Alle innlegg Sukkerforum

Gravid date,,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass to. 1 sep. 2016 22:35

Gutter jeg kom over en profil av en søt jente, det viser seg at hun er gravid. Hadde det sitti langt inne å datet noen som er gravid ?

For meg hadde det vært meget spesielt :P

(mann 41 år fra Hordaland) to. 1 sep. 2016 22:40 Privat melding

Kanskje hon skal konsentrere seg om barnet først og fremst i stedenfor å få tiden til å gå på Sukker!?

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 1 sep. 2016 22:41

Kanskje hun vil treffe en som vil hjelpe henne med barnet da, roken, kan jo være noen av de her. faktisk. :)

(mann 41 år fra Hordaland) to. 1 sep. 2016 22:43 Privat melding

Hvis hon klarer å bli gravid og så singel før barnet e født, så har hon tydeligvis ikkje skjønt la det vil si å være i et seriøs forhold. Der i mot hvis hon e "forlatt" så bør hon vel heller støtte seg til foreldre og venner i denne omgang og heller la "sårene gro" først!? Makan..

Skjult ID med pseudonym Veslefrikk to. 1 sep. 2016 22:45

"Sårene gro"? *pling*

(mann 41 år fra Hordaland) to. 1 sep. 2016 22:46 Privat melding

...det å evt ha blitt dumpet...mente det jo ikkje heeelt bokstavelig..pling

(mann 53 år fra Oppland) to. 1 sep. 2016 22:48 Privat melding

Tenk i alle fall på at hun kanskje leser det som skrives her...

(mann 48 år fra Oslo) to. 1 sep. 2016 22:53 Privat melding

Jeg tror at de fleste har behov for intimitet og nærhet tilnærmet hele tiden. Derfor blir det rart for meg at noen mener at man skal holde seg borte fra sjekkemarkedet i diverse situasjoner. F.eks i separasjon og under graviditet. For den det gjelder kan jo behovet være større i slike perioder også. Det hadde nok sittet langt inne å date ei som var gravid med en annens barn, men sålenge hun er åpen om det må hun gjerne få lov.

Skjult ID med pseudonym enannenkar to. 1 sep. 2016 23:02

Trist, rett og slett. Har sett det før, her på sukker. Hadde ikke tatt i ei gravid dame med ildtang!

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 1 sep. 2016 23:25 Privat melding

Hadde nok synes det var kinkig å date en fyr som hadde baby pågang noe sted, ja.. Er så mye følelser innvolvert i det der, så ville nok styrt unna ..

(mann 41 år fra Hordaland) to. 1 sep. 2016 23:25 Privat melding

Drit no i det. Man e ikkje klar for date (med mål om langvarig forhold) før man har ryddet opp i de største livssituasjonene .. i mellomtiden får de heller benytte seg av sexsider etc

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 1 sep. 2016 23:49

Hmm.. Tja.. Vet ikke. Snakket med ei som var gravid en gang.
Var andre ting som avstand som gjorde at vi ikke traff hverandre.

Er ikke helt imot tanken. Liker jeg dama ellers så kan en jo alltids treffes.
Ta et steg av gangen.

Det positive her er jo at en ikke trenger å bekymre seg for sex. For det kommer jo ikke til å skje på en gooooood stund. :P

(mann 41 år fra Hordaland) to. 1 sep. 2016 23:57 Privat melding

Jaha? Ikkje?

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 00:07

Powpow 😄👋

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 00:08 Privat melding

@Powpowgutt: Det kan slå begge veier med gravide kvinner. Du er absolutt ikke sikker :-)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2016 00:32 Privat melding

@Råtass, jeg tror ikke jeg ville gått glipp av en mulighet til å møte en fantastisk dame bare fordi hun er gravid.

@Linda_S, reflekterte og gode kommentarer. Fint at noen bringer debatten tilbake til 2016.

Til eventuelle gravide kvinner som skulle lese denne tråden så vil jeg si, ikke bry dere om de som mener de vet fasiten på hva gravide single kvinner skal gjøre. Jeg har på følelsen av at det fort blir mye synsing og sterke meninger, uten at disse meningene er basert på stor forståelse av situasjonen.

Selv kunne jeg nok godt ha datet mens jeg var gravid. Jeg ville nok også synes det var fint å kunne treffe fantastiske mennesker i en periode der jeg tross alt ikke hadde barn enda. Kan tenke meg at det blir ganske travelt etter fødselen. (Men det er selvfølgelig bare en antagelse).

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 06:50 Privat melding

Firefly: Enig.

Jeg er faktisk ganske sjokkert over en del av holdningene her. Og jeg lar meg normalt ikke så lett sjokkere.

Man skal være varsom med å dømme andre mennesker. Vi vet ingenting om historien bak. Sønnen til noen venner av mine foreldre presset forloveden til å bli gravid som 19-åring, fordi han ville ha barn, selv om hun ikke følte seg klar ennå. Hun var så glad i ham at hun til slutt ga etter. Noen uker inn i svangerskapet friker han ut, sier han ikke er klar til å ta på seg en slik forpliktelse (!), bryter forlovelsen og stikker til sjøs. De sjokkerte omgivelsene, inkludert hans mor slo ring om henne, og tilfellet ville at 5 måneder ut i svangerskapet treffer hun en fantastisk mann. Noen uker senere var de gift, og det er de fortsatt 43 år senere.

Kanskje den gravide kvinnen på sukker tenker 'Nå skal jeg finne en som er hel ved, som tåler å stå i stormen'...

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 2 sep. 2016 07:04

Hvem kjenner vel historien til en gravid dame? Og roken, hvorfor skal en gravid dame benytte seg av sexdider? Det er mange her før henne, som burde vurdere det i stedet!
Ei bekjent av meg har nylig blitt "mormor* da sønnen hennes traff ei ung gravid jente. Barnefar ville ikke ha noe mer med hverken jenta eller barnet å gjøre da han fikk vite at hun var gravid. Hun tok et valg om å beholde det. Skal vi sitte her og dømme henne til å ikke få lov til å møte kjærligheten med noen andre, fordi hun var i en uheldig situasjon. Hun møtte nå sønnen til min bekjente. Han så henne for mennesket hun er og er farsfigur for barnet. Kjærlighetens veier er uransaklige, sies det.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 07:38 Privat melding

Hoppetussa: nettopp. Mange andre burde vurdert det samme, ja, men no tok eg en del antagelser då :-p No var det vel snakk om de som e gravid? Man e ikkje klar for å vie andre såå mye tid kor man gir og tar når manne gravid vil eg tro/og den andre part har heller ikke godt av en som har andre issues. Så folk med issues bøe holde seg unna, mens de med intimitesønsker kan benytte seg av sexsider.

Eg syns en del kan vise litt mer hensyn ovenfor den andre part enn bare å fremme sine egne behov i denne type sammenhenger

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 2 sep. 2016 07:42

Det er ikke sikkert at den som er gravid har issues? Noen er i god form og er fornøyde. Trenger noen i det hele tatt å ha issues? :)

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 07:46 Privat melding

Alle har issues. Noen mer tydelige enn andre. Og jeg vil tro en graviditet faller inn under kategorien 'svært tydelig'...

I den grad det kan regnes som issue i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 2 sep. 2016 08:09

Enig Linda 😊

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 08:10

Roken da, hadde det vært din søster, hadde du ikke blitt glad om hun hadde funnet en mann som ville ha henne og godtok det som fulgte med?

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 08:28

På en annen side, det kan vel være vel så vanskelig å involvere seg med en som har barn fra før også? Mer hensyn å ta da?

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 08:45

Jeg tror Roken tøyser litt innimellom 😜

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 08:57 Privat melding

Folk er folk uansett om de har barn, eller barn på vei,- den som har vært gravid vet jo at (selvfølgelig individuelt) det er mye hormoner, og følelser i sving. Å bli alene som gravid kan ikke være greit, og hver og en må jo vurdere hva man vil. Om man er helt klar på situasjonen sin synes jeg idet skal være greit å finne kjærlighet via de kanaler man vil uten å fordømmes , det vil være en stor mann m et stort, tolerant hjerte, som tar i mot en annen manns barn v fødsel, men kanskje det er ideelt, hvis han ikke kan produsere selv,- - og som andre nevner det er maaange andre som burde ventet,eller funnet andre kanaler for søkene sine. 😉 og å treffe noen som har barn fra før er ikke "piece of cake" det heller nei.. 😜

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 2 sep. 2016 08:58

Tror jeg heller vil finne en gravid mann enn en mann med små barn og issues med eksen 😁😁

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 2 sep. 2016 09:46

Det var forutsatt at eksen ikke var inne i bildet lenger, Hov :P

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 10:01 Privat melding

@Hovmester: Vet ikke om det å forsvare moralsk fordømmelse er noe mer høyverdig enn å forsvare et menneskes rett til å søke lykken.

Dette er jo uansett ikke noe som lar seg skjule lenge, og så lenge man spiller med åpne kort så kan jeg ikke se at det skader noen.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 10:06 Privat melding

Forøvrig er den romantiske komedien om dette temaet allerede laget. Den heter 'The Backup Plan' med Jennifer Lopez og dødskjekke Alex O'Loughlin i hovedrollene.

Fornøyelig affære.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 10:15 Privat melding

@Roken er en mann jeg har meget stor sans for, men akkurat i denne saken må han tolkes enten som fordømmende eller sarkastisk, og jeg finner ikke snev av sarkasme. Og han er jo dessuten ikke alene. Uttrykk av typen 'Jeg ville ikke tatt i en gravid kvinne med ildtang' vitner jo heller ikke om stor toleranse.

Det har ingenting med kvinnekamp men med respekt for mangfold. Hvem flere enn gravide bør holde seg unna: Folk med kranglete ekser, som ikke har fått foretatt skifte ennå, er trygdet, arbeidsledig, har dårlig økonomi, er i separasjonstiden, er handikappet, strever litt psykisk, har et barn med en diagnose? Listen blir fort lang hvis vi skal skrelle vekk alle de uperfekte.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 10:39 Privat melding

Nei. Ingen sier at du må godta noe av det. Men du behøver heller ikke fordømme de som sliter med noe av dette. Det er helt sikkert tøffest for dem, og de klarer seg uten at noen uttrykker mishag. Alle har noe, synlig eller usynlig. Det er det som gjør oss til mennesker.

(mann 44 år fra Telemark) fr. 2 sep. 2016 11:03 Privat melding

Det er lett å glemme at mennesker er dyr, og at vi er styrt av våre instinkter.
Menneskene er ikke fritatt fra evolusjonen, og det har alltid vert hovedmålet for alle å føre genene sine videre til neste generasjon. En kvinne ønsker seg en sterk mann som har gener som styrker hennes avkom sine muligheter for å overleve, men hun ønsker seg også en omsorgsfull mann som kan hjelpe henne med å ta vare på avkommet.
Hun vil "tenne" på machomannen rundt eggløsning, og på "tøffelhelten" resten av tiden.
Mannen på sin side ønsker seg en fruktbar kvinne som kan gi ham mange barn. Noen bruker strategien med å ha mange barn med mange damer for å øke sjansene for at i det minste noen av dem klarer seg (det er ikke bevisst, det ligger i genene), mens andre (de fleste) satser på en kvinne (om gangen) og hjelper til med å oppfostre barna. Da sikrer han at flest mulig av de (relativt) få barna han har vokser opp.
En kvinne som er gravid med en annens barn er biologisk sett et veldig dårlig kort å spille på! For det første er ikke kvinnen fruktbar for å kunne frembringe mannens egne barn på mange år (en kvinne som ammer blir senere fruktbar etter en fødsel, så i "naturen" kunne det ta mange år før kvinnen var fruktbar). For det andre vil mannen bruke av sin tid og sine resurser på å sikre en annen manns gener. Dette er en såkalt evolusjonær blindgate.

Alle følger vi instinktene våre. Slutt å fordøm en jente som falt for en badguy som stakk av og som nå ønsker seg en omsorgsfull mann, og slutt å fordøm menn som ikke vil investere i en annen manns gener.

Skjult ID med pseudonym Bosserosse fr. 2 sep. 2016 11:27

Ingen tvil om at det er spesielt. Men det kan virkelig være omstendigheter som vi ikke vet om.
Jeg synes det er friskt og den rette ville få en unik sjanse til å bety noe veldig spesielt for denne jenta, og ikke minst for dette barnet.
Herlige tid hvor godt det er å oppleve graviditeten til din kjære som mann. Om veldig mye annet stemmer, så for guds skyld ikke la dette være en grunn for å droppe frøken riktig.
Livet er skjørt og tar noen ganger veier som vi ikke kan forutse.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 12:53 Privat melding

@Balder: Ingen fordømmer en mann for ikke å ville investere i en annen manns gener.

Vi er kritiske til at man fordømmer jentene for å prøve å finne kjærligheten på nytt.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 14:49 Privat melding

Sol/hufsa: Kanskje eg e dømmende. Men uavhengig om mam e gravid eller har andre utfordringer i livet; når ting ikkje e helt på plass, så bør man holde seg unna dating/datingsider. Man har mer enn nok å jobbe med enn å gå inn i et forhold/dating når man ikkje hat alt på stell. Siden tråden handlet om gravide, så skrev eg i den sammenheng. Men det var allikevel ikkje dømmende mot DEN tilstanden, men mer mot de mennesker som IKKE har fått orden på livet sitt/samlet alle de løse ballene i luften. Det e sunt å jobbe med seg sjøl fremfor å glemme/gjemme seg bort i annet/andre. Så denne tilbakemeldingen kan flere ta seg nær av enn bare de gravide.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 14:50 Privat melding

Smiilet: hvis eg hadde hatt en søster, så hadde eg bedt hon vente med datingen en stund etter fødselen. Hon hadde jo nettopp sannsynligvis vært i et forhold (et sted mellom 1 dag og 9 mnd). Og det e for tidlig å begynne med dating ved et slikt utfall som det ble.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 15:00 Privat melding

Solecita: ..
Man kaller ikkje de som sliter med sine ting i hverdagen som uperfekte. Det som e normalt e ikkje uperfekt. Det e tøffe tider for gud og enhver. Det e ikkje bare naboen, kollega eller familiemedlem som sliter med litt av hvert. Ingen e perfekt, og det e helt normalt. Eg mener bare at man bør bruke mer tid på egen helse/pleie fremfor å investere tid og energi i dating/forhold. Men selvfølgelig e det mange av oss som fungerer i forhold/dating sjøl om mam har litt å stri med. Men har man litt mye oppi hodet av negativ energi/full av problemer/tanker, så e det greit å styre unna dating for en periode tenker eg...men alt utfra øyner som ser..

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 2 sep. 2016 15:26

Jeg ser hva du mener roken, men om alle som sliter med noe, enten det er det ene eller andre skal rydde opp i det først, så tror jeg at sukker måtte legges ned i mangel av brukere. Om man er gravid, så er det ikke dermed sagt at det er noe som må ryddes opp i. Det finnes jo menn som har valgt en gravid dame før. Fordi om du, eller andre mener at hu må rydde opp i noe, eller få livet sitt på stell, så er det ikke sikkert det er sånn det er. Hun er gravid, har livet på stell, og ønsker en mann? Kanskje hu har vært en tur i Køben i mangel av en mann? Antakeligvis så har hun jo da full oversikt over hva hun driver med, og det er jo opp til mannen selv å bestemme om det er ok eller ikke, uten at vi skal måtte bruke ubekvemsord om det. Og om folk med intimitetsønsker skal ønske seg sexsider, så må I HVERTALL sukker legges ned :P

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 2 sep. 2016 15:30

Gutter sa jeg,,, jeg lurte hvilke tanker gutta gjorde seg :)

Vi kan ikke få lov til å synse litt uten at disse "slutterne" som vet best er ute med klørne. De politisk korrekte smukker :P

Har ikke sansen for de som er unødig nedsettende i språket, men man kan få lov til å mene at en gravid kvinne har nok å tenke på, hvis hun er gravid med en annens barn. Man går jo ikke gravid rundt i årevis,,, Det er en kortere periode, ofte med hormoner og følelser litt uten for normalen. At noen sier de ikke ville tatt i en gravid kvinne med en ildtang( i dating øyemed), beskriver nok mer følelsene/tankene som jeg var ute etter i spørsmålet her, enn det er dømmende overfor kvinnen.
Uansett kan vi ikke late som at det på noen måte skulle være helt naturlig, det er faktisk rimelig spesielt, trenger ikke være ultra konservativ for å kunne samtykke i det.

Jeg mener ikke at det automatisk betyr at dette er en kvinne av det håpløse slaget. Men hadde jeg blitt fristet, hadde jeg naturlig nok justert følsomheten på radaren litt. Tenker denne kvinnen som går ut med dette her med åpen profil, er klar for å møte en og annen mening om at det ikke er helt innafor. Så denne tråden tror jeg ikke skader vedkommendes planer, hvis hun skulle komme over den her.

@Solecita

Skjønner ikke på noen måte hvordan du kan dra et sammenligningsgrunnlag til trygdet, eller arbeidsledige i forhold til dette spørsmålet.

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 2 sep. 2016 15:54

Trygdet og arbeidsledig er veldig ufrivillig, å date mens man er gravid er høyst et aktivt valg, særs når man lager seg profil på nett.

(kvinne 57 år fra Troms) fr. 2 sep. 2016 15:54 Privat melding

Graviditet er en tilstand ikke en sykdom, og for de flest så er det ei fin tid full av forventning til barnet kommer. At folk mener at damen må rydde opp i noe skjønner jeg ikke helt. De flest får en tendens til å "bygge rede" på slutten men det er vel en annen form for opprydding.
Fra fleip til fakta, det å være/blitt singel som gravid er ikke enkelt. Og så lenge an ikke veit årsaken til at personen er singel, så la den saken bero.
At hun søker å finne en kjekk mann som aksepterer situasjonen og er villig til å bli med videre i livet hennes og barnet, er hennes valg og forhåpning.
Det er flust av mennesker som gjerne vil ha barn, og mange som fungerer som steforeldre.

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 16:06

Roken: så du hadde jobbet mot, istedet for å akseptere og støtte i en slik situasjon?

Hvis hun du nå dater plutselig forteller deg at hun har en ting fra tidligere i livet som hun sliter litt med, vil du da be henne ordne opp i det og så kan dere fortsette dating når hun har det helt bra med seg selv?

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 17:01 Privat melding

Smiilet: Eg hadde sagt min mening, for så støtte henne i hennes valg :-)

No e jo eg pleaser og vant med enkelte som har ting i livet som de sliter med. Så eg hadde nok støttet hon..kommer an på ka det gjaldt. Narkotika? Selvmordstanker? Mishandling? Ikkke godt å si..

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 17:03 Privat melding

@Råtass: Vi har alle enkelte ting vi ønsker skal være på plass hos en partner, men hvis vi finner den rette kan det være helt uten betydning. Jeg ramset rett og slett opp alt jeg vet enkelte reagerer på. Hvis jeg hadde hatt en sønn, så hadde jeg nok stusset hvis han kom hjem med en jente som var gravid, eller trygdet, for man vil jo gjerne at barna skal starte med et enklest mulig utgangspunktet. Men hvis han hadde funnet ei knalljente som hadde vært det ene eller det andre hadde jeg tatt i mot henne med åpne armer og antagelig aldri tenkt noe mer over det.

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 17:10

Roken, ta mishandling, overgrep feks?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2016 17:31 Privat melding

Om man har lyst til å date en gravid dame eller ikke er opp til hver og en av oss, det er et valg.

Jeg tror det er feil at kvinner er uskikket til å date mens de er gravide. Argumentet om at hormoner gjør personer uskikket til forskjellige ting er et gammel argument som vi burde være forsiktige med å bruke. Ideen om at en singel kvinne som er gravid, men uten en partner, har noen problemer eller ikke har gjort ting riktig, er tøysete moralistisk prat.

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 17:41 Privat melding

Godrosa: eg har en mening, det e det viktigste:-) Generelt sett så e det mange som skulle ha roet seg med datingen og heller brukt energien sin på seg sjøl og omstendigheter/omgivelser rundt ser.

Smiilet: alt kommer jo an på kordan de takler det/hvordan det påvirker daten deres.. dessverre så e ikkje mishandling/overgrep nødvendigvis en sjeldenhet. Noen klarer å leve med det i ettertid mens andre får traumer. Hvis de stjeler for mye energi fra daten deres, så e det greit å styre unna..men enkelte mennesker e jo utrolig sterke og tålmodig at de klarer å takle et "turbulent" forhold

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 17:44

Ålreit 😊 var bare nysgjerrig 😉
Nå skal jeg på date med eliten, wish me luck 😂

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 17:47 Privat melding

Kem e eliten (utenom slike som meg)?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2016 17:58 Privat melding

@Godrosa, nei, jeg vet at du ikke har sagt det. Det var også derfor jeg ikke @a noen. Jeg var bare føre var med å advare mot argumenter som av noen kan oppfattes som feil og nedlatende. Selv har jeg ingen peiling på hvordan det er å være gravid, men jeg har levd sammen med en venninne som var gravid, og det var helt uproblematisk. Eneste forskjellen jeg merket i oppførselen og levemåten hennes var at hun fikk en kjempestor mage. Ja, også holdt hun seg unna noen typer mat.

Jeg synes en del mennesker burde slappe litt mer av når det kommer til det å date. Hva med å ikke tro at ting er mer komplisert enn de er. Å være i et godt forhold er fantastisk.

@roken, har aldri truffet noen som ikke burde date før. Rart at noen generelt sett møter så mange flere av disse menneskene ;)

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 18:01 Privat melding

Firefly: vel..man følger vel i sine fotspor til man lærer..forhåpentligvis:-)

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 2 sep. 2016 18:14

@ flere av dere

Noe er så liberale og ser aldri problemer i noen ting, før de sitter der med skjegget i postkassa da.

JO man kan med rette være litt "skeptisk" til å date noen som er gravid!
Gravide kvinner er noe av det flotteste som finnes det er ikke det. Men det dukker opp endel spørsmål i denne forbindelse,,,, og hvis det ikke dukker opp flere spørsmål i hodet på den som ville velge å date en gravid kvinne,,, Ja da må jeg faen meg si at jeg synes synd på vedkommende. Hvis det hadde vært allment å mene at det var like naturlig å date gravide kvinner som det var å date noen med armen i gips, ja da ville jeg i tilfelle syntes jævlig synd på meg selv, for da hadde jeg inngått i kategorien særdeles unormal.

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2016 18:37 Privat melding

@Råtass, det er sant at det nok er mange som ikke synes det er "naturlig" å date en gravid dame, men det burde ikke at vi ikke kan akseptere at det er helt greit. Tenk tilbake på hvor mye kjærlighet som ble ansett som "unaturlig" for bare 200 år siden. Hvor mye av det har ikke vist seg å være tull og tøys. Tror du at 2016 var tidspunktet vi endelig hadde oppnådd nok innsikt til å fordømme andre? Da tror jeg du tar feil, men det kan jo være at det er jeg som tar feil. La oss se om 50 år ;)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 2 sep. 2016 18:42 Privat melding

PS: jeg tror ikke at noen her fordømmer noen veldig strengt.

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 2 sep. 2016 18:43

Phu.. flax at jeg har armen i gips og er godtatt ;) hehehe

roken, du har noen brødre i den kategorien, en hel haug faktisk :))

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 19:12 Privat melding

Smiilet: hmm..nei, mine brødre e ikkje der.

(mann 53 år fra Oppland) fr. 2 sep. 2016 19:24 Privat melding

Det som i utgangspunktet er rosenrødt og praktisk på alle måter kan vise seg å havarere ganske fort og det som i utgangspunktet ser vanskelig og håpløst ut kan bli til en varig sterk kjærlighet.
Finnes ikke noe fasitsvar nei...)

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 2 sep. 2016 19:38

@Firefly2

Godt med framskritt ja,, men tror ikke dette vil være så mye mer utbredt om 50 år :) Håper ikke det ihvertfall, jeg synes det er best at barna får lov å leve med de biologiske foreldre under samme tak.

Har du datet noen gravide da ?

(mann 36 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 02:43 Privat melding

@Råtass, nei, har ikke datet noen gravide, men la oss være ærlig; hvor sannsynlig er det at jeg møter ei som både er gravid (vi får under ett barn per pers) og hvor interessen er gjensidig. Hadde hun jeg var sammen med nå vært gravid, så hadde jeg fortsatt elsket henne. Slik er det bare :)