Alle innlegg Sukkerforum

Vannskade på sjelen

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2016 05:55 Privat melding

Etter to uker ferie i USA kom jeg i går kveld hjem til min nye leilighet og en bod som hadde svømt i vann forrige helg. 35 år med diverse minner og verdier. Innboforsikring hadde jeg også selvfølgelig glemt å overføre til ny adresse. Dagens oppfordeing blir vel "Skynd deg langsomt". Da hadde jeg nok plassert mer i loftsboden og ikke satt esker rett på kjellergulv. Til og med overført innboforsikring.

Andre som har opplevd at hastverk er lastverk?

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) ti. 16 aug. 2016 06:50 Privat melding

Stakkars deg.
Må ærlig innrømme at jeg aldri har hørt om overføring av innboforsikring til ny adresse. Trodde min dekket der jeg er folkeregistrert. Kanskje jeg også har potensielt trøbbel i sikte.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2016 08:10 Privat melding

Jeg har også fått oversvømt kjelleren min, noe som er en tanke upraktisk siden jeg befinner meg i Russland ut måneden. Ekstra upraktisk siden min kjeller brukes aktivt som del av huset - så der var hele min betydelig boksamling, frimerkealbumene mine, min eneste designer-veske og sko, videokamera, fotoutstyr. Alle fotoalbumene mine står til tørk på badegulvet i håp om at noe kunne reddes, mens begge sofaene, samt de ekstra trekkene jeg hadde kjøpt til dem, er ødelagt, flere tepper har gått heden, og et par gulv må brytes opp og legges på nytt. Vaskemaskinen min, som var 4 måneder gammel, er ødelagt, varmekablene på badet likeså, og mat i to store frysere totalødelagt. Min datter var helt fortvilet, men jeg minnet henne på at det er tross alt bare ting. Hvis en av jentene mine hadde blitt skadet hadde jeg blitt hysterisk, men ting vil jeg ikke gråte over. Og jeg hadde heldigvis forsikring.

Og det er enda verre her. I Oslo var det det verste regnet på 35 år. I Moskva var det det verste regnet på 129 år i går. Veier ble strie elver, og jeg måtte ha med meg tørre klær og sko til skolen så jeg ikke skulle sitte våt til skinnet, for det var veritabele innsjøer på vei til skolen hvor det normalt er veier. Vet ikke helt hva vi gjør med kloden vår.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 16 aug. 2016 08:29 Privat melding

Pierre
Den er kjip altså😔
Håper du får reddet noe av det når det tørker opp litt 😊

(mann 48 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2016 08:41 Privat melding

Takk Nunni og Monika.P. Vet ikke om det er bra eller dårlig, men jeg føler meg litt bedre når jeg leser om katastrofen til Solecita... Mine skader er mye mindre omfattende, men ting med affeksjonsverdi kan uansett ikke erstattes. Og buklete bilder og bøker kommer til å minne meg på dette i all fremtid så jeg vet ikke om jeg skal kaste med hard hånd eller ei...😖 Takk for ting-talen Solecita😔

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 16 aug. 2016 08:41 Privat melding

Vannskade på sjelen....

Om hastverk er lastverk vet jeg ikke, ei heller om å skynde seg langsomt har noe for seg..
Jeg mistet absolutt alt i en brann for noen år siden, og sjelen i det som er borte kommer aldri igjen. Innboforsikring eller ei.. Jeg hadde forresten det, forsikring.
Minnene inni deg har du dog alltid😊

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 16 aug. 2016 08:43 Privat melding

Ser det kan leses litt feil det jeg skrev, jeg håper du skjønte hva jeg mente😊

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2016 08:54 Privat melding

Den skjønte jeg ikke helt????
Har flyttet en del ganger jeg også men forsikringen har jeg da ikke måttet gjøre noe med.
Men uansett , leit for alt du har mistet .

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 16 aug. 2016 09:14 Privat melding

Jeg var kanskje ikke helt våken når jeg skrev det, unnskyld 😊😊

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2016 09:16 Privat melding

😂😂😂😂

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2016 09:25 Privat melding

Bare hyggelig, Pirre. Når noe går galt tenker jeg alltid på hvor heldig jeg er at det ikke gikk verre. Det hjelper faktisk 😊

Men du har min fulle sympati.

Jeg får i det minste dekket utgiftene, men alt plundret med å få ryddet opp og vasket når du ikke engang er hjemme er krevende. Heldigvis har jeg gode venner. Bare jeg får reddet noe av fotoalbumene ordner vel det meste andre seg.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2016 10:53 Privat melding

Pierre eller Pirre, same same but different😄

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 16 aug. 2016 18:20

@ Pirre og Sol

💞💞💞

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 16 aug. 2016 18:23 Privat melding

De fleste blir vel pirret av solen 😜😜