Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ensom mann ma. 5 sep. 2016 15:19

hei. jeg er en mann på 45 år som etter 27 års samliv er blitt singel. dette er fryktelig skremmende siden jeg ikke kjenner til et liv uten noen ved siden av meg. og nå kjenner jeg et sterkt behov for kvinnelig selskap men er redd det ikke blir så enkelt å finne noen til hverken det ene eller det andre.
er det flere som er i samme situasjon? det hadde vært koselig å høre andre sine synspunkter og erfaringer på området.

(kvinne 38 år fra Telemark) ma. 5 sep. 2016 15:32 Privat melding

For meg høres det ut som bruddet er relativt ferskt?
I så fall vil jeg råde deg til å ta deg til til å tørre å være bare deg en (god) stund, bli vant med din nye situasjon og ikke minst bli kjent med deg selv igjen. Det er helt normalt å føle seg alene og litt bortkommen når man går ut av et langt samliv.
Kom deg ut av Sukker, ta tiden til hjelp og beveg deg utpå markedet når du kjenner at det er ålreit å være singel. Dvs at du ikke anser deg som avhengig av noen for å ha det bra. Du må ha det bra med deg selv først, før andre kan få det bra sammen med deg. :)

Skjult ID med pseudonym ensom mann ma. 5 sep. 2016 15:41

hørtes veldig fornuftig ut :) ja bruddet er veldig ferskt og jeg føler meg som en liten gutt alene i en enorm by :)))

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 5 sep. 2016 15:44

Hei, du burde være takknemlig for de 27 årene og prøve å se fremover.
Du har sikkert "draget" ennå ! Selv har jeg vært ufrivillig singel hele mitt liv, alle de beste årene føles som bortkastet, nå som jeg er snart 40 år.
Riktignok har jeg ikke gitt opp ennå ( ettersom som jeg er bruker her ! ),
men tilværelsen føles veldig ensom og isolert. Alle, både menn og kvinner bør huske at det er slett ikke noen selvfølge å oppleve romantikk ( eller sex,for den saks skyld ). Jeg kunne sikkert gjort en dame lykkelig,
men jeg har ikke fått sjansen ennå. Håper sjansen kommer snart !

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 5 sep. 2016 15:47

Jeg var der du er for et år siden. Har siden det forsonet meg med singel tilværelsen, og setter faktisk pris på den. Men av andre årsaker (arbeidsledighet) vil jeg ikke trekke noen nye inn i livet (og rotet) mitt nå.
(Hvis ikke frøken perfekt skulle banke på døra.)

Skjult ID med pseudonym ensom mann ma. 5 sep. 2016 15:54

det blir skremmende men samtidig spennende å tre inn i det ukjente. det verste blir vel å lære å leve uten den delen man har blitt vant til gjennom mange år.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 5 sep. 2016 16:12

Takk for det Rosa, det er bare det at jeg føler jeg har nok rot å rydde oppi som jeg ikke ønsker å utsette en fantastisk dame for. (for min fremtidige kjæreste kommer til å være en fantastisk dame.)

Skjult ID med pseudonym ensom mann ma. 5 sep. 2016 16:18

jeg var også arbeidsledig en periode så jeg kjenner til den følelsen...håper alt ordner seg for deg Balder