Alle innlegg Sukkerforum

Med eller uten filter

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 20:39 Privat melding

Ser flere og flere bruker filter på bildene de legger ut. Folk må jo gjøre som de vil..og hvis det er med humor så er det jo bare gøy. Men hvis man prøver å virke yngre, penere og rynkefri i håp om å få større interesse blir det jo som å legge ut 10 år gamle bilder. (det er det jo mange som reagerer negativt på) Og man kan få seg en overraskelse hvis man møtes IRL.
Hva er deres holdning til filterbruk? Spesielt på sider som dette hvor man søker oppmerksomhet fra en potensiell partner? (for dere som er ute etter en partner da) :) Ha en ellers fin fredagskveld - med eller uten filter.

(mann 52 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 21:00 Privat melding

Filter er greit, så lenge det er til kaffe eller the...

(mann 52 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 21:10 Privat melding

Men seriøst, alt er filtrert. Vår egen beskrivelse av oss er filtrert, bildene forteller bare et utsnitt av en større helhet og når vi møtes filtrerer vi det vi sier for at virke mer selvsikre og attraktive. Hvis det er filter på bildene så ser man det når man møtes, det er mye vanskeligere og det tar lengre tid med de andre filtre...

(mann 52 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 21:25 Privat melding

@PentBrukt: ja dypest sett så omgir vi oss av filter hele tiden. Men konsentrerer vi oss om det visuelle. Tross alt det ytre som teller ;)

(mann 52 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 22:07 Privat melding

@paul som aner, ja, men poenget er at når det er filter alle andre steder, og når man leser om de som møter folk som har virket interessante men som viser seg mangle tenner, da blir spørsmålet: hvorfor ikke filtrere her? Hva er forskjellen?

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 2 sep. 2016 22:11

Hmmm, hva er filter? Har noen selfies men de fleste av mine bilder er tatt av andre, med en eller annen venns mobil.

Er dessverre en elendig fotograf, ser i iphoto at det er mulig å velge f.eks "Sepia" i bildebehandling under "edit". Eller s/hv så klart og noen fargegreier som gir mykere uttrykk. Er det dét dere mener med filter? Det blir jo helt annerledes enn et vanlig foto?!

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 22:14 Privat melding

Selvfølgelig bør bilder være uten filter, men morro å leke litt innimellom,- Har snap-filter-bilder i albumet, i salig blanding med sånne uten filter, så ser ikke helt problemet, så lenge det er begge deler. Profilbilder m filter blir slettet av sukker også,,- synes det er trist når det lanseres photoshop-apoer "så man kan se best mulig ut" !... Og da kan du forandre utseendet helt.. 😋

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 2 sep. 2016 22:19

Hovmester, hvem svarte du?
Er filter det samme som retusjering?

Skjønner ikke helt. Nå prøvde jeg med et testbilde, valgte EDIT og FILTER i iphoto. Men uansett om jeg er grønn eller brun eller s/hv eller whatnot, så ser jeg verken yngre eller eldre ut, og alle mine ansiktstrekk er de samme, bortsett fra fargevaløren som legges på.

???

(mann 52 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 22:25 Privat melding

@tinka: finnes filter som glatter ut huden (sletter rynker) og gjør øynene litt større og klarere. Jeg tenker ikke på de morsomme snap-filterne. Men uansett så er jeg ikke helt mot filter, men så lenge man kan se flere bilder og hvor noen er uten filter, slik at man kan få et litt mer reelt bilde av vedkommende :)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 2 sep. 2016 22:36

Ha ha ha Paulaner og Hovmester; væsjtjaørt 😂
Blikke mårradan før jeg sjekker ut rynkeslettingsfilter altså.

Jada. Neida. Tror ikke jeg gidder, er ikke helt trekkspill enda, tross alt 😁 Så slitsomt å dille med?!

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 2 sep. 2016 22:43

😂

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 2 sep. 2016 23:22 Privat melding

Snap-filtrene er fine på glatte rosekinn og stooore glitrende øyne, Tinka👍🏻☺️

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 2 sep. 2016 23:47 Privat melding

Dumt å bruke filter på bilder her...men uansett så hva er forskjellen egentlig...jeg tar bilde med snap uten filter men pga kanskje litt dårlig lys til tider blir jo ting på en måte filtrert bort. Det ser jeg jo på mine bilder at rynkene i panna ikke alltid synes ...er jo ikke mange av dem men helt glatt er jeg absolutt ikke hehe...men derfor jeg legger ut mange i alle ulike former hehe

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 2 sep. 2016 23:53

Gille,
Jeg bruker ikke Snap 😮 Kan jo prøve, men har inntrykk av at det er en foreldre-barn-greie 👍

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 3 sep. 2016 07:14 Privat melding

Jeg skjønner jeg har mye å lære på filterfronten.

På min mobil har jeg en funksjon hvor jeg kan endre farger, gjøre bildene litt skarpere og duse dem ut i kantene. Ingen av de nevnte funksjonene gjør meg hverken yngre, slankere eller mindre rynkete.

Og hvis det finnes en funksjon som gjør at man kan fjerne rynker ser jeg ikke helt poenget. Det er jo like smart som å ha 10 år gamle bilder. Det vil jo oppdages med EN gang man kommer på første date og vil skape dårlig stemning.

Dessuten er jeg glad i rynkene mine. De er tegn på liv levet, smil smilt, tårer grått. Jeg ville ikke vært uten en eneste en av dem.

Skjult ID med pseudonym camo lø. 3 sep. 2016 09:16

Har blokkert noen her som bruker filtrer der det kun er øynene som har farge. Blokkerte fordi jeg syns det var irriterende å se, slike filtre er ikke alltid flatterende.

Har selv noen bilder på Facebook som har blitt anklaget for å være retusjert, men sånn er det når man blir sminket en gang i blant (profesjonelt). Så for kvinner kan mye sminke også muligens gå i den kategorien 😉

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 3 sep. 2016 10:19 Privat melding

Apropos sminke så har vel flere sett videoen av den unge asiatiske piken som har sminket bare halve ansiktet. På den ene halve siden ser man en ikke spesielt attraktiv, trumpen jentunge, så legger hun hånden over halve ansiktet og så ser vi den rålekre rypa.

Så ja. Sminke kan nok gjøre mer enn filtre. :-)