Alle innlegg Sukkerforum

nei til Besseggen, Machu Picchu

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:02 Privat melding

på lørdag er det fesjå i Oslo for mange håpefulle single og sosiale dyr. jeg ønsker dere lykke til. jeg er på lag med dere alle. samtidig er det jo en del tråder her inne om klisjeer og feil bruk av bilder. så da tenkte jeg at jeg kunne bidra med mitt innspill, etter morsomme, interne meldinger om hvilke typer bilder som går igjen.

jeg synes det er trangt mellom bildene av friskuser på fjelltopp. det er ikke noe galt med fjell. jeg har hytte der oppe selv, og trives godt. Besseggen er en fin tur, selv om Knutshø er kulere. men jeg tenker jo mitt: er det er slik at mange som tror jeg vil gifte meg med en som ikke klarer passere en varde uten å pepre FB med bevis? jeg bare lurer.

av andre gjengangere har vi Macchu Pichu. det er nok temmelig tett mellom de bildene, oxo. et innsider-tips til alle som skal dit: ligg unna vannmelonene. de dyrkes i nærliggede kloakk. jeg vet, trust me :)

det er sikkert andre gjengangere her. bli med å fortell om de bildene du er mest lei av. får vi vite hva vi bør unngå her inne, vil vi alle fremstå som enda deiligere, nå rett før skikkelig deilig kline irl.

* disclaimer: dette er ikke vondt ment. alle med fjellbilder er sikkert minst like gode samfunnsstøtter som alle andre her inne. dette er ment som tips for å skille seg litt mer ut, og ikke minst harmløs moro.
plis ikke ta det personlig. plis :)

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:08 Privat melding

feil lørdag, står det her: 24. september it iz.
all the better, da er det mer tid til å bytte ut bilder :)

Skjult ID med pseudonym camo on. 7 sep. 2016 15:09

Menn i 40-åra med fullt utstyr og sykkel; styrkeprøven eller birken. Sykkelbilder generelt 😂

Bilder med filter fra snap eller annet.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 15:22 Privat melding

Baderomsselfier, fjelltoppbilder, sykkelbilder, førerseteselfier.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 7 sep. 2016 15:32

Yess-yess-yess-yess jeg har ikke noe av det. (Nåo-nåo-nåo-nåo mente jeg.)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 7 sep. 2016 15:39

Turnoffbilder jeg mener passer best i eget familiealbum:

Materielle statusbilder. All flashing og showoff av materielle, ytre greier (biler, båter, hus)

Verdensvant-statusbilder: skrytebilder fra reiser (se hvor verdensvant jeg er). Jeg blir heller ikke tiltrukket av Besseggen eller Machu Picchu.

Profesjonelle studiobilder og manipulerte bilder (når det er åpenbart): virker mot sin hensikt

Kondomdressbilder fra sykkelkonkurranser: puh, så slitsomt. Tror du jeg blir imponert? Niks! Tvert i mot, mangler indre styrke, mon tro?

😇

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 15:51 Privat melding

Hva med slike bilder?

-Sommerfuglforkledning
-Som trollmann
-Erotisk grønn mat for miljøbevisste
-Utstillingsbilder
-Redsel for mus
-Kaffediskusjon
-Afrikansk kostyme
-Litt om verdier/holdninger
-Noen selvportrett
-Lek
-Tøffing
-Arbeidsbilder
-Kos
-Og litt til :)

Skjult ID med pseudonym Pote on. 7 sep. 2016 16:07

Bilder eller ikke bilder. Jeg svarer likeså gjerne en mann uten bilder som med. Det spiller liten rolle for meg. Det kan være mange grunner til at folk ikke vil ha bilde av seg, kjent person i media f.eks. Når det gjelder de som har bilde synes jeg det er en turn off med fjelltopp og sykkelbilder, likedan skrytebilder av bil og hus/hytte osv, liker heller ikke sjarmørbilder fra uteliv med hånda på ølglasset. Ei heller nedenfra og opp bilder foran PCen. Naturbilder av steder en har vært er også tullete. Det er for spesielt interesserte.Et normalt, vanlig bilde av en vanlig mann gjør susen. Må det være så komplisert?

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 16:09 Privat melding

amen, :)

Skjult ID med pseudonym Å on. 7 sep. 2016 16:14

IKKE bilder hvor dere flexer muskler foran speilet, gutta. Nei. Det er så feil. Gjerne et eller flere i helfigur, bade/svømmebilde er også greit, men vær varsom med treningsstudiobilder... Blir oftest kleint.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 16:17 Privat melding

Og la ungene slippe å være med på bilder her.. Jeg tar det som en selvfølge at også pappaer liker unga sine, men de trenger ikke vises her, i noen setting, ikke engang m sladda ansikt selv om det ihvertfall tyder på liiiitt sensur-innsikt😉

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 16:18 Privat melding

Hvorfor skulle treningsstudiobilder bli kleint for andre som også interesserer seg for det? (Jeg interesserer meg ikke for det men snakker for andre.)

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 16:19 Privat melding

Ja, det er viktig, Gille. Uten unger.

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 16:20 Privat melding

pike m/ hund. mer hund enn pike. grøss.

(kvinne 57 år fra Troms) on. 7 sep. 2016 16:51 Privat melding

Hvis rådene over skulle gjelde for alle som har profil (og bilder), da lurer jeg på hvilken type bilder som er akseptert?
Jeg knipser bilder og bytter ut med jevne mellomrom, jeg bryr meg ikke om folk er lei av min naturbilder. Det blir igrunn ikke min sak..
Og når jeg skal henge meg listen over, kondomdress på menn (og damer) grøss og gru. Bilder av barn, (folk burde skjønt bedre) og selfies hvor eieren ikke er heldig med vinkel eller valg av bakgrunn.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 17:02 Privat melding

Jeg tenker at hver enkelt må få bruke akkurat de bilder den enkelte vil bruke.
@tresnitt - 👍

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 17:10 Privat melding

En av mine favoritter er fortsatt naken mann med hund på fanget. 😁

Og hvis det er noe listen over viser så er det jo at vi alle er forskjellige. Ergo er det noen som passer for alle. Og hvis jeg ser drømmeprofilen som bare har baderomsselfie, førerseteselfie, fjelltoppbilde og sykkelbilder så diskvalifiserer det jo ikke.

Det er vel ingen her som er helt dogmatiske, og jeg har hatt (et diskret) baderomsselfie selv, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym esset on. 7 sep. 2016 17:12

Var faktisk en mann i nettoen på profilbildet , her om dagen Finnmarking - fortalte at han kjørte rundt i øst og vest ..så det var bare å plinge på... Man kunne skimte lillemann.. var litt muntert 😂

Skjult ID med pseudonym smiliiet on. 7 sep. 2016 18:11

Jeg er enig med hovmester her, jeg sveiper forbi eller svarer ikke når jeg ser barnebilder. Uansett hvor hot fyren er. Liker heller ikke kattebilder.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 7 sep. 2016 18:31 Privat melding

Selv om jeg skrev at jeg synes alle burde få bruke de bildene de vil så tar jeg det som en selvfølge at du ikke deler bilder av barna dine her inne. Måtte bare si det altså 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 7 sep. 2016 19:04 Privat melding

Jeg blir ikke imponert av proffe fotograf-bilder. Naturlige, litt skeive sbapshots(nei, ikke Snapchat , selv om det også funker).. Bildene gjenspeiler jo gjerne det som man vil vise,- så kunne sikkert hatt flere bilder av stranda mi..😉

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 19:26 Privat melding

Man blir jo ikke hverken slankere, yngre eller får færre rynker av at en fotograf tar bildet.

Jeg har flere studiobilder, riktignok uretusjerte sådanne, og jeg får alltid tilbakemelding på at jeg er lett å kjenne igjen fra bildene mine. Det er jo bare å slenge på noen passe rufsete amatørbilder i tillegg så ser de jo hva de får.

Gamle bilder, eller bilder som er tatt for 20 kg siden synes jeg er ugreit, men at bilder med god lyssetting og vinkel skulle være noe galt er jeg ikke med på.

(mann 48 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 19:39 Privat melding

Er ikke så opptatt av hvilken type bilder det er, bortsett fra at barn ikke skal være med.

Det som er viktig er at det er rimelig nye bilder. Legg heller ungdomsbildene ut på Facebook på denne utfordringen som herjer hvis det er viktig å vise de frem.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 19:46 Privat melding

@Linda: Jeg ville aldri drømt om å gå til fotograf for å ta bilde til sukker. Hadde aldri hørt om sukker da jeg tok bildene. Men så lenge de er uretusjerte så ser jeg heller ikke noen grunn til å la være å bruke dem. De viser hvordan jeg ser ut når jeg er dollet opp, alle de rufsete bildene viser hvordan jeg ser ut til vanlig. Det samme ville jo gjelde en mann. Han ville jo ikke magisk fått flat mage og rette, hvite, pene tenner om en fotograf tok bildene.

(mann 49 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 19:47 Privat melding

Slagord og sitater. Grøss og gru. Tør ikke tenke på hvordan det ser ut hjemme hos de damene. I mange tilfeller står ikke engang slagordene i stil til profilteksten.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 20:14 Privat melding

Jeg pleier også å anbefale folk å ta mange bilder. Ditt forslag om 20 høres rimelig ut. Da er det sannsynlig at det ville blitt ett-to virkelig bra.

(mann 48 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 20:39 Privat melding

@hovmester

amen

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 20:46 Privat melding

@Paulaner: Men man skal ikke summere alle innspillene. :-) Det betyr jo bare at vi er veldig forskjellige og at noe passer for alle.

Så konklusjonen her er heller: Bruk de bildene du er mest fornøyd med, ha nye bilder eller bilder som faktisk ligner på deg, og ha gjerne flere ulike bilder.

Og hvis du MÅ ha en baderomsselfie, så vask speilet og sett lokket på skittentøykurven hvis de skal være med på bildet 😜

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2016 20:48 Privat melding

Flere som snakker om det, Paulaner. Men det gir jeg blaffen i. Jeg ønsker å se hvem jeg snakker med, samt å vise meg selv. Hvis det i praksis fører til at jeg ikke finner noen her så er det trolig ikke meningen at jeg skal gjøre det heller :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 20:58 Privat melding

Jeg har for øyeblikket 9 selfier i albumet mitt og er godt fornøyd med alle sammen.

De viser hverdagsutgaven, den litt mindre striglete og polerte, og er et nyttig supplement. Tenker det kan være greit å ha med det også, nettopp fordi jeg har noen studiobilder.

Poenget er jo å vise et tverrsnitt av virkeligheten.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 7 sep. 2016 20:59 Privat melding

@Paulaner: Jeg ler så jeg detter av sofaen her. Det kan tenkes du har rett 😂😂😂

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2016 18:51 Privat melding

Jeg forstår ikke at man kan irritere seg over slike bilder .. men jeg synes alle slags bilder er interessante...det viser jo bare hvem personen er og hva de liker....noen viser muskler andre viser fjellet...hver sin interesse og det vil jo treffe de riktige folkene.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 9 sep. 2016 19:06

Bilder tatt i naturlige settinger er de fineste, synes jeg :) Greit nok at folk legger ut bilder fra fjelltopper osv, da vet jeg at om de lever halve livet sitt der, så er nok ikke det noe mann for meg.
Skal ikke kimse av de bildeløse. Jeg har skrevet med flere som ikke har hatt bilder, som har vært kjekke og trivelige karer :)
Skjønner ikke greia med at folk ikke svarer folk uten bilder.

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa fr. 9 sep. 2016 19:08

Har akkurat lagt meg i vater på sofaen. Føles som om jeg flyter utover akkurat nå. Lurer på om noen vil se bilde av det? :D

(mann 49 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2016 19:15 Privat melding

@linheia liker at bildene har noe med personen å gjøre. F.eks. spurte jeg ei om et landskapsbilde hun hadde i albumet, hvor det var fra og som gjorde at hun hadde det med.

Svaret var at hun syntes det var et fint sted, men hun kunne ikke si hvor det var fra.

Da må jeg si at bildet tilførte intet til henne, men oppfattelsen min av henne fikk seg en brist.

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2016 19:19 Privat melding

@Adameus

Joda kan være enig med deg der...men stort sett viser bildene ofte hva den personen liker og det hjelper meg til å ta en beslutning....dessuten er det hyggelig å se på bilder av hva andre opplever og bruker tiden sin på. Vil jo helst se mest av personen bak profilen.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 10 sep. 2016 20:20 Privat melding

@Skjult ID: Stiller meg bak deg i køen 😂😂😂

(mann 49 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2016 21:41 Privat melding

@skjult ID får vurdere å ta bilde der jeg står å dytter inn i oppvaskmaskinen. LOL

Men ikke sjekket om jeg er i aldersgruppen du er ute etter da.

@Linheia Greit det, om man har bilder av seg selv også. Men om bildet ikke er viktigere enn at man ikke vet hvor det er fra, så blir det veldig grunt for meg. Sånt kan man slenge ut på veggen på FB, etter mitt syn. 😉

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) lø. 10 sep. 2016 23:16 Privat melding

Bilder med sneipen i munn er utrolig turn off, det blir bladd rett forbi her 😜 eller ustelt-rett oppi nesebora-bilder. Har Merka meg at mange mannfolk presenterer seg veldig dårlig med bildene sine pga de er utrolig dårlig på rett og slett å ta fine bilder av seg selv :)

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 10 sep. 2016 23:41 Privat melding

@Adameus

Jeg er enig at det er grunt...men regner med at de fleste faktisk vet hva slags bilder de legger ut og hvor de er fra hehe ...

(mann 49 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2016 23:50 Privat melding

Trodde det, jeg og, men da jeg erfarer at dette ikke alltid er tilfelle, så blir jeg skeptisk når det ikke står noe om det i bildeteksten. ;-)

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 11 sep. 2016 00:28 Privat melding

@Adameus

Hehe er det mulig har egentlig aldri tenkt at noen legger ut bilder og ikke en gang vet hvor det er fra 😂 åsså så mange naturbilder menn har...og kanskje de ikke en gang har vært på den fjelltoppen eller ferien hihi jaja får begynne å spørre litt om bildene 😉

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 11 sep. 2016 01:02 Privat melding

@Hovmester

Hahahaha ja da er du passe bortreist hvis du ikke vet det

(mann 44 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2016 13:38 Privat melding

Det har blitt langt færre bilder fra Besseggen i senere tid... Tydelig at den er ut på sukker

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 12 sep. 2016 14:56 Privat melding

Nå skal det sies at hvis jeg - som har temmelig heftig høydeskrekk og knapt kommer meg over andre trinnet på stigen- hadde klart å klore meg opp på Besseggen, så hadde jeg neppe nøyd meg med et lite bilde på sukker. Da tror jeg vi hadde snakket 40 bilder på Facebook, gjenoppliving av Instagramkontoen min og muligens radioprogram (Face Your Fears) og bok.

Minst :-))