Alle innlegg Sukkerforum

Barbie-damer mindre pene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 23 des. 2008 12:29

Er det sant at Barbie-damer som ser ut som Barbie er pene? Skikkelig pene?

Jeg er egentlig ganske drittlei slankehysteriet disse jentene skaper. Nå ønsker jeg å se hva dere her inne mener om saken.

Skjult ID med pseudonym Aramis ti. 23 des. 2008 12:40

Det som vekker urlysten i meg, den primale lysten er kvinnelige former. Ordentlige former. Hofter og bryster.

De homofile stylistene i motebransjen har skapt trendene i sitt bilde, dvs. at kvinnene skulle være så slanke som mulig, ingen hofter, moderate til små bryster. De skaper trendene i sitt eget bilde hvis ideal er det androgyne, formrette og til dels maskuline kroppsform. Det idealet er imidlertid så langt fra en manns idealbilde som det kan få blitt.

Barbie er en syk kroppsform som ikke har noe med virkeligheten å gjøre, hvilket beklageligvis har satt feil ideer i mangt et pikesinn de siste tiårene.

Genetisk sett søker mannen ubevisst eller bevisst også den kvinnelige partner som har størst mulighet til å gi et best avkom. Slik sett er ikke et tynt beinrangel noe bra parti.

Så ordentlig kvinnelige former er mitt ideal, hvilket jeg tror mange andre menn også kan underskrive.

Skjult ID med pseudonym snart 40 ti. 23 des. 2008 13:08

Hmmm vart litt provosert av meldingen din Aramis....er faktisk en del kvinner som har problemer med å legge på seg....jeg selv har alltid vært tynn og har aldri måtte tenke på hva jeg spiser....er fortsatt like tynn.....skjøner ikke helt konlusjonen din med at tynne beinrangel har noe mindre mulighet til å gi deg avkom....har to flotte barn jeg....og det var ikke problem verken med å bli gravid eller føde dem.....

Skjult ID med pseudonym fakir ti. 23 des. 2008 13:23

@snart 40
Jeg tror nok at du tilhører et mindretall her hvis problemet ditt er at du ikke klarer å legge på deg.
Men la meg for all del understreke; å tilhøre et mindretall betyr IKKE at livet ditt er noe dårligere. Jeg er oppriktig glad for at du har det bra med ditt liv og dine to barn. Å være slank er for all del ikke ensbetydende med at du ikke vil finne en mann som er glad i deg. Det er jo du et levende bevis for !
Jeg tror du missforstår Aramis fordi du skal forsvare deg selv. Dine argumenter blir vel litt subjektive, tror du ikke ?
Den almenne oppfatningen om hvordan en kvinne skal se ut, skapes desverre av trendsettere, stylister o.l akkurat som Aramis påpeker. Men de lager et bilde som ikke stemmer med virkeligheten. Og for det store flertallet av jenter , er dette svært gode nyheter. For jeg vil tro at problemet for de fleste, er litt for mange kilo på de strategiske stedene. Men jenter; det gjør ingenting !
Vi liker dere med lite grann mer på skjelettet enn for lite.
Former er flott, former er sensuelt, former er erotisk !

Skjult ID med pseudonym juni ti. 23 des. 2008 13:26

barbiedamer finnes ikke... en kvinne er nødt til å kvitte seg med mer enn ett sett med ribben for å ligne barbie.
For dere er vel klar over at det finnes kvinner som kvitter seg med ribben for å få den rette innsvingen i midjen?

Skjult ID med pseudonym Stig ti. 23 des. 2008 14:52

Jeg har aldri trodd på at det finnes et slankehysteri som herjer hos noen av grupperingene nevnt over eller andre i samfunnet generelt.

Stor konsumering av alkohol, fastfood i alle varianter og p-piller gjør at det isåfall er et merkelig slankehysteri som består av overdreven tvangsforing? hehe.

Skjult ID med pseudonym snart 40 ti. 23 des. 2008 15:00

Hehe Stig....har prøvd alle de variantene som du nemner.....har ikke hjulpet det heller.....kanskje et håp nå i jula at det kommer noen ekstra kilo:-)

Skjult ID med pseudonym jepp ti. 23 des. 2008 15:03

Jeg liker søte jenter jeg.. jenter som er ganske vanlige, men som likevel skinner når jeg ser på dem..

antall ribben er ikke så farlig..

Skjult ID med pseudonym Stig ti. 23 des. 2008 15:04

Samfunnet er så spesielt når det kommer til kjønn. Jeg kan liksom ikke se for meg gutter stå i kø til Mcdonalds og klage over slankehysteri før de tusler til vinmonopolet og kjøper Bailys. Alikevel kjenner jeg nok av jenter som går ut 3-4ganger i uken stort sett i hele 20årene og drikker og spiser fastfood hver eneste gang samtidig som de peker fingeren mot slankehysteri! GRR...Om det bare var slik at det var slanke og sunnhetshysteri og ikke første mann til å få diabetes og hengebuk.