Alle innlegg Sukkerforum

Sukker, en bra sted

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Fornøyd ma. 10 sep. 2007 22:10

Jeg har over lengre tid vært litt til og fra på denne siden. Jeg har datet noen, alle svært hyggelige og oppegående menn. Selv om det ikke har blitt noe seriøst med noen av dem. Noen har også i ettertid blitt mine venner, som jeg har hatt det mye gøy med.

Jeg får i perioder mange meldinger, andre perioder er det mer stille, det kommer litt an på hvor aktiv jeg er selv. Alle meldingene er stort sett hyggelige. Jeg har hatt mange hyggelige dialoger her.

Noen menn jeg sender meldinger til, eller setter hjerter på, hører jeg ingenting ifra, men bruker heller hverken tid eller irriterer meg over det.
Jeg er ikke så opptatt av disse hjertene, men mye mer opptatt av de som sender utfyllende, intresante meldinger. Meldinger som gjør at jeg blit intresert.

Jeg har tidligere vært innom en del andre lignende date sider, men jeg synes at sukker hittil er den mest seriøse. Så jeg synes at menneskene her får mye unødvendig kritikk, på mange måter.

Mye av det negative jeg leser her, har jeg ikke opplevd noe særlig av. Men jeg er vel kanskje heldig da. :-)

Skjult ID med pseudonym lurifaks ma. 10 sep. 2007 22:16

Enig i alt. Slik opplever jeg Sukker, også!:-)

Regner med at du mener forumet når du skriver om negativ kritikk? Jeg synes personlig at dette forumet er usedvanlig snilt!:-)

Man kan nesten si at Sukker er i overkant anstendig!:-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 11 sep. 2007 00:43

Tusen, tusen takk dette var veldig hyggelig å høre! Hurra :):)

---
For å være rettferdig kan vi, uten at det har noen sammenheng, si at Sukkerfesten på Viktoria vil bli full før tiden. Det er over 200 allerede.. Vi bare si det i tilfelle noen som veldig gjerne vil dra regner med at det er ledig plass mot slutten.