Alle innlegg Sukkerforum

Kjedelige menn og forvirrede damer?

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Østfold) lø. 27 aug. 2016 12:15 Privat melding

Leste denne eldgamle bloggposten i dag. Den var så fin at at jeg vil dele den med dere (selv om jeg ikke lenger er på datingjakt.) Noen som kjenner seg igjen? Tipper de fleste menn vil skryte på seg å være i den aller siste kategorien. Jeg også. Dilemmaet jeg tror ligger til grunn her er at i dagens politisk korrekte samfunn har dere temmet flertallet av menn til å havne i kategori 1. Og så sliter mange av dere med at menn ikke er så frempå som dere kunne ønske. Det er kanskje derfor dere har havnet her? Guess what; dere kan som oftest ikke få både i pose og sekk, kjære jenter. Kos dere denne helgen, da. Og gå litt bananas på puben heller! Man lever jo bare en eneste gang ;-)

Fra 9 år gammel bloggpost:

I datingverden fins det i grunnen bare to typer menn; de kjedelige mennene og de spennende mennene. Kjedelige menn liker meg. Jeg liker spennende menn.

De kjedelige mennene
De kjedelige mennene har snille øyne bak brilleglass. De har lang utdannelse og en trygg jobb og kan føre intelligente og reflekterte samtaler om arkitektur og politikk. De kjedelige mennene gir deg to glass vin – ikke mer – før de i høyden kysser deg dydig god natt på kinnet. De kjedelige mennene er til å stole på, og hvis de liker deg så blir ikke følelsene deres borte over natten. Men hvis du sier til dem at du ikke er interessert så er de borte før du får sukk for deg, for en kjedelig mann er aldri en pågående beiler.

...................teksten er for lang så den fortsetter i neste post....

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 27 aug. 2016 12:15

De kjedelige mennene driver ikke med kurtise, det er ingen en kjedelige menn som sender blomster og deklamerer poesi. De kjedelige mennene kan alt om antropologisk teori men de har aldri sovet under stjernene på en strand i Vietnam fordi noen knabbet teltet deres mens de badet nakne i havet. De kjedelige mennene er gjerne litt sjenerte – ikke slik at de er vanskelige å få i tale men de står ikke på et bord og roper ”se på meg!” Derfor er det lett å miste dem av syne.

De kjedelige mennene gir deg ikke store komplimenter. De har god tid og forhaster seg ikke, og de er fornøyde med å møte deg en gang i uken. De kjedelige mennene bærer følelsene sine inni seg som en godt bevart hemmelighet, de roper ikke ut sin forelskelse. De kjedelige mennene har en underfundig og lavmælt humor, men de får deg ikke til å le så tårene spretter. De får deg ikke til å føle deg vakker eller begjært, de er veloppdragne og holder seg på trygg avstand.

......fortsetter....................

(mann 51 år fra Østfold) lø. 27 aug. 2016 12:15 Privat melding

De spennende mennene
De spennende mennene har gnistrende øyne og når de ser på deg så vet du at du er den vakreste kvinnen i hele verden. De er kreative og har morsomme og tøffe hobbyer. De står på ski, de klatrer og kjører motorsykkel. De spennende mennene har vært i 38 land i fire verdensdeler og de har dratt avgårde på seks måneders jordomseiling på ren impuls. En date med en spennende mann ender gjerne med at begge blir fulle og glade og sovner i samme seng etter å ha revet av hverandre klærne med tennene.

De spennende mennene er lidenskapelige og utålmodige og de bruser av følelser. De elsker deg etter å ha møtt deg to ganger og overbeviser deg om at dette er helt annerledes enn alt annet de har opplevd noen gang tidligere. De spennende mennene overøser deg med fantasifulle komplimenter og uendelig oppmerksomhet. De gir deg hele sin verden, holder ikke tilbake på noe.

En spennende mann ser deg dypt inn i øynene med brennende blikk til du kjenner at du ikke lengre har fast grunn under føttene. Og da, akkkurat i det du er i ferd med å lette, når du såvidt har rukket å få sommerfugler i magen og lopper i blodet – da trekker de seg. Da tror de ikke at du er den rette likevel. Da blir de selvopptatte og kalde og tomme i blikket.

De perfekte mennene
De perfekte mennene er antagelig en blanding av de spennende mennene og de kjedelige mennene. Jeg vet at det har skjedd at en spennende mann har blitt etablert i et langvarig forhold, men jeg aner ikke hvordan det gikk til. Det er mulig at når en spennende mann treffer kvinnen i sitt liv så mister han etterhvert sin grenseløse og umiddelbare sjarm og blir en kjedelig mann.

Det kan også hende at de kjedelige mennene på sikt blir spennende menn, og hvis det er tilfelle er det jo langt å foretrekke fremfor alternativet. Men jeg har aldri hatt tålmodighet nok til å finne ut av det. Jeg vet jo at all fornuft tilsier at man bør satse på de kjedelige mennene. Men hvor lenge må man vente for å se om gråstein blir til gull?

(mann 52 år fra Hedmark) lø. 27 aug. 2016 12:40 Privat melding

Moxie: Du ser teksten er skrevet av en kvinne, det er altså ikke en tom påstand fra en mann, men en konstatering fra en kvinne:-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 aug. 2016 12:57 Privat melding

Jeg skal finlese innlegget bedre, men umiddelbart vil jeg definere meg som det hun beskriver somen kjedelig mann. Og seriøst: Kritiserer hun menn for å faktisk respektere et avslag?

Skjult ID med pseudonym HalvSmart lø. 27 aug. 2016 13:07

Mye av det som ble skrevet i innlegget her koker ned til elskeren vs forsørgeren. Hva en kvinne vil ha avhenger av alder, hvor i livet hun er, verdier, situasjon og mye annet. Generelt sett må hun nøye seg med en kortvarig flørt med elskeren, mens forsørgeren er klar for forhold. Den ultimate kvinnefantasien er ofte at det er hun som temmer elskeren og gjør han til en forsørger.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart lø. 27 aug. 2016 14:04

Jeg ønsker og håper at du har rett siden jeg selv er en sånn fyr. Problemet er at min personlige erfaring, hva jeg har observert rundt meg, og hva jeg har studert tilsier noe annet. Den kjedelige mannen har lite valgfrihet når det gjelder kvinner, overbeviser seg selv om at kvinnen han er med er rett for han (noe som også føles riktig siden han ofte ikke har mye sammenlikningsgrunnlag) og går kanskje gjennom hele livet sitt på den måten.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 27 aug. 2016 14:39 Privat melding

Syns egentlig at denne kategoriseringen e for snever, men det e jo selvfølgelig basert på en persons tanker og frustrasjoner tydeligvis.
Man kan nok også kategorisere kvinner som både kjedelig og spennende, men de fleste individer har vel uansett en god blanding av begge deler. For min del, så e eg godt fornøyd med en "kjedelig" dame som eg kan pushe opp til et ok nivå av begge deler, hvis hon vil. Hvis ikkje så skaffer eg spenningen sjøl, så kan hon bare være gråmus de luxe

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 27 aug. 2016 14:56

Bloggeren viser at hun har dårlige personlige erfaringer. Det å kategorisere mennesker, her menn, i 2 kategorier er vansinnig. Det forteller mer om henne om hvilke typer hun treffer på og omgås med, og hvem hun er.

Jeg har selv erfaringer med at menn er forskjellige som mennesker er. Det finnes ikke enten eller, men mange farger i mellom der.:-)

Skjult ID med pseudonym HalvSmart lø. 27 aug. 2016 14:58

Jeg er enig i at mange av de kjedelige mennene ville tjent på å vise mer initiativ, siden sjekkemarkedet i stor grad er sånn at det er mannen som forventes å ta første skritt. Selv om han ikke har draget vil han etter hvert få hjelp av numbers game effekten og selvfølgelig få mer erfaring også.
Når det gjelder å vite om hun er interessert eller ikke kan dette være vanskelig å skille fra om hun bare er vennlig. Det finnes tonnevis av stoff om hvordan man kan se om en kvinne er interessert eller ikke, men dette har som oftest lite praktisk verdi med mindre interessen er helt åpenbar. Så han må litt etter litt teste interessen, men nok om det.
Klassikeren er når mannen blir fortalt av kvinnen at menn er idioter som ikke er til å stole på, men at han ikke er sånn. Det er ikke et tegn på interesse, det er et tegn på vennesonen.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 27 aug. 2016 15:22 Privat melding

Eg har vel hørt fra noen av de eg har datet, et par tre ganger, følgende: "skjønner ikkje korfor du e singel og at ingen har tatt tak i og behold deg, du e jo en kjempekar".. Et par uker eller mnd senere så e eg plutselig ikkje den de så etter allikevel, enten ved at de sier det, eller ved at de viser null interesse.

Så interesse kommer og går, skal vel en del for at den skal vedvare. Og då e det vel avhengig av at to personer e interessert i hverandre og e villig til å jobbe litt for å vedvare og utvikle den interessen og kjemien som allerede e der.

Det som var klinkende klart den ene uken, e plutselig fraværende den andre.

Skjult ID med pseudonym HalvSmart lø. 27 aug. 2016 15:32

Vise initiativ er mye av det samme som å lede. Kvinner flest mister interessen raskt hvis de merker at det er de som må være lederen. Det kan være noe så uskyldig som at mannen fomler med hvilken gate de skal gå på date, det kan være nok til at løpet er kjørt.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 27 aug. 2016 15:42 Privat melding

@Halvsmart: hehe.. virker nesten sånn..skulle tro man hadde eksamen hvert eneste sekund man e med damen..

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 15:48 Privat melding

Jeg ønsker aktivt en slik mann som blir kategorisert som kategori 1, med det lille tillegget at han må få meg til å le, og finne meg attraktiv og vice versa. Hvis vi ikke får hverandre til å le og er attraktive for hverandre - helt uavhengig av hvor 'objektivt sett' attraktive vi måtte være, er det totalt dødfødt.

Men jeg stusser over at de beskrives som kjedelige? Når jeg tenker meg om så har alle de jeg har datet her utenom en vært slik uten at jeg har tenkt på en eneste en som kjedelig. Og det ene unntaket fikk riktignok tennene mine til å løpe i vann, men jeg kunne jo aldri ha tenkt meg å ha ham som kjæreste. Det ville jo være følelsesmessig russisk rulett.

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 27 aug. 2016 15:53 Privat melding

Jeg er nok en ultrakjedelig mann, men jeg skal nok få de fleste til å le etter hvert.

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 27 aug. 2016 15:57 Privat melding

Riktignok skremmer jeg de aller fleste damer bort når jeg vil dra dem inn i kommuneplanleggingens magiske verden.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 16:12 Privat melding

@Accretion: Verden er ikke klar for nerdene. 😂 Jeg regner også med at folk hadde blitt lett glassaktige i blikket hvis jeg hadde lagt ut om rosefriseringens edle kunst eller fortalt om det spennende foredraget på italiensk om minoritetsspråk på Sardinia jeg var på på forrige Polyglottkonferanse i Berlin. 😜

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 27 aug. 2016 16:15 Privat melding

Likte de 3 siste linjene, LindaS :-) Bare då synd enkelte ser på det som utrygg og ansvarsfraskrivelse

Skjult ID med pseudonym HalvSmart lø. 27 aug. 2016 16:19

Snill kan bety mye forskjellig. Hvis mannen gjør masse greier i håp om at kvinnen skal like han, så virker det ofte mot sin hensikt. Særlig om han gjør det i starten, og dama føler at hun ikke har gjort noe enda som gjør at hun fortjener dette. Da sier mannen mellom linjene at dama er bedre enn han, og hun må si seg enig. Og damer vil ikke ha menn som er "dårligere" enn dem selv. De vil ha en som er litt bedre, men ikke for mye. Eventuelt en mann som er mye "bedre" men som av en eller annen grunn velger nettopp henne. Unnvikende menn er interessert, men tør ikke risikere noe i frykt for å bli avvist.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 16:31 Privat melding

@HalvSmart. Her var det mye jeg ikke kjente meg igjen i. Tenker at det aldri er feil å være snill, jeg 😊

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 27 aug. 2016 16:49 Privat melding

* Solecita. Du har nok rett. Derimot hadde nok jeg sikkert fulgt med ;) . Til og med kommet med spørsmål underveis.

(kvinne 57 år fra Troms) lø. 27 aug. 2016 18:28 Privat melding

Tror jeg sier som Ole Brum, Ja takk til begge deler.
De spennende kan fort bli slitsomme å ha "i hus" og de kjedelige kan bli nettopp for kjedelige. Derfor hadde det vært kjekt med en som var litt impulsiv (bare han får tenkt seg om) og livlig nok til å føre en samtale (uten at han overtar for alle i rommet) og snill (uten å være dumsnill).
Og selvfølgelig burde han ha noen interesser som passer med mine !
Storforlangende? Neida, bare veit hva jeg ser etter.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 27 aug. 2016 18:44

@Solecita lø. 27 aug. 16:12
Hæ?
Rosefrisering?
Er det galt av meg å bruke hekksaks til rosebusken er sånn passe stor?

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 27 aug. 2016 22:04 Privat melding

Hekksaks går helt fint !

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 27 aug. 2016 22:36

en kjedelig mann...ja det høres jammen spennende ut.. eh..nej.

Verden er ikke todelt og det er heller ikke mennesker.
De stabile, troverdige og anstendige trygge, men like fullt spennende og lidenskapelige menn finnes, akkurat som det finnes den kvinnelig motpart til det, det er bare langt imellom den komplette komboen der..

en med norske verdier og holdninger, norwenglish humor, ildfullt araberhjerte og latinsk sexyness i topplokket og hoftene..og ja...egentlig hele kroppen :D ha ha...det skal nå eg ha hadde eg tenkt! ;-)
(y)

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 27 aug. 2016 22:40 Privat melding

Forsøker så godt jeg kan å bli interessert i de kjedelige, men det har en tendens til å bli litt for kjedelig dessverre......

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 27 aug. 2016 22:52

Jeg ønsker meg en god mix jeg egentlig, føler meg litt som en mix av de selv.. i dameform.. betyr det at jeg er perfekt? :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 27 aug. 2016 23:04

ja, smiliiet ;-)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 27 aug. 2016 23:29

@Solecita lø. 27 aug. 22:04
Nice, business as usual neste år også da ^^

Skjult ID med pseudonym smiliiet lø. 27 aug. 2016 23:34

Hehe, shit, det må jeg end3re på Antonyma :))

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 28 aug. 2016 07:27 Privat melding

@Arneand: Jada. Bare to ting du må huske på. Klatreroser skal nesten ikke beskjæres de første tre årene, for ellers tror den at den er en buskrose og forblir liten, og historiske buskroser må klippes på sommeren etter blomstring og ikke på våren. Ellers er det bare å hekksakse seg i vei :-)

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 28 aug. 2016 10:54 Privat melding

Disse "spennende" menneskene høres fryktelig kjedelige ut.

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 28 aug. 2016 11:56 Privat melding

Rugosaer kan du gjøre hva du vil med når du vil :-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2016 12:16 Privat melding

Interessant innlegg.
Spennende eller ikke... Alt raser sammen med sånne folk iallefall. Og det er jo forsåvidt spennende på sin måte.
Så spørs det da - hva slags type spenning kvinner ønsker. Spenning kan jo bety like forskjellige ting som _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
(Fyll ut selv. Du trenger selvsagt mere plass men bruk egne ark.)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 28 aug. 2016 12:19

Mener nok som @Apache mfl. at det er "farger i mellom", og at 'en venn av en venn' havner der - men nærmest kjedelig. Kan i alle fall ikke vise til 38 land og/eller strand i Vietnam - nærmeste er nok det der med "vin og tenner".

Signerer også @eliane på karakteristikkene av forhenværende spennende menn. Framferden gjelder de 'ikke forhenværende' óg. Fenomenet er jo til de grader gjennomdrøftet i tråder for 'en kule varmt' nyss😅.

@Antonine: Tips - den mixen kan du faktisk lettere lete utenriks. Jeg må muligens til Costa Blanca i et utsatt bryllup i år. Utsatt fordi det brått ble bolle i ovnen. En kusine som fant, falt og emigrerte nå til skolestart. Fant en liten godseierarving (uten Franco-knyttet fortid/hun er raddis). Veldig ukatolsk latiner (med muligtrolig araber i), og verdisett fullt på høyde med norsk. Og at norsk verdisett ikke er unikt høyt vet vi jo, og får demonstrert upprepad og upprepad i 'kule varmt-debatter' her, igjen nyss.

@Accretion: Kommuneplanlegging kan være radt spennende om du piffer den opp litt. Du gjør så: Ta utgangspunkt i et knippe sedate lokale kommunepolitikere og ditto rådmann og sett disse i systematisk oppvarming. Så tar du initiativer overfor fremoverlente men høfligbeskjedne kommune- og regionalpolitikere i et nabolag (dit du vil kommunen din). Sørg for at sistnevnte er av slaget som har regional- og gjerne også rikspolitisk innflytelse (det henger gjerne sammen med fremoverlent). Denne siste type setter du så i arbeide for dine interesser (jf. nevnte "dit du vil med.."), ved å bearbeide i sitt nettverk, og flørte overfor dine sedate oppvarmede lokale. Rett gjort gir dette en akselerasjon fra flere Tuftekommuner retning en større. Dette er mye gøyere kommuneplanlegging enn å 'fargelegge kart'.

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 28 aug. 2016 13:19 Privat melding

Kjedelige og spennende folk kan vel gjelde begge kjønn.

Siden vi er forskjellige som individer så tiltrekkes man også ulike typer mennesker-:).

Det blir for generaliserbart å dele inn kjønn i bare to kategorier kjedelige og spennende.

Virkeligheten består av et langt større mangfold både blant menn og kvinner.