Alle innlegg Sukkerforum

Aldersdiskriminering på matchtreet og i looks

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Å on. 24 aug. 2016 15:02

Som kvinne får jeg vissen blomst på matchtreet hvis mannen er bare 5 år yngre, men hvis mannen er hele 9 år eldre står blomsten rank og fin. Sett i lyset av likestillingen ellers, er det ikke på tide at vi utvider horisonten litt her på sukker også? Slutt å la blomstene visne med yngre menn og eldre kvinner. 9 år burde være like greit/ugreit uansett om det er mannen eller kvinnen som er eldst. Man velger jo selv til syvende og sist, men la nå ikke diskrimineringen være systematisk fra sukker sin side. Uansett tradisjon. Gi oss også litt flere yngre menn på matchforslagene, ikke bare eldre og jevnaldrende. Med andre ord: slutt å forskjellsbehandle når det er helt unødvendig. Det er jo ikke rart at de yngre gutta er frustrerte over at det er vanskelig å finne eldre kvinner, når funksjonene "looks" og "match" utelukker dem helt fra kvinnenes synsfelt. Ikke alle som gidder å bruke den avanserte søkefunksjonen når de andre mulighetene er enklere. Jeg får en del henvendelser fra yngre menn også, men jeg liker å kunne se og velge selv. Det er vel naturlig? Han MÅ ikke være yngre, men hvorfor utelukke halvparten av de aktuelle kandidatene, bare fordi de er yngre?

Skjult ID med pseudonym camo on. 24 aug. 2016 15:03

Er ikke det fordi han har en øvre aldersgrense som ikke matcher din alder da?

Skjult ID med pseudonym Å on. 24 aug. 2016 15:16

Camo: Nei, jeg er fire år yngre enn mannens øvre grense, allikevel er blomsten vissen.

Skjult ID med pseudonym Å on. 24 aug. 2016 16:13

Linda_S, mulig de har forklart seg før, men jeg ønsker debatt om det allikevel. "Aldersmatch" tar jo nettopp utgangspunkt i statistikken, gjør det ikke? Virker ikke som de tar utgangspunkt i våre individuelle ønsker.

(mann 40 år fra Oslo) on. 24 aug. 2016 20:32 Privat melding

Helt enig med deg Å.

Syns Sukker burde basere seg på våre ønsker, og ikke statistikk.

Selv har jeg overhodet ikke noe imot damer som er noen år eldre enn meg, og har satt aldersgrense deretter. Om en dame eldre enn meg (innenfor min satte aldersgrense) også søker menn på min alder, er blomsten på matchtreet vissen.
Ser ikke poenget med å ikke basere seg på medlemmenes ønsker.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 24 aug. 2016 21:58 Privat melding

Jevngamle er helt klart best. Jeg har satt spenn fra 48 til 60, men jo nærmere min egen alder de er, jo bedre er det.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 24 aug. 2016 22:17

Blomsten vissen...?

(mann 40 år fra Oslo) on. 24 aug. 2016 23:41 Privat melding

Hva legger dere forresten i ordet jevngammel?
Hvor mange år forskjell opp og ned er det for dere?

Skjult ID med pseudonym Å to. 25 aug. 2016 01:49

Jeg prøvde nå å søke bevisst i søkefunksjonen etter yngre menn, men sukker har sperret for alt som er mere enn 9 år "feil vei", så jeg får ikke se profilene til menn som er yngre enn 29 år. Det er helt sykt! Hvis en på 28 vil ga en på 38, så får han ikke se det heller, pga. rating-systemet hvor aldersforskjellen inngår i matchtallet. Eneste sted å finne hverandre på sukker blir her, på forum, i all offentlighet. Føler ikke at jeg er helt klar for det...

Skjult ID med pseudonym Å to. 25 aug. 2016 02:23

OK, retta alder til "ikke viktig", og da dukket det opp masse :) Det var litt uklart, ettersom det virket som om det ikke gikk an, men det gjorde visst det... Blir fortsatt vissen blomst, so there's that, men nå kan jeg i det minste se litt flere alternativer.

Skjult ID med pseudonym Å to. 25 aug. 2016 02:45

OBS: Problem Solved!! Det var min egen feil :) Jeg hadde satt aldersbegrensning til 4 år nedover, og da jeg endret det, slutta blomstene å være visne :) Sorry, sukker. My bad.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 25 aug. 2016 06:47 Privat melding

@Jon78: For meg er jevngammel +/- 2 år.

Skjult ID med pseudonym camo to. 25 aug. 2016 08:25

Å; da var jeg kanskje inne på årsaken likevel. Måtte sjekke hos meg selv, og min profil var litt cougar-ish da jeg ikke har oppdatert alder (på hva jeg søker) etter jeg var her for 4 år siden 😂 Takk for påminnelsen 👍🏻

Skjult ID med pseudonym mann to. 25 aug. 2016 08:31

Nå står jo blomsten ofte rank og fin på oss litt eldre virile menn. Hva er problemet liksom... 😉

Skjult ID med pseudonym Å to. 25 aug. 2016 09:29

Ja, Hovmester, forskjellsbehandling er sykt, men nå var dette bare en misforståelse.