Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 7 sep. 2016 00:35

Er vi single egentlig feige? Vil vi, og tør vi, gå inn i et forhold, sånn egentlig?

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 01:54 Privat melding

Før man kan si om man tør gå inn i et forhold må man ihvertfall tørre å ta en "kopp kaffe"! 😂 ..og det er det ikke mange som tør... 🙄

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 05:26

Før det igjen må det tørres å logge på igjen etter å ha fått et besøk på profil, eller etter å ha fått en mail. Tør en det må en tørre å lese mailen. Tør en det må en tørre å svare. Om ikke er jo 'vil vite mer' eller 'klar' på Looks rimelig bortkastet.

Og ennå et stykke igjen til kaffen..

(mann 41 år fra Hordaland) on. 7 sep. 2016 06:10 Privat melding

Nei, det tør dokkar ikkje

(kvinne 57 år fra Troms) on. 7 sep. 2016 07:54 Privat melding

Tør men
må først finne noen som også tør, og der strander det for meg som bor i grisgrendte strøk.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 7 sep. 2016 08:09

Oi, er det såpass mye feighet der ute? Kom igjen, a'!

(mann 71 år fra Vest-Agder) on. 7 sep. 2016 08:26 Privat melding

Dette er interessant. Jeg har tenkt på det samme over tid, og jeg tror at vi som har vært igjennom et eller flere forhold er ganske feige på dette. Vi har erfaringene, både gode og dårlige, og de dårlige vil vi i hvertfall ikke oppleve igjen. Derfor blir det lange perioder i tenkeboksen i stedet for å trå til og se hvor det bærer.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 7 sep. 2016 09:37

@Paulaner:
Den innstillingen liker jeg, men inviter selv også da!

Jeg gleder meg til bowling-referat!

Skjult ID med pseudonym camo on. 7 sep. 2016 09:43

Ikke feig, men har gitt opp ☺️

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 09:45 Privat melding

@ts

jeg drister meg til et "nei", jeg :) jeg har vært gift, og synes jeg har gjort mitt. hun er et nydelig nøste, men vi har det begge bedre nå.

jeg synes store ambisjoner og livsprosjekter er et større hinder enn angst for å satse, men jeg vet jo at dette er individuelt, og et resultat av de /jeg/ har møtt så langt i /mitt/ liv, :)

forøvrig er du en ekstremt kul fyr, @Paulaner. du er morsom, saklig og veldig underholdende i alle tråder du er i. hvis ikke du er eller blir omsvermet her inne, har damene drukket Plumbo og stått på hodet.

ha en fin dag, folks.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 09:53 Privat melding

Enig. Paulaner er et kupp, så jeg håper masse søte jenter i riktig alder og geografi kaster seg over tilbudet. Og Paulaner 😜

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 10:03 Privat melding

Og til @ts spørsmål så nei, jeg er ikke feig. Jeg har sagt ja til alle dater som har føltes riktig og som jeg har hatt kapasitet til, og jeg er klar til å gå inn i et nytt forhold når jeg treffer den rette.

Men jeg er nok kanskje litt mer var på å ikke trå feil og å velge galt enn for 25 år siden.

Og jeg registrerer jo at enkelte tenker litt lenger fremover enn jeg gjør på et svært tidlig stadium. En spurte etter første date om jeg ville være villig til å flytte inn til Oslo hvis vi ble kjærester, en annen fortalte på andre date at han hadde regnet ut hvor mye gjeld vi hadde til sammen og begynte å snakke om å tilpasse sine arbeidstider for å få tid med meg og en tredje lurte på andre date på hvor snart jeg ville funnet det naturlig å flytte sammen, og vurderte å selge leiligheten sin.

Jeg tenker at jeg er klar for en kjæreste raskt, men et samboerskap eller ekteskap det ville jeg nok ikke vært helt klar for med det første.

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 10:22 Privat melding

Jag är inte feg och går gärna på dejt- och är redo att satsa på en som matchar med kjemin och allt det. Ang förra inlägget här om någon frågar om man etterhvert är flyttbara tolkar jag det som ett förnuftigt spörsmål -det kan ju spela ganska stor roll för om man vill börja dejta vedkommande eller inte- t ex om den ene bor i Tromsö Og den andre i andra enden av landet är det ju inte säkert att nån vill flytta = ingen vits med dejt

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 10:29 Privat melding

@Ørebroare: Joda. Men spørsmålet gjaldt flytting fra et sted som er 10 min med tog fra Oslo Sentrum til innenfor ring 3. Jeg må innrømme at fullt så detaljert pleier ikke jeg å tenke fremover etter en første date :-)

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 10:30 Privat melding

Aha nej då förstår jag 😊😊

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 7 sep. 2016 10:54 Privat melding

Tror ikke jeg er feig, men når man blir voksen og har barn som bor hjemme blir det flere ting å ta hensyn til!
Det var lettere når en var i 20 årene, og bare hadde seg selv å ta hensyn til 😊😊
Men jeg er optimist og positiv til det motsatte er bevist 😜😜

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 11:38 Privat melding

Tror kanskje man kan ta forskjellen på å være feig i forhold til å være ekstra forsiktig.

F.eks. det å ta en date uten egentlig å vite om kjemi og interesser er på plass, eller om man ikke følge noe tiltrekning etter første date, men ingen avsky eller annen negativ følelse, kunne satse på å prøve en gang til.

Vet ikke hvordan andre tenker det, men en første date kan være veldig klein fordi man ikke vet noe særlig om den andre, foruten det man har charter om på forhånd. Kanskje ville ting bli anderledes på en date nummer 2, når den initielle "frykten" er over. Kanskje flyter samtalen langt lettere og mer naturlig da

Men virker som det å få en date nr. 2 kun skjer om det sier wow på første date.

Er det feighet i mange tilfeller, eller er man virkelig sikre på at førsteinntrykket er det eneste riktige?

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 11:45 Privat melding

Ja det är en god poäng du har Adameus. Jag är lite osäker på just det där. Har prövat och göra som du tar upp, ge personen en dejt nr 2 fast jag var lite osäker. Det har gått bra en gång ( blev ett längre forhold) och några andra gånger har det blitt att man bara blev mer säker på att det inte var riktigt. Knepigt är det. För det är så " kunstig settning" att ses på.

(kvinne 42 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 12:05 Privat melding

Ja - varit borti nått liknande på en resa :). - intressant tema!

(mann 44 år fra Telemark) on. 7 sep. 2016 12:26 Privat melding

Jeg liker slike tråder som dette, de får meg til å tenke igjennom ting og prøve å forstå min egen psyke.
Jeg tror at det som "skremmer" meg fra å date IKKE er frykten for at jeg ikke skal få følelser for den jeg dater.
Det som er skremmende er tanken på å få føleleser for den andre, uten at disse blir gjengjeldt.
Når man har erfart et traume, vil hjernen gjøre det den kan for å unngå det samme igjen. Brent barn lukter ille osv. :-)

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 7 sep. 2016 12:37

@Balder:
Jeg liker også å reflektere.

Når man har gjort seg noen vonde erfaringer, er det enklere å gå utenom enn å prøve. Skjønner det!

Jeg har også opplevd at noen har blitt pang-forelslet i meg etter første date. Da har det vært kjipt å måtte si at jeg dessverre ikke føler det på samme måten.

Men noen sjanser må man ta! Man kan jo ikke slutte å søke. -Hvis man vil ha kjæreste, da...

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 13:09 Privat melding

Jeg er ihvertfall villig til å møtes, selv om jeg ikke kan love evig kjærlighet og ekteskap i fiorkant.. 😊 Jeg har dog gitt opp å prøve å overtale , såkalte intreserte (sånne som virkelig har vist interesse), å møtes ,-med spørsmål om hva de er så redd for? Hvor ille kan det bli liksom? Jeg har vært klar for treff mange ganger, men gidder jo ikke tigge om det. 😂😜😉

Skjult ID med pseudonym Å on. 7 sep. 2016 13:26

Feig kan man ikke kalle meg. Og det å finne ut av om man er villige til å flytte på seg er noe jeg tror det er lurt å avklare tidlig, så man ikke kaster bort tiden til hverandre hvis det ikke er mulig å leve samme sted. Jeg er stadig på dates, jeg :) Har truffet fem forskjellige via sukker, og tre utenom, nå i sommer.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 13:37 Privat melding

@Gille: Underlig holdning. De er jo her for å treffe noen, og det er vanskelig å treffe noen uten å treffe noen for å si det sånn, og jeg er helt enig med deg: Hvor ille kan det bli?

Men det har vel litt med erfaring å gjøre. Hvis de ikke har datet så mye så virker det kanskje skummelt. Jeg holdt på å besvime på første date og begynte å gråte på andre date, men nå bare gleder jeg meg til å bli kjent med nye mennesker og er totalt avslappet.

Og apropos mitt forrige innlegg om folk som tenker fremover, så ser jeg absolutt ikke negativt på det. Hvis man er oppriktig interessert så vil man jo gjerne tenke fremover. Jeg har gjort det selv til tider, men jeg har ikke sagt noe. 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 13:54 Privat melding

Ja, litt corny holdning når , og det har vært en lett og munter tone,med helt klart like verdivurderinger og annet som kan funke, anses at jeg ikke er "kjæreste-materiale" og vil se videre etter noe "mer seriøst". Har jo vurdert om det skriker useriøs av profilen min, men ser ikke helt det 😜 vel.. Deres tap, sier jeg,- er ei ganske grei dame å havne på klein date med 😂😂😂 ..nuvel 😉

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 7 sep. 2016 14:05

Ikke feig, nei. Føler meg fryktløs og uredd.

Linda sier det; det er sjelden jeg blir tiltrukket av noen. I hvert fall som kan ha varig karakter. Småforelsket en småkjæreste i ny og ne derimot...det synes jeg er finfint.

Enig med Humle også, men på annet vis. Det er ikke store ambisjoner og livsprosjekter som skygger for meg, det er mer summen av et meningsfylt, godt liv som singel. Det skal noe til å konkurrere med det.