Alle innlegg Sukkerforum

Jakten på kjærligheten

Vis siste innlegg
(kvinne 34 år fra Telemark) fr. 2 sep. 2016 16:45 Privat melding

Hei alle sammen! Vært litt av og på her inne de siste 3 årene, men nå vil jeg bare spørre; Er det fler som virkelig sliter med å finne kjærligheten??
Er en kvinne i min beste alder, ALT på stell i livet, inklusiv to barn som jeg har halve tiden. Problemet mitt er at de som ønsker å bli kjent med meg, klarer jeg ikke å føle noen tiltrekning for, og de jeg er tiltrukket av, er ikke interessert i noe annet enn å få med meg en runde i senga.
Har så mye å gi- til den rette.. Men hva er egentlig den rette? Må jo ærlig si at det ytre er jo noe man først legger merke til og som for min del er noe jeg må være tiltrukket av for at lysten til å bli videre kjent skal være tilstede. Tinder har jeg bare måtte legge vekk, ble alt for useriøst for meg..
Er det noen som sitter inne med de samme spørsmålene som meg-og som har lyst til å dele de her inne?☺️
Gidder ikke være anonym btw😜🙌🏻

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 16:50 Privat melding

Hvis ikke vi alle hadde mer enn et snev av det ville vi vært ute herfra etter den første daten :-)

(kvinne 34 år fra Telemark) fr. 2 sep. 2016 16:52 Privat melding

Trodde liksom ikke det skulle være så vanskelig å være ei singel jente på snart 32 år jeg.. Kanskje det er aldersrelatert- jeg er akkurat i mellom der at jeg jeg synes det er gøy og oppleve ting, reise masse og sånne ting er ting jeg setter høyt. Samtidig er jeg en hjemmekjær jente som også setter stor pris på hjemmekvelder med god mat og god rødvin.. Finnes det menn der ute som setter pris på begge deler tro?? 😂😂

(kvinne 34 år fra Telemark) fr. 2 sep. 2016 16:55 Privat melding

Jo er i min beste alder føler jeg- skilt- barn- fast jobb- god inntekt- sprek. Det er hva jeg mener (foreløpig) betegner i sin beste alder @paulaner 😊Men den blir sikkert bedre😜

(kvinne 62 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 17:04 Privat melding

Jeg er også i min beste alder, kanskje er alle aldre den beste når alt kommer til alt.
Vært her som både gratis og betalende medlem av og på uten noe synderlig suksess.
Som Godrosa skriver så har også jeg lært meg å nyte min singeltilværelse mer og mer, det hindrer ikke et velkommen om det dukker opp en mann med både "hjerne og baller".

(kvinne 34 år fra Telemark) fr. 2 sep. 2016 17:08 Privat melding

Godt og høre at dere nyter singeltilværelsen , ingenting er bedre enn det😊 Det gjør jeg også, men man må jo bare undre seg over hvorfor det skal være så vanskelig å finne en mann som man kan bli forelsket i, og deretter slå seg til ro med?😏Er ikke veldig på leit jeg heller, men nå er alle venninnene mine godt gifte og veletablerte, så sikkert derfor en kjenner ekstra på det😊

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 17:46 Privat melding

Problemet dokkars e kanskje at dokkar nyter singeltilværelsen, og all de muligheter det har alt, for mye. Kanskje bremse ned litt og virkelig vie seriøs dating kor dokkar faktisk må gi litt mer av dokkar sjøl :-p

Den rette e noen som blir til over tid :-)

Skjult ID med pseudonym maryandthe fr. 2 sep. 2016 18:03

Dating er vanskelig, skummelt og noen ganger ganske
herlig, deilig og
berusende
men om det blir noe mer - og om noen blir...vel, ikke så langt...
Har stor tro på å treffes fort, men så langt har mange vært inne og kikket, men få tar initiativ (meg selv inkludert)...kan gjerne chatte - men bare litt - for det er utrolig hvor fort forventninger oppstår - og da kan det jo lett bli litt kleint når man omsider treffes.

(kvinne 34 år fra Telemark) fr. 2 sep. 2016 18:16 Privat melding

Nettopp! Man lager seg så innmari høye forventinger og så møtes man omsider- så blir det hele bare teit.. Møtte en nå for ikke så lenge siden, tinder vel og merke. Hadde kjempe bra kjemi på meldinger og på telefon, men må si at jeg ble veldig "skuffet" når vi først møttes.. Hele mannen var helt annerledes enn hva jeg hadde fått inntrykk av. Det kan godt hende at det var gjensidig det altså, men det er litt sånn mine blind dates her utartet seg😏 Cluet er vel og ikke lage seg noen form for forventninger i det hele tatt før man har møttes rett og slett.. Jeg høres sikkert forferdelig overfladisk ut, er vanvittig opptatt av det indre, men alt må liksom stemme..

(mann 43 år fra Hedmark) fr. 2 sep. 2016 18:25 Privat melding

Man må ikke lage seg noen forhåpninger på noen måte, nett og irl kan være totalt forskjellig, jeg har til og med skypet med flere å opplevd det :P

@ Tonje,,, synes det er fint med de som tør å innrømme at de er på leit jeg, det å ønske seg et forhold synes jeg er et veldig sunt tegn.

Men noen av oss er nok litt annerledes sammenskrudd enn andre, mange finner jo noen igjen så fort de er single, andre igjen går i mange år alene selv om de lengter aldri så mye. Kjedelig å være så "kresen" :)

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 2 sep. 2016 18:44 Privat melding

Samme her og. Sliter. Prøver å ta kontakt, men ingen svarer på mine henvendelser.

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 3 sep. 2016 16:20 Privat melding

Ja, vi er her ute men forsvinner i massen av useriøse. Sliter med det samme som deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 17:41

Nærmest 'alle' sliter. Konseptet nettdating er krevende og uvant. Et artig sammenlikningsparadoks er at det er lettere å finne en god bruktbil etter finn.no enn før den fantes (bedre utvalg, dvs. du behøver ikke ta et bilmerke du ikke vil ha fordi du ikke fant annet mer tilfredsstillende etter å ha trålet 15 bilforhandlere - selvsagt er kvalitetskontrollen uendret).

Når det gjelder nettdating hjelper ikke dette. Nettdating er 'instrumentell'. IRL er 'organisk'. Å håndtere denne differansen kreer års perfeksjonering om du da ikke er et naturtalent/vidunderbarn som umiddelbart stråler i i profil og kommunikasjon. I motsetning til sist du fant (oftest nevnte IRL), er du kanskje blitt dobbelt så gammel, og mer kvalitetsbevisst. Paradokset er at i løpet av den samme tiden har kvaliteten falt. Den siste der er vanskelig å håndtere...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 17:43

*krever

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 3 sep. 2016 18:26 Privat melding

Jeg skal være så ærlig å si at mine "krav" er blitt mye viktigere for meg etter at jeg ble singel med barn!
Jeg har ikke lenger så mye fritid som jeg hadde før, og jeg er mer opptatt av verdier ( som i væremåte, ikke kroner og øre)!
Nå er det viktigere for meg å pleie vennskap med venninner enn det var tidligere, ønsker jo ikke å sitte igjen alene hvis forholdet tar slutt, og jeg ikke har pleiet vennskap !
Så ja, mine kriterier er vel ganske strenge, men jeg vil jo ikke date i hytt og gevær bare for å kanskje være heldig heller 😊😊

Skjult ID med pseudonym camo lø. 3 sep. 2016 18:48

Syns dating via nettet har blitt mer kynisk enn før, det oppleves noen ganger som om man søker jobb og mangler en eller annen sertifisering for å komme gjennom nåløyet. Selv syns jeg det virker som om mennene er mer ute etter å booste eget ego, og kanskje ligge litt rundt, fremfor å finne seg kjæreste.

Men mennene tenker vel det om kvinnene og.

Kriterier er blitt for viktige, den perfekte personen finnes ikke. Før man møtes. Tror nå jeg da.

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 19:52 Privat melding

Har 2 veninner som nu ska gifta sig med "Tinder" menn. Som dem mötte för nått år sedan. Hon ena hade varit mer eller mindre singel i 15 år. Hon bestämde sig för att möta 2-3 personer i veckan och han hon blev käreste med var kanske nr 15 eller nått i den duren. Så det borde ju finnas håp om att det kan gå bra. Själv tycker jag det är vanskligt. Skulle helst sluppit detta med nettdejting - men har lust att möta den rätte jag med 😊. Tycker också att jag är i min bästa ålder och det är trist att då behöva vara singel även om jag gör det bästa utav den ofrivilliga situationen. Angående höga förväntningar inför en dejt är det nog en nybörjargrej- man kan absolut inte ha några förväntningar till kjemi efter bara mail och telefon. Det kan verka som bra kjemi på nätet och sen inte alls vara kjemi irl 😊. Det man däremot kan bedöma ganska väl innan ( på mail) är om personen är vettig och lite sånt.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 3 sep. 2016 19:53 Privat melding

Og Camo, da må man møtes , og det opplever jeg at det er jo få som gidder... Og da lurer jo jeg hva folk egentlig er ute etter....😜

(mann 53 år fra Oppland) lø. 3 sep. 2016 19:54 Privat melding

Jeg skal til Oslo til helgen gille, kan jeg få møte deg da ?

Skjult ID med pseudonym camo lø. 3 sep. 2016 20:10

Jepp Gille. Det kan man lure på. De backer rett før man skal møtes, enten fordi de egentlig ikke gidder eller fordi det dukket opp en mer spennende profil.

Jeg har aldri backet fra et møte.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 20:23

@Camo: Tørre er sannsynligvis større enn gidde. Har og til gode å bakke ut fra avtalt møte.

Skjult ID med pseudonym camo lø. 3 sep. 2016 20:27

Den som intet våger intet vinner ☺️

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 sep. 2016 20:45 Privat melding

Det virker som en er alt for kravstore.. og mere omgjort å finne unnskyldninger for å ikke bli kjent, enn å finne grunner for å prøve.

Lurer snart på å avslutte "abonemange" og kutte ut hele sukker. Vært her en del år. prøvd å si hei,, sende meldinger, Men blir litt motløs, når veldig få gidder å svare..

For hva vet du om jeg er den rette, om du ikke gidder å prøve å bli litt kjent? En profil(tekst) forteller ikke alt..

Hiv seg uti det., møt noen face to face, Noen er bedre på samtaler, en å skrive.. Jeg er iallefall av dem som liker bedre å prate med folk, i stede for å skrive..

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 3 sep. 2016 20:52 Privat melding

Jeg kan møte deg, Apollonis, hvis jeg skal til oslo til helgen,også, men det vet jeg ikke ennå 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 3 sep. 2016 20:57 Privat melding

Har jeg avtalt møte, blir det møte , om ikke noe alvorlig inntreffer,- gidde/tørre går litt utpå ett.. Hvis man virkelig vil, så skjer det, hvis ikke.. Nei, da så..😜😉

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 21:00 Privat melding

Paulaner har en riktigt god poäng ! Du kan analysera ihjäl en nettdejt och i slutändan är det flax om det blir fullträff irl.

Skjult ID med pseudonym - lø. 3 sep. 2016 21:13

Dette er et marked, å stikke på byen er å stikke på en markedsplass. Noen tror, eller trodde, at å introdusere nettdating ville medføre mer "fri konkurranse", men som i et hvert marked har man eksternaliteter. Problemet med nettdating er at alle overvurderer sitt eget "produkt" samtidig som de fleste har et langsiktig perspektiv (det motsatte av "på bye'n" hvor tidshorisonten er "til frokost"). Her er du i større grad tvunget til å ta stilling til "til døden skiller oss" enn alle andre steder, og det er dumt!

Feks: mennesker i 30/40 åra som møter hverandre for første gang har allerede levd lange liv med sine erfaringer? Å bygge noe som ligner på en felles plattform derfra og ut...er i bestefall kleint om ikke introen var noe annet enn via en melding på nett!

(mann 53 år fra Oppland) lø. 3 sep. 2016 21:13 Privat melding

Var litt rask gille, kom på at jeg har en date med en lokal kvinne neste søndag. Ikke fra sukker. Første date på en evighet.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 21:15

Er jeg overrasket?

(mann 53 år fra Oppland) lø. 3 sep. 2016 21:15 Privat melding

Ja, er du ?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 21:17

@Steken: Du er den streken som pleier å streke her ikke sant? Du er en kapabel ressoneringsfyr. Kred. gitt før, kred igjen.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 21:21

😇

Skjult ID med pseudonym - lø. 3 sep. 2016 21:30

Jeg er en mester til å resonnere, før fylla tar meg - da er jeg mer eller mindre ubrukelig;)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 21:32

De fleste ressonerer måtelig da. Problemet er om en ressonerer som i fylla når en er edru...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 3 sep. 2016 21:33 Privat melding

Flere som har følelsen av at ALT skal skje i september ?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 21:34

Ikke si at de har flyttet jula fram...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 3 sep. 2016 21:39 Privat melding

Julestria starter i september..hmm..det ville ikke overraske meg.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 3 sep. 2016 21:45

For en gangs skyld er jeg overrasket over kirkemøtets flexibilitet i så fall..

Skjult ID med pseudonym maryandthe lø. 3 sep. 2016 21:54

Ørebroare: hvordan er det mulig å bestemme seg for å treffe 2- 3 stykker per uke??? her i gården er det 2 - 3 stykker per år...hvis det!! haha

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 22:06 Privat melding

Maryandthe ja - haha- hon hade gett upp allt hopp om att hitta en mann men tänkte nog att hon skulle göra ett sista försök. Det var några år hon inte dejtade alls. Så beslutade hon sig alltså för en typ av egenkomponerad speeddejting 😄😂. Under 3-4 veckors tid. Och det gick ju alltså strålande. Nu har hon varit ihop med han siste i över 2 år. Själv kan jag inte tänka mig den måten att dejta så många på så kort tid. För mig blir det fel. Men det finns många olika sätt - och detta fungerade för henne.

Skjult ID med pseudonym Luringen.. lø. 3 sep. 2016 22:13

Det er dessverre mange skuffede og skadede mennesker her inne....

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 22:23 Privat melding

@paulaner- hade du velat möta 2-3 i uken om du fick möjlighet? Angående att man må vara så pen... Nja- det tror jag inte- man kan säkert vara helt vanlig - bara välja ut några bra bilder så går det säkert fint. Själv är jag inte intresserad i sånn speeddejting - jag lägger ned mycket i den personen jag går på dejt med - dvs vartfall några timmars prating första gången man ses.

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 22:34 Privat melding

Ja jag klarar inte heller mer än fokus på en åt gången. Så jag hade många diskussioner med henne om temat 😊.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 22:48 Privat melding

@Tonje84

et tips: hvor var du og hva gjorde du sist du følte du kunne være og vise den du virkelig er, i fellesskap med andre? hvem var du den gang? og hvorfor kunne du være den du var? jeg synes du bør henge i et sånt miljø igjen, om det er mulig. klarer du det, vil du kanskje skinne igjen, på den måten du virkelig vil.

Sukker er som å dorge i ukjent farvann. bruk det som et supplement til den virkelige verden. napper det, så sveiv inn. men ikke vent deg det store her inne. skjer det, så stas. men ikke vent deg det.

som du ser her inne, er det veldig mye rart. jålebukker, narcisister, scammere, spammere, desperate, kåte, redebyggere, moralister og jevnt over tullebukker. se bare på dette forumet. det går ikke lenge før de samme folkene kupper enhver tråd, i håp om å få markedsført seg selv og sitt som alt det de åpenbart egentlig ikke er.

skal jeg være ærlig, er noe av det skumleste i hele verden andres ambisjoner for deres eget liv. jo hardere de definerer det, jo mer styrer jeg unna. hvis du signaliserer for hardt at du er ute etter den beste og den siste av alle seriøse kjærester, kan det fort bli litt mye for den som ikke kjenner deg - selv om dere kunne passe sammen.

la de du liker få lov til å bli kjent med deg først, både her inne og irl, og så kan du - og den andre - kanskje bygge noe mer seriøst senere. det er skummelt å møte noen som ser for seg hund, Volvo, rekkehus og kostbart interiør. husk at du møter noen som ikke kjenner deg.

ellers risikerer du å skremme bort veldig bra kandidater, og det er jo ikke hva du ønsker - om jeg leser deg rett :)

lykke til her inne, og spesielt utenfor.

cheers,

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 3 sep. 2016 22:49 Privat melding

@paulaner ja en del kvinnor klarar det och vill det- jag är inte en av dem och jag vill inte.

Skjult ID med pseudonym Foto lø. 3 sep. 2016 23:28

@Humlepung
Kan ikke se at noen kupper denne tråden?

Skjult ID med pseudonym 76 mann on. 7 sep. 2016 20:45

Må bare si si meg veldig enig med matros1, mange norske kvinner er
kravstore og overlegne. Jeg er en ok mann med et vanlig utseende,
men har vært singel hele livet, fordi jeg ikke har vært bra nok for det motsatte kjønn, har aldri opplevd annet en avvisninger, også her på
Sukker. Har sendt minst 30 høflige og hyggelige meldinger til damer, men bare 6 av dem har svart og alle var avslag. Må understreke at jeg ikke har gitt opp håpet om å finne ei som gir meg en sjanse til å vise hva jeg er god for. Så husk det damer, dere klarer ikke å peile ut "mr Right" bare ved å se et bilde og lese en profil, gi den neste fyren
som sender en melding en sjanse !

Skjult ID med pseudonym snekkeren on. 7 sep. 2016 21:10

Problemet er at salgsobijekt og takstmann/kvinne er en og samme person. Tror taksten derfor ligger skyhøyt over reell markedsverdi for de fleste!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 7 sep. 2016 21:15 Privat melding

@76mann

Hva får deg til å tro at norske menn er så anderledes. Tror du de er så imøtekommende og høflig????

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 21:17 Privat melding

Problemet er jo at vi alle trenger å føle noe for den vi skal være kjæreste med, og det skal litt til at det klaffer for begge samtidig. Jeg synes det var trist at de to-tre jeg virkelig var interessert i, ikke var like interessert i meg. De som var interessert i meg synes sikkert det var like kjipt at jeg ikke returnerte deres følelser.

Men ingen ønsker vel arrangerte ekteskap. Dette er et menneske vi skal dele bord og seng med. Som skal være sammen med barna våre, se oss på toppen av vår lidenskap og når vi har omgangssyke.

Det MÅ være noen vi har følelser for.

Men det er noen der ute for alle, det gjelder bare å lete lenge nok :-)