Alle innlegg Sukkerforum

Lei av å bli lurt.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Janbanan fr. 26 aug. 2016 03:46

Jeg ser at de fleste jenter når de skriver om seg selv her på sukker, skriver at de trener masse, går turer, spiser sunt, Osv.
Jeg har vært på noen dater, og skjønte fort at de har brukt gamle bilder fra da de var "slanke og pene". Jeg er 36 år selv og jeg forventer ikke at en kvinne på min alder, som kanskje har født 2-3 barn har den kroppen hun hadde da hun var 26. Det plager meg ikke at en kvinne har noe kilo ekstra. Jeg har mistet mye av håret på hodet, men det ville ikke falt meg inn å legge inn bilder fra 25 års alderen med full manke.
Det jeg lurer på er om andre også opplever at noen "lyver" om hvordan de ser ut.

Skjult ID med pseudonym Å fr. 26 aug. 2016 04:09

Jeg møtte en mann som hadde løyet seg nesten 20 år yngre. Vurderte å si fra til sukker om falsk profil, men lar det være opp til han å rydde opp. Han kaster jo bort sin egen tid i tillegg til damenes, så han blir vel lei på et tidspunkt, han også.

Skjult ID med pseudonym Å fr. 26 aug. 2016 04:22

Forresten, angående bilder... Er mange som legger ut barndomsbilder innimellom de nyere, og jeg tviler på at flertallet har så ferske bilder at de alle er fra de seneste 12 månedene. Så lenge man har nye bilder innimellom de gamle, ser jeg ikke noe galt i å legge ut bilder av hvordan man så ut før. Jeg møtte også en mann på date som hadde noen helt fantastiske bilder av seg selv i albumet, men som hadde blitt noe eldre siden sist, og ikke lignet seg selv helt. Klart man kunne ønsket at han hadde lagt et par nye bilder inn også, men det var ikke avgjørende for om jeg likte han eller ikke. Vi var ikke et match, men hadde vi hatt kjemi så hadde jeg ikke brydd meg noe om at de bildene var litt gamle og noen hakk flottere enn virkeligheten.

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2016 05:59 Privat melding

Jag skriver under bilden i albumet när bilden är från- 😊✌🏻enkelt och greit.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 06:35 Privat melding

Det er mange måter å lure folk på, enten ved å ha for gamle bilder, eller bilder hvor man slett ikke ligner på seg selv. Særlig i tilfeller hvor det er bare et bilde kan det fort være et bilde som er tatt i et heldig øyeblikk, uten at det ligner noe særlig. Derfor foretrekker jeg å se ganske mange bilder, da blir det lettere å vurdere, og også oppdaterte bilder.

Jeg vet ikke helt hva folk tror de har å vinne på det. Sannheten kommer jo for en dag når man treffes.

Selv har jeg for øyeblikket 26 bilder i albumet hvorav 16 er tatt de siste tre måneder, og alle er datert. Så får jeg da også gjennomgående tilbakemeldinger på at det er lett å kjenne meg igjen fra bildene. Mulig jeg mister noen potensielle interesserte ved at de med en gang ser at det er mer Marilyn Monroe enn Twiggy, men de som ønsker Twiggy bør da ha muligheten til å se det med en gang. Så slipper både de og jeg å søle bort tiden vår.

Men ikke døm for hardt de som sier de trener og spiser sunt - for det første kan det godt være sant - man kan godt legge på seg selv om man både trener og spiser sunt hvis porsjonsmengdene er litt for store. Dessuten sier nesten alle gutta det samme, så de er vel redde for å miste alle sjangser hvis de ikke skriver det.

Skjult ID med pseudonym esset fr. 26 aug. 2016 07:24

Lett å fake nåtidsbilder også 😂 brukes mye filter ..

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 26 aug. 2016 09:42 Privat melding

Uff og uff.😂er det mulig? . Har noe med toppetasjen å gjøre. Alt kommer jo for en dag. 😂😂😂 kommer ikke langt med lureri og fanteri.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 09:57 Privat melding

Hvis jeg ser en mann med ølmage og gule tenner finnes det ikke det antall bilder i verden som kan få meg til å tro at han er slank med perlerad.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 10:04 Privat melding

Vi får starte 26. juli- bevegelsen. Alle tar en selfie akkurat NÅ, i den tilstanden de er, med null Photoshop, og legger det i albumet. Jeg har lagt inn mitt, mysende mot solen, minimalt med sminke og null Photoshop. Tatt for 3 minutter siden. Nærmere nattur'en kommer du ikke :-)

Skjult ID med pseudonym camo fr. 26 aug. 2016 10:07

26 august høres bedre ut ☺️ Fin du solecita

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 10:34 Privat melding

Øhh- jeg er litt stresset nå. August var nok bedre.

Jeg var så stresset i stad at da en fyr spurte hvilket land jeg kom fra så svarte jeg med hvilken gate jeg så etter. Og det verste er at ordene ligner ikke engang. Det ene er 'strana' og det andre er 'ulitsa'. Håper inderlig jeg får roet nervene før jeg skal i ilden kl 11. I en typisk russisk tvist i går fikk jeg beskjed om at kontoret var stengt og at jeg ikke kunne avlegge eksamen, og måtte komme igjen i dag, for å deretter få beskjed om at de hadde sittet og ventet på meg og ikke skjønte hvorfor jeg ikke kom.

Skal vi da få se flere 26. AUGUST- bilder?

Og takk, @Camo ☺️

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 26 aug. 2016 15:22

Sånn, nå har jeg tatt mange nye usminkede bilder også!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 aug. 2016 16:26

😂 Litt 'russiske tilstander' bort i der @Sol?

Gir meg assosiasjonen at for noen år tilbake, ble det fremstilt omtrent som om til og med Russland var aktuelt som NATO-medlem - og at en viss mann ikke var avvisende. Mye tyder på at han av ukjent årsak har revurdert det😅

Kommer i den på en vits jeg leste fra den tiden det var en perioded 'rollebytte' på president/statsminister. Det er jo da tradisjon at alle ministres kontor har hengende et portrett av presidenten. Når det da kom en på døren på Vladimirs statsministerkontor med portrett av Medvedev og spurte 'hvor vil du ha det?', så pekte Vladimir på gulvet innenfor døren..

(Til 'etterretning'(en) - dette er bare noe jeg har lest via en artikkel, som sikkert er vilt oppspinn)😁

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 26 aug. 2016 16:27

*i den sammenheng

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 26 aug. 2016 16:30 Privat melding

@smiilet: Ja, no så du mye bedre ut

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 26 aug. 2016 16:32

roken, takk, det var godt å høre :)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 26 aug. 2016 16:38 Privat melding

Bare hyggelig :-)

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe fr. 26 aug. 2016 17:08

Dette handler om da jeg var ny på Sukker, og fullstendig uvitende om at det kunne være scammere der, med falske profiler og bilde. Jeg fikk kontakt med en "alle tiders fyr", som sjarmerte meg med gode ord og fantastiske meldinger. For å gjøre en lang historie kort: etter å ha hatt kontakt med han over et år(han bodde visstnok i London), var jeg så dum at jeg lånte han penger. Ingen kjempestor sum, men mer enn nok. Har jeg fått de igjen og har jeg hørt noe særlig til han etter det? Nix!! Nå kjenner jeg igjen disse falske profilene og jeg har avslørt flere. Vær på vakt, det er ikke bare hyggelige mennesker her inne.Er det noen andre som har opplevd lignende? Ønsker dere alle en trivelig og flott helg. Husk at størst av alt er kjærligheten og vær positiv!

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 26 aug. 2016 17:11 Privat melding

Fikk en Mail fra Sukker om han sukkermannen, ja... Man låner ikkje penger til noen man dater.. Sånn e det bare

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 23:16 Privat melding

@blingbling: Heldigvis ordnet ting seg. De var superfleksible og lot meg få velge om jeg ville ta alt på to dager, som man normalt skal eller om jeg ville kline til og ta begge eksamensdagene på en dag. Jeg valgte det siste, og vaklet tommelomsk ut av lokalet 5 timer senere. Og eksamensvakten var kjempesøt. Utenlandske arbeidere blir pålagt å ta en russiskeksamen med språk og kulturkunnskap for å få beholde arbeidstillatelsen. Litt bortenfor meg satt det en stakkar og strevde med å svare på hva som fantes på den Røde plass,m. Vel vitende hvor superviktig det var for ham å bestå, spurte hun om jeg kunne hjelpe ham. Jeg er litt uvant med eksamensvakter som ber meg hjelpe til å jukse, og normalt er jeg som gammel lærer allergisk mot juks, men i dette tilfellet valgte jeg å gi beng. Hvis han kunne få beholde jobben sin hvis jeg fortalte hva som fantes på Den røde plass, så var jeg villig til å la prinsippene hvile.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2016 23:24 Privat melding

Jeg har faktisk forfalt såpass mye de siste tre åra at bilder tatt før 2014 bør tas med en STOR klype salt. Lover dog å trene mer, drikke mindre, spise sunnere og sove dypere fra og med nå. Trur eg. Kanskje.

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 26 aug. 2016 23:44 Privat melding

Jeg skjønner ikke hensikte med å legge ut gamle bilder, hverken for kvinner eller menn, og satse på at det er greit når man møtes IRL. Det beste er vel å være ærlig eller ?

Skjult ID med pseudonym - fr. 26 aug. 2016 23:48

Nja..nå har ikke jeg blitt veldig mye lurt, men jeg husker spesielt en gang. Dette var på 90-tallet. Jeg jobbet på Balkan den tiden, og hadde en liten heisatur til Sofia, pulte noen horer og gikk på fylla. Jeg voknet en morgen av at telefonen ringte, det var banken i Norge som lurte på hvor mye jeg hadde brukt ila kvelden...jeg husket ikke en jævla dritt av kvelden så jeg tippet! Jeg tippet feil! Banken kunne informere meg om hvor beløpene var trukket, så jeg og en kompis stakk innom dette stedet...vi klarte så vidt slå oss ut igjen, vel vitende om at vi hadde gjort noe dumt! Etter hvert kom vi oss over til Makedonia, jeg hadde bæretilatelse der på den tiden, og har aldri vært så glad for å få glocken på låret igjen!
Heldigvis ordner ting seg når man lar prinsippene hvile. Men tilbake til TS sitt spm, gjelder dette også med ølbriller?

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 27 aug. 2016 02:24 Privat melding

Siste bilde tatt idag, dvs igår ca 11-usj, eldste bilde er tatt for ca et siden,- før mai -15 var jeg rødhåret , så lett å sjekke.. Sist jeg var blond var jeg 23,- og det har jeg ikke digitale bilder av faktisk 😁

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 02:46 Privat melding

Ellers har jeg lyst til å gi @ts honnør for å ta opp temaet på en skikkelig måte. Det er helt opplagt kjipt å bli lurt enten det er på alder, mengde hår, omkrets rundt livet eller annet. Og det er så unødvendig. Det kommer jo frem når man møtes. Å starte et forhold med en løgn er aldri en god ide.

Men sist gang temaet ble tatt opp, var det på en stygg og respektløs måte, og jeg tipper at mange ville holde seg unna den som startet den tråden på ren menneskeforakt. Nå ble det tatt opp på en ordentlig måte, og da innbyr det til en tanke mer refleksjon. Og kanskje det kan få flere til å våge å sette flere og nyere, ærligere bilder, så vi får færre skuffelser.

Skjult ID med pseudonym - lø. 27 aug. 2016 02:50

Seriøst!? Jeg trodde det var det indre som betydde noe?

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 11:33 Privat melding

Jeg har ørten bilder i albumet alt under 1 år og flere bare noen uker gamle. Men har mange...med sminke uten sminke. Håper da at i allefall ett ligner sånn nogenlunde . Aldri filter. Men synes snap bildene gir litt annet inntrykk. Har takk å lov fått tilbakemeldinger at de kjenner meg igjen 😂 Må nå si at de fleste datene jeg har vært på har gutta sett bedre ut i virkeligheten enn bilde. Så vært heldig der. Bare ett par som hadde brukt gamle bilder.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 11:57 Privat melding

Det absolutte flertall av de jeg har truffet har også vært like kjekke - eller kjekkere i virkeligheten. Da får man jo flere sanseinntrykk - stemme, lukt, gange, mimikk som nesten alltid trekker i positiv retning. De par unntakene fra regelen er knapt verdt å nevne. :-)

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2016 14:50 Privat melding

Har både nye og gamle bilder i profilen min. Profilbildet mitt er tatt fra sommeren i år.

Skjult ID med pseudonym MykMann sø. 28 aug. 2016 15:15

Solecita:
Jeg er ny på slik nett-dating, men lurer litt på hvordan denne lukteseansen arter seg ? Ville trodd de fleste er dynket i flere lag parfyme og deo av forskjellige slag ? ;)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 aug. 2016 15:31 Privat melding

@Myk mann: Ikke alle. 😊

Skjult ID med pseudonym MykMann sø. 28 aug. 2016 15:39

Solecita:
Vil det si at tre dager uten dusj, før date, er en ny og spennende fremgangsmåte for å bli kjent på ?

(mann 47 år fra Nord-Trøndelag) sø. 28 aug. 2016 16:03 Privat melding

Må si meg enig med dette med gamle bilder, retusjerte bilder.
Noe av det andre som irriterer meg er hvorfor i all verden skal man bare legge ut bilder av seg selv på en fjelltopp eller på ett treningsstudio.
Dette er feil mener jeg da, for dem bor jo ikke på fjellet eller i ett treningsstudio 24/7.
For min del vil jeg se jente sånn som hun er i det daglige. Med og uten sminke. Synes det er bedre at dem skriver at dem liker å trene eller ta seg en topptur i ny og ne.

Skjult ID med pseudonym Ukjent sø. 28 aug. 2016 16:04

Både ytre og indre har nok noe å si for hvordan man oppfatter andre mennesker. Få vil innrømme det, men mange tiltrekkes nok av det ytre. Med årene så forandrer man seg også.

Skjult ID med pseudonym MykMann sø. 28 aug. 2016 18:42

Looks her på Sukker er vel med på å understreke det ytre fysiske ;)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 aug. 2016 21:57 Privat melding

@Myk mann: Jepp. Den kommer med en 100% garanti. På at det aldri i evigheten blir en ny date...😜

Jeg liker at menn lukter godt. Gjerne med etterbarberingsvann - da blir jeg myk i blikket - men som et minimum må det lukte rent og friskt. 😊

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2016 21:41 Privat melding

Jag har lagt in några äldre bilder i albumet, men det framgår vilka som är gamla och nya tror jag om man läser bildtexterna. Profilbilden är bara ett par dagar gammal. Annars är det en hel del fjälltoppar och aktivitetsbilder, det är mest då jag fångas på bild, och jag är ganska aktiv. Med turer ut i skog och mark i princip varje helg. Så jag tror att de ger en ärlig och beskrivande bild av mig. What you see is what you get. Ingen partydrottning, mer en fjällbrud. :-)

(kvinne 44 år fra Hedmark) to. 1 sep. 2016 16:11 Privat melding

Jeg kan desverre ikke noe for at jeg ser så ung ut...oppvokst i nord og ligget på is 8 mnd i året...Noen fordeler må man ha...hahaha :D

(kvinne 48 år fra Hedmark) sø. 4 sep. 2016 15:11 Privat melding

Er det mye falske profiler her inne ? Nytt medlem

Skjult ID med pseudonym Darknessy sø. 4 sep. 2016 18:40

Hva så med andre veien?? Jeg er for tiden tynnere enn vanlig, men jobber for å komme opp til idealvekta mi igjen (og vil da se lik ut som på bildene). Bør jeg bytte bilder nå, eller beholde noen mnd gamle for å vise hvordan jeg vanligvis ser ut??

(mann 39 år fra Vest-Agder) ma. 5 sep. 2016 00:33 Privat melding

Det er snakk om store forskjeller i utseende, ikke om du har klippet deg kort, eller slanket deg litt. Jeg tror du egentlig skjønner. Hvis ikke, har du ikke lest hele innlegget.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 5 sep. 2016 00:52 Privat melding

Jeg har hørt at damer liker menn med klare mål i livet, så jeg pleide å fotoshoppe bildene til å bli sånn som jeg PLANLA å se ut etter fem år med fysisk hardtrening (jeg fotoshoppa selvfølgelig vekk rynkene og vikene også). Skjønner fortsatt ikke hvorfor det ikke funka.