Alle innlegg Sukkerforum

Dating "offline"

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 11:04 Privat melding

Hei hei. Jeg vil gjerne høre andres erfaringer angående dating "offline", dvs sjansen å møtte den rette i "real life". Jeg hadde en heftig diskusjon med ei vennine igår. Hun sier at det er nærmest umulig å treffe noe seriøst på nettet, noe jeg er sterkt uenig i. Dersom man skal forsøke å være sosial og treffe folk i hverdagen hvilke steder er aktuelle? Det å treffe noen ute på utested tas ikke i betraktning.

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 21 aug. 2016 11:08 Privat melding

De mest opplagte stedene er jo jobb og kurs.

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 11:17 Privat melding

Når jeg er på jobb, kurs og seminarer, er ikke sjekkemodus og mottagelighet koblet på i det hele tatt. For meg blir det gjennom hobyer, via bekjente, på turer og eventuelle singelarrangement. Nå er det ikke lenge før han står der foran meg, tror jeg.😂

(mann 51 år fra Oppland) sø. 21 aug. 2016 11:19 Privat melding

Jeg tror man rett og slett bare må være åpen overalt, alltid.....

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 11:19 Privat melding

Jeg har bare kvinner på jobb så dette går ikke for min del:( kurs? dersom det er jobbrelatert så er det også kvinnedominert:(

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 11:21 Privat melding

Linda_S : krysser fingrene for deg. jeg for min del har vært singel i tre år og har fått alt i livet på plass ellers så er veldig klar for en "sjæreste" :)

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 11:22 Privat melding

Jeg tror man aktivt må gå inn for å oppsøke steder der man ellers ikke er, eller der man treffer folk med samme interesser eller som på annet vis ett likesinnede. Kurs, hobby, selskaper... siengelmiljøer. Dette i tillegg til nett, er nok veien å gå.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 21 aug. 2016 11:22

Man må ikke glemme interaksjonen mellom nett og det virkelige liv. Om jeg møter en dame på trening eller butikken som jeg har sett på en nettdatingside, er jo terskelen for å ta kontakt lavere:-)

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 11:24 Privat melding

Takk det samme, Eleane.😊 Jeg har mange, mange år alene, så jeg har så smått begynt å samle på kattekurver og hamstre kattesand nå.

(mann 50 år fra Østfold) sø. 21 aug. 2016 11:25 Privat melding

Prøv salsakurs eller leikaring. Der har du mulighet til både å ta på og snakke med potensielle beilere :)

Skjult ID med pseudonym Pat E Tisk sø. 21 aug. 2016 11:28

Keramikk-kurs er optimalt. Lett å be med noen på ei krukke etter å ha dreid litt :-)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 11:32 Privat melding

Jeg er enig med @Solecita.. Jeg har gått på en god del kurser.. også i Norge.. NLP skolen for eksempel.. PÅ 15 damer, er det 3 gutter.. og det er kurs som typisk handler om psykologi og sånn.. der er det alltid flere damer en gutter..

50% av disse kurs handler om selvutvikling, og da kommer man veldig tett på hverandre, og for å si det veldig pent… Det blir ganske romantisk.. Og det er faen meg sant.. Problemet er at menn liker ikke sånn kurs, men det er der jeg har hatt min romantiske erfaringer..

Og det kunne jeg fortalt mye om.

(kvinne 51 år fra Østfold) sø. 21 aug. 2016 11:36 Privat melding

Apollonis,- er enig med deg der 😉
PatEtisk.. Sånn Ghost-ish , mener du? 😊

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 21 aug. 2016 11:43 Privat melding

De tre siste mennene i mitt liv traff jeg på henholdsvis EU-kurs, rosekurs og polsk-kurs. Sist gang jeg ble invitert på date av en jeg traff IRL var etter å ha stått først i køen sammen for å se et 7-timers krigsepos av en film av Tolstoi. På russisk😎 Min søster traff en av sine på Dracula-seminar. Han var kurslederen. 😜

(mann 45 år fra Sør-Trøndelag) sø. 21 aug. 2016 11:43 Privat melding

I Ghost er vel forholdet allerede i box - å forme krukker sammen er nok det nærmeste man kommer himmelen ;-)

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 11:46 Privat melding

Paulaner Jeg danser salsa i 8 år og gutter i dette miljøet er ikke attraktive for meg dessverre. Jeg er veldig glad i fotball så må vel bli mer aktiv der:)

(mann 45 år fra Sør-Trøndelag) sø. 21 aug. 2016 11:46 Privat melding

Et kurs som ikke anbefales for å finne partner:

Plusskolen kjører regnskapskurs i Trondheim i samarbeid med Movere regnskapsbyrå.
Tema på kurskvelden den 7. september:

hva er et regnskap - om balanse og resultatregnskap
å lese et regnskap
kort demo av Økonomisystemet Visma MAMUT som vi bruker på kurset

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 21 aug. 2016 11:47

Jeg har flere venner som har møtt sine partnere på nettet. To par møttes på sukker, et par på møteplassen og ett par på tinder. To av parene er gift, og det ene paret har også fått barn. Så jeg vet at det er mulig, selv om jeg noen ganger tenker det er umulig. Selv jobber jeg mye med eldre mennesker, og de ansatte er stort sett damer. Så da må det bli gjennom møter og ting i jobben, men er ikke så ofte det skjer. Skjer det, så er det som oftest med godt etablerte mennesker i "godt voksen alder"
Så for min del blir det nettet. Jeg prøver også å ha sansene med meg på reiser o.l. Men da kommer jo dette med avstand og sånt da. Bor man på mindre steder, så er det ikke så spennende å gå ut på livet der i lengden heller. Jeg farter litt til steder i nærheten i stedet. Har vurdert å melde meg på singelturer, men ikke kommet så langt. Meeeeeeeeen, plutselig så er jeg med :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 21 aug. 2016 11:49

@Superulv, jeg kan allerede å lese regnskap, men kanskje jeg går i balanse med noen om jeg møter opp? :D

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 11:54 Privat melding

Jeg har møtt veldig mange menn gjennom singelgrupper på facebook. Da har jeg møtt dem i selskaper, på fester, skogsturer og fjellturer. Jeg liker å møtes på den måten, for da blir man kjent på en mer naturlig måte og over tid. Jeg rakk også å forelske meg skikkelig uten at det ledet til annet enn hjertesorg, men det er i hvert fall en påminnelse om at det går an. 😊

(kvinne 54 år fra Akershus) sø. 21 aug. 2016 11:59 Privat melding

Hva søker man på for å finne en singelgruppe på Facebook?

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 12:00 Privat melding

Singel i Oslo

(kvinne 51 år fra Østfold) sø. 21 aug. 2016 12:01 Privat melding

Bare skriv " singel" i søkefeltet ditt, sol..

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 12:01 Privat melding

Singel holder ja. 😄

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 12:05 Privat melding

Jag känner också ett växande antal som träffat sina respektive på nätet. Två av dem är gifta, fyra har varit tillsammans i mer än tre år, och ytterligare några som varit tillsammans i runt ett år. :-) Några har mötts på Sukker, andra på svenska sidorna Mötesplatsen och Happy Pancake. Tror någon möttes på Spraydate också. Så det finns hopp! Fördelen som jag ser det med nätdejtandet är att jag upplever det som positivt att man har lite förhandsinfo innan man träffas. Rökare-icke rökare, barn eller inte, man vet i vilken del av landet den andra bor, och lite om dens intressen, och kan genom meddelanden få en liten uppfattning om ifall man har något att prata om. Nackdelen är väl att man får försöka hantera en del märkliga personer också som inte verkar förstå att det (för det mesta 🙄) är riktiga personer på sidan som faktiskt försöker finna en att dela livet med. Det spelar liksom liten roll för mig om jag tycker att någon är asläcker att se på om den är en idiot som jag har noll gemensamt med. Men jag håller med om att det inte är helt enkelt att snubbla över någon i vardagen.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 12:10 Privat melding

Jag tror också att ett bra sätt att träffa någon är att bjuda hem vänner och bekanta på middag, det brukar leda till ringverkningar. Alltså fler middagar i andra konstellationer, till sist dyker det kanske upp någon bra matchning. Så har jag också flera vänner som träffats.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 12:15 Privat melding

@Tursvenske
Ja, så mennesker som du ikke har noe felles med, er idioter..

Om du representer gjennomsnitts menneske i Sverige, så er det kanskje ikke så rart at man har fått det parallell samfunnet Sverige sliter med for tiden..

Det er ingen som er idioter forstår du.. vi er bare forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 21 aug. 2016 12:15

Jeg får bare seriøse både her og på tinder. Om du skriver at du leter etter en å starte et langsiktig forhold med siler man vekk de som leter etter et ligg.

Jeg lagde en trå om det samme for ikke så lenge siden og der fikk jeg veldig mange gode tips.

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 12:23 Privat melding

Lilly vil gjerne lese disse tipsene. Kan du linke til denne tråden?

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 12:34 Privat melding

@pepper Tråkigt att du tolkar det jag skrev så. Jag menar inte att personer jag inte har något gemensamt med är idioter. Jag menar att en del personer jag varit i kontakt med beter sig som sådana. Viktig skillnad. Jag är personligen väldigt oroad över att främlingsfientlighet har fått så stor plats i svensk politik (och media) sista åren. (Jag gissar att det är vad du syftar på) Lyckligtvis speglar det enligt min uppfattning inte den genomsnittliga svensken, även om kvällspressen gillar att vinkla det så.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2016 12:49 Privat melding

For min egen del, så har de få datene eg har hatt på Sukker egentlig vært ganske bra. Føler meg ikkje lurt eller utnyttet. Så det gjelder vel bare å sile ut, eller å bli silet ut. Kanskje det hjelper å snevre inn på profilen ka man søker etter, eller bare at man bruker litt tid før man treffes på å se om det e ugler i mosen.

Har forresten hørt at det e nye utroskap på seminarer, så kanskje det e en liten sjans for å treffe borti noen som allerede e gift/i et forhold.

Var forresten på klatrekurs. 70 % jenter kan eg tenke meg, bare så synd eg ikkje var 20 :-p Husker at eg var på et gitarkurs for 15 år siden. Var sikkert 50/50 av begge kjønn.

Har vel diskutert litt tidligere kor man kan treffe motsatt kjønn; fa ble det nevnt turlag, golf, bridge, kurs og andre tilstelninger.
Uansett, så går det faktisk an å treffe oppegående mennesker på Sukker (ihvertfall kvinner, for min del)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 12:52 Privat melding

Måtte sjekke dette med singelgrupper på FB nå. Bla lagt til i to grupper for single i Oslo. Mange kjente ansikter fra sukker:-)

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 21 aug. 2016 13:08

Usikker på om det går å lenke med mobil.

https://mobil.sukker.no/#forum/1223986/Andre-tiltak-mot-singelheten

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 21 aug. 2016 13:11

Da har jeg lagt meg til i et par singelgrupper på Facebook også 😁 tar på meg sjekkebrillene 😎

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 21 aug. 2016 13:13

Jeg vil også ha sjekkebriller 😎 Hehe

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 21 aug. 2016 13:16 Privat melding

Kan jo sikkert legge til "Hva skjer i" + byen dokkar bor i...mye å finne på, og hvis dokkar e heldige, så finner dokkar kanskje en fyr/dame på en av disse tilstelningene!?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 13:16 Privat melding

@Tursvenska
Nei, det er intet tråkig.. Jeg tenkte kun på denne setningen.

”Det spelar liksom liten roll för mig om jag tycker att någon är asläcker att se på om den är en idiot som jag har noll gemensamt med”

Jeg vet at vi to ikke har noe felles i sammen.. men jeg vil ikke bli stemplet for en idiot av den grunn, for meg virker det ekstremt fiendtlig og nedgjørende å se den setning.

Jeg har jo selv møtt damer som har en livsførsel som er langt langt vekk i fra mine verdier.. men jeg har da dog sett deres gode egenskaper også.. Jeg selv har aldri møtt en dame som er over gjennomsnitt intelligent..

Det er forresten vanskelig for meg å kalle folk idioter, selv om jeg er ekstremt uenig med dem og mange andre.

Men pytt pytt.. det er bare sånn jeg er, og ser det.

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 13:25 Privat melding

Takk Lilly! Er disse singelgruppene i hver by eller bare i Oslo? Jeg er i Stavanger

(kvinne 44 år fra Akershus) sø. 21 aug. 2016 13:38 Privat melding

Jeg tror at man helt fint kan treffe folk på nettet men det er nok lett å overse den rette da vi fort sveiper over folk vi tror vi ikke liker.
Jeg traff en i sommer live og det var tilfeldig igjennom venner og det er en jeg er ganske sikker på at jeg hadde fort sveipet forbi på nett om jeg skal være helt ærlig. Både på grunn av interesser og andre ting vi ikke har felles. Men når alt kommer til alt har man faktisk mer felles enn det man først får inntrykk av og litt vilje så får man også mye til..var egentlig mer morro å treffes live og ikke vite noe om den andre...litt irriterende å hehe er jo vandt til å vite litt mer...så dette har fått meg til å bli litt mer aktiv på utefronten. Bare det å være mer sosial og møte venner og ikke alltid skylde på barna eller at man ikke kan . Så jeg tror at det å bare røre seg litt mer ut av hjemmet og finne på ting..som kurs trening...andre aktiviteter hvor det kan være litt blandet kjønn så plutselig står han/hun der :)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 14:00 Privat melding

@Pepper Beklagar att du tog illa upp. Vi lägger nog olika mycket tyngd i ordet idiot. (Kanske också en språklig skillnad i hur det används?) Det var osmidigt av mig märker jag, jag menade det inte som att jag uppfattar mig som mer intelligent än dessa personer. För mig kan en idiot också vara en taktlös/ osmidig person. Meningen du hakar upp dig på var ett utspel angående att jag häpnar lite över människors sätt att närma sig varandra. Har vi rett ut detta nu så vi kan avsluta trådkapningen? :-)

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 15:52 Privat melding

Eleane, det er ganske mange grupper etterhvert. Vet ikke om de er i Stavanger, men for et par siden opprettet vi ei rundt Mjøsa. Da bør dere kunne få ei der borte også. Start ei selv.😄 I følge matchlisten min, er det endeløst med kjekke menn i Rogaland og Hordaland.😄

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 21 aug. 2016 16:08

Høres ikke bra ut...

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 16:10 Privat melding

Ble du bekymret for konkurransen Blingbling? 🙂 Hører rykter om at menn på østlandet opplever det samme på damefronten.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 21 aug. 2016 16:15

Linda_S: Tar det førsøksvis som en mann..

Nytt sukker-ordtak: 'Gresset' er grønnere på andre siden av Langfjella. Aha - derfor vi er her ennå...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 21 aug. 2016 16:23 Privat melding

@Tursvenska
Jaja.. det går greit..

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 16:44 Privat melding

*sukk
Hadde nå Vår Herre bare plassert dette grønne gresset, på andre siden av gjerdet... Over fjell og gjennom trange daler. Tungvint. Var en tur over fjell og fjord i sommer, og da tror jeg gresset hadde reist østover eller sydover. Var bare ørken jeg fant. I tillegg til fjord og fjell da. Mye gråstein.

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 17:02 Privat melding

Linda_S hvordan starter man ei flik gruppe ( vet ikke om jeg tør :P)

(kvinne 35 år fra Rogaland) sø. 21 aug. 2016 17:02 Privat melding

flik= slik :P

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 21 aug. 2016 17:18

@Linda_S: Ørken var i -14, i -15 var drittsommeren bare noe bedre enn i år. -14 hadde vi omtrent opphold fra april til sept./okt.

Noen må visst av tradisjon passe på denne gamle gråsteinen, og se om vi kan få noe ut av den. It's hell of a job osv...

Vi får henge her på forum til vi får året rundt ferie. Daa - da er det mer fritt fram til å delemigrere. Kjenner frittgående fornøyde pensjonister som gjør

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 17:35 Privat melding

Det er klokt å være minst to om det. Kikke litt i andre grupper, og se på regelverket der. Det et ganske mye støy, og uendelig mye rart mennesker finner på. Deretter oppretter dere gruppen, inviterer alle single venner, ber dem invitere sine. Det er litt jobb med å lage tråder og innlegg for å skape liv i gruppen, men etterhvert gjør medlemmene det også. Lag arrangement og møt hverandre, vips! Straks er du gift.😄

(kvinne 43 år fra Hedmark) sø. 21 aug. 2016 17:36 Privat melding

Ups... håper jeg ikke gjør noe ulovlig når jeg skriver om det her da. Det blir jo ikke et konkurrerende sjekkested, mer et sosialt alternativ. Hvor ting skjer.😊