Alle innlegg Sukkerforum

Aldersforskjell - igjen

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Troms) ti. 16 aug. 2016 08:47 Privat melding

ville bare dele denne, jeg har ikke vurdert seriøsiteten i undersøkelsen.

http://www.p4.no/det-gode-liv/dette-er-den-ultimate-aldersforskjellen-i-et-forhold/artikkel/669707/

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2016 09:19 Privat melding

Not me ....not me 😱😱😱😱😱

(kvinne 57 år fra Troms) ti. 16 aug. 2016 10:06 Privat melding

Jeg har satt + - 5 år, men ser jo at jeg kanskje bør snevre det kraftig inn,

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2016 10:13 Privat melding

Kan strekke meg helt ned til 38 😂😂 men ikke høyere enn 54. Da har toget gått for min del . 😜

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2016 11:10 Privat melding

Jeg føler meg egentlig heldig. Jeg trives med menn som er eldre enn meg, og siden de ofte søker nedover i alder, betyr det lite for meg hva som er den "ultimate" aldersforskjellen. Ikke skal jeg gifte meg, heller ikke bli samboer, så da betyr ikke disse % sjanse for å bli en del av skilsmissestatistikken noe. Med hvert sitt hjem, null diskusjoner om oppussing, dine og mine barn, husdyr, regninger og fordeling av oppgaver holder jeg meg til det jeg vet funker for meg.

(mann 52 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2016 12:16 Privat melding

Nå gis det ikke så mye info om grunnlagsmaterialet for denne undersøkelsen. F.eks hvor mange år man venter før man har konkludert med at man ikke blir skilt? De som ble spurt i denne undersøkelsen og som fortsatt var gift, kan jo fort skille seg om ett år.

Hva er grensen for antall man må være sammen for at det kan betegnes som suksess? Vi kan dra paralleller til Nettdating. Finnes det noe godt nok svar på hvor mange som finner hverandre på Sukker og som har fått suksess med det? Hvis man foretar en undersøkelse så kan sikkert mange si: Jada, vi ble gift og fikk barn. Holdt sammen i 10 år. Er det suksess? Eller vi ble et par på Sukker og holdt sammen i 6 måneder, 2 år, 14 år...osv... Hvilket tidsaspekt ligger til grunn for å konkludere med at det er en suksess? Eller er suksess kun hvis det er livet ut? til den ene dør? Da tror jeg heller ikke denne undersøkelsen som P4 viste til holder mål. Da måtte de ha intervjuet enker og enkemenn.

Men Hvis man ser logisk på disse aldersforskjellene vs skilsmissestatistikk så er det vel heller ikke noen bombe akkurat. De som treffer hverandre som ganske unge er jo som regel jevnaldrende. Møtes f.eks i studietiden. Så får de barn og familiepakka er i gang. Det er ikke unaturlig at disse holder sammen lenge. Men om det er pga at de matcher så godt og at kjærlighetene fortsatt er stor? Det vet vi vel ikke.

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 16 aug. 2016 12:41 Privat melding

Det sto vel heller ingenting om kor gammal de var i utgangspunktet? Regner med at jo eldre man e, desto større aldersforskjell kan det være!?

Samtidig så e det vel også sånn at jo eldre man e, og jo mer erfaring man opparbeider seg, desto "lettere" e det å skille seg!?

Men på en annen side, jo mer reflektere og rutinert man e, desto større e sjansen for at neste man styrer på med e mer "rett" for dem?

Eller så kan det bli mye lettere å skifte partner oftere siden man først har klart å komme over skrekken med å holde seg til den ene og største kjærligheten man hadde før brudd etter "20 år" ble en realitet!?

Hmmm... Mange variabler å tenke på. Noen som har en mer detaljert artikkel å vise til så kanskje flere av mine tanker blir besvart!?

(kvinne 57 år fra Troms) ti. 16 aug. 2016 16:22 Privat melding

Som skrevet over, ingen henvisninger til evt seriøsitet på undersøkelsen.
Statistikk er kjekt det, det kommer an på hvilke svar man vil ha, så former man spørsmålene etter det ! Det er også viktig at man velger ut rett gruppe når undersøkelsen blir foretatt ! Ikke minst så er det greit med ei referansegruppe.
Og når så undersøkelsen er gjort, så kommer det an på de som bearbeider tallene, og hvem som har bestilt undersøkelsen.
Så her er det en drøss med spørsmål som kan stilles til utvelgelse, og hvordan spørsmålene er stilt.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 16 aug. 2016 17:10 Privat melding

@Haakon: Haha, nå måtte jeg faktisk le høyt av den rus/promillestatistikken 😅

Hva angår ring, så må jeg si at hvis noen hadde banket på døren min med en ring til 8000 dollar, så hadde jeg nok tenkt at fyren var litt dum. Det hadde nok økt risikoen for skilsmisse, selv om ringen sikkert var fin 🙄

(mann 52 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2016 18:20 Privat melding

@Pepper: så hyggelig at dere har funnet hverandre :)
Og jeg er enig med deg at : grip dagen, lev i nuet. Hva som skjer i morgen eller om 20 år vet ingen. Lykke til !

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 16 aug. 2016 18:37

Lykke til @PaperGods og din utkårne. Du vet jeg er kompisinnstilt når du skriver slik at jeg ser formålet.

(kvinne 57 år fra Troms) ti. 16 aug. 2016 18:48 Privat melding

Masse lykke til PaperGods, Den alderen er ifølge mange bare ett tall. Og hvordan man oppfatter de ulike tallene er helt opp til leseren å vurdere.
Ikke dårlig å ha hanket inn en ung dame som er 17 år yngre..
Stå på og lev livet mens det er der, hva som skjer senere, tja det får du ta når senere dukker opp.

(kvinne 63 år fra Oslo) fr. 31 mars 2017 22:48 Privat melding

Jaha, her er jeg 61 år blitt, ser ut som alt fra 45 ( gode gener) trener da kroppen trives med det. Er sporty og har en stor livsglede, spontan og empatisk, sies å være sexy og en typisk feminin kvinne fra topp til tå. Er helsepersonell og grunder, så trenger ingen mann til å fø meg.

Får nok oppmerksomhet ute og mottar Fb forespørsler ofte fra unge flotte menn og noen voksne, helt til de voksne skjønner alderen min, da blir de fleste tyste. På sukker enser de meg ikke menn over 50?
Kommer kommentarer, du kan da ikke være 61 år du ser ut som 43??
Tusen takk sier jeg og det er det.

Har hatt en fantastisk elsker som er 17 år yngere enn meg fantastisk og vil jeg ha en ny som jeg vurderer i mangel av en ledsager så er dette en sexy flott sak på 48 år.

Men en livsledsager så vil jeg ha en som er mer nærme min egen alder.. Jeg ønsker å trekke meg fra arbeidslivet om ikke så lenge, bo i varmere strøk og da hjelper det ikke at jeg må vente kanskje hele ti år før ledsageren kan nyte livet med meg..

Men på sukker er jeg en ubrukelig gammel kjærring på 61 år.. ?? Men som er så sprek og oppegående og vil overleve en mann på 50 år glatt... Forstå det den som vil.. når det kommer til alder..

Skjult ID med pseudonym Solo lø. 1 april 2017 00:04

Hvem f gidder å dra opp en tråd fra 8 mnd siden. Tilmed min usaklige kommentar er mer tidsbruk av verdi enn å finne fram en 8 mnd gammel tråd. Så bra du er bra i utseende av alder som du må påpeke, Lefame....
Har du bilde? Walk the walk liksom...