Alle innlegg Sukkerforum

Kommer du aleine på festen den 24??

Vis siste innlegg
(mann 70 år fra Buskerud) on. 7 sep. 2016 23:09 Privat melding

Vi som kommer aleine på festen den 24.9 - kan kke vi møtest på en pub i nærheten av Hegdehaugsveien?? Vi er da i samme båt - ikke sant?? Så tar vi oss el øl eller en vin og samler mot til den store festen...?? Er ikke oppdatert på puber i området - men tar i mot forslag..... Så kom med forslag om møtested og tidspunkt....(Jeg har forøvrig bestillt rom på Gyldenløve hotell til 900.- kroner - som ligger i gå avstand fra festlokalet.Kanskje du også trenger et billig og greit sted å bo??)

Og - hva slags musikk ønsker vi?? På tidligere fester har det for meg vært dårlig musikk; - jeg liker best swing musikk og musikk der det går an å holde litt rundt partneren. Kom med ønsker så bringer jeg det videre til arrangørene..
Hilsen Swingit.....

Skjult ID med pseudonym Klatremus to. 8 sep. 2016 12:17

Ikke vær slem, Hovmester!

(mann 70 år fra Buskerud) to. 8 sep. 2016 12:37 Privat melding

Du er ut som plattdans du Hovmester - hva du nå enn mener med det. Har nå aldri hørt at det inviteres til "plattdans" noen steder. Men du kan kanskje ikke vanlig pardans du hovmester?? Som swing og vanlig pardans?? Du hopper kanskje omkring som en hodeløs hane du???
Ifall - se å lære deg å danse før du uttaler deg.....

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 15:22 Privat melding

Jeg vil tro at de som drar på plattdans kan å danse. Vet at det mange steder rundt om I Norge arrangeres såkalte plattdans er.

(mann 70 år fra Buskerud) to. 8 sep. 2016 16:27 Privat melding

Nå var det ikke plattdans vi skulle diskutere da, Det er iallfall ikke plattdans på sukkerfesten.( Ser dere i Nord Vestlandet og oppover kaller dans arrangert på en platting for plattdans).
MEN - er det stemning og interesse for oss som kommer aleine å møtest et sted FØR festen??? ( Og hold dere til tema heretter....)

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 17:18 Privat melding

Hmm nå er vel ikke vi som har kommentert her så langt bosatt nord for Dovre - litt usikker dog på klatrermus....

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 17:19 Privat melding

Men all ære for at du tar initiativ til noe før den berømte sukkerfesten 👍

(mann 48 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 17:26 Privat melding

@swingit det er sikkert 1500 eller flere som skal på den festen, og sannsynligvis er det mange av disse som drar dit alene.

Hvor mange hadde av disse skulle komme på vorspielet du legger opp til?

Og hvor full har du tenkt å bli?

Har du tenkt på det kanskje? 😱😉

Nå skal ikke jeg dit selv, og kanskje øker det sjansen å møte en liten klikk med likesinnede, og kanskje gjerne av det andre kjønnet, som man har match med og kanskje har litt ekstra sans for.

Men jeg ville ikke troppet opp på slikt med mindre det var en privat forespørsel fra noen jeg allerede charter med.

Synes stuntet tar vekk noe av poenget med treffet, nemlig å møte mulige partnere på lik linje, uten allerede å ha dannet sin egen lille klikk, som da kanskje holder seg sammen fremfor å virkelig ha åpent sinn og åpne armer.

JM5C. 😉😎

(mann 48 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 17:30 Privat melding

Forslaget er helt fint, og det kan sikkert få folk som kommer alene og føler seg utilpass til å senke skuldra litt. Uansett tror jeg veldig mange går på disse festene for å treffe nye folk og ha det generelt hyggelig, ikke for å først fremst finne en ny partner. JEG gjorde i hvert fall det.

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 17:30 Privat melding

Der var bra sagt og spurt @Adameus.
👍

Skjult ID med pseudonym esset to. 8 sep. 2016 17:45

@ adameus det her helt normalt å invitere til vors ! Og man trenger ikke bli drita full. Syns det var bra initiativ av ts. Hadde jeg vært en av dem sim skulle på festen hadde jeg dratt på vors først om d var mulig. Minsker ikke sjansen for å mingle senere på kvelden...

(mann 48 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 17:57 Privat melding

@esset nei trenger ikke bli drifta, selv om man drar på voerspil, men man drikke da over lengre tid, og det er lettere å bli mer på båten enn hva jeg regner med en seriøs partner2be fortjener og kanskje og forventer. Jeg ville ihvertfall gått rolig til verks, og kanskje latt annethvert glass være alkofritt, eller kanskje 2 av 3.

Men skjønner at mange sikkert ser på dette som nok en kveld på byen, men der du slipper å treffe på noen som allerede er i et forhold, eller de som er driter i om de er i et slikt forhold.

Men som jeg hintet om nederst, så var dette mine tanker, og jeg er fullstendig klar over at andre tenker anderledes

Uansett, ha en god fest alle som drar dit.

Skjult ID med pseudonym esset to. 8 sep. 2016 18:11

Godt sagt @Godrosa !

(mann 48 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 18:11 Privat melding

@godrosa Joa, det er sant det. Men da kan man ta kommentaren min som et hint, og ta til seg tipset jeg kom med.

Kanskje kan det hjelpe en promille eller to. 😀

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 8 sep. 2016 18:14 Privat melding

👍👍adameus!

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 8 sep. 2016 18:20

Må dere drikke alkohol da?

Skjult ID med pseudonym Klatremus to. 8 sep. 2016 20:57

Klatremus tenkte at du var litt spydig, Hovmester! Og jeg tror jeg skjønner hva plattdans er. Men; jeg tror ikke at vår godeste hovmester syns det er noe særlig kult. Kanskje like lite kult som JEG syns det er. Hvis de begynner å spille swing på Sukkerfesten, da rømmer jeg lokalet altså. Hilsen grevinnen

(mann 70 år fra Buskerud) to. 8 sep. 2016 22:22 Privat melding

Vi er forskjellig - og det må alle respektere. Ser ikke noen positiv hensikt med det hverken Hovmester eller Adameus bidrar med her. De er tydligvis noen kverralanter og unner ingen å ha det litt hyggelig før festen. "Hvor full skal du bli" sier denne Adames - ja akkurat som om vi ikke er voksne til å passe på oss sjøl?? Og Adameus - du som ikke skal dit engang - du kan da bare klappe igjen - vi som forser kalrer å passe på oss sjøl uten dine ekle kommentarer!! Og det " pels over 40" Hovmester - det er simpelt og idiotisk med slik tilnærming til festen. Dere to har vel ikke engang lest at jeg har kryssa av for at jeg ønsker at "denne tråden skal være seriøs, uten småprat og avsporinger" Finn dere noen andre å kverrulere med!!
Takk til Godrosa som kom med et godt forslag: HOMANS BAR - rett i nærheten - fra kl 18....eller før.....?

Skjult ID med pseudonym Vrinsk to. 8 sep. 2016 22:39

Som fersking på forum må jeg si at jeg støtter swingit sitt siste utspill. Jeg synes ikke han fikk noen hyggelig mottakelse her på forum, og det bidrar jo bare til at de fleste av oss ferskinger kvier oss for å opprette tråder, skrive innlegg etc. Og slik skal det vel ikke være? I hele det store sukkeruniverset må det jo være plass til oss alle sammen?

(mann 70 år fra Buskerud) to. 8 sep. 2016 23:04 Privat melding

Takk igjen Godrosa for forslaget. Ja det stemmer at jeg er ny her på forumet. Og det er IKKE hyggelig å bli motatt slik med slike kverrulerende og negative meldinger som det Hovmester og Adameus kommer med. Nå har jeg sett litt på tidligere innlegg her og det er tydelig at disse to går igjen med tildels ekle kommentarer. Jeg skal gi dere to et godt råd: Skaff dere et liv - det er ut som dere bor her med stadige ekle kommentarer. Slike som er SÅ ivrige etter å kritisere andre har egentlige psykopatiske trekk!! Så stakkars de rundt dere. Om det er noen......

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 8 sep. 2016 23:05 Privat melding

@Swingit og @Vrinsk:

Det er flott at det kommer nye til på forumet. Vi trenger det, så velkommen skal dere være. 😊

Det hender at det blåser litt kaldt her, ikke bry dere om det.

Det var vorspiel i fjor som var veldig hyggelig. Vi gikk sammen til festen, og ellers spredde folk seg som det passet.

Jeg skravlet i 7 timer og drakk bare cola light hele kvelden og koste meg glugg ihjel.

Jeg har ikke meldt meg på ennå, og tviler på om jeg kommer til å gjøre det, men jeg ønsker dere alt godt, og er sikker på at dere får et hyggelig vorspiel og en hyggelig fest. Kos dere! 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 8 sep. 2016 23:12

Her er det da ikke grunn til å nekte seg ingenting, slett ikke - tror jeg da om jeg tør spørre?

Flakedans - er det uttrykket kjent? Er jo mer som en terrasse - så terrassedans burde det vel hett.

Har et par long gone swingkurs innabords - burde vel strengt tatt hatt et par til. Tunglært på turer og trinn - ville vært kjekt å hatt dreisen på..

Får våre kretsmestre på pelsen? Huffesann😂

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 8 sep. 2016 23:13

Vet ikke hvem som er værst nå jeg, hadde i hvertfall gått på et annet vors.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2016 23:14 Privat melding

Spydigheter kan vel neppe kalles røff humor. Har man ikke noe positivt å si så kan man la være å si noe.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2016 23:18 Privat melding

Enig i den.

(kvinne 42 år fra Oslo) to. 8 sep. 2016 23:28 Privat melding

Tycker Adameus skriver många bra inlägg på forum och har många goda poänger! Och Hovmesteren är väll noen gånger litt kverulant Og noen gånger väldigt morsom 😊. Av det lilla jag sett härinne.

(mann 70 år fra Buskerud) to. 8 sep. 2016 23:35 Privat melding

Ja det er mulig jeg gikk litt hart ut Godrosa. Men innlegget er ment som et forslag for de som synest dette er en grei måte å starte kveden på - og som kommer aleine. Det var ikke ment for ALLE 1500. Og jeg la heller ikke opp tl en diskusjon hvor mye en skal drikke eller hva man drikker. Det er helt opp til hver enkelt. Når da noen som ikke skal på festen behynner å sakke om "pels" med tanke på mus og tror at vi som forser sikkert blir for fulle - da er det å sette tråden i et negativt og simpelt lys. Og folk som bare er negative og kommer med ekle kommentarer til meg - de tolker jeg som at de har behov for å tråkke på og ned på andre . Og DET er psypatiske TREKK da det er endel av psykopatens oppførsel. Sier ikke derved at de er psykopater i ordets fulle forstand. Takk til dere som er positive til forslaget og som kommer med positive tanker om kvelden; - jeg kommer tilbake med adressen... God Natt til alle....

Skjult ID med pseudonym smiliiet to. 8 sep. 2016 23:45

Tok nå å sjekket om jeg er psykopat jeg. Fikk dette resultatet.

En psykopat vil være helt uinteressert i å ta denne testen. Psykopaten har ingen bekymring for sin mentale helse. Det er de andre som er problemet... Psykopaten betrakter seg som frisk og rask, og kommer sjelden til behandling. Det gjør derimot psykopatens ofre.

(mann 70 år fra Buskerud) fr. 9 sep. 2016 00:11 Privat melding

Har pusta gjennom nesa i hele kveld jeg. Men du kunne ta meg i moot på disse sidene på en HYGGELIG måte... Jeg kom med et seriøst forslag, - du og han andre skal ikke på festen og dere behøvde ikke å bry dere i det i det hele tatt. Iall fall ikke på en negativ måte. Jeg har jobba med mennesker i 40 år og mener å kunne lese et menneske godt. Og har hatt mange hundre kollegaer. I en gruppe der noen starter med å slenge dritt og kritisere meg og andre rundt seg, så plasserer jeg disse ganske fort som dårlige mennesker.
Du får beklage væremåten din og de negative kommentarene dine Hovmester så skal du få en klem. Ved en eller annen anleding. Kanskje på en plattdans......

(mann 70 år fra Buskerud) fr. 9 sep. 2016 00:13 Privat melding

Bare en liten ting til Hovmester: Ikke bruk øks ved en tilsvarende anledning......
PS: Hvorfor må du være annonym??? De færreste av oss er ikke det - vi kan iallfall lese hverandres profil.... Litt feigt eller hva synest du???

(mann 70 år fra Buskerud) fr. 9 sep. 2016 00:44 Privat melding

Når noen fornærmer meg Godrosa så kan jeg tilgi -hvis vedkommende bekalger. Ikke nok å si "jeg legger ned øksa".. Hvorfor skal noen bruke "øks" her?? Og være annonym i tilegg. ?? Nei - det står deg fritt å ikke komme. Men det er vel ikke aktuellt for deg for du sier jo lengre opp at du ikke skal på festen........

(mann 48 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2016 01:02 Privat melding

@swingit ser du har lagt ut den samme kommentaren i forumet, som du sendte meg på personlig melding.

Skjønner at du ikke tolker det humoristisk, til tross for smileyene som ble brukt.

Jeg beklager derfor at du ikke forstod dette, men nå har du fått det forklart, så håper jeg vi kan begrave den stridsøksa som opprinnelig ikke var der.

Kos deg på festen og vorspielet.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2016 01:03 Privat melding

Jaså; irritasjon pågår? Jeg har lest ca 1% av det og har ikke tenkt å stige opp til 2%. Vil bare anbefale deg, swingit:

Hev deg over det! Det er det smarteste - hvis man klarer. Det er noen som av skjulte grunner 'trenger' å konstant klappe andre i trynet. Egentlig klapper de seg sjøl i trynet. Det gjelder å forstå det! God natt :-)

(mann 70 år fra Buskerud) fr. 9 sep. 2016 01:09 Privat melding

Den er grei. Fest skal det bli og håper på mange hyggelige folk. Sist jeg var på en slik fest var det jeg som spleisa noen som ikke tok mot til seg uten hjelp.....- uten at det ble direkte treff for meg på DEN festen.....

(mann 48 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2016 01:09 Privat melding

@örebroare takker for den tilbakemeldingen... 😊

(mann 70 år fra Buskerud) fr. 9 sep. 2016 08:59 Privat melding

Ja - jeg var kanskje litt hard tilbakemeldingene i går kveld. Beklager det...Har antagelig også med at jeg ble endel mobba en gang i tida..... Og reagerer alltid nå noen hevder seg i en gruppe med å tråkke på andre.( Takk for støtten fra enkelte forresten ....) Men nå er alt skværet opp og vi som skal på Sukkerfesten den 24.9 gleder oss - ikke sant...?? De som kommer aleine og vil forse litt er velkomne til Homans Bar i Bogstadveien 1 fra ca kl 18... Jeg er nå der og skal prøve å se etter andre som kommer inn aleine og være inkluderende....
Hilsen Swingit

Skjult ID med pseudonym esset fr. 9 sep. 2016 16:45

Enig i en ting : Dere som er her myyyye , få dere et liv !

(mann 41 år fra Hordaland) fr. 9 sep. 2016 17:13 Privat melding

Bare for å blande meg inn.. mange på Forum har psykopatiske trekk, ja. Mange e kverulerende og sarkastiske, ja. Mange blander seg for mye inn, ja. Mange tar seg alt for nær av det som blir skrevet, ja. Masse bra og masse dårlige uttalelser. Sjøl "de snille" kan bli for påpasselig. For min del, syns eg uansett at man bør kunne forvente litt av hvert her inne, som i RL. Ta det positive til dokkar, og se vekk i fra det som ikkje passer. Eg tror uansett at de fleste her inne e flotte mennesker, samme kordan de fremstår her inne på Sukker. Det e på slike sider man får pustet litt ut og kanskje få energi og/eller frustrasjoner ut. De som tar seg nær, bør nok heller konsentrere seg om å chatte privat med andre her inne.
Syns uansett at Swingit har tatt et fint initativ og håper at flere her inne etterhvert faktisk prøver å ta del i selve temaet rundt denne tråden, og ikkje BARE fjase, påpeke, kverulere eller blande seg inn (meg inkludert). Lykke til med vorspielet :-)

(mann 70 år fra Buskerud) fr. 9 sep. 2016 18:31 Privat melding

Takk for støtten "roken".. Og til dere som bruker denne siden mye... :: Ta i mot nye på en bedre måte enn det noen gjorde i går kveld... Dere som bruker siden mye - dere kjenner hverandre og da kan man jo være både sarkastisk og utfordrende. Fodi dere "kjenner" hverandre. Som ny forventer jeg respekt og liker ikke å bli tråkka på av ukjente og fremmede mennesker. Dessuten kan jeg ha en ganske skarp tunge sjøl..... ( Eller rettere sagt - har en skarp penn.....) Men er relativt snill - innerst inne......
Sees vi den 24....????

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 sep. 2016 18:42

Dette er et forum for sukker.no, sist jeg hørte hadde de noen og hundretusen brukere. Jeg mener det er hinsides å komme på dette forumet for så å forvente noe, minst av alt respekt! Respekt er i utgangspunktet et tulleord, det å forvente respekt - gjør deg dobbelt tullete!

Du gjør deg fortjent til respekt! Respekt er ikke noe som kommer automagisk! (Så kan man alltids diskutere respekt i konteks av et tullete forum)

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2016 18:46 Privat melding

Hvis vi ønsker at nye skal få lyst til og mot til å delta på forumet så må de faktisk tas i mot på en skikkelig måte.

Røff humor egner seg best når man kjenner folk godt og vet hvor mye de tåler.

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 sep. 2016 18:49

Jeg ønsker ikke at mennesker skal kunne forvente respekt... Hvor vil du plassere meg?

Skjult ID med pseudonym Pote fr. 9 sep. 2016 18:52

Jeg har med litt humor og litt nysgjerrighet lest meg gjennom denne tråden. Her var det mye morsomt og mindre morsomme ting. Men jeg synes at Swingit ikke skal kalle andre psykopater, og lign ting. En mann som deg burde se til deg selv og hva du kaller andre som du heller ikke kjenner. Det er flere som kan ha en skarp tunge og en skarp penn. Vi ses på festen, men ikke på vorspiel. Håper det blir hyggelig for alle.

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2016 18:56 Privat melding

Blant de som gir beng i om det kommer nye stemmer til, og som er fornøyd om de faste tretten kattene setter opp sin egen versjon av Jean Paul Sartres 'Huis clos'.

L'enfert c'est les autres...

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 9 sep. 2016 18:56

Av og til kommer det påstander om trakassering og mobbing her på forumet. Når man legger ut et innlegg må du faktisk regne med tilbakemeldinger. Man må vite at det vil komme både begrunnet og ubegrunnet (kritikk) argumentering og humor, og det er ikke mobbing mener jeg. Kanskje får du ikke de svarene du var ute etter, men sånn er det blant mennesker. Det må man faktisk bare regne med.

Det virker for meg som endel tar det som skjer på nett så forbasket personlig. Mye av det som skjer på forumet er jo komisk om man velger å se stort på det - og det gjør jeg - og jeg koser meg med det.

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 sep. 2016 19:23

jeg tror man reflekterer den verdenen man lever i! Og det tror jeg er sunt! Erkjennelse kommer før utvikling og kunnskap! Helvete er menneskeskapt, og er ikke noe mer enn et ord på visualiseringen av: "jeg har gitt opp"!

Skjult ID med pseudonym - fr. 9 sep. 2016 19:33

Den var til solecita! Fordi jeg ikke forstår fransk, må jeg benytte meg av gogle. Og for å forstå universelle begrep som feks "helvete" i en videre kontekst må jeg improvisere...jeg tolker det som "å gå til grunne"!?

Skjult ID med pseudonym smiliiet fr. 9 sep. 2016 22:04

Det er forskjell på psykopater og drittsekker. Om TS føler noen er drittsekker her så er det vel litt drøyt å kalle noen for psykopat.
Men biter meg merke i at TS benytter seg av hersketeknikker. Det synes jeg er å kaste stein i glasshus.

Skjult ID med pseudonym birdy fr. 9 sep. 2016 22:44

Jeg skriver svært sjelden på forumet, men leser av og til. Nå følte jeg imidlertid et bhov for å si noe. Jeg har lest denne tråden, og jeg må si at mange av dere veteranene er ganske nådeløse, med enkelte hederlige unntak. TS, som er ny, hadde som utgangspunktet at han ønsket å treffe noen før festen for å slippe å gå alene, hvorpå han er dels latterliggjort og dels hundset med. Han var mindre heldig med valg av noen ord (les: psykopat), men dette har han beklaget og også forklart at han tidligere er blitt mobbet og derfor har vansker med å ta kritikk, særlig fra en "gruppe". Likevel fortsetter noen...hvorfor er dere så nådeløse?

Skjult ID med pseudonym Steinhard lø. 10 sep. 2016 09:41

Jeg kan være enig med Swingit om at han ikke ble særlig godt motatt her. Noen av de faste deltagere kasta seg over innlegget og kverrulerte og var spydige - og noen av oss reagerte på det i innlegg. Og Swingit har ikke kallt noen av disse for "psykopat" - men har sier at noen av disse har psykopatiske trekk. Er vel enig i det fordi en med psykopatiske trekk er oppatt av at herske og herse med noen av sine medmennesker. Han/hun velger seg ut noen ofre som de tråkker "ned i søla" for derfor å heve og hevde seg selv.
Men Swingit sier i senere innlegg at han gikk noe hart ut og beklaget dette. Da burde alt være greit - pg livet går vel videre.?? Og festen den 24 nærmer seg for de som skal dit.Vi som ikke skal dit får kanskje rapport...

(mann 41 år fra Hordaland) on. 14 sep. 2016 21:32 Privat melding

E visst noen som lurer..