Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer med norsk vannkraft?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date ma. 12 sep. 2016 16:47

Kraftverk solgt til Tyskland.

http://www.nord24.no/kraftverk/vannkraft/onsdag-ble-denne-fossen-i-tromso-solgt-til-tyskland/s/5-32-47044?ns_campaign=editorial.article&%3Bns_mchannel=editorial.facebook&%3Bns_source=editorial.facebook&%3Bns_linkname=editorial.share.article&%3Bns_fee=0

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 20:44

Konsesjonslovgivningen - sjekk hjemfall (ev. heimfall)

(mann 70 år fra Buskerud) to. 15 sep. 2016 20:47 Privat melding

Nå må jeg som fersk her spørre: Skal ALLE slags tema opp her - eller skal vi holde oss til tema som har med dating, partnere og mellom menneskelige forhold å gjøre...?? Jeg stemmer nå helst på det siste.... Vi har da Facebook til alle slags interssegrupper og temaer for diskusjoner....

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 21:04

Hei fersk - god dag. Er du den nye redaktøren? Du må ikke lese, du kan, du må ikke skrive, du kan. Det du ikke kan er å lage et regelsett du liker som supplement til det som gjelder her (og som forøvrig må være innenfor hjemmel i Grl. paragraf 100 for å være gyldig).

Tenk deg flg. tankeeksperiment: Du får bestemme en innskrenking - da må alle andre få bestemme en tilsvarende. Det fører åpenbart galt og smalt avsted.

Leve ytrings- og krenkingsfridomen (men av hensyn behøver man ikke krenke - man kan argumentere elegant mot argumentene).

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 21:30

Enig Linda. Vi finner ut at vi er rause og romslige. Gaus, Roms, og Brummund Dahl

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 15 sep. 2016 21:34

Firkant? Effektivitetøkning på sukker?

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2016 07:42 Privat melding

@swingit: Det er naturlig å tenke - slik du gjør - at dette burde vært et forum for datingrelaterte temaer, men det er nå engang tradisjon for å kunne skrive om alt mellom himmel og jord. Og som andre sier så kan man få mye interessant informasjon ved å lese om hva folk tenker om andre temaer også - både om dem og om temaene. 😊

Det hender jo at folk faller for hverandre bare på grunn av hvordan de skriver her. Uansett tema 😊

Skjult ID med pseudonym snekkeren fr. 16 sep. 2016 10:50

Folk som ikke ønsker og diskutere hjemfalsretten, salg av ALL rein norsk vannkraft ut av landet, konsesjonslovgiving osv. Kan det være de samme menneskene som kjøper Tesla uten avgifter og tror de er miljøvenlige ved å blokere bussfilene ved atomkraft eller kullfyrt strøm som fremdriftsenergi. Jeg bare spør?

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 11:10

@Snekkeren: Du trenger ikke diskutere hjemfallsretten - den er et faktum den (det er hjemfall), men mindre konsesjonslovgivningen tas opp til revisjon med fjerning som intensjon.

For øvrig er AS'er og ASAer (med ev. begrensinger i aksjelovgivn. og ev. nettopp kanskje konsjonslovgiv.) fritt omsettelige

Skjult ID med pseudonym snekkeren fr. 16 sep. 2016 11:25

@blingbling vedrørende hjemfalsretten. Du sier det selv:"men mindre konsesjonslovgivningen tas opp til revisjon med fjerning som intensjon". Den kampen er det noen som kjemper!

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 16 sep. 2016 12:07

Den kampen @snekkeren er det verdt å kjempe!