Alle innlegg Sukkerforum

Voksne single menn søker en tjommi?

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Oppland) ti. 13 sep. 2016 04:13 Privat melding

Jeg har vært her en stund nå, og lest en drøss av kontaktanonser, og det slår meg at de fleste voksne menn på min alder pluss/minus søker etter en bestevenn fremfor en kvinne av kjøtt blod?

Vi skal liksom like det samme som ham; kjøre raske motorsykkler, padle kajakk, klatre alle fjell ... han ser liksom ikkje etter meg???

Sorry, eg kan ikkje være hans beste venn, jeg er kvinne, selv om jeg er aldri så disiplinert i tankegangen, så oppstår det alltid drama rundt meg, og stillhet?, jeg sier; du skal tidsnok få evig hvile, vil du ha deg en dame som holder kjeft, ,, vel, det har du bare ikkje råd til ...

(mann 47 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2016 06:38 Privat melding

Altså: Skriver de at de søker en bestevenn som holder kjeft, eller tolker du det bare dithen? Skjønner ikke helt koblingene her. Og at hun har samme interesser utelukker da vel ikke hennexsom kjæreste? Mange av mine venner har jo også HELT andre interesser og hobbyer enn meg.

Skjult ID med pseudonym my ti. 13 sep. 2016 06:39

Søker egentlig en hjemmehjelp som også kan padle kajakk, så hun kan bli med og passe på at han spiser og sånn når han er ute for å prøve å finne livsgnisten på en eller annen ganske kjent fjelltopp hahaha! (Løp for livet!)

(kvinne 45 år fra Hedmark) ti. 13 sep. 2016 07:39 Privat melding

Hmm... De der har jeg da aldri sett noe til. 😂

(kvinne 45 år fra Hedmark) ti. 13 sep. 2016 07:47 Privat melding

For å si det slik... Jeg er en kvinne av kjøtt og blod, selv om jeg padler kajakk og liker å være ute, sjekdent lager drama og trenger en jeg også kan være stille sammen med. Jeg vil i tillegg gjerne være bestevenn med kjæresten min, og tror forholdet blir mye bedre om vi er venner. Han trenger ikke padle kajakk og springe på fjelltopper. Jeg har nære venner som ikke gjør det, og kan nok også bli nær han om han ikke gjør det.
Du får finne en som liker kvinner med slik personlighet og interesse som du har, og la de som vil ha andre type kvinner finne dem. Kjøtt og blod er vi alle av.🙂

(kvinne 53 år fra Østfold) ti. 13 sep. 2016 12:59 Privat melding

Man må jo være venner, for å gå til noe? Det må ihvertfall jeg 😉

(mann 28 år fra Hordaland) ti. 13 sep. 2016 16:39 Privat melding

Så det er enten venn eller kjæreste altså? Er man kjærester så kan man ikke ha felles interesser, for da er man venner og intet annet? Mange kvinner som liker å padle i kajakk og klatre fjell, og de som liker raske motorsykler er vel sjeldne blant begge kjønn.

Tror du sier det selv - de profilene du nevner ser ikke etter deg. Nok av profiler som ikke ser etter meg heller, og det samme gjelder nok alle. Let etter den som vil det samme som deg du, og la de kajakk-padlende damene få de kajakk-padlende mennene.

(kvinne 31 år fra Sogn og Fjordane) ti. 13 sep. 2016 17:28 Privat melding

De beste stundene har en oftest med dem man kan være stille med sammen 💞 selvsagt skal min kjæreste også være min bestevenn, om eg så må vente lengst inn i evigheten 😜