Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe fr. 26 aug. 2016 17:21

Dette handler om da jeg var ny på Sukker og fullstendig uvitende om falske profiler og bilder. Jeg fikk kontakt med en sjarmerende fyr, som påsto han bodde i London, og han var full av gode ord og fantastiske meldinger. Etter ca et år, var jeg så dum å låne han penger. Ingen kjempestor sum, men mer enn nok. Skulle selvfølgelig få dem igjen! Har jeg fått dem igjen, og har jeg hørt mer fra denne sjarmøren? Nix! Nå er jeg blitt god til å kjenne igjen scammere, og jeg har avslørt flere. Så pass på, det er ikke bare trivelige mennesker på Sukker! Ønsker dere alle en trivelig og flott helg, og husk at størst av alt er kjærligheten! Og vær positiv!

Skjult ID med pseudonym rose fr. 26 aug. 2016 17:25

Det var fengsling nå av en som har lånt millioner av kvinner her inne.
Ille for dem som er lurt, litt ubegripelig for meg, disse mennene må være veldig dyktige.
Hvordan avslørte du ham?

Skjult ID med pseudonym løvetann fr. 26 aug. 2016 17:30

Jeg begriper ikke hvordan det er mulig å låne ut penger til noen man ikke vet hvem er, har møtt. Er ikke det en smule naivt ?

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe fr. 26 aug. 2016 17:41

Jo, det er klart det er naivt, men jeg er vant til at folk er ærlige og jeg ante ikke at slikt fantes. Dette er også mange år siden.

Jeg sendte disse pengene via Western Union, og for å si det sånn, de ble ikke sendt til England. Har jeg lært noe av dette? Ja, dessverre , og heldigvis! Jeg lurer også på om det er noen andre som har opplevd lignende?

Skjult ID med pseudonym rose fr. 26 aug. 2016 17:47

Leser du dagnes nyhetsoppslag vil du se at det er mange kvinner som er lurt av en mann her inne , det dreier seg om store beløp.

(kvinne 45 år fra Hedmark) fr. 26 aug. 2016 17:53 Privat melding

Det er mange troll på nett, og når noen får deg til å ha lyst til å gi dem penger eller betroelser før du har møtt dem. Røm :-)
'

(mann 47 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 17:58 Privat melding

Jeg tar også i mot penger hvis du deler ut. Skal slippe å bli lurt😜

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe fr. 26 aug. 2016 18:06

Nå kjenner jeg heldigvis "lusa på ganga" og vet så uendelig mye mer enn jeg gjorde for mange år siden. Økonomien min tålte dette, og jeg bruker ikke lenger energi på å irritere meg over tapte penger.

Det er flest hyggelige mennesker her på Sukker, og godt er det!

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 18:40

Jeg ble lurt og det var en lærepenge i ordets rette forstand.....lærte at det finnes onde mennesker, virkelige psykopater uten skam og uten empati for offeret sitt. Nå ser jeg lett hvem jeg skal styre unna. Men må si at han var utrolig profesjonell. Hjelpes.

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 20:02

Jeg er ikke trådstarter, men har i ettertid tenkt at det som man tiltrekker seg av mennesketyper er det en mening med. Jeg for eksempel trengte å bli utsatt for en scammer for å lære noe. Helt klart. Så jeg endte opp med å være takknemlig til denne scammeren for at han vekket meg opp av en dvale, og fikk meg til å forstå at alle ikke er snille og greie. Jeg fikk alle pengene tilbake, men ikke fra han. Så alt i alt var det en lærepenge som jeg tålte rimelig bra.

Skjult ID med pseudonym rumpabar fr. 26 aug. 2016 20:09

Tror det er mange damer med for mye penger her Hovmester.
Rekk ut hånden å se hva som skjer😊

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 20:12

Tror kanskje Hovmester mente om Sukker kompenserte for tapet, siden jeg skrev at jeg fikk pengene tilbake. Nei, det var ikke slik.

Skjult ID med pseudonym rose fr. 26 aug. 2016 20:12

Jeg fåren snikende følelse av at tråden er falsk på et eller annet vis. Er det sukker som har lagt den ut?
Det sies lite om hva som egentlig skjedde annet enn at hun ble lurt og nå er takknemlig og klokere...

Skjult ID med pseudonym - fr. 26 aug. 2016 20:16

Mennesker er forskjellig! Noen er tillitsfulle og har troen på det gode, andre er stikk motsatt - det ene vil ikke leve uten det andre! Naiv vs kynisk burde være den 5. personlighetskategorien (i dag er det, uoffisielt, "angst"). Ville gjort det mye lettere å definere en psykopat!

Skjult ID med pseudonym Haakon fr. 26 aug. 2016 20:16

Tror ikke disse 7 kvinnene som ble svindlet for 5 millioner er takknemlige for lærepengen iallfall...

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 20:32

Det handler om å lytte til den indre stemmen sin. Jeg lyttet ikke, jeg vet nå at den var der og prøvde så godt den kunne å advare meg. Men jeg hadde ikke skjønt at den var der, overhørte den rett og slett.......nå vet jeg at den er der for å hjelpe meg på livets vei og lytter hver gang den snakker til meg.

Grunnen til at min stemme var så svak var at jeg aldri ble regnet for noe, ikke ble tatt alvorlig som barn. Visste ikke at det fantes en indre "jeg" derfor lyttet jeg jo ikke. Jeg har forstått alt nå, etter å ha blitt utsatt for noe ekstremt slemt. Det måtte faktisk til for å vekke meg opp og forstå at det var en stemme inni meg. Noen har en sterk stemme og har alltid lyttet til den. Min var for svak rett og slett. Nå har den blitt sterk heldigvis.

Skjult ID med pseudonym - fr. 26 aug. 2016 20:49

Din indre stemme er antakelig ikke noe annet enn mangel på sunn fornuft! Forskjellen er at noen får sunn fornuft inn med morsmelken, og andre ikke...det er jo egentlig hva du sier...sunn oppdragelse? Tidligere var det normalen....nå, not so much!

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 21:07

Helt klart en usunn oppdragelse. Man må gi barnet en verdi, ellers vil det akseptere dårlig behandling utover det grenseløse....men livet har sin måte å lære barnet som nå er voksen at det skal være grenser for hvor dårlig noen får lov å behandle det....og det kan være en tøff læring, men høyst nødvendig.

Skjult ID med pseudonym - fr. 26 aug. 2016 21:19

Supert, på date! Og jeg er enig med deg, nå(i voksen alder) setter man premissene for eget liv selv! Bare det kvantespranget å gå fra en mangelfull barndom, til å i voksen alder evne ta inn over seg disse manglene, og korrigere for det, gjør deg mer oppegående enn 99,9% av alle jeg kjenner, og jeg kjenner rakettforskere (som i faktisk rakettforskere)!

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 21:22

Det var pene ord. Tusen takk:-) Hyggelig å få slik tilbakemelding og hyggelig at du er så enig med meg.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 26 aug. 2016 21:25 Privat melding

Jeg regner meg som mer tillitsfull enn det som sunt er, men jeg har en 6. sans for alt som heter scammere, catfish, sol-og-vår-menn, eller hva man ellers velger å kalle dem.

Det øyeblikket en mann i første eller andre brev snakker om hvordan mitt vakre smil fyller ham med håp og gir ham lyst til å leve igjen, da går absolutt alle alarmklokker på. Hvis han fortsetter med hvordan han bare venter på en kjærlig kvinne som han kan skape en familie med, då er full stopp neste skritt. Jeg har oppriktig medfølelse med de som blir utsatt for dette, og jeg synes de som står bak dette er mindre verdt enn skitt under skoene, men man må være litt skeptisk hvis noe ser for bra ut. Å gå på dette blir som om menn skulle gått på disse brevene med 'Jeg liker det rett på sak, kan ikke få nok sex, spiller ingen rolle om du er gift og jeg tenner på eldre menn'. De fleste vet at det er opptakten til svindel, det er det når det flommer over av kjærlighet også.

Hvis det ser ut til å være for godt til å være sant så er det gjerne ikke det.

Skjult ID med pseudonym - fr. 26 aug. 2016 21:53

Det er ikke noe du skal takke for! Skal du først takke noen så får det bli deg selv! Det er lite jeg, personlig, respekterer mer enn evnen til å "tenke selv"! Du viser, til det ekstreme, du har dette! Et menneske som gjennom hele barndommen har blitt lært noe, som så finner ut dette er feil, har et enormt intellekt - du aner faktisk ikke! Det er bare synd du ikke kunne bruke det på noe annet.

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 22:05

Har brukt det på mye annet jeg da. Kaller det en metamorfose. Har funnet meg selv og bruker det så absolutt for alt hva det er verdt. Mine nærmeste kjenner meg nesten ikke igjen. Noen har det vært tøft for å ikke lenger kunne tvinne meg rundt lillefingeren, andre gleder seg med meg.

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 22:08

Jeg har også klart å stå opp for meg selv i jobbsammenheng, tatt tyren ved hornene. Det er noe med det å møte sin største frykt. Det er sundt. Og å se at man kommer helskinnet igjennom bare man står rakrygget og har gode hensikter og alltid holder seg til sannheten.

Skjult ID med pseudonym Skrivekløe fr. 26 aug. 2016 22:43

Han hadde visstnok tilholdssted London, og en jobb som førte han jorden rundt. Selvfølgelig (!) skulle vi møtes, men det var stadig noe som kom i veien. På Skype så han meg, men jeg ikke han. Han ville jo ikke vise seg, for det bildet han hadde i profilen, var nok rappet fra en uvitende stakkar.

Skjult ID med pseudonym - fr. 26 aug. 2016 22:50

og du tenker...."noen må jo tro jeg var så dum..."

Skjult ID med pseudonym på date fr. 26 aug. 2016 23:02

Tenker scammere har en egen evne til å spore opp veldig snille og godtroende personer og så kjøre på med opplegget sitt. Men det som faktisk skjer er at han/hun gir personen en sjanse til å få rettet opp feil i selvbilde, bare de klarer å se det selv i etterpåklokskapens lys. Der er livet som gir deg en sjanse, faktisk. Sånn tror jeg det er med alt det onde i verden. Det onde er der for å gi det gode en sjanse til å se seg selv.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 08:08 Privat melding

Rekk opp en hånd de som aldri har gjort noe så dumt at de ikke tør å fortelle om det!

Ingen skog av hender, nei.

Vi gjør alle ufattelig dumme ting. Noen må uheldigvis betale litt mer enn andre for det. Det eneste vi andre kan gjøre er å behandle dem med respekt og forståelse og ikke tråkke på dem når de ligger nede.

En venn av meg drakk seg snydens, fyllekjørte bort til kjæresten, kranglet med henne, og på vei hjem kjørte han tvers gjennom gjerdet til naboen hennes, massakrerte to solbærbusker og en stikkelsbæbusk, kranglet så med politiet da de kom, og ble satt på glattcelle til han fikk sovet ut rusen.

Da han neste dag så jeg prøvde å ringe ham, stålsatte han seg, for han kjenner mitt iskalde forhold til fyllekjøring. Han begynte derfor nesten å grine, da jeg bare sa: 'Hei, jeg hører du har hatt et lite trafikkuhell.'

Det hender jeg tenker 'At det går an å være så naiv' , men så tenker jeg på mine egne øyeblikk som jeg ikke hadde likt å se på forsiden av Dagbladet, og holder snut.

Så @på date: Det er en erfaring å ta med seg. Ingen er feilfrie og du gjør neppe den tabben igjen.

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym på date lø. 27 aug. 2016 09:33

Alle gjør dumme ting, men noen lærer ikke av det. Det er forskjellen.

Skjult ID med pseudonym på date lø. 27 aug. 2016 09:34

Og takk @solecita