Alle innlegg Sukkerforum

Åpningsmelding

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nedbrutt ti. 6 sep. 2016 19:36

Hvor går grensen mellom kjedelig/ordinær og creepy på Sukker?

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 6 sep. 2016 19:40

@ts
Shh Bby, Is Ok

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 6 sep. 2016 20:30

Ett sted mellom "Unnskyld meg, unge frøken" og "PULE!?"

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 6 sep. 2016 21:16 Privat melding

Spørs hvor lettskremt man er, da... 🙄 hvis en på 55 forteller meg, som er 51, at alder ikke spiller noen rolle, synes jeg det er kjedelig. Hvis en på 19 gjør det samme, synes jeg det er creepy(på en måte) 😱

(mann 48 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2016 22:44 Privat melding

Hårfin balansegang, det der.
En lapp på hodeputa med teksten: "Du er så søt når du sover - hilsen kjæresten din" vil jeg tro de fleste kvinner synes er ordinær, men ganske sjarmerende.
En lapp på hodeputa med teksten "Du er så søt når du sover - hilsen anonym" vil muligens endel kvinner finne anelsen creepy.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 06:43 Privat melding

Nåe en person prøver å kontrollere d3g og det du foretar deg her på Sukker - det er creepy og særs lite sjarmerende...

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 07:08 Privat melding

@Mikrovenn: Enig. Men det gjelder uansett type nettside. Jeg opplevde en gang på et hageforum at jeg hadde brukt lunsjpausen min på å snakke med en kamerat og da den var over sa jeg at jeg dessverre måtte gå tilbake til jobben. En stund senere tok jeg 5 minutters pause og svarte på et spørsmål i en tråd om en rose, og fikk en sint melding fra ham om at 'Jaså, du har ikke tid til å snakke mer med meg, men du har tid til å være på forumet!!!'

Det var første spikeren i likkisten på det vennskapet.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 07:11 Privat melding

Grensen går ved de som er blokkert pga uønsket oppmerksomhet, som dukker opp med ny profil og prøver igjen og igjen... Finnes det ingen grenser for hvor mange ganger samme person kan opprette profil her?

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 07:36 Privat melding

Jo, Linda, kan være begge veier.. Har vel mest med hvordan de formulerer seg å gjøre😂😂😂 det mest creepy jeg har fått på melding var nok han som fortalte at han dro hjem og onanerte foran mora si 😜😖 det var visst normalen ...😳

Skjult ID med pseudonym esset on. 7 sep. 2016 07:38

Syns det var creeepy at min nærmeste kollega ble medlem på samme nettsted og hadde de samme søkekriteriene som meg...

(mann 71 år fra Vest-Agder) on. 7 sep. 2016 08:52 Privat melding

Jøss, her var det mye rart. At noen friker ut når et forhold tar slutt er kjent, men her inne...man har kanskje ikke truffet hverandre engang, det blir for drøyt.
Jeg har opplevd å bli blokkert på profiler jeg ikke en gang husker å ha vært inne på, og det syns jeg er trist.
Vær så real å fortell hvorfor du blokker.
Det kan bero på en enkel misforståelse.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 08:54 Privat melding

@solecita - han hadde nok ikke blitt en god venn med den oppførselen 😯

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 13:04 Privat melding

@Microvenn: Han var faktisk en meget god venn, men det var den dagen jeg forsto at vi nok la litt ulike ting i vårt vennskap. Jeg var gift og betraktet ham kun som en kamerat, men etter den dagen skjønte jeg at han var regelrett sjalu på den tiden jeg brukte på mann og barn og andre venner. Han var nyskilt og tolket nok mine strålende smil litt lenger enn det var grunnlag for.

Vi hilser hyggelig på hverandre når vi tilfeldigvis sees nå. Sånn hvert annet år :-)

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 18:39 Privat melding

@solecita - ikke alltid like lett det der, jeg har fått høre at jeg må slutte å flørte når jeg smiler og er høflig mot andre.
Skulle nesten tro det var så sjelden med høflighet og smil at mange forveksler det med flørting....

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 19:01 Privat melding

@microvenn: Jeg vet. Jeg smiler og ler mye, og har øyenkontakt. Det fungerer helt fint med folk som er vant til å få mye oppmerksomhet, men folk som sjelden opplever at kvinner smiler til dem ser ikke alltid at jeg smiler til alle, de bare ser at jeg smiler til dem. Og da kan ting bli fryktelig ugreie...

Skjult ID med pseudonym Heavy duty on. 7 sep. 2016 23:10

"Your looking mighty fine, lets go 69, i wanna tounge your hole, while your choking on my pole" er litt på cunten for en førstemelding mener noen. (Tydeligvis)

(mann 55 år fra Telemark) to. 8 sep. 2016 06:38 Privat melding

Det med og "rydde" eller blokere er det delte meninger om. Jeg tenker at disse ryddekvinner og menn har mindre balast når det gjelder vanlig høflighet. At man blokerer ufin oppførsel og/eller gjentatt uønsket oppmerksomhet er helt ok, men mennesker som ikke har vært inne på profilen til disse rydderene før de blir blokert tenker jeg er gaske ufint. Dette sier litt om grunnleggende egenskaper hos disse "rydderene"!

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2016 07:42 Privat melding

eg har no prøvd meg med masse forskjellige opningsreplikker, trur ingen av dei er creapy sia ingen blokkerer. Men eg syns det er nesten verre at dei ikkje svarer når du skriv ei lang og hyggelig melding som svarer på det dei skriv i profilen.
for eksempel, "hei syns du min profilen høres innteressant ut? så ta kontakt"
Og om eg no les og den profilen var meget innteressant ut, så skriv eg no korfor eg liker den og at eg er innteressert. Da kan dere damer for svarte svare i alle fall ;) Om ikkje anna at dokke ikkje vil flytte på landet. Uhøflige damer stort sett ja. Skulle hatt ris heile gjengen :P

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 8 sep. 2016 08:24 Privat melding

Enig Bonde,- i en sånn setting burde man kunne forvente et svar , i en perfekt verden. Jeg svarer alle som skriver til meg, selv om det bare er hei. Alltid.
Og Bjarne, du tar så grundig feil med tanke på ballast , jeg har blokkert pga av alder, geografi, og selvfølgelig utseende, fordi jeg gjerne vil se andre som kanskje er mer aktuelle for meg,- for det hjelper lite om jeg er aktuell for dem da, uansett grunn. Og jeg er den som smiler til og hilser på stort sett alle jeg treffer på gata , så ikke snakk til meg om vanlig høflighet, og det sier ingenting om mine grunnleggende egenskaper. som menneske/medmenneske/venn /kjæreste.
Og heavy duty,/ kan ikke skjønne det,- det er ihvertfall på rim!😜

Skjult ID med pseudonym camo to. 8 sep. 2016 08:50

Får ofte meldinger med spesifikke ting vedkommende vil gjøre med meg i senga. Syns det er kleint ja.

Blokkerer de som ikke gir seg, eller de jeg mistenker bruker profilen min til å runke til. Eller de jeg vet er a-holes.

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 08:57 Privat melding

@Bjarne - blokkering har virkeligen ingenting med at en person har mindre balast i fht høflighet, ønsker å høre din forklaring på den konklusjonen fra deg. Hva med å kaste stein i eget glasshus?

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 8 sep. 2016 09:45 Privat melding

Som sagt blokkerer jeg knapt selv, fordi jeg vet at folk blir lei seg for det, men jeg vil absolutt ikke kritisere de som gjør det. Hvis noen skal kritiseres så er det sukker, som ikke har en 'Gjem fra oversikten din'-knapp, slik at man kan fjerne de uinteressante og uinteresserte fra listen din uten å måtte blokkere dem.

Hvis man først innleder en dialog er jeg 100% enig i at den bør avsluttes på en ryddig måte. Jeg ser egentlig ingen saklig grunn til ikke å gjøre det.

Men man kan ikke bebreide folk for å ikke svare på førstemeldinger. Noen får dusinvis om dagen, og ingen har dette som heldagsjobb.

Skjult ID med pseudonym Zodiac to. 8 sep. 2016 21:58

Jeg fikk en gang et "Hei" her på sukker, og jeg ble jublende glad og skrev i dagevis med vedkommende selv om det rant litt ut i sanden. Det er foreløpig den eneste meldingen jeg har fått uten at jeg selv har lagt meg i selen for å lage en velkomponert melding, og lagt meg til å sove, spent som et barn kvelden før julaften i påvente av et svar som selvsagt sjelden kommer. Som du skjønner er ingen åpningsmelding for kjedelig eller creepy for meg, jeg svarer på alt. Glemte jeg å si at jeg er mann?