Alle innlegg Sukkerforum

Innhold på profilen

Vis siste innlegg
(kvinne 62 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 07:47 Privat melding

Jeg lurer på synspunkt på hvor mye innhold det skal være på en profil etter ditt syn.
Kort og enkelt eller utfyllende og beskrivende?
Et eller flere bilder?
Hvor mye sier du om dine ønsker i forhold til en mulig venn/partner?

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 08:01 Privat melding

Trenger ikke for min del å være så innmari mye, men bør inneholde litt om person , ønsker og interesser. Av preferanser kan det jo være greit å ta med det man absolutt "MÅ" ha i en partner, eller hva man ihvertfall ikke vil ha ( røyk, tattiser, FrP , hund,.. o.l.) Flere bilder er viktig😊 så man går essensen av en person,- kan jo være greit å ha noe p spørre videre om også ☺️ og noe kan være greit å finne ut av IRL .. Noe ser bedre/verre ut på trykk enn det er i virkeligheten. Tenker jeg. 😉

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 08:05 Privat melding

Jo mer kort og konsist, jo bedre. Ellers har jeg sansen for originalitet og vidd, både når det gjelder innhold og språkbruk.

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:23 Privat melding

For mange ord, og det blir fort slitsomt. Hvor mange ord må man dra det ut på? Og så skal man jo ha noe å snakke ut om i ettertid, ikke føle at man vet alt om vedkommende om man har strevd seg gjennom en liten selvbiografi. 😄

Synes man bør ha minst 3 bilder i albumet i tillegg til profilbildet. Et ansiktsbilde eller to, og minst ett av en selv i helfigur.

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:39 Privat melding

Hvordan skal det kunne bli for mange ord på en seriøs egenpresentasjon når begrensningen er ca 2000 tegn? (Hvis ikke det står bare svada altså.)

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:53 Privat melding

@ts

unngå klisjeer. jeg ser mange strør om seg med noe de tror er plussord, men som bare blir fyllstoff og pyntegjenstander - fordi de ikke er illustrert eller eksemplifisert. eks:

humor. ikke bare skriv "jeg elsker humor", eller "du må kunne le" - vær morsom hvis det er det du mener du er, i selve teksten!

skriv:
"det eneste jeg ikke takler er når folk er morsomme. da løper jeg gjerne etter dem med en hammer". eller andre setninger som illustrerer hva du mener. show, don't tell.

det er mange gjengangere her: "varm", "snill", "sporty", "familiekjær" etc. gjør alle sånne betegnelser om til levende tekst. skriv:

"varm": jeg griner så fort jeg ser en skadet hest i et tåpelig, amerikansk familiedrama

"snill": Mor Theresa rappet min helgenstatus. jeg bare nevner det

"sporty": jeg parkerer bedriftsledere til frokost, uansett skispor

"familiekjær": jeg har aldri drept noen som ikke har truet mine barn.

osv. bare forslag, selvsagt :)

lykke til.

cheers,

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:55 Privat melding

Humlepung
Åhhh - kunne ikke vært sagt tydeligere :P

Skjult ID med pseudonym Å on. 7 sep. 2016 16:09

Skriv gjerne langt nok til at jeg får eg inntrykk av deg, men ikke så langt at jeg aner omrisset av skilsmissen du nettopp har vært igjennom, og hvorfor kona forlot deg / evt. hvorfor du gikk fra kona/kjæresten.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 16:19 Privat melding

Enig med @tresnitt. Innenfor den begrensningen som foreligger er det ikke teknisk mulig å få det for langt. 90% av de jeg ser er for korte/grensende til tomme. Det er ikke noe for meg. Den mannen som passer for meg må kunne sitte en hel natt hvor vi forteller om våre liv, uten å ha gjort mer enn å skrape i overflaten.

Forøvrig det @Humlepung sa :-)