gidder ramse opp. Sony ATV Publishing Catalouge. 4000 Sanger, inkludert alt Michael Jackson har sluppet ut. Verdt 10 milliarder kroner på auksjon, tredobbelte hvis man beholder den. Sony eier 50%, Michael Jackson 50%. Jackson eide alt, men solgte halvparten til Sony. Så de to håver inn på den største musikken som noensinne har blitt laget. Alle de største. Og ingen er større historisk enn The Beatles, Elvis Presley og Michael Jackson.

Begynner noen å skjønne tegninga? :)

Denne katalogen gjør at Michael Jackson ALDRI kan gå blakk. Så hvorfor skriver avisene at han er blakk? Hm, følg med, så får dere se :)

Dette er årsaken til at Michael Jackson ble beskyldt for å ha misbrukt småunger. Det har skjedd fler ting som også er relatert, men det er ikke viktig her. Poenget er at en del mennesker med en særdeles egen interesse i ATV katalogen, ønsker en ting.

At Michael Jackson må selge sin halvdel. Hvordan oppnå det? Jo, forhindre at han tjener penger. Og en taktikk er dårlig presse, rykter, rettsaker, gjeld (I en rettsak ble det bevist at ansatte av Jackson hadde flyttet penger som tilhørte Jackson rundt, bak ryggen hans) og ikke minst, få en hel verden til å tro han er pedofil. Da vil han ikke selge flere plater, og inntekten går ned.

Man kan si jeg finner på mye tull her, men du kan lese dette i en bok nå som er kommet ut. "The Michael Jackson conspiracy"

Der står alt, og alt er kilde referert. Jeg har ikke lest boken :)

Spør meg mer imorgen. Må sove:)

Natta!