Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Janbanan to. 25 aug. 2016 22:11

Jeg har truffet noen jenter her inne, men har ikke truffet den rette ennå. To ganger etter å ha vært på date har jeg fått vite at kjemien ikke er der.
Det som jeg har lagt merke til er at de som har sagt det har store problemer med sine ekser. Jeg tenker at disse kanskje tar sine valg kun basert på om en mann er sjarmerende, "sier de rette tingene" Osv. Dermed ender de ofte opp med trøbbel for de bruker ikke hodet i prosesse med å treffe en ny kjæreste. For min del tenker jeg at kjemi er noe som kan komme litt etter hvert. Hva mener dere andre?

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 25 aug. 2016 22:20 Privat melding

Kjemi er noe vi ikke kan styre og enten er den der eller ikke men den er viktig . Jeg må få noe ut av første date om kanskje ikke kjemien er helt til stedet må det i allefall være noe som gjør meg interessert i å møtes igjen. Jeg tror nok neppe det har noe med tidligere forhold og sier de rette tingene..men selfølgelig kan det være at de er mer forsiktig pga tidligere forhold og kanskje avviser fortere...hvem vet vi alle er forskjellige. Tenker at du skal gå videre og ikke tenke for mye på det...en dag sitter kjemien der hos begge.

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 25 aug. 2016 22:24

Kjemi, da tenker jeg at praten går lett, latteren sitter løst og begge føler det er greit å være sammen. Var på date for noen dager siden, måtte draaaaaaaa samtalen hele tiden, det er slitsomt, og da mangler noe kjemi tenker jeg..

Men ja, kjemi kan komme etterhvert, problemet er bare at så langt går ikke prosessen i dette gamet, for min del. Noe må trigge meg til å ville treffe fyren igjen etter første date.

Skjult ID med pseudonym Å to. 25 aug. 2016 23:55

Janbanan, jeg har prøvd det å "bruke hodet" noen ganger, og bestemt meg for å gi mannen en sjanse, selv om det ikke er full tenning og forelskelse med det samme. Saken er den at hver eneste gang har det blitt problemer pga. at mannen føler seg for lite verdsatt, og sliter med at begeistringen ikke er gjensidig. Det er vanskelig å gi personen tid når han er utålmodig og ikke holder ut det å ikke ha gjensidig forelskelse med en gang. Så hvis dere gutta kan ha det i tankene også, og gi oss damer litt tid til å la følelsene modnes, så ordner det seg sikkert :) Dette gjelder garantert motsatt vei også, med ivrige damer og menn som "bruker hodet".

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 25 aug. 2016 23:56

Jeg må på første daten kjenne at jeg blir tiltrukket, hvis vi skal møtes igjen.

Hvis jeg på første daten tenker: " Jeg ønsker ikke at de hendene der skal rører meg noen gang.", går det bare ikke an å gå videre i datingprosessen. -Selv om han er både snill, hyggelig, morsom og kjekk og alt det der...

Skjult ID med pseudonym Å fr. 26 aug. 2016 00:04

Vårsol: Ja, selvfølgelig... Men det er forskjell på direkte aversjon (vil ikke) og manglende forelskelse/ sterk tiltrekning.

Skjult ID med pseudonym Vårsol fr. 26 aug. 2016 00:08

@Å:
Ja, å forvente å bli forelsket i løpet av første date er jo litt voldsomt.

En relasjon kan utvikle seg, og man må gi det litt tid, men når man ikke kjenner noen form for fascinasjon og pirring er løpet kjørt. -For meg.