Alle innlegg Sukkerforum

Unge gutter, voksne damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Petunia ma. 22 aug. 2016 13:17

Hei, jeg bare lurer. Som kvinne, som ønsker et seriøst forhold, og som er i midten av 40 årene pluss, hvorfor kontakter menn på mellom 20 - 35 oss ?

Ser de virkelig for seg ett seriøst, langvarig forhold med ei som kunne vært deres mor ?

Skjult ID med pseudonym Petunia ma. 22 aug. 2016 13:23

@Carpe_Diem, ja det kan være det. Men jeg vet for min egen del, at jeg ikke er interessert i et forhold med en på 25, som ikke har barn enda, og som er på ett helt annet sted i livet enn meg. Litt utfordringer med å se hvordan det skal bli en god match på sikt.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 13:42 Privat melding

Åpenbart mange unge menn som har fantasier om voksne kvinner. Jeg har fått litt færre slike etter at jeg skrev i profilen min at de ikke ville få svar. Anbefales :-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 22 aug. 2016 14:00

Drømmer om en milf.. Eldre damer med erfaring. Det er like håpløst andre veien også. I helgen fikk jeg hjerte fra en på 72 år og 64 år...

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 14:02 Privat melding

@Carpe Diem: Jeg vet om en god del kvinner på min alder som ønsker seg menn i 40-årene. Jeg vet ikke om så mange som ønsker gutter i ten-årene...

Og hvis det hadde vært et stort marked for veldig unge menn blant voksne kvinner finner jeg det litt ulogisk at så mange unge menn skriver til kvinner som ikke har signalisert den aller minste interesse. :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 14:19 Privat melding

@Carpe Diem. Strengt tatt sa du at det var like mange. :-)

Jeg tipper at de fleste jentene her har fått flere hundre slike henvendelser, og så stort marked tviler jeg på om det er blant kvinnene, men jeg har ikke noe statistikk på det, så det er selvsagt mulig du har rett.

Og jeg har fått henvendelser fra flere som har vært betydelig eldre enn meg og langt utenfor mitt søk som har vært kjempesøte - tror ikke det er noen alder for å slutte å være det. :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 22 aug. 2016 14:49 Privat melding

Har fått meldinger fra guttunger på 17 år og oppover. Noen skikkelige sukkerunger 😊 Mange i alder mellom 30-40.. Rundt 35 opplever jeg at aldersforskjellene begynner å viskes ut, men det er veldig individuelt.. De fleste rakker å avvises uten sure miner. Det er de eldre som "diskuterer" 😉

Skjult ID med pseudonym Petunia ma. 22 aug. 2016 15:10

Jeg har og vært tydelig i min profil, på hva jeg ønsker. Jeg er ikke her inne for å finn en kosepartner på veien til ett forhold. De er det ikke vanskelig å finne, det holder med en tur ut på byen, om det er formålet.

Når jeg lager profil her, legger inn hva jeg ønsker og ser etter, så er det nettopp det jeg ønsker. Har ikke pyntet på profilen i den ene eller den andre retningen.

Og jeg er i alle fall lei av ungutter som spør om uskyldig moro, om en flørt, om sex etc. Det finnes egne forum for det og på nett.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2016 17:22 Privat melding

hei @alle,
er det virkelig slik at normen her inne er søk etter langvarig forhold, alder 5 år, pluss/minus? det var jeg virkelig ikke klar over. i så fall bør det merkes bedre, synes jeg. da er det kanskje en hel del her inne som får vite at de ikke bør bruke tid her, slik at de kan bruke tiden sin bedre. det er jo en fordel for alle parter, sånn teoretisk. jeg antar de fleste her inne ønsker seg selskap, ikke å få bekreftet/avkreftet at de ikke er seksuelle "avvikere".

men hvor står det at det er å leke med ilden om du er midt mellom 20 og ønsker deg noen som er betydelig eldre? eller omvendt, for den saks skyld? mange kommentarer i denne tråden gir et inntrykk av at det er "sykt". jeg synes det er snevert. som enkelte har påpekt allerede, kan mange komme langt med riktig kjemi, uansett alder.

dersom om det blir sett på som perverst å vise eller gi litt romslighet, for eksempel i alder, blir det temmelig trangt moralsk her inne,

det tjener ingen på Sukker om det blir viktigere å hisse seg opp over henvendelser du får, enn å finne den eller det du leter etter.

just me five cents.

:)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 17:25 Privat melding

@Carpe Diem. Jeg ser ikke om noen har ønsket deg velkommen til forumet, så i tilfelle ingen har gjort det benytter jeg anledning til å gjøre det nå. Jeg pleier å oppfordre folk til å kaste seg ut i diskusjonene, men det ser det ut som om du allerede har gjort. :-)

Jeg ser du er fra Vestfold og jeg har vokst opp på Nøtterøy, så jeg synes selvsagt det er hyggelig med flere vestfoldinger. :-)

Jeg har lest innleggene våre en gang til, og jeg er redd jeg ikke ser hva jeg har misforstått, men det er ikke så farlig.

Det er bra med litt ulike meninger her. :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 17:33 Privat melding

@Humlepung: Velkommen til deg også :-)

Jeg tror nok de færreste synes det er 'sykt' men det er litt upraktisk å få henvendelser utenfor ditt segment.

Hvis jeg skriver at jeg ønsker et langvarig forhold med noen mellom 45 og 60, så blir det litt dumt når jeg får henvendelser fra folk på 18 og 79 (faktiske eksempler). Men hvis en annen kvinne på min alder skriver at hun ønsker gutter på 20, så har jeg ikke noe i mot det. Det hører til sjeldenhetene at det fører til et langvarig forhold, men det er jo deres sak. Det er jo ikke sikkert det er det de er ute etter.

Poenget er bare å respektere de rammene folk setter. Du ville vel heller ikke blitt overbegeistret hvis du hovedsakelig fikk meldinger fra kvinner i 70-årene :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 22 aug. 2016 17:48 Privat melding

hola, Solecita. como te va?
og takk for svar.

jeg er nok ikke helt enig, selv om jeg forstår problemet om du har en rigid instilling til rammene du setter. noen av de fineste meldingene jeg har fått er fra mennesker som har hengt seg opp i noe annet en min alder, eller mine kriterier. de synes noe jeg har skrevet er verd å snakke om, og tar kontakt om det. jeg synes sånt er stas. jeg tar det som en kompliment. det er jo helt fint, det.

jeg er her for å bli kjent med folk. uansett om intensjonen er fullt ekteskap eller bare en flørt eller kort melding. stas er det lell. jeg sier jo fra om jeg tror noen har andre forhåpninger enn meg.

og iblant er det jeg som fyrer av en kompliment. fordi noen er morsomme. eller de er vakre. eller bare veldig intelligente. eller har en flott profil. uten at jeg venter meg verken date eller forlovelse av den grunn.

jeg synes det blir trangt her inne om det blir haram å ta kontakt med noen, selv om de har definert en eller flere ønsker du ikke kan oppfylle. tråder som denne vil, om de blir mange nok, gi et inntrykk av at det er en krenkelse å sende en melding til noen, dersom du ikke har gått gjennom mottakers raider eller kravspec på forhånd, sammen med din advokat :)

yes, i know: litt hardt vinklet det der, men jeg håper poenget mitt når frem; det kan være ok å være litt romslig, eller i det minste vise eller søke litt romslighet. vi er forskjellige, her inne også.

cheers,

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 17:59 Privat melding

@Humlepung: ¡Ey- un hispanohablante -que chulo! ¿Yo estoy bien, gracias, y tú, qué tal?😊

Det er ikke haram å kontakte noen, men når det blir fryktelig mange som er helt uaktuelle så blir det litt frustrerende. Jeg har skrevet med folk i alle aldre hvor dating overhodet ikke var noe tema, men det er jo også et tidsspørsmål. De aller fleste er jo her for å finne en kjæreste, og vi har barn og jobb og venner utenom, og da kan det bli litt krevende å ha ørten 'brevvenner' i tillegg. 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 22 aug. 2016 19:51 Privat melding

Humlepung👍🏼 synes holdningen din er befriende 😊 noen ganger er det klin umulig å "se" hvor gamle noen er 😜

Skjult ID med pseudonym Zodiac ma. 22 aug. 2016 20:00

De har sett for mye på milfs på nettet. Det er bare en kjensgjerning at yngre menn fantaserer om modne kvinner(i tillegg til alle andre aldersgrupper), men som regel er nok fantasien mer spennende enn virkeligheten.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 22 aug. 2016 20:02 Privat melding

@eleane: Norske menn har skjulte kvaliteter 😜

Skjult ID med pseudonym esset ma. 22 aug. 2016 21:14

Enkelt og greit. Unge menn tenner på damer på 40+ . De prøver seg , på nettet , på jobben og hvor enn de ser ei middelaldrende dame. Tenker at " plutselig for jeg napp og fantasien blir virkelighet " Og da helliger målet middelet ..

Skjult ID med pseudonym smiliiet ma. 22 aug. 2016 21:28

Jeg ønsker meg en kjæreste når jeg blir 79, hvis jeg er singel da! Men, da blir det ikke flere barn, bare senior reiser til Gran Canaria og leve livet! 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 22 aug. 2016 22:45

eg må se for ung ut.... eller for stygg ut ... eller noe med profil må det være... ;-)

får så sjelden slike henvendelser om sex fra de under 30.. at eg ikke kan kalle det en plage akkurat.. er uansett hyggeligere med en slik henvendelse enn tilsvarende henvendelser fra menn over femti synes eg da...

Eg føler meg heldig ift en del andre for eg får mye og definitivt mest oppmerksomhet fra riktig målgruppe (alder og intensjon) for tiden....så mye at eg må sette veldig bra menn på "hold" ... men eg klager ikke altså :)

Det kommer en tid da ingen vil ha sex med dere, husk det dere damer som klager over eller gremmes over for mye eller feil seksuell oppmerksomhet.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 aug. 2016 22:46

Som Pepper er inne på. Jeg kjenner meg ikke igjen fra jeg var tenåring/ung mann. Skal riktignok innrømme at filmen "den sommeren jeg fylte 15" var ganske opphissende. Den 15 år gamle Petter fikk en del erotiske erfaringer med den voksne Cathrine(27 år).
Mine første år i arbeidslivet husker jeg det gjaldt å holde seg unna de "gamle damene(35+)" på firmafester og julebord. Det var en vanlig oppfatning at de var ganske innpåslitne utpå kvelden og vi lo gått når en av kameratene var uoppmerksom og ikke kom seg unna. Rart hvordan dette har blitt snudd på hodet på kort tid.

Mulige forklaringer:
Det var ingen som snakket om at damer 40+ hadde stor seksualdrift
Begrepet milf var nok ikke oppfunnet av pornoindustrien.
Nettdating eksisterte ikke.
Damer 40+ er nok mer ungdommelige idag.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 22 aug. 2016 23:49

- og det ble altså bare melk, frukt og brød på kiwi i dag også...selv om vareutvalget mitt er hva skal eg si... utvidet?

Stor utvalg av varer og tjenester er ikke noe eg irriterer meg over sånn generelt tror eg... ha ha ha

og nei @ts, menn i 20 åra er ikke ute etter noe seriøst forhold med kvinner over 40... så naive er vi vel ikke damer? Men de vil ha bra/heftig og spennende sex evt kombinert med bra og spennende selskap/samtaler/opplevelser. Er ikke mer komplisert enn det tenker eg.

Min innstilling til temaet:
Det er altså frivillig å ta seg ei ventepølse mens man venter på at den deilige mørnede roastbeefen (eller whatever av en voksen biff man ønsker seg) skal bli klar...
...og det ville jo være litt trist om det aldri lå ei hot, fristende og sprekkeferdig ventepølse på grillen vel? Det kan jo være noen liker sånt no...eller er så sultne at de bare må ha det/noe ikke sant... ?
Er ikke like morsomt om det bare er gårsdagens tørre, gamle og inntørka, seige sossiser som ligger der og frister i alt for mye gammelt fett er det vel?

Så slike tråder som dette er kanskje ikke akkurat så søstersolidariske iallefall tenker eg da...;-)
Og det er fint å tenke på andre enn seg selv også, ikke sant? ha ha ;P

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 23 aug. 2016 00:21

Ups, for noen bilder jeg får på netthinnen her.

I går sprutet kaffen utover hele morgenavisen min da Pepper skrev om den dykkermaska. Og nå...seige, inntørka sosisser 😂😂

Kommer til å le meg i søvn i natt. Og ha rare drømmer. Eventuelt mareritt 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 23 aug. 2016 00:36

Ja, @tinka eg og lo godt av peppers dykkermaskemetafor! :o ha ha for noen bilder på netthinna!!

Men.. for å være litt seriøs også da. Som @kravstor er inne på tar
damer over 40 i stor grad godt vare på seg selv, sin kropp/utseende og sin seksualitet/seksuelle utstråling. De ser ofte objektivt attraktive, spreke og ungdommelige ut.
En flott 40 åring er relativt ofte istand til å dunke ut en normalt attraktiv kvinne i 20 åra når det sensualitet og seksuell attraktivitet IRL.
Hun er ofte også vel så eller mer seksuelt frigjort enn kvinner i 20 åra. Hun kan også like så godt være bedre trent, ha en mer sexy kropp og ofte en langt mer sexy hjerne.
Og hun vet akkurat hva hennes fortrinn eller/og kvaliteter er. Selvtillit er ansett sexy uansett alder og erfaring og kåthet er vel noe både menn og kvinner setter pris på. Vi kvinner vil jo også helst ha sex med en mann som faktisk er kåt og viril...damer i 40 åra er på generell basis kåtere og mer seksuelt sultne enn de var når de var 20-35ish.., antar alle kjenner til det.

Så hva som skulle være så rart, freaky eller fetishaktig med å tenne på sexy, feminine og flotte damer over 40 vs. sexy, feminine og flotte damer under 40 synes eg det er litt vanskelig å få tak på.... :-)

Eg synes heller ikke vi skal forsøke å dempe eller kneble den norske mannens seksualitet (gjennom f.eks shaming som klaging, uforståenhet, latterliggjøring osv), iallefall ikke ift noe så normalt som å tenne på voksne kvinner.
Eg synes vi heller i størst mulig grad skulle "hylle den" (i det minste akseptere den som normal eller være glad for den!) så vi fremmer en mer leken, "lett" og åpen innstilling til at tiltrekning og spesielt seksuell tiltrekning er variert og naturlig innenfor et vidt spekter av alder, form, preferanser osv....

Og om det er noen yngre menn (20-35) som leser:
Du er slettes ikke noen "freak" om du som voksen seksuell mann finner voksne, sensuelle, og trygge, avslappede flotte kvinner sexy...det gjør nemlig menn i alle aldre kan eg avsløre.

En voksen kvinne på 40+ er bare "voksnere" enn en voksen kvinne på 25 thats it, begge er voksne og i sin seksuelt aktive og attraktive alder. Det er ikke to ulike "arter" av kvinner liksom ;P

Det er jammen mye annet innenfor seksualitet som er langt mer sært, tabu eller fetishpreget som vi ikke virker å heve noen bryn eller la oss provosere eller overraske av.. :-)

Live and let live <3 ;D

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 23 aug. 2016 00:45

Btw... til dere som mener og tror at det er en FETISJ å like/ønske sex med litt eldre kvinner:

"Fetisjisme defineres ved at et IKKE-LEVENDE objekt blir brukt som stimulus for å oppnå seksuell opphisselse og tilfredsstillelse. Mange fetisjer har relasjon til menneskekroppen, f eks klær eller fottøy. Andre vanlige eksempler på fetisjer er materialer som gir en særlig virkning ved syn eller berøring, for eksempel gummi, plast eller lær."

Voksne kvinner som er eldre enn deg er ikke å anse som et IKKE-LEVENDE objekt sist jeg sjekket.... da skal du i tilfelle være jææævelig inaktiv som kvinne i senga..eller faretruende nærme deg aldersbetinget dødsleie..!! :o ha ha

Selv kan eg finne menn innenfor et vidt spekter av alder seksuelt tiltrekkende...eg anser ikke at eg har noen fetisj for det.

Seksuell attraktivitet er seksuell attraktivitet på tvers av alder..og min smak i menn er ganske sammenfallende på tvers av deres alder...de ligner hverandre i fysiske attributter og maskulin vitalitet og utstråling.

Men seksuell attraktivitet er i seg selv (rimelig sjelden) nok til at eg ønsker sex med fyren... og ikke om den seksuelle tiltrekningen er gjensidig heller. Det har kun med fokus og livsfase å gjøre.

For en mann i 20 åra kan eg forstå at det er nok med både ensidig og gjensidig seksuell tiltrekning...slik det også er nok om du som voksen kvinne over 40 skulle være glad i eller ha lyst på saftige ventepølser tidt og ofte... :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 23 aug. 2016 00:52

@hovis eg kan avsløre evt. bekrefte, at eg anser meg for å være pepperoman ja..

så en del pepper på biffen er mer som et must for meg :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 23 aug. 2016 06:36

Ballong, tre eller kanskje en armhule?

http://www.kk.no/livsstil/fetisjene-du-ikke-visste-eksisterte-25887

Kommer langt med mainstream L&L🤔

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 23 aug. 2016 09:33 Privat melding

Dere snakker mye om at unge menn tenner ekstra på eldre kvinner eller fantaserer om det, men jeg tror dere undervurderer kynismen deres. Jeg tipper de fleste av disse ungguttene sender meldinger til både unge og gamle hvor de spør om "kos", og de sender til de eldre fordi de tenker det er lettere å få napp der enn hos unge jenter. De er jo kun ute etter sex, så da er alder ikke så viktig.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 23 aug. 2016 15:07 Privat melding

@Bjørn (unnskyld sletting - noen viktige typos)
jeg er litt usikker på den kynismen. det er litt mer hormonelt, tror jeg. jeg var helt Lars Hertervig på det verste. jeg suger fortsatt i biologi, fordi lærerinnen hadde bryster - temmelig synlige - på ungdomsskolen. det er sånn det er. jeg hadde lett pult en vannmelon den gangen, om det var eneste alternativ. og når klisjeen går at damer nyter mer med alderen, trenger du ikke være Napoleon for å vite hvor du bør angripe i felten. det hadde sikkert jeg også gjort, om Sukker hadde eksistert den gang jeg var en penis med tenåring, og ikke omvendt.

men; det er også noe hva du (egentlig) leter etter. mange - som jeg - synes selvtillit er uendelig sexy. og det finnes hos mange som er blitt litt eldre og mer selvsikre, og som naturlig nok har mer erfaring. kanskje i større grad sånn prosentvis enn hos en yngre som fortsatt leter etter sitt sanne jeg. i slike tilfeller kan det veldig gjerne handle om mye mer enn et ligg for den som søker dem, gutt eller jente, kvinne eller mann.

det handler om hva du tiltrekkes av. og det synes jeg helt ærlig at vi bør respektere her, i større grad enn hva tilfelle var litt lenger opp i denne tråden. og da snakker jeg ikke nødvendigvis om trådstarter. hennes spørsmål er sikkert relevant - for henne. og det er mitt poeng: andre ser selvsagt ting litt annerledes. og det er også relevant.

det er til tider litt sjokkerende å se hvor konforme nordmenn er. vi er en gjeng tullebukker som tror vi må bruke hjelm og sikkerhetsbelte så fort vi går utendørs. og glem selvsagt ikke refleks og svømmevest. iblant er det nesten utrolig at vi tør møte andre, etter all panikken for å skille seg ut eller hva som er kosher eller ikke.

vi bør slappe av litt mer, og tolerere mer enn salat og lettøl - selv om det sikkert er en bred majoritet av moralister, allergikere og mat-engstlige der ute - for å bruke et språklig bilde.

jeg håper jeg fortsatt får den opp når jeg blir 79, og at jeg ikke er alene om å ta på den. men det vil tiden vise. det som ikke er kult, er om den moralske majoriteten her inne definerer det som ekkelt.

/det/ er hva jeg kaller ekkelt, og usexy :)

cheers,

(mann 41 år fra Hordaland) ti. 23 aug. 2016 15:32 Privat melding

Tror de rett og slett e ute etter erfaring.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 23 aug. 2016 15:38 Privat melding

Har spurt disse guttungene( de under 25) om det m erfaring, de synes enten jevnaldrende er "umodne" , og at det er "lugnere", og selvfølgelig mer spennende m ei eldre dame. Fikk melding fra en på 43, som sa akkurat det samme ..😉

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 23 aug. 2016 18:01 Privat melding

Gille 43 må da være innafor når du er 51 vel? Joda, forskjell er det, men om det er nok til felles må det da kunne overgås?

Skjult ID med pseudonym Petunia on. 24 aug. 2016 08:50

@Bjørn89, ja, det er nettopp slik jeg oppfatter det, de henvendelsene jeg har fått av unge menn, de starter ofte med, å så søt du er, så pen, vakker eller så fine bilder, og så er neste spørsmål ofte om jeg vil ha massasje (i det leser jeg sex)

@Humlepung, jeg er ikke snerpete eller fordomsfull, jeg har opprettet profil, fordi jeg ønsker meg en kjæreste i mitt aldersspenn, jeg er selv 47, og ønsker meg en kjæreste i aldersspennet 44 - 55, selv. Jeg har vært tydelig på at jeg ikke er ute etter en ung kose partner. Og det er ikke så hyggelig i lengden å få tilbud om sex av unge menn. Jeg tar ikke det som noe spesielt kompliment. Det at en mann har lyst på sex med deg betyr ikke nødvendigvis at du er attraktiv eller at han liker andre sider ved deg, det betyr ofte at han har lyst på sex, og kun de

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 24 aug. 2016 09:08 Privat melding

Bjørn,- 43 er absolutt innafor.. Poenget ( som kom dårlig frem) var at han også så meg som spennende fordi jeg var "eldre" og var bare ute etter kos/sex,- så det er noe som ikke forandrer seg særlig, i fremgangsmåte 😁😂 motivene/begrunnelsene er ofte de samme , uansett alder 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Petunia on. 24 aug. 2016 16:12

Jeg er uansett lei av de som bare er ute etter sex/kos. Jeg respekterer at det er det de ønsker, men ikke at jeg blir kontaktet vedrørende det når jeg har gjort det klart at det er totalt uinteressant for meg.

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 27 aug. 2016 13:23

løfter denne for å synliggjøre kontekst til annen tråd

(kvinne 52 år fra Oslo) ma. 29 aug. 2016 00:22 Privat melding

Jeg traff en mann som var 16 år yngre. Han endret alt jeg tenkte om alder og modenhet.....:)

Skjult ID med pseudonym TILT on. 31 aug. 2016 08:09

Seriøsitet, forhold som holder eller ikke, en ting det er skrevet lite om her er både for kvinner og menn som er litt oppi åra... Passert 40, hehe...
De fleste har barn, og vil dere virkelig ha et forhold/sex eller ¨what ever¨, med noen som kan være yngre enn deres barn? Litt klein spør dere meg! :-)
Egentlig et interessant tema ettersom nå også de fleste kvinner søker partnere som er langt yngre enn seg og mer og mer sjelden over deres egen alder. Nå er det damene jeg ser på ettersom jeg er mann og noen ganger lurer jeg på om de virkelig ser seg selv i speilet. :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 09:09 Privat melding

TLT, dette har jo menn gjort bestandig , søker laaaaangt fra egen alder nedover, uten å se seg i speilet, annet enn for p ta en selfie 😉 Det blir selvfølgelig rabalder når damer gjør det samme, - likestilling og dobbeltmoral lenge leve! Spiller det noen rolle hva andre gjør? At Ts ikke ønsker den kontakten er hun i sin fulle rett til. For andre kan det være "match made in heaven".. Tror " de fleste" kanskje heller ikke er så opptatt av alder, ikke at de bevisst søker ned i alder. Fikk melding fra en fyr forrige dagen, som på bildet kunne lett gått for å være 35+, hadde jeg truffet han ute, og han hadde lagt an på meg hadde jeg ikke tenkt på hvor gammel han var, -men han var 26, og alt for ung,- hver og en må finne sin vei, uansett 😊

Skjult ID med pseudonym TILT on. 31 aug. 2016 10:10

Mitt poeng hadde ikke så mye med menn og kvinner og gjøre, menn har bestandig gjort det og tradisjonen tilsa kanskje mer det. Grunnen til at jeg sa at kvinner kanskje burde se seg selv i speilet var fordi jeg ser på kvinner, ikke på menn, hehe...
Poenget var mer vil kvinner/menn, altså begge kjønn ha et forhold/sex med noen som mer eller mindre er på sine barn sin alder. Jeg syntes det er litt kleint, men det er meg da. :-) Generelt syntes jeg det ser teit ut når en mann kommer med ei jente som kunne vært hans egen datter, og det blir vel ikke akkurat noe bedre andre veien. Tror også det ofte er veldig grunne mennesker, for erfaring og livssituasjon er gjerne helt annerledes... Man kan gjerne si at noen yngre er født gamle (erfaring), men det er vel gjerne mer at disse av de eldre er født litt grunne... I don´t know! :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 10:18 Privat melding

Er forsåvidt enig, men ikke i det at folk er grunne . Noen er sikkert det, andre er konfliktsky og velger det som virker enklest, og noen finner faktisk den store kjærligheten. Vi må bare godta at det et sånn.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 13:37 Privat melding

Linda 👍🏼 Hovmester 👍🏼

(mann 41 år fra Hordaland) on. 31 aug. 2016 15:37 Privat melding

Det e vel ikkje mange som får barn når de e 10 år?