Alle innlegg Sukkerforum

Kjønnsdelt blokkering?

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 03:26 Privat melding

Hvor stor andel av damene på Sukker har noensinne blokkert en eller flere menn? Og hvor stor andel av menn har blokkert en eller flere damer?

Hvilken prosentfordeling tror du det er hos hhv kvinner og menn og har du selv noengang blokkert?

Mine svar: 80%-3%-Aldri

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 05:35

Å gjette statistikk er litt tullete, men store mengder tilsier 50/50 og ja.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 06:40 Privat melding

Aner ikke prosent, men vil tro det er som bling sier, 50/50. Ble blokkert lenge før, og mange ganger , før jeg blokkerte noen selv . Nå har jeg blokkert sånne superuaktuelle som alltid dukket opp i beste match-feeden, for å rydde litt. Og en og annen furten fyr, som ikke taklet et neitakk.

Skjult ID med pseudonym snekkeren on. 7 sep. 2016 06:43

Det hender det kommer en mail om at jeg har fått besøk på min profil. Blandt disse besøkene har det hendt at jeg har blitt blokert. Disse profilene blokerer også jeg slik at de ikke skal ha tilgang til min profil seinere. Ellers blokerer jeg alderig, og jeg synes det er en uting at noen gjør dette i utgangspunktet.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 06:59 Privat melding

Jeg har blokkert tre, og blitt blokkert av tre, pluss en fjerde hvor vi har blokkert hverandre, så basert på egenerfaring vil jeg si

50/50 og ja.

(mann 53 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 07:00 Privat melding

Har aldri blokkert noen, men er selvsagt blokket selv fordi jeg ikke har profilbilde.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 07:13 Privat melding

Kommer du med en oppsummering gjennom en graf eller noe @Pirre?
Jeg blokker og blir blokket - bruker blokking som et ryddingsverktøy og ser ikke problemet med å bruke det som det.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 7 sep. 2016 07:18 Privat melding

Jeg var inne og sjekket nå, jeg har blokkert 10 stk, og det har vært pga ufin oppførsel !
Jeg aner ikke om noen som har blokkert meg !

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 08:01 Privat melding

Hvordan kan man blokkere noen som har blokkert en selv? På mobilen forsvinner jo personen så det ikke er noen å blokkere... Gjør man det på PC da?

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 08:22 Privat melding

Det var vel en blokkering i forrige uke ja Hovis...

Men det ser ut til at spørsmålet mitt er misforstått (og tvetydig formulert).
La meg ta et talleksempel:
Hvis det er 10000 mannlige medlemmer og 300 av dem har brukt blokkeringsknappen en eller annnen gang, så er prosentandelen 3%. Hvis det er 10000 kvinnelige medlemmer og 8000 av dem har brukt blokkeringsknappen en eller annen gang så er prosentandelen 80%. Det at Solecita har blokkert like mange som har blokkert henne betyr ikke nødvendigvis at andelene er 50% for begge kjønn. Det betyr bare at andelene for hvert kjønn kan antas like, f.eks 7% og 7% eller f.eks 75% og 75%. Det er disse tallene jeg ønsker vi skal gjette på. (Så kan man selv dele de to tallene på hverandre etterpå hvis man ønsker å se den relative forskjellen mellom andelene hos kjønnene) det er selvfølgelig lov å tippe 50% hos begge kjønn, dvs at 5000 menn og 5000 kvinner av den tenkte medlemsmassen på 20000 har brukt blokkering, men mistenker at det ikke er det dere har ment Blingbling, gille og Solecita....?

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 08:55 Privat melding

@Pirre: Du mistet meg etter tredje prosenttegnet. Du kan ikke vente at en filolog skal forholde seg til matte 😂

Men hvis du mener hvor mange av kvinnene som noengang har blokkert noen så gjetter jeg på 90%. Hos mennene gjetter jeg på 40%.

Svaret på det tredje spørsmålet er fortsatt ja - men altså ikke mer enn fire som er opprettholdt.

Jeg brukte det også som sorteringsverktøy en periode, men så gikk jeg tilbake og opphevet dem da jeg skjønte på diskusjoner her på forumet at mange syntes det var sårende å bli blokkert uten å ha vært ufine, og det ville jeg ikke bidra til. Hvis jeg ved en så enkel manøver kan hindre at folk blir lei seg, så blar jeg meg heller gjennom bøttevis med uaktuelle.

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 09:00 Privat melding

Jeg har blitt blokkert av menn når jeg har avvist dem. Trolig så jeg ikke skal dukke opp i søket deres eller fordi di ble snurt. Har blokkert tilbake ca det samme, så her er det nok 50/50. Men jeg blokkerer først når fyren ikke godtar et nei og blir masete, eller han sender meg frekke meldinger eller bare er nedsettende og skriver stygge ting. Som jo faktisk skjer, tro det eller ei. Jeg er kristen og får en del ekle meldinger på grunn av det. Ellers er det menn som bare skriver for å kritisere bildene mine. Da blokkerer jeg så klart.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 09:16 Privat melding

@Kabachi: Ville bare si at det er veldig leit å høre at du har fått negative tilbakemeldinger på at du er kristen. Det eneste du får trøste deg med, er at du da vet at de er totalt uaktuelle. Og å sende melding bare for å klage på bilder virker enda mer tullete. Hva er det de klager på, ikke utfordrende nok?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 09:20

Jeg har hatt mye matte jeg har glemt, så detter fort av. Jeg blokkerer f.eks. alle 'traktorer som heter Gunn' som besøker - pga. åpenbar mismatch. Liknende forstår jeg lite av hvorfor ikke alle gjør (gitt at blokkering er eneste 'skjul'/ryddeverktøy her). Jeg har filosofien at besøk på profil er interesse. Jeg ønsker ikke å følge opp alle.

Jeg gjettet såleis på at like mange menn blokkerer damer som damer blokkerer menn.., eller sagt på en anne måte. Jeg gjetter at alle damer og menn blokkerer.. (for hva skal du med irrelevans på besøkslista di?)

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 09:41 Privat melding

Takk Solecita, da ser tallene dine mer interessante ut. Og Blingbling har 100%K/100%M så det er også interessant. Mitt estimat på 3%M er nok litt lavt😀

(mann 45 år fra Telemark) on. 7 sep. 2016 12:03 Privat melding

Har ikke blokkert noen, og vet ikke om jeg har blitt blokkert heller. Så 0/?

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 7 sep. 2016 12:18

Klarer ikke gjette, mulig kvinner blokkerer flere enn menn gjør, siden mange hevder at vi får flere besøk og meldinger enn menn?!

Enig med microvenn, blokkering er sortering. Er ikke redd for et ord, om det heter sortering eller blokkering spiller ingen rolle. Ser ingen grunn til å få besøk av flest mulig eller av menn som er uinteressante for meg, har kanskje blokkert tusen, kanskje to tusen?

Hadde det vært enklere å blokkere (et tastetrykk), hadde jeg sikkert blokkert de fleste😂, mao. en haug veldig bra menn, som likevel ikke er tiltrekkende for akkurat meg.

Aner ikke hvem og hvor mange som har blokkert meg, bryr meg katten om akkurat det. Jeg har skrudd av varsling for det meste her, og er glad de har blokkert meg, om de har vurdert meg som uinteressant for seg.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 12:39

@Pirre: At en er blitt blokkert vises normalt ikke. Unntaket er om en har mailet vedkommende, da står det nederst i sendt mail. Trykker en da på profilen kommer tilbud om 'hevn'-blokkering :-D

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 12:50

(men den er jo smålig å benytte seg av - all den tid jeg likte dama...)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 12:51

;-)

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 13:06 Privat melding

Blingbling Det høres ut som en fin funksjon med hevnblokkering, men den dukker ikke opp på mobilen min. Har oppgradert appversjonen også uten at jeg får den muligheten...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 7 sep. 2016 13:20

@Pirre: Kun på PC-versjon (som du foreesten og kan kjøre på mobil, via nederst i mobilutgavens meny -- > 'Til webutgaven')

Og jeg er selvsagt ikke så smålig at jeg har 'hevnet' meg. Hun kan jo faktisk komme på bedre tanker

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:03 Privat melding

Har satt opp at jeg får e-post når noen besøker meg. Om jeg fra den mailen klikker på linken for å besøke profilen, så får jeg melding på skjermen om vedkommende har blokkert meg. Da får jeg ogsåvalg om å blokkere vedkommende eller rapportere.

Jeg blokkerer konsekvent alle som blokkerer meg, de som har tatt valget i første omgang. Om dere vil kalle det hevnblokkering, og synes det er smålig og barnslig, så værsågod. Det bryr meg ikke.

Utenom dette har jeg kun blokkert en eneste person. Da var det fordi jeg ble usikker på om det var en mann som hadde laget seg dameprofil, og stadig var innom profilen. Så det går vel under rydding.

Er åpen av meg, og har ellers ikke behov for å blokkere andre fordi de ser på profilen min. Er jo derfor jeg har den, for at den skal sees på.

Så får det heller være at noen kommer oftere på besøk enn andre, selv om jeg kanskje ikke annser vedkommende som potensiell partner.

Skjult ID med pseudonym Pote on. 7 sep. 2016 15:12

Jeg er blitt blokkert av menn der jeg har sagt klart fra hva jeg mener om deres ufine kommentarer om meg som person, utseende osv. Synes det er barnslig å blokkere noen og gjør det ikke selv.

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:42 Privat melding

@pote Er de ufine, så ville jeg sendt klar tilbakemelding, og så blokkert, og kanskje også rapportert. Slikt bør voksne holde seg for god til. Dessverre er ikke alle mentalt voksne uansett hva alder de er i.

Skjult ID med pseudonym Pote on. 7 sep. 2016 16:12

Adameus, du ville nok bli forbauset over hvor mange menn som blir ufine, og de er godt voksne, mellom 58-70. Den siste var 67, og han ble rapportert. Ne, alle er ikke mentalt voksne det er sant.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 17:15 Privat melding

Hmmm hvorfor er det barnslig å blokkere uaktuelle her inne@pote?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 7 sep. 2016 18:24 Privat melding

Nå har jeg fått henvendelse nr 3 fra en jeg har avvist høflig 2 ganger før. Kjenner jeg har veldig lyst til å blokkere nå 😂

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 18:38 Privat melding

@pote det tragiske er at jeg er ikke forbauset. Er mye i kontakt med folk over telefon i jobben min, og selv om de aller, aller fleste er blid og hyggelige, så er det noen som jammen ikke har gangsyn. Så, oppgitt, men dessverre ikke sjokkert eller overrasket.

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 18:40 Privat melding

PS! Det gjelder damer i minst like stor grå, bare for å ha nevnt det.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 7 sep. 2016 18:44 Privat melding

Liker ikke blokkering. Greit om folk er frekk, men gidder ikke blokkere noen fordi jeg ikke vil se tryne på de. Litt usikker på de som er litt "treig" 😊

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 7 sep. 2016 18:53 Privat melding

Når jeg får opp alle tidligere henvendelser så gjør nok han også det... Hele samtalen 👍

(mann 53 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 19:47 Privat melding

Jeg har slettet alt i meldingsboksen mange ganger..)

(mann 53 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 19:52 Privat melding

Avslørt Godrosa !

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 21:09 Privat melding

hm. jeg ble nettopp blokkert. jeg fikk en fin kompliment i innboks, og så ble jeg blokkert. fikk ikke sett profilen hennes engang. hun rydder.

lurer på om det er første gang jeg er blokket? sikkert ikke. det er i hvert fall første jeg vet om.

det var litt vondt, ja.

:(

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 7 sep. 2016 21:12 Privat melding

Her slettes ingenting, må ta vare på de få meldingene jeg får. De leses minst 50 ganger 😂😂😂😂

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 21:38 Privat melding

@humlepung akkarat de blokkeringene skjønner jeg ikke. Viser interesse, men blokkerer nesten umiddelbart...

Skjult ID med pseudonym Pote to. 8 sep. 2016 09:42

Microvenn, du lurte på hvorfor jeg synes det er barnslig å blokkere noen. Jeg synes det er barnslig fordi det minner om barneskola, "du fåkke bli med så det så". Derfor barnslig. Det er bedre og mer voksent å gi en klar tilbakemelding. Men nå er jeg en voksen dame da og det er min mening, og jeg gjør det også.

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 10:44 Privat melding

Takk @pote for svar.
Jeg blokker ingen fordi de stadig er innom profilen min men de som av ulike grunner ikke er aktuelle for meg. Så det at jeg bl.a blokker menn som er ufine eller ikke tar høflig avslag greit vil jeg ikke personlig definere som en barnslig handling.

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 11:45 Privat melding

Pote
Å kalle det barnslig å blokkere ser jeg på som en overvurvering av uttrykket 'voksen'. Enten man blokkerer for å holde drittsekker borte eller blokkerer fordi man kaldt hever skuldrene og ikke bryr seg om hva andre måtte føle... Det har ikke med å være barnslig å gjøre. Det har med hvem man er å gjøre som voksen (og hvem man trolig også var som barn).

(mann 45 år fra Telemark) to. 8 sep. 2016 12:09 Privat melding

Enig med Linda_S

Selv har jeg ikke blokkert noen, men det er bare fordi jeg er lat og ikke gidder.

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 12:15 Privat melding

Linda_S
Enig med deg i det. Jeg har ikke problemer med at folk blokkerer.

Med unntak av en jeg oppriktig trudde var min venn - som jeg hadde pratet mye med et helt år - og plutselig var jeg blokkert. (Men det er et annet tema.)

Grunnen til at jeg ikke blokkerer selv er at jeg ville oppleve det som apatisk av meg å gjøre det - fordi jeg vet at noen opplever det annerledes enn meg. Noe av grunnen til at jeg vet noe om dette er at jeg ble mobbet som barn. Man trenger ikke å ha opplevd dét for å forstå hva jeg skriver her, men det har nok hjulpet meg til å forstå ting fra sårbare vinkler utenfor meg selv.

Skjult ID med pseudonym Zodiac to. 8 sep. 2016 17:50

Det kan være at svært mange norske kvinner har dysleksi og tror at "blokker" knappen faktisk er "svar"- knappen. Det at man nesten aldri får svar kan også tyde på det. Det er tydelig også et universelt problem, tykk, tynn, pen eller helt gjennomsnittlige, høyt eller lavt utdannet, toppjobb eller arbeidsledig...Kvinner sliter virkelig. Eller kan det rett og slett være en grunnleggende mangel på normal høflighet og respekt for andre mennesker? La oss da inderlig ikke håpe det!

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 17:54 Privat melding

Zodiac
Hehe, kniz.. :P