Alle innlegg Sukkerforum

Dustete preferanser,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 4 sep. 2016 21:29

Flere her som har håpløse preferanser ? Samme hvor flotte kvinnene er , så kunne jeg ikke tenkt meg dem som kjærester hvis de er av typen rødhåret eller veldig blek ( ikke tar i mot sol ).

Muligens teit, men slik er det,,,

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 4 sep. 2016 21:30

Henter popcorn

Skjult ID med pseudonym camo sø. 4 sep. 2016 21:31

Føler meg truffet 😂😎

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 4 sep. 2016 21:40 Privat melding

Vi har alle våre kriterier, og å begynne å diskutere det blir vel litt feil kanskje ?
Jeg syns ihvertfall det er veldig personlig, og vi velger det selv, men å begynne å diskutere det kan vel kanskje støte noen, og det trenger vi vel ikke å gjøre 😊

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2016 21:40 Privat melding

Æh... Joda. Flaut å innrømme det, men jeg har et problem med menn som skjeler... Ørepynt liker jeg heller ikke. Men skjeling takler jeg bare ikke. Urteit, jeg vet.

(mann 53 år fra Oslo) sø. 4 sep. 2016 21:47 Privat melding

@Råtass
Jeg tror ikke du mener noe vondt med denne tråden, men det er ikke alltid ærlighet fører til noe godt. Om jeg er på en fest velger så gir jeg kompliment for det jeg liker, til de jeg liker. Hva er poenget med å trekke frem dette. De som er i denne kategorien kan jo være her og lese dette.. De har jo ingen mulighet til å skjerpe seg og endre genene.

Når jeg var ung hadde jeg en kamerat som alltid jaktet på de rødhårede når vi var ute. Han hadde lest et sted at de hadde 13% høyere kjønnsdrift. Så han jaktet på 13%'ere.

Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 4 sep. 2016 21:48

@ Monika.P

Men dette er jo helt naturlig,, sikkert noen her som vil nevne høye viker og ekstremt tynn lugg, ja da må jeg føle meg truffet :P
Så bare deilig å høre at andre har litt teite ting også, dette har jo ikke noe å gjøre med fin eller stygg å gjøre.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 4 sep. 2016 22:17 Privat melding

Jeg ser den @ Råtass, men jeg ser ikke poenget ditt med å sitte og dra frem ting som andre kan føle seg støtt av, kommer vel ikke noe godt ut av det 😊
Det er sånne ting man kan ta opp med venner, ikke på forum syns jeg 😊

Skjult ID med pseudonym Klatremus sø. 4 sep. 2016 22:19

Vi bør ikke gjøre dette, men i dag er jeg i et fandenivoldsk humør, så her kommer litt mer edder og jævla galle; Er så utrolig lei av tatoveringer, ringer i ørene eller nesa, harry klær, bikertyper, selfier tatt nedenfra. Helt ubegripelig mange jeg ikke vil ta i med ildtang en gang.

Åh, det var deilig! Dagens utblåsing.

(Godt jeg skriver under pseudonym)

Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 4 sep. 2016 22:20

Et godt eksempel, en flott blond jente, som var veldig lys i huden, datet jeg flere ganger nå i sommer. Haadde så lyst på å kjenne den riktige følelsen, men jeg klarte det ikke. Men nå to uker etter har hun funnet den hun vil bli kjent med, tøff verden :P Der gikk jeg glipp av denn flotte jenta :/

Skjult ID med pseudonym camo sø. 4 sep. 2016 22:21

Så blonde også? Eller fordi hun var blond og blek? 🙄

Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 4 sep. 2016 22:27

Hehe,,, blond og blek ja,,, og jeg min dumme stut, får det ikke til, og jeg tror det er for den veldig lyse hudfargen :P

Skjult ID med pseudonym camo sø. 4 sep. 2016 22:41

Jepp, visste jeg følte meg truffet av en grunn 😂

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 4 sep. 2016 22:50 Privat melding

Så mange ganger folk har lagt ut om hva de tenker om de som har noen ekstra kilo, kan jeg ikke se at det er noe verre med andre ting.

Personlig sliter jeg med de som har skjegg og bart, selv om jeg har latt meg sjarmere av enkelte av dem også.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 4 sep. 2016 23:15 Privat melding

Helt enig med deg, solecita. Sliter med de som har skjegg og/eller bart. 😁

Seriøst, vi har alle våre preferanser, og av og til er de så teite at man knapt klarer å forklare det ovenfor seg selv. Hvor ille er det ikke da å måtte forklare det for andre.

Men klikker det ikke fordi det er noe som ikke er "korrekt" i forhold til preferansene, så er det ikke bare å komme over det og la være å bry seg med.

For noen blir det den evige runddansen, for man finner aldri den perfekte partneren, enten det skorter på noe fysisk, framtreden eller noe annet.

Selv klarer jeg ikke å bry meg om hun er blond, rødhåret eller mørkhåret. Og en annen hudfarge er bare lekkert. Men også veldig glad i lyshudede.

Men jeg bryr meg om ansiktstrekk, uten at jeg klarer å sette ord på hva jeg liker, og hva jeg ikke liker.

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 4 sep. 2016 23:25

Takler ikke røykere.

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 4 sep. 2016 23:35 Privat melding

Så lenge de e pulbar, så kan de ha ring i nesen , gå kledd i svart, ha kort hår, langt hår, mørkt hår, blondine, rødt hår, rosa hår..

Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 4 sep. 2016 23:54

@roken Deg må det jo være håp for her :P

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 4 sep. 2016 23:59 Privat melding

Råtass: Skulle jo tro det :-) ..men joda.. utseende kan sees på på mange måter. Trenger ikkje være A4. Mine preferanser går nok med på verdier/moraler.. ellers kan små pupper være like så fint som store pupper, litt dvask rumpe like så bra sol stram rumpe. Det viktigste e hvem som bærer disse attributtene.

Skjult ID med pseudonym AlltidBlid ma. 5 sep. 2016 00:00

Tror alle har noen sære og dustete preferanser. Jeg tenker ikke at man støter noen ved å nevne egne preferanser så lenge man ikke trekker inn spesifikke personer. Selv kan jeg ikke fordra menn med gullsmykker.

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 5 sep. 2016 00:03 Privat melding

Kan faktisk ikkje helt fordra venner eg har hatt i nesten 30 år som slår meg i tilnærmet lik alt av aktiviteter og spill! En skikkelig drita, udugelig, dårlig jente hadde vært drømmen :-p

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 5 sep. 2016 00:14

Vet ikke hva som er greia, men mannfolk uten førerkort er litt tungvindt altså :P

Skjult ID med pseudonym AlBundy ma. 5 sep. 2016 00:31

Jeg har mistet interessen for oppegående damer. Det er så selvfølgelig (at enhver mener det om seg selv) at det virker mot sin hensikt. Jeg lurer rett og slett på om det stemmer siden de må påstå det.

Skjult ID med pseudonym Janbanan ma. 5 sep. 2016 00:58

Kan jeg foreslå spraytan! Jeg tror også at samfunnet rundt oss bestemmer våre preferanser. Bare se på det å barbere og stusse dåsa. Det er ikke så mange årene siden damene gikk rundt med en heavy busk. For 200 år siden skulle alle damer være småfeite og likbleike. Om noen år når "brun og blid dama" di har hud som en gammel skinnsofa og er full av malingne melanomer. Den dagen vil du dagdrømme om den rødhårete jenta med melkehvit hud.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 5 sep. 2016 01:01

Det er vanskelig å komme utenom klisjeene, både når en skal beskrive seg selv, og når det gjelder ønsket om hvordan drømmepartneren skal være.

Skjult ID med pseudonym gete ma. 5 sep. 2016 01:30

Overtrente solariumsbrune menn i sykkelshorts. Grøss!! Spesielt med bilde av seg selv på en fjelltopp. Sexkiller!

Skjult ID med pseudonym Janbanan ma. 5 sep. 2016 01:43

Fra nå av kommer jeg ikke til å svare hvis ikke det finnes bilder som viser personen i profil. Noen er så kloss i at det ser ut som de er på vei til å ramle inn i kameraet. De fleste av disse er noen rullepølser. De som ikke viser hele seg, skjuler noe.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 5 sep. 2016 06:49

Kort hår er nok min dustete greie. Veldig vanskelig å forelske seg i en dame med kort hår. Skaff deg langt hår, eventuelt hair extension. Når jeg har rukket å bli forelsket kan sikkert håret bli kortere igjen:-)

Skjult ID med pseudonym Råtass ma. 5 sep. 2016 07:30

Piercing og tatoveringer både her og der er en annen en. Jeg begriper ikke interessen for å kludre seg ned eller å la seg gjennomhulle og fylle i med jern .

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 5 sep. 2016 07:59 Privat melding

Dårlig holdning( både kroppslig og attityde), og kjip humor 😂😂😂
@Janbanan .. Enig! Hadde en opplevelse på et vikingmarked for noen år siden, hvor det kom et følge m en "høvding/krigsherre" i front,- skikkelig råtass og på avstand ganske lekker... Må si begeistringen dalte heftig når de passerte og jeg så at han var spraytanna! 😂😂😂 viking m spraytan! ... Ikke bra.. 😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym camo ma. 5 sep. 2016 08:44

Det er ikke preferanser dere snakker om her. Det er absolutte krav.

Jøjemeg. Liker ikke skjegg eller gravidmage på menn 😄 Ellers går alt i grisen 😜

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 5 sep. 2016 09:24 Privat melding

Nei. For min del er det ikke absolutte krav. Jeg har vært stormforelsket i menn med både skjegg og bart, men jeg foretrekker uten. Og til forskjell fra 20 kg ekstra, feil hårfarge eller for blek hudfarge, er det noe som kan forandres på 10 minutter hvis vedkommende blir motivert nok.

Så det gjelder bare å være motiverende nok 😜

(kvinne 40 år fra Aust-Agder) ma. 5 sep. 2016 09:59 Privat melding

helt JÆVLI med ons. de igler seg innpå igjen vøtt, i åresvis. blir jo faen ikke kvitt søppelet.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 sep. 2016 10:30 Privat melding

Jeg mener at noe som er sjarmerende på noen, kan være mindre sjarmerende på andre !
F.eks tatoveringer, så for min del kommer det vel mest ann på glimt i øyet og et sjarmerende smil 😜

(kvinne 57 år fra Troms) ma. 5 sep. 2016 10:54 Privat melding

Det er noe som het "hver sin smak" og det synes jeg passer litt inn her.
Om jeg ikke liker tattiser, piersing eller masse hår og skjegg, så er det mine preferanser. Det er ikke dermed sagt at det er noe som er absolutte krav.
Noe kan man se når man treffer folk, andre ting dukker opp etterhvert som ting skrider frem. Det jeg mener er viktig i min søk etter den som passer for meg er holdninger, empati, er voksen og har evner til å være tilstede i eget liv. Har sikkert en masse andre preferanser også, men ikke sikkert at jeg er bevist de. Svært ofte så kan jeg utfra teksten i profilen finne ut at ..nææh kanskje ikke min type.
Så med andre ord, teksten er viktig.

Skjult ID med pseudonym camo ma. 5 sep. 2016 11:08

Min kommentar var rettet til mennene, de viser tendenser til absolutte krav og avfeier fordi ei jente har rødt hår og/eller er bleik. Kanskje vi kvinner er litt flinkere til å se personen på innsiden ☺️

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 5 sep. 2016 11:29 Privat melding

For meg så teller innsiden mye mer enn utsiden, en man fin på innsiden blir man automatisk fin på utsiden også 😊😊

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 6 sep. 2016 17:29

Her var det mye rart, så jeg slenger meg på. Liker ikke tatoveringer, ustelt skjegg og langt hår, store manneromper, lange mannenegler og dertil skitne, manneben uten hår, dissende ølmager og ustelte tenner, ei heller ring i nese og ører, brautende oppførsel og tobakk og svette lukt. Var det noe mer da? jo, liker ikke skinnbukser og skinnvester på menn, ei heller cowboy hatt og andre harry antrekk. Liker ikke overdrevne muskler og påsmurt brunhet, "sjarmørglis" der de holder i halvliteren ute på byen og heller ikke overlegne bleier ala Oslo vestkant.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 6 sep. 2016 17:33

Jøss @Pote, jeg går klar på alle punkter :-)

ps. @moxie liker du grått skjegg :-)

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 6 sep. 2016 17:47 Privat melding

Utseende messig prøver jeg å ikke ha for mye preferanser da sjarm teller mer enn alt og sjelden jeg faller for de klassisk pene gutta. Men jeg holder meg ofte unna mannfolk med skjegg og bart. Ikke fordi jeg synes det er stygt...mange råflotte mannfolk som har det. Men jeg fikser ikke å kysse dem 😶 vet det er dumt men har prøvd hehe Nå snakker ikke jeg om to dagers eller litt til. Men full skjegg.

Men ellers synes jeg det er mange flotte menn...både med og uten hår... liten som høy ...tynn som litt rundt...ingen betydning 😊

Skjult ID med pseudonym smiliiet ti. 6 sep. 2016 17:47

Noen har en fin evne til å få andre til å smile og le, pote, det setter jeg pris på :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 6 sep. 2016 18:07

Hvorfor skal ikke også menn kunne være gravide ????????

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 6 sep. 2016 18:54

Keisersnitt.

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 6 sep. 2016 19:02 Privat melding

@paulaner

Joda dette er noe som kan endres...men som jeg sier...av så mange flotte mannfolk det er på sukker så er ikke de med skjegg jeg sender en før førstemelding til 😊jeg bryr meg ikke om han farger håret ...tar det bort eller hva han ønsker...men å få skjegg ville plaget meg med det intime...ellers hadde jeg ikke brydd meg da jeg synes mange menn er flott med skjegg.

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 6 sep. 2016 20:06

Godt du går klar Balder, og det er hyggelig å få folk til å le Smiiet. Ellers var det faktisk seriøst ment, det er mye turn off blant mannfolk. Men heldigvis er det noen som har fattet poenget med å se noenlunde velstelt ut.