Alle innlegg Sukkerforum

Å gi det samme som man ønsker seg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym perla ti. 30 aug. 2016 22:41

Jeg har opplevd en del ganger å få tilbakemeldinger om at jeg ikke var nok ditt og datt, eller at det og det ikke var bra nok. Jeg går bare videre, tenker at alle ikke kan like alle, og det er greit. Men det jeg stusser på er at disse som ønsker seg diverse egenskaper hos meg (eks "må være mer frampå", "må være villere i senga", "må være mer flørtete" osv), de innehar heller ikke disse egenskapene selv, paradoksalt nok. Litt vanskelig å være frampå feks når mannfolket er suuuuuuuperkjedelig og knapt snakker, det er vanskelig å være vill i senga når fyren er super rolig og settingen ikke tilsier det, og det er kjempevanskelig å flørte med en som ikke flørter tilbake. Det kan virke som om de forventer at ting bare skal skje av seg selv.

Er du bevisst på at du også gir det du vil ha?

(kvinne 45 år fra Hedmark) ti. 30 aug. 2016 23:00 Privat melding

Både ja og nei. Jeg stiller samme krav til meg selv som til han når det kommer til ærlighet, lojalitet, prioritering og aksept av den man er. Samtidig må det være rom for at man har forskjellige behov, og jeg er mer opptatt av å finne ut hva han ønsker å trenger, enn å være den jeg trenger at han er. Det er klart at man påvirker og speiler hverandre. Dersom man ikke er den man ønsker å være sammen med daten og vice versa, er det vel ikke helt riktig match. Selv har jeg aldri fått eller bedt om noen begrunnelse om noen ikke vil date meg. Det er egentlig det samme for meg hvorfor de ikke er interessert, bare jeg får med meg at de ikke er det. En av grunnene til det, er nettopp at forskjellige mennesker får frem forskjellige sider i oss. Det en ikke liker, trenger på ingen måte å være aktuelt problem eller tilstede i møte med en annen.

Skjult ID med pseudonym Veslefrikk ti. 30 aug. 2016 23:23

Det var da noen merkelige tilbakemeldinger. Høres ut som om du sender et spørreskjema med daten, og ber han sende det tilbake ferdig utfylt innen en uke.

Jeg kan bare snakke for meg selv her, men hvis jeg hadde klart å lire av meg : "du er ikke flørtete nok", hadde jeg liggi med røskjær i annsiktet i dusjen og bedt til Gud, vår herre og frelser, om en tidsmaskin. Evt ett hull i bakken.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 30 aug. 2016 23:51 Privat melding

Paradoksalt nok opplever jeg ofte at damer som klager over hvor vanskelig det er å finne en spennende og interessant mann som regel er rimelig uspennende og uinteressante selv.
Jeg tror mange folk er såpass usikre at de har et ganske stort behov for overbevise først fremst seg selv om hvor interessante de er.

Skjult ID med pseudonym Veslefrikk on. 31 aug. 2016 00:26

"Spennende og interessant" er dessverre ikke objektivt. Hadde det vært det hadde det vært lett. Det er det samme som at drømmemannen "må ha sans for humor". Alle har en sans for humor, men om det er en god eller dårlig sans er subjektivt. HITLER hadde også en sans for humor, men han er ikke drømmemannen til de fleste. "Spennende og interessant" var han nok også, bare ikke i positivt øyemed.

Skjult ID med pseudonym Veslefrikk on. 31 aug. 2016 00:27

Jeg ser nå at dette er flisespikkeri og totalt på siden av det trådstarter lurte på, men gjort er gjort :P

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 01:00 Privat melding

Det er vel den lista som legges høyt hos de fleste, at man ønsker seg noe på "øverste hylle", og føler at man har "krav på"... Jeg håper jeg gir positiv feedback, men vet jeg kan bli litt motsatt av den jeg møter; lugn, hvis han er "aktiv" , og aktiv, hvis han er lugn, på en måte, men alltid positivt og åpen innstilt 😊

Skjult ID med pseudonym perla on. 31 aug. 2016 09:29

@HerrFekt Det er DET jeg mener. Jeg sender ikke med daten et spørreskjema altså, men jeg har da vært på noen dater og noen liker meg bedre enn jeg liker dem og visa versa. Jeg er egentlig ikke så interessert i begrunnelser, men har likevel fått noen og det er helt greit. Men jeg må si jeg stusser over at så mange ønsker seg for eksempel en spesifikk stemning på daten, men så er de overhodet ikke med å bidrar til det selv. Jeg har sittet og "dradd" samtalen i timer på noen dater (forsøk å flørte med gråstein), og får beskjed etterpå at de skulle ønske jeg var mer frampå. :D Selvinnsikten er ikke helt på topp da, altså.

@gille Jeg tror du også er inne på noe angående at de legger lista veldig høyt. Alt skal være på plass med en eneste gang, og er det ikke det, så går man videre.

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 31 aug. 2016 09:42

Er vel heller snakk om å utfylle hverandre, yin and yang, opposites attract?

Det man ikke er råest på selv, ønsker man gjerne noen som er. Er man litt beskjeden/sjenert så ønsker man noen som er frampå, som kan få ballen til å rulle.

Er man handyman og kan fikse alt teknisk på strak arm, men ikke ser forskjell på salt og sukker på kjøkkenet - så ønsker man seg kanskje noen som kan lage mat. Ikke en kopi av seg selv. Da blir det jo dobbelt med ikeahyller overalt, og Fjordland til middag hver eneste dag..

Og er man "suuuuuuuperkjedelig og knapt snakker" som trådstarter nevner, da ønsker man vel seg ikke en motpart som er "suuuuuuuperkjedelig og knapt snakker."

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 31 aug. 2016 09:55 Privat melding

Jeg tror Haakon er inne på noe vesentlig. Den som er litt stille vil gjerne ha noen som er litt livlig av seg og omvendt.

Og jeg tror ikke man skal legge for mye i slike tilbakemeldinger uansett. De færreste tør å være brutalt ærlige. Selv om man har en hyggelig date (og jeg har så langt vært så heldig å bare være på hyggelige dater) så merker man seg jo småting som man setter sammen til et bilde. Og hvis alarmklokkene da begynner å kime, så hjelper det ikke om det er god stemning og tilsynelatende 'alt passer'.

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 09:59 Privat melding

Perla,-Tror nok noen går på date og vil ha full klaff m en gang. Uten å finne ut hva og hvordan den man møter er. Men det er fryktelig vanskelig å flørte m gråstein😜
Jeg er litt som Haakon sier,- mye mer utadvendt når jeg møter en sjenert fyr, og blir heller den sjenerte hvis daten er veldig utadvendt, hvis det føles naturlig, riktignok.. Der det er null gnist hjelper hverken det ene eller andre 😜😉

Skjult ID med pseudonym perla on. 31 aug. 2016 11:41

@Haakon. Problemer er at om man er suuuperkjedelig og knapt snakker, så inspirerer det ikke akkurat samtalepartneren til å være frampå. De fleste tilpasser seg situasjonen, og jeg mener dermed at man kanskje ønsker seg noe som ikke er helt oppnåelig, gitt at de ikke gir noe særlig av seg selv. Jeg er utadvendt, men om vedkomne jeg sitter sammen med IKKE er det, så turer jeg ikke på og kaster meg over vedkomne. :D Kanskje det er det jeg burde?

@gille Jeg tror også det er sånn.

@Solecita Jeg oppgir aldri årsak selv, annet enn at "det bare ikke ble helt klaff". Men sitter helt klart med en følelse av at mange nettdatere har helt enorme forventninger til første møte. :)

(kvinne 45 år fra Hedmark) on. 31 aug. 2016 12:47 Privat melding

Du har et poeng, Haakon. Jeg vil ha en som utfyller meg, og ikke en som bare er bedre på det jeg er god på. I tillegg Vil jeg gjerne ha en som er komfortabel og kjent på arenaer som jeg ikke er så bevandret, men hvor jeg ønsker bli det. Forutsatt at han vil være med på de arenaene jeg er kjent også, slik at vi begge gir hverandre litt videre perspektiv. Det er det ideelle. Utover det blir jeg faktisk aldri enig om jeg synes "motsetninger tiltrekker hverandre" eller "like barn leker best", er den smarteste tilnærmingene. Det er lettere å "kjenne igjen" mennesker som ligner oss, og jeg forelsker meg i mennesker som til en viss grad speiler meg selv. Det er da noe jeg identifiserer meg med i personen, ikke nødvendigvis de ytre rammene.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 31 aug. 2016 12:51 Privat melding

Man kan jo som regel dele inn datene i fire grupper
- aldri i livet!
- enkelte ting som ikke stemte men ikke helt umulig
- hyggelig men ingen sommerfugler
- Yes!!! Når sees vi igjen, mon tro?

De to første kategoriene styrer jeg normalt unna. Den tredje kategorien avhenger av initiativet fra ham. Hvis han er veldig interessert så tar jeg gjerne en date eller to til for å se om det er liv laga, det kan jo hende sommerfuglene kommer etterhvert.

Den siste kategorien trenger vel ikke noe mer forklaring :-)

Og hvis en mann hadde gitt meg beskjed om at jeg ikke var 'vill nok i sengen' hadde jeg først fått latterkrampe, og så visst med usvikelig sikkerhet at han av mange grunner ikke var mannen for meg.

Av alle livets områder er vel det det området hvor samspill og 'å spille hverandre gode' er det aller viktigste. Jeg har vært beskrevet som både vulkan og isdronning, og som kvinner flest så avhenger det jo av mannen en er sammen med om man er det ene eller det andre. Det er jo ikke noe en er i et vakuum...

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 31 aug. 2016 13:13

Om man sitter igjen med en konkret tilbakemelding om at man "burde være villere i senga" etter en date, så må det vel ha vært en god tone og vel så det på denne daten ;)

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 13:34 Privat melding

Det der m å "være vill i senga"... Man må jo treffe på en som GJØR en vill, og villig , daaah..🙄 Er det så vanskelig å forstå da? 😜

Skjult ID med pseudonym perla on. 31 aug. 2016 14:04

@hovmester Haha! Vill og vill. De fleste har det vel i seg, men det har jo litt å gjøre med setting, kjemi.. Hvis personen du har deg med er veldig rolig og behersket, så blir det fort ganske rolig og behersket. ;-)

(kvinne 45 år fra Hedmark) on. 31 aug. 2016 14:08 Privat melding

Ha ha.. Helt enig, Gille.😄

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 31 aug. 2016 14:28

@Gille og @Linda: Selv om det ikke ble helt vilt i 🐽-bingen, så har da i det minste en viss 'utfylling' på en arena funnet sted?

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 31 aug. 2016 14:39 Privat melding

Hehe Bling. Hvis jeg hadde fått tilbakemelding på at jeg ikke var vill nok, så ville jeg jo gjerne visst hva som var forventet ... Som en søt liten fyr fortalte en tid tilbake,- siste "eldre" dama han hadde vært m var gærn,- han hadde blitt bundet fast Og dama hadde spent på seg Strap-on , og hvis jeg var sånn også, MÅTTE vi møtes . Så hvis det er å være vill i senga, så er jeg driiiit kjedelig , helt klart 😂😂😂

(kvinne 45 år fra Hedmark) on. 31 aug. 2016 15:05 Privat melding

Det har sikkert i det minste vært gjort et forsøk vil jeg tro, Bingbling. Utfylling for fyllet sin del, er liksom ikke så interessant.
Jeg lurer også på hva som ligger i vill nok. Hadde noen sagt noe slikt til meg, hade jeg trodd de manglet noe. 😂

(kvinne 45 år fra Hedmark) on. 31 aug. 2016 15:28 Privat melding

Godt sagt, Hov.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 31 aug. 2016 17:00

Er du leken, Hovmester? 😆😆😆 høhøhø....
Får ofte spørsmål om jeg er leken og kosete. Virker som om enkelte ikke skjønner at dette er ting som bare kommer av seg selv når den rette kjemien er der....

Skjult ID med pseudonym smiliiet on. 31 aug. 2016 17:23

Nå er jeg vill, vakker og våt, skulle hatt en mann som er heit, sjarmus og tørr nå! -singin in the rain (Da hadde vi utfylt hverandre)

Skjult ID med pseudonym perla on. 31 aug. 2016 19:54

Det enkle er ofte det beste @hovmester! Men da kan du ikke si etterpå at du syntes det var dumt at det ble sex på første date, derfor går ikke dette. :P

Skjult ID med pseudonym perla on. 31 aug. 2016 20:07

@hovmester, ja det har faktisk skjedd, men tror det var i 1998 eller deromkring.