Alle innlegg Sukkerforum

Å være sosial betyr?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 23 des. 2008 14:07

Når du velger å krysse av under dine interesser der venner / kontaktflate er viktig og at du er sosial.

Hva vektlegger du i dette?

Jeg tenker en del nettopp på dette. Fordi flere av oss har jo et sosialt nettverk. Har venner av begge kjønn som vi trives å være sammen med og bruker litt tid på. Jeg blir litt skremt av noen profiler der det nevnes at de er supersoial.

Er det slik det betyr at du skaffer deg nye bekjentskaper i hytt og pine eller er det en benevnelse at du er kun sosial sammen med nære venner og ikke med vanlig bekjente som du ikke regner som venner? Eller er du ute å treffe nye folk hele tiden uten at det fører til et vennskap?

Hmm dette har jeg alltid lurt på.

Skjult ID ti. 23 des. 2008 20:04

Lurt spørsmål Xradon.
Vi tolker vennskap og bekjentskap på forskjellige moter. Noen sier han er sosial, men det betyr bare selskapsyk kanskje, vet ikke jeg

Skjult ID med pseudonym gullet ti. 23 des. 2008 21:08

Å være supersosial tolker jeg som om at man er en person som finner tonen med så godt som alle mennesker.
Man har sosiale antenner som er velutviklet, og kan tilpasse seg de fleste situasjoner.
Man er en person som glir inn i de aller fleste miljøer uten problemer.
Og ikke minst; ,MAN LIKER DET!!!! Ingen høflighets fraser der i gården!

Kort sagt: dette er et menneske som du kan presentere for presten, din homofile fetter, satanisten i nabo leiligheten, dine foreldre og alle kompisene dine. No problem!!

Skjult ID med pseudonym megselvja ti. 23 des. 2008 21:20

Jeg ser ikke på meg selv som supersosial, selv om jeg også kommer overens med: presten, din homofile fetter... osv... :-)

Min mening med sosial er: At man ikke bare må sitte hjemme, men at man kan gjøre noe sosialt sammen. Dette fordi jeg ser det i sammenheng med at sukker.no er et sted for å finne seg en kjæreste. Dermed er det jo viktig å vise sine egenskaper.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 23 des. 2008 21:37

Mener selv at jeg er en sosial person , for meg betyr det at jeg trives i selskap med andre og prater og er utadvent .
Men det betyr ikke at jeg ikke trives med hjemmekveld og må være ute hele tiden . :o))

Skjult ID med pseudonym Perle62 ti. 23 des. 2008 21:40

Kan kun svare for meg selv. Jeg vurderer meg selv som super sosial. Jeg har et sted mellom 350 - 500 jeg kjenner og kan slå av en prat med, eller ringe til for å finne på noe morsomt. Men min kjærne av "ekte nære venner", dvs de jeg betror meg til, som stiller opp på en real bad hair day, som jeg kan gråte på skulderen til og som går gjennom ild og vann for meg... og som jeg er villig til å gjøre det samme for.... De som kan komme med kritikk uten at jeg tar det ille opp, fordi jeg vet at det ligger varme og gjennom tenkte tanker bak det de sier å gjør. Dem er det fem av. Jeg har hørt at dette tallet er høyt. De fleste har ikke mer enn en eller to.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 23 des. 2008 21:54

Jeg ser på meg selv som en sosial person.Passer stort sett inn over alt.Fra brune puber til de mest ekslusive steder.Kan skravle i ett sett ,men kan også lytte.Har venner og bekjente i alle sosiale lag, men bare 2 stk nære som jeg kan betro meg til.
Men samtidig er jeg veldig hjemmekjær og nyter fredens ro.