Alle innlegg Sukkerforum

Menn med mangel på folkeskikk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pote ti. 30 aug. 2016 19:37

Er det mange damer her, godt voksne damer, mener jeg som blir kalt stygge ting fordi en ikke sier ja til hjembesøk i en av de første meldingene? Dette har jeg nå opplevd flere ganger. Dette er skrevet av menn opp imot 70 år og som en skulle tro hadde lært folkeskikk. Hva feiler det enkelte menn lurer jeg på? Er dette vanlig her på Sukker? Det er ingenting i min profil som skulle trigge menn til å tro at jeg vil treffe noen hjemme hos meg på første treff. Heller ikke noe i mine svar på meldinger. Hva gjør man med slikt?

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 30 aug. 2016 19:48 Privat melding

Kan ikke si jeg har opplevd akkurat den vinklingen, nei. Men folk tolker ting så forskjellig.

Du kan ha skrevet et eller annet totalt uskyldig ('Jeg er hjemmekjær/ liker hjemmehygge/ glad i å lage mat), som blir trukket ut i det ekstreme.

Jeg ble kontaktet av et par BDSMere, og skjønte absolutt ikke hvorfor, så jeg spurte den ene. Han svarte at det var fordi jeg hadde skrevet i profilen 'Jeg trenger en mann som kan takle at jeg er sterk, men som lar meg få være svak når jeg har behov for det'. Med det mente jeg ganske enkelt at jeg stort sett er ganske sterk i hverdagen, men at innimellom har jeg også behov for å krype opp på fanget og bli trøstet.

Ikke at jeg var klar for pisking og å bli hengt opp under taket.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 30 aug. 2016 20:00

@Sol:😂😂👍🏼

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 30 aug. 2016 20:23 Privat melding

@Carpe Diem: Jada, jeg skjønner at de må lete etter kodeord, men det var ikke i mine tanker da jeg skrev det.

Som sagt, ting kan tolkes veldig vidt :-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ti. 30 aug. 2016 21:00

Jeg har også opplevd at folk vil hjem til meg og kose oss med vin osv.. Da ligger det jo i kortene at det må bli overnatting. Da jeg forteller jeg ikke vil det, så blir det som oftest stille fra andre kanten :) Men men, det er greit. Da er de ikke noe for meg uansett om de ikke kan treffe meg på en annen måte først :)

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 31 aug. 2016 06:18 Privat melding

Jeg tror knapt jeg kan huske noen som har bedt om å få komme hjem til meg, og i den grad de har spurt, har jeg forklart at barna bor hos meg, så jeg kan dessverre ikke ta i mot noen hos meg.

Det har alltid blitt forstått og respektert.