Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym frk ma. 12 sep. 2016 18:36

Har to spm. Om man blokkerer noen, forsvinner man helt fra dems side da eller kan de fortsatt se deg og du vises som blokkert? Og når du har gått inn på noen for å blokkere de, vil de da få opp at du har gått inn på dem?

(mann 48 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2016 18:42 Privat melding

De vil i utgangspunktet få melding om at de har fått besøk, og forsøker de da å gå inn på profilen din fra den epostlenken, så får de da beskjed om at de er blokkert.

De vil og se deg i for, og forsøker de å gå på profilen din der, så får de også den beskjeden.

De vil derimot ikke få deg opp ellers, men dere vil bli skjult for hverandre.

Dog kan du se hvem du har blokkert på egen oversikt, og der har du mulighet til åavblokkere om du skulle ønske det på et tidspunkt.

Skjult ID med pseudonym frk ma. 12 sep. 2016 18:45

Takker for svar👍🏻😊 ikke gøy å bli "stalket", så greit å vertfall ha mulighet å blokkere, så håper jeg de forstår at eneste grunn jeg hadde til å besøke deres profil var for å blokkere, ikke vise interesse 😉😊

(mann 48 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2016 18:48 Privat melding

Må bare få si at her blokkeres det over en lav sko av enkelte, og det brukkes som en ryddefunksjon. Trenger visstnok ikke bety mere enn at "du er ikke innenfor mitt søkekriterier", så ikke sikkert ditt poeng oppfattes slik.

😉

Skjult ID med pseudonym frk ma. 12 sep. 2016 18:53

Sikkert lurt å bruke det som ryddefunksjon. Jeg bruker det bare på de som er plagsomme, ikke tar et nei eller som stalker. Kansje begynde å blokkere mer ukritisk jeg også😂

(mann 48 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2016 19:12 Privat melding

Personlig synes jeg du kan holde det på det nivået du gjør. 😉 Men er opp til deg, selvsagt.

Skjult ID med pseudonym frk ma. 12 sep. 2016 20:39

Får se hva jeg gjør 😊 beste hadde jo vert om folk respekterte et nei... 😜

(mann 48 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2016 21:20 Privat melding

I have a dream...!
😁

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 12 sep. 2016 21:44

Haben zie blokkiert?

Das war guten zein zann👍🏼

(mann 43 år fra Oslo) on. 14 sep. 2016 10:10 Privat melding

Noen går inn på min profil uten at det har vært kontakt og blokkerer. Jeg skjønner jo hvorfor og det gjør ikke meg noe, men man føler jo litt på dette med kjøttmarked. Man skulle jo tro at i 2016 ville man bli behandlet som et menneske og blablabla. Kanskje jeg ikke ser ut som Brad Pitt, men jeg kan faktisk være en veldig hyggelig fyr du ville blitt veldig forelska i dersom man møttes i en annen setting. Kanskje får du en oversjarmerende melding fra vedkommende om etpar måneder? Har du blokkert han vil du aldri få den meldingen og du er like singel. Så blokker med måte!

Skjult ID med pseudonym camo on. 14 sep. 2016 10:30

Jeg syns det blir feil å "disse" de som blokkerer, og samtidig hevde at de går glipp av et kupp. Er det noen som ikke anser seg selv som et kupp egentlig? At du liker en person som blokkerer deg, altså en som ikke ga deg en sjanse, hen har jo ikke snakket med deg, men du var keen? Da er det jo faktisk overfladisk begge veier, eller hva?

Man kan ikke ta blokkering personlig, den du syns ser pen ut (ja, du aner ikke hvordan hen er) syns ikke du er pen. It's that simple.

Anse deg gjerne selv for å være et kupp, men anerkjenn at andre kanskje ikke syns det.

Strofer som går på at hen gikk glipp av noe har noe bittert over seg. Husker han fyren (fra IRL) som jeg ga tydelig beskjed sendte meg dette på melding; "FY FAAN. DET ER DITT TAP. " Jeg så det ikke som et tap, ren gevinst å få fred.... 😉

(kvinne 32 år fra Sogn og Fjordane) on. 14 sep. 2016 11:22 Privat melding

"Fy fan det er ditt tap" sier vel mye om denne personen 🙈 synst det er kjedelig å måtte gå til det steg å blokkere noen for å få fred men alt for ofte er det en nødvendighet desverre. Som om noen trur at de kan skape et godt forhold ved å tvinge seg på 🙄 eg liker ikkje å blokkere men skjønner at mange gjør det bla som ryddefunksjon.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 14 sep. 2016 13:14 Privat melding

Pepper: Fortsatt å kalle kvinner for gamle høner, du, og antall bra damer som vil dumpe deg vil øke drastisk.

Og så vidt jeg har fått med meg har du fått deg en søt venninne nå, og da synes jeg kanskje ikke det var veldig hyggelig mor henne å si at de bra damene dumper deg og at du får den dama du fortjener.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 14 sep. 2016 21:25 Privat melding

I dag fikk jeg besøk av to som er i hver sin yttergrense når det gjelder blokkering.

Den første blokkerte meg i november i fjor. Han skrev til meg på et tidspunkt hvor jeg var frustrert etter akkurat å ha mistet den eneste mannen her jeg har falt for, og skrev helt uten filter, for jeg hadde ingen planer om å date ham, noe jeg sa fra om veldig tidlig. Så bølget samtalene frem og tilbake en uke. Spennende, utfordrende, krevende samtaler hvor begge skrev akkurat det vi tenkte uten å legge fingrene i mellom. Han ville vi skulle møtes, jeg ville bare møtes på hvisse betingelser, og til slutt ble han så sint at han kalte meg fascist og sprøyte gal, og blokkerte meg. Når han nå tydeligvis har avblokkert meg var jeg fristet til å spørre ham om han har sluttet å være sint på meg. Jeg lar det være.

Den andre er den første jeg skrev med, men etter noen dager sluttet han å skrive. Jeg sa derfor nei to ganger da han ville gjenoppta dialogen noe tid senere. Tredje gangen sa jeg at siden han insisterte så fikk vi møtes, men jeg var ikke interessert i noe lengre skriving. Så skrev vi en uke og så forsvant han igjen. Han er en av mine uhyre få kandidater for blokkering.

Menn er rare noen ganger.